Το δικό τους Graduate Trainee πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, εγκαινιάζουν από κοινού ο ΟΤΕ με τη Cosmote.

Στόχος του προγράμματος σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, είναι η εύρεση μελλοντικών ηγετικών στελεχών του Ομίλου, μέσα από μια διαδικασία η οποία θα διαρκέσει συνολικά 18 μήνες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί από σήμερα να καταθέσει ηλεκτρονικά την αίτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, μια διαδικασία η οποία θα είναι ενεργή μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

 

Στο πρώτο στάδιο, όπως σημείωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, κα Έλενα Παπαδοπούλου, η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει κύκλους συνεντεύξεων και αξιολόγησης σε συνεργασία με εξωτερική εταιρεία, από τους οποίους θα προκύψουν 10 ταλαντούχοι νέοι οι οποίοι θα προσληφθούν στον Όμιλο ΟΤΕ με σύμβαση αορίστου χρόνου.

 

Η όλη διαδικασία των 18 μηνών περιλαμβάνει έκθεση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας στις κυριότερες λειτουργίες της εταιρείας, εκπαίδευση σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων, συμμετοχή σε σύνθετα έργα καθώς και συνεργασία με άλλες εσωτερικές ομάδες.

 

Όπως αναφέρθηκε, παρόμοιο πρόγραμμα θα ισχύσει και για 30 εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Φεβρουάριο και το οποίο θα έχει επίσης 18μηνη διάρκεια, ειδικά προσαρμοσμένο στις αναπτυξιακές ανάγκες κάθε εργαζομένου.

 

Link.png Site: OTE Graduate Trainee Program