Μετά τη συνεργασία της Vodafone με το Napster, της Cosmote με το Spotify, και η Wind προχωράει στην παρουσίαση streaming υπηρεσίας απεριόριστης μουσικής για τους συνδρομητές της, αυτή τη φορά με το Akazoo.

Η νέα υπηρεσία προσφέρει στους συνδρομητές της WIND άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 15.000.000 τραγούδια, με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται οποιαδήποτε στιγμή τις δικές τους playlist από πολλές συσκευές όπως smartphone, tablet ή υπολογιστή. Εν αντιθέση με τις άλλες υπηρεσίες, η αναζήτηση ελληνικών καλλιτεχνών και τραγουδιών, μπορεί να γίνει και με ελληνικούς χαρακτήρες.

 

Όσοι συνδρομητές της Wind θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία μπορούν να το κάνουν δωρεάν για 30 ημέρες και μάλιστα χωρίς χρέωση δεδομένων έως και τις 30/6/2014, μια ημερομηνία που πιθανότατα θα επεκταθεί για ακόμη περισσότερο διάστημα. Επιπλέον μια δεύτερη προσφορά ισχύει για όσους ενεργοποιήσουν συμβόλαιο W μέχρι το τέλος του μήνα και στους οποίους η υπηρεσία θα παρέχεται δωρεάν για 12 μήνες.

 

Η υπηρεσία Wind Akazoo διαθέτει δύο πακέτα συνδρομής, το Standard για πρόσβαση μόνο από browser και με κόστος €3.99 μηνιαίως καθώς και την Premium συνδρομή η οποία κοστίζει €6.99 μηνιαίως και δίνει επιπλέον πρόσβαση από την ειδική εφαρμογή που κυκλοφορεί για iPhone και Android. Στο Premium πακέτο υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης της αγαπημένης σας μουσικής έτσι ώστε να μη χρειάζεται σύνδεση με το Internet για να την ακούσετε. Και τα δύο πακέτα παρέχονται χωρίς διαφημίσεις.

 

 

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: http://wind.akazoo.com/[/url]']Wind Akazoo