Το επίσημο λανσάρισμα της νέας «πλατφόρμας λύσεων» Triple Play, παρουσίασε σήμερα η Wind, μια πλατφόρμα που έρχεται να προσφέρει σε ένα πακέτο όλες τις ανάγκες επικοινωνίας μιας οικογένειας εντός και εκτός σπιτιού.

Η Wind διαθέτει στην αγορά τρία πακέτα Triple Play με τιμές €50, €40 και €35, τα οποία προσφέρουν απεριόριστη ομιλία προς όλους από κινητό και σταθερό, dsl broadband για το σπίτι και Mobile broadband για το κινητό και το tablet, καρτοκινητό με χρόνο ομιλίας 120' μηνιαίως και μια ειδική εφαρμογή για android συσκευές με την ονομασία We Are Family.

 

Αναλυτικά τα πακέτα

 

wind.jpg

Όσον αφορά την εφαρμογή We Are Family, αυτή στην ουσία είναι ένας ειδικός launcher που μετατρέπει ένα android smartphone και tablet σε ένα ασφαλές περιβάλλον για παιδιά με λειτουργικές εφαρμογές όπως ζωγραφική, και μια σειρά από άλλες εφαρμογές όπως μια ειδική έκδοση του YouTube για παιδιά, ένα App Store που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια, κάμερα κ.α. Ο γονέας μπορεί παράλληλα να δημιουργήσει λίστες εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων με αριθμούς που αυτός θα ορίσει, με οποιοδήποτε άλλο αριθμό να αποκλείεται αυτόματα.

 

IMG_20150511_123531.864.jpg

 

Link.png Site: Wind Triple Play