Το νέο Garmin Forerunner 645 Music μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500 τραγούδια (offline storage) και επομένως δεν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου το κινητό ή κάποιον music/ mp3 player καθώς τρέχεις και γυμνάζεσαι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσεις μέσω Bluetooth με το αγαπημένο σου ζευγάρι ακουστικών ενώ εξαιρετικά ακούγονται τα νέα που το θέλουν να μπορεί να πραγματοποιεί ανέπαφες πληρωμές σύντομα, αν και το Garmin Pay δεν είναι βεβαίως τόσο διαδεδομένο όσο άλλες ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά στη μουσική, ενώ υποστηρίζει Deezer και iHeartRadio δεν παρέχεται υποστήριξη στο Spotify. Το νέο Forerunner 645 Music μπορεί και συνδέεται με το κινητό σου για να δέχεσαι και να απαντάς σε μηνύματα και σε ενημερώσεις σε social media. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι η αυτονομία του φτάνει και τις 7 ημέρες αν χρησιμοποιηθεί σε “watch mode”.

P1160203.jpg

Αν ωστόσο ενεργοποιηθεί το GPS και ξεκινήσετε και την αναπαραγωγή μουσικής -μαζί με την καταγραφή της άσκησης σας- τότε η μπαταρία του δεν θα διαρκέσει για πολύ περισσότερο από 5 ώρες. Όσον αφορά στο tracking της άσκησης, υποστηρίζει αναερόβια άσκηση, ποδηλασία, κολύμβηση, ασκήσεις με βάρη κ.ά.

P1160204.jpg

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα πράγματα από το training tracking, τότε είστε σε θέση να κατεβάσετε περισσότερα apps για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα και δυνατότητες στο Garmin Forerunner 645 Music μέσω του store Connect IQ. Το κόστος του Garmin Forerunner 645 Music το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην έκθεση CES 2018 θα στοιχίζει περίπου $450.