Σε κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής σε όλα τα προγράμματα Vodafone Red προχώρησε η Vodafone, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (σχετική αναφορά για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχαμε κάνει στο παρελθόν).

Η Vodafone προσφέρει τώρα την δυνατότητα στους συνδρομητές της, να χρησιμοποιούν κανονικά το πρόγραμμα τους, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση/ χρέωση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Απριλίου του 2016, όλοι οι συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Red, ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, καθώς και τα MB ή τα SMS του προγράμματός τους, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, για να επικοινωνούν όταν βρίσκονται στο εξωτερικό με την οικογένεια, τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες τους.

 

Επιπλέον, η Vodafone ανακοίνωσε πως όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που δεν έχουν επιλέξει κάποιο από τα Vodafone Red προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, θα απολαμβάνουν μειωμένη ημερήσια χρέωση του Vodafone Πας Παντού κατά 40%, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, η ημερήσια χρέωση διαμορφώνεται στα €2,99/ ημέρα από €4,99/ ημέρα.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.