Tο πρώτο δίκτυο που συνδυάζει IMS (IP Multimedia Subsystem) και softswitch σταθερών επικοινωνιών και τηλεφωνίας στην Ελλάδα εγκαθιστά η hellas online σε συνεργασία με την Ericsson.

 

Το IMS (IP Multimedia Subsystem) της Ericsson παρέχει τη δυνατότητα απρόσκοπτης πρόσβασης σε μεγάλη γκάμα από νέες υπηρεσίες πολυμέσων και τη δυνατότητα σύγκλισης τόσο σε σταθερά, όσο και σε κινητά δίκτυα. To IMS προσφέρει στην hellas online τη δυνατότητα υποστήριξης τηλεφωνικών υπηρεσιών με την υψηλότερη ποιότητα και δικαίωμα επιλογής τεχνολογίας, συμβατικής ή βασισμένη σε τεχνολογία IP.

 

Στα πλαίσια της συμφωνίας η Ericsson ενεργοποίησε για την hellas online ένα δίκτυο επόμενης γενιάς για τη παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και πολυμέσων, το οποίο ενσωματώνει τη πρωτοποριακή λύση της Ericsson Telephony Softswitch και IMS Multimedia Telephony.

 

Η Ericsson παρέχει επίσης στην hellas online συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη του δικτύου, έχει την ευθύνη του network integration, και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για το εν λόγω δίκτυο.

 

Source.png Πηγή: e-go.gr