Η εταιρεία Alpine είναι ευρέως γνωστή για τα συστήματα ήχου αυτοκινήτου που κατασκευάζει, αλλά από ότι φαίνεται θέλει να επιχειρήσει και στην αγορά των headphones. Τα νέα της ακουστικά, σε Apollo White ή Onyx Black δείχνουν πολύ όμορφα και πακετάρουν ορισμένα "δυνατά" χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά ονομάζεται Full Frequency Immersion. Πρόκειται για μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να δώσει στον κάτοχο των headphones της Alpine την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος ή του καλλιτέχνη που ακούει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώσετε το μπάσο στο στήθος σας, αλλά ότι ο "παλμός", ξεφεύγει εσκεμμένα από τα ακουστικά κατά κάποιο τρόπο (σαν απτική ανάδραση που συγχρονίζεται με τον ήχο) για να φτάσει στη "στέκα" και στη συνέχεια στο κεφάλι σας.

 

Τα ακουστικά της Alpine ενσωματώνουν 24-bit DAC (Digital-to-Analog Converter) και η μπαταρία που τα τροφοδοτεί σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει αυτονομία 10 ωρών.

 

Η Alpine διάθεσε την εφαρμογή επίσης Level Play στο App Store της Apple, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει πέντε μπάντες στον ισοσταθμιστή καθώς και να δημιουργήσει playlists.

Από εκεί και πέρα, η σύνδεση με τη συσκευή iOS πραγματοποιείται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth LE (είναι παράξενο, αλλά για να λειτουργήσουν παρά την ύπαρξη Bluetooth LE, θα πρέπει να τα συνδέσετε με την υποδοχή 3.5mm στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet σας).

 

Τα νέα ακουστικά της Alpine, τα οποία όπως αναφέραμε είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, Apollo White και Onyx Black είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Apple έναντι $299.

 

http://vimeo.com/108840805

 

Link.png Site: Engadget