Σημαντική μείωση στο οικογενειακό πακέτο συνδρομής, ανακοίνωσε σήμερα το Spotify για την υπηρεσία του, δίνοντας την ευκαιρία σε 6 άτομα που "θεωρητικά" ανήκουν στην ίδια οικογένεια, να αποκτήσουν Premium λογαριασμό ο καθένας με συνολική τιμή τα €11 μηνιαίως.

Η κίνηση αυτή από το Spotify έρχεται ως απάντηση στο Apple Music και την αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Apple για τη δική της υπηρεσία, η οποία και αποτελεί τον κύριο αντίπαλο του Spotify μαζί με το Google Music. Μέχρι πρότινος, το οικογενειακό πακέτο του Spotify προσφέρονταν με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής των €10 για κάθε επιπλέον λογαριασμό Έτσι το κόστος για 2 μέλη μιας οικογένειας περιοριζόταν στα €15, για τρία άτομα στα €20 κ.ο.κ.

 

Όσοι αποφασίσουν να κάνουν χρήση του νέου συνδρομητικού πακέτου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε λογαριασμός που θα ανήκει στο οικογενειακό πακέτο θεωρείται ανεξάρτητος όπως ισχύει και με κάθε Premium συνδρομή. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέλος μπορεί να έχει τις δικές του λίστες μουσικής, τις δικές του ρυθμίσεις αλλά και να λαμβάνει προσωποποιημένες προτάσεις ανάλογα με τους καλλιτέχνες αλλά και τη μουσική που ακούει μέσα από την υπηρεσία.

 

Επιπλέον μπορεί να «κατεβάσει» τη μουσική στο smartphone ή στον υπολογιστή του και να την ακούσει αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής ακόμα και όταν δεν διαθέτει σύνδεση στο Internet.Τέλος όπως ισχύει σε κάθε Premium λογαριασμό, η αναπαραγωγή μουσικής γίνεται χωρίς να παρεμβάλλονται διαφημίσεις.

 

Η ενεργοποίηση της οικογενειακής συνδρομής γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα spotify.com/family ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η νέα τιμή ισχύει κανονικά και στη χώρα μας.

 

Link.png Site: Spotify