Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συνδρομητικές υπηρεσίες διαδικτυακής μουσικής στην Ελλάδα, με τα μεγάλα ονόματα όπως το Spotify και το Pandora να απέχουν από την ελληνική αγορά, οπότε την επίσημη άφιξη του Napster στη χώρα μας την υποδεχόμαστε με χαρά.

Το Napster με τη μεγάλη ιστορία από πίσω του ως μια πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων μουσικής, πλέον έχει μετατραπεί σε μια διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα με 20 εκατομμύρια κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνονται φυσικά και Έλληνες καλλιτέχνες. Μετά το λανσάρισμα της υπηρεσίας σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες στις 4 Ιουνίου, η Ελλάδα ακολουθεί σήμερα ως το νούμερο 15, με τη Vodafone να αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη του Napster στη χώρα μας.

 

Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εφικτή είτε από τις επίσημες εφαρμογές για iPhone, iPad, iPod Touch, Android είτε μέσω του web. Με χρέωση €6.95 το μήνα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό web και mobile streaming με υψηλή ποιότητα ήχου και δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων κομματιών στη συσκευή που χρησιμοποιούν για ακρόαση της όταν δεν υπάρχει σύνδεση Internet. Ακόμα ο χρήστης μπορεί να φτιάξει τις δικές του λίστες τραγουδιών, να ακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες ή να φτιάξει τους δικούς του ραδιοφωνικούς σταθμούς με μουσική της επιλογής του.

 

«Γνωρίζουμε ότι οι λάτρεις της μουσικής στην Ελλάδα προτιμούν το Digital, αφού 7 στους 10 Έλληνες είναι τακτικοί χρήστες Internet», λέει ο Thorsten Schliesche, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ευρώπης του Napster. "Είναι υπέροχο να ξεκινήσει το Napster εδώ γιατί πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους πραγματικούς λάτρεις της μουσικής έναν καλύτερο τρόπο για να ανακαλύψουν νέα μουσική."

 

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, συμβολαίου και καρτοκινητής, να γνωρίσουν από κοντά τη μουσική εμπειρία του Napster εντελώς δωρεάν και για 3 μήνες. Για τη δωρεάν πρόσβαση απαιτείται η απόκτηση ενός προσωπικού ψηφιακού κωδικού ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με μία κλήση στο 1326 από σύνδεση Vodafone.

 

Οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται το site www.napster.com να κάνουν εγγραφή, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες Napster Unlimited για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

 

Link.png Site: http://www.napster.com[/url'>']Napster

Link.png Site: http://www.vodafone.gr/napster']Vodafone - Napster