Με μία ακόμα μεγάλη προσφορά καλωσορίζει το φθινόπωρο η hellas online. Το hol telephony, το πιο ολοκληρωμένο πακέτο σταθερής τηλεφωνίας στην ελληνική αγορά, τώρα με εκπληκτική μηνιαία συνδρομή : ?19,90 το μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

 

Συγκεκριμένα, η νέα προσφορά του hol telephony παρέχει στους νέους συνδρομητές της hellas online τηλεφωνία με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• απεριόριστα αστικά και υπεραστικά

• διεθνή σε 26 χώρες

• 60ʼ προς όλα τα κινητά τηλέφωνα

 

Η ενεργοποίηση είναι εντελώς δωρεάν, και οι συνδρομητές διατηρούν τον τηλεφωνικό τους αριθμό, χωρίς πλέον να επιβαρύνονται από το πάγιο ΟΤΕ, εντός του δικτύου της hellas online. Η προσφορά του hol telephony ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 9 Σεπτεμβρίου έως 12 Οκτωβρίου 2008. Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα προσφορά hol telephony, επισκεφθείτε το www.hol.gr .

 

Η hellas online επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη υποδομών διαθέτει πλέον το πιο εκτεταμένο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, μετά τον ΟΤΕ, καλύπτοντας ήδη πάνω από το 60% του Ελληνικού πληθυσμού. Έτσι μπορεί και προσφέρει τα πιο καινοτόμα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ενώ παράλληλα βρίσκεται πάντα κοντά στους συνδρομητές της με δωρεάν εγκατάσταση και άμεση τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

Source.png Πηγή: hol.gr

Link.png Site: η προσφορά