Στα τέλη της χρονιάς που μας πέρασε διέρρευσε μία λίστα με τα smartphones που θα βασιστούν στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC, και ανάμεσα τους βρισκόταν και το OnePlus 6, το οποίο θα κυκλοφορούσε, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν τον Ιούνιο του 2018.

Πρόσφατα, ο CEO της OnePlus, Pete Lau επιβεβαίωσε στο C|Net ότι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας όχι μόνο θα βασίζεται στο κορυφαίο system-on-chip της Qualcomm αλλά και ότι θα κυκλοφορήσει πράγματι τον Ιούνιο.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από το OnePlus 6, το Qualcomm Snapdragon 845 SoC πρόκειται να ενσωματώνουν οι συσκευές Samsung Galaxy S9/ S9+ και Note9, LG G7/ G7+ και V40, HTC U12, Sony Xperia XZ Pro-A και XZ2, Google Pixel 3, Xiaomi Μi 7 και Mi MIX3, Motorola Moto Z (2019) κ.ά. Όσον αφορά στην επερχόμενο ναυαρχίδα της OnePlus, ο CEO της Κινέζικης εταιρείας δήλωσε στο C|Net πως “δεν έχουμε άλλη επιλογή” πέρα από το Qualcomm Snapdragon 845. Η συσκευή επίσης έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί στα τέλη του δευτέρου τριμήνου.

Ο Peter Lau δεν επιβεβαίωσε την ονομασία της επερχόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας αλλά ούτε και τις προθέσεις της να κυκλοφορήσει και δεύτερη συσκευή μέσα στο 2018 (π.χ το OnePlus 6T) όμως λαμβάνοντας υπόψη μας τις επιλογές των δύο τελευταίων ετών, το πιθανότερο είναι του φέτος να δούμε πρώτα το OnePlus 6 και αργότερα το OnePlus 6T.

GSMArena