Δύο νέα android smartphones κάτω από το δικό της brand, παρουσίασε η Vodafone, τα οποία αποτελούν και τα πρώτα 4G smartphone της εταιρείας.

Ο λόγος για το Vodafone Smart 4 Turbo και Smart 4 Power τα οποία ενσωματώνουν την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας της Google και συγκεκριμένα την έκδοση 4.4 KitKat.

 

Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Smart 4 turbo το οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο φθηνά 4G smartphones της αγοράς, διαθέτει διαστάσεις 141 x 71.4 x 9.5 χιλιοστά, οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 480 x 854, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, εμπρόσθια κάμερα καθώς και κύρια κάμερα στα 5MP. Επιπλέον διαθέτει 1GB μνήμη και 4GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω της microSD θύρας με κάρτα έως 32GB.

 

Το Vodafone Smart 4 Power αποτελεί τη ναυαρχίδα των 4G smartphones της σειράς Vodafone Smart με IPS οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3 GHz, μνήμη 1GB. αποθηκευτικό χώρο 4GB, microSD θύρα, ραδιοφωνικό δέκτη και μπαταρία 3.000 mAh. Υπάρχουν ακόμη δύο κάμερες, μία με ανάλυση VGA στο εμπρόσθιο μέρος και μία στο πίσω ανάλυσης 5MP η οποία συνοδεύεται και από LED Flash.

 

Όπως μας ενημερώνει η Vodafone, το Smart 4 Turbo έχει κοστολογηθεί στα €149 ενώ το Smart Power 4 Power θα κοστίζει €189 όταν θα κάνει την εμφάνιση του στα καταστήματα της εταιρείας από τις αρχές Αυγούστου.