Σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε και σε συνέχεια σχετικής σημερινής ανακοίνωσης της Forthnet Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η WIND Ελλάς επιβεβαιώνει ότι έχει καταθέσει στην Forthnet Α.Ε. στρατηγική πρόταση για δυνητική συγκέντρωση στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών.

Η πρόταση όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της WIND Ελλάς εντάσσεται στην ευρύτερη αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και "τη δέσμευσή της να δημιουργεί αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. Έχοντας ισχυρή κεφαλαιακή δομή και μηδενικό δανεισμό, η WIND αναζητά ενεργά ευκαιρίες που θα διευρύνουν το αποτύπωμά της στην αγορά".

Σύμφωνα με τη Wind, ο τομέας σταθερής τηλεφωνίας της WIND αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί 400.000 συνδρομητές σταθερής, διπλάσιους σε σύγκριση με δύο χρόνια πριν όντας σήμερα ο μόνος ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην χώρα

Από την πλευρά της η Forthnet ανακοίνωσε ότι "συνεχίζει τις μη αποκλειστικές συζητήσεις με εταιρείες του κλάδου με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ενοποίησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων καθώς και τους ενδεχόμενους όρους και προϋποθέσεις μιας στρατηγικής συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ανακοίνωσε πως ανταλλάσσονται μη δεσμευτικές προτάσεις με τη Wind Ελλάς."

Site: naftemporiki.gr