Η αγορά των smartwatches ολοένα και εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα, ορισμένα από τα οποία έχουν Κινέζικη καταγωγή προβάλλοντας ως βασικό πλεονέκτημα τον υψηλό λόγο απόδοσης/ τιμής. To Weloop Tommy είναι ένα τέτοιο παράδειγμα με την εταιρεία κατασκευής να πιστεύει πως υπάρχει "ζωή" και πέρα από το Android Wear.

Με το συγκεκριμένο smartwatch μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μηνύματα, emails και κλήσεις, να αναπαράγετε μουσική που έχετε αποθηκευμένη στο κινητό τηλέφωνο, να ελέγξετε τη κάμερα στο τηλέφωνο και να πραγματοποιήσετε λήψεις, κρατάει πληροφορίες για τη καθημερινή σας άσκηση (μέτρηση απόστασης, βηματόμετρο) ενώ υποστηρίζει λειτουργία "Find Phone" (η εμβέλεια είναι 10 μέτρα). Επίσης προσφέρεται ποικιλία από watchfaces.

 

Το Weloop Tommy smartwatch συνεργάζεται με συσκευές iOS (iOS 7.1 ή πιο σύγχρονο) και Android (4.4 ή πιο σύγχρονο), και για το "ζευγάρωμα" (μέσω Bluetooth) και τον έλεγχο του είναι απαραίτητη η εφαρμογή Weloop Tommy, που θα κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play αντίστοιχα.

 

Διαθέτει μεταλλική κάσα και κυκλοφορεί σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Η οθόνη του Memory LCD, είναι 1.26 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 144 x 168 pixels και είναι κατασκευής Sharp.

 

gallery_286955_1386_14200.jpg

 

Διαθέτει μπαταρία 110mAh (500 ώρες σε standby mode). Το βάρος της συσκευής είναι 37 γραμμάρια. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι πρόκειται για μία αδιάβροχη, έως και σε 50 μέτρα βάθος συσκευή (5ATM). Το κόστος της είναι $65.98.