Έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής εφαρμογών, παιχνιδιών και όχι μόνο, που κατεβάζει ο χρήστης μέσα από το Play Store, ανακοινώνει σήμερα η Cosmote σε συνεργασία με τη Google.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Cosmote, η χρέωση θα μπορεί πλέον να γίνει απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου, χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας. Για την ενεργοποίηση της νέας επιλογής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους στο Play Store στην επιλογή "Τρόποι πληρωμής", και με τις χρεώσεις να εμφανίζονται στον επόμενο λογαριασμό τους.

 

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου της Cosmote αλλά και για συνδρομητές επαγγελματικών προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας που έχουν ατομικό λογαριασμό ή την υπηρεσία COSMOTE Mobile Split Bill. Εκτός από εφαρμογές και παιχνίδια, μέσα από το Play Store είναι εφικτή η αγορά ebook, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και μουσικής, με τη δυνατότητα απευθείας χρέωσης στο λογαριασμό να υποστηρίζει ακόμα και αγορές που γίνονται εντός εφαρμογών (in-app).

 

Link.png Site: Cosmote