Η Adobe ανακοίνωσε τη διάθεση της mobile έκδοσης του δημοφιλούς λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών, Lightroom για το iPad. Η εφαρμογή Lightroom επιτρέπει στους χρήστες iPad να εργάζονται σε αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στο σύννεφο ή που είναι αποθηκευμένα τοπικά στο iPad.

Η εφαρμογή απαιτεί λογαριασμό Adobe καθώς και συνδρομή στο Photoshop Photography Program. Τότε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αρχεία που εργάζεστε και έχετε αποθηκευμένα στην υπηρεσία cloud της Adobe από το PC σας. Το Lightroom θα σας επιτρέψει να εργαστείτε από το iPad πάνω σε αυτά τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων και των αρχείων RAW. Αν και προσφέρει όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεση τους οι χρήστες PC, στην συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει και επιπλέον εργαλεία για να κάνει την γρήγορη επεξεργασία on-the-go δυνατή και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει multi-finger χειρονομίες κ.ά.

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, ωστόσο όπως είπαμε για τη χρήση της απαιτεί συνδρομή στο Adobe Photoshop Photography Program που είναι $9.99 το μήνα και περιλαμβάνει επίσης τα Lightroom 5, Photoshop CC και Behance Prosuite. Η εταιρεία επιτρέπει παρόλα αυτά τη δοκιμή της εφαρμογής δωρεάν για 30 μέρες αφότου αποκτήσετε λογαριασμό Adobe.

 

 

Link.png Site: GSMArena