Για να γιορτάσει την 25η επέτειο του Photoshop, η Adobe δημοσιοποίησε ένα video που δείχνει πολλές από τις δημιουργίες καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο.

Το Adobe Photoshop κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, στις 19 Φεβρουαρίου και στο video που δόθηκε στην δημοσιότητα βλέπουμε ορισμένες πολύ γνωστές δημιουργίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς που χρησιμοποίησαν το εργαλείο της Adobe. Το τραγούδι των Aerosmith, Dream On συνοδεύει τις δημιουργίες που οι καλλιτέχνες απέστειλαν στην Adobe σε μορφή PSD ώστε να τις χρησιμοποιήσει στο video.

 

Στην συνέχεια, η Adobe έδωσε κίνηση στις εικόνες για να δημιουργήσει το video χρησιμοποιώντας το Photoshop και το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες σχεδιασμού και animation που διαθέτει το δημοφιλές λογισμικό.

 

Η εταιρεία, για να γιορτάσει τα 25η επέτειο του Photoshop δεν σταμάτησε στο video, αλλά δημιούργησε και ένα timeline το οποίο δείχνει ορόσημα από την 25ετή διαδρομή του δημοφιλούς λογισμικού, από την σύλληψη της ιδέας έως στο προϊόν.

Ο Thomas Knoll, ένας από τους δημιουργούς του Photoshop απάντησε επίσης σε ερωτήσεις (Ask Me Anything) στο Reddit.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QmYc1MNJaQc

 

Link.png Site: C|Net