Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Vodafone, η εταιρεία ενσωματώνει πλήρως όπως αναμενόταν την Hellas On Line, ένα χρόνο περίπου μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του γνωστού παρόχου.

Με ενιαία εμπορική μάρκα και για τις δύο εταιρείες αυτή της Vodafone, πλέον όλα τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet της Hellas On Line, μετονομάζονται σε Vodafone Home, ενώ η υπηρεσία διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης HOL My TV, μετονομάζεται με τη σειρά της σε Vodafone TV.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Vodafone Ελλάδος, κ. Γλαύκο Περσιάνη, «Το Vodafone Home φέρνει μια καινούρια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα Ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς».

 

Πλέον η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας ενώ υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη κίνηση έχει προαναγγείλει και ο όμιλος ΟΤΕ, ενώνοντας τις δυνάμεις των OTE και COSMOTE κάτω από μια ενιαία εμπορική μάρκα που θα έχει την ονομασία της COSMOTE και θα συνοδεύεται από νέο εμπορικό σήμα.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr'>Vodafone