PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : 3.5" HDD External Case


DJ_XLR8
22-06-2005, 21:21
Πρόκειται για θήκη σκληρού δίσκου IDE ώστε να τοποθετείτε μέσα το δίσκο και να τον μεταφέρετε σε άλλα PC με τα δεδομένα σας προστατευμένα.

Πιστεύω πως είναι χρήσιμο γι' αυτούς που έχουν ένα σκληρό δίσκο (ανεξαρτήτως μεγέθους) και θέλουν με αυτόν να μεταφέρουν αρχεία μεγάλου & μικρού όγκου. Αντί λοιπόν να ανοιγοκλείνετε το κουτί του PC και να βάζετε & βγάζετε καλώδια IDE (τα οποία θα χαλάσουν κάποια στιγμή!!!) και τροφοδοσίας, καλό είναι να έχετε αυτή τη λύση.

Βγαίνει σε USB 2.0 για μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και έχει και adaptor για ρεύμα. Οι φωτό είναι σκαναρισμένες από το κουτί του προϊόντος. Έχει μέσα και cd με drivers για Win98 & Millenium. Στα XP αναγνωρίζεται αμέσως χωρίς πρόβλημα σαν σκληρός δίσκος.

Σήμερα το απόγευμα το πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η τιμή (από εκεί που το πήρα) είναι 27,50 €. Θα βρείτε πολλά τέτοια στην αγορά, οι τιμές παίζουν λόγω ποιότητας κατασκευής της θήκης. Για τη συγκεκριμένη, απλό πλαστικό και μειονέκτημα το μέγεθος. Είναι λίγο μεγάλο βρε παιδί μου!

ΜΑΝΩΛΗΣ
24-06-2005, 00:33
Είναι το κλασικό μοντέλο της εταιρείας chronos.Πολύ καλή επιλογή και καλή τιμή .Απλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι πλαστικό και δεν παίρνει ανεμιστήρα .Πάντως πρόβλημα δεν θα έχεις.Είναι σκυλί

konspir2
24-06-2005, 09:10
To Chronos το έχω με ένα δίσκο WD 120GB συνέχεια στο ρεύμα εδώ και ένα χρόνο περίπου... Δεν έχει σβήσει καθόλου.

Σκυλί μέχρι στιγμής ;)

MpOuZ
24-06-2005, 09:33
Πλαστικούρα αλλά σκυλί. Το έχω και γώ πολύ καιρό. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί λίγο οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. Τώρα πρόσφατα αγόρασα ένα 2.5" HDD External Case της mapower. Aν έχω χρόνο θα ετοιμάσω ένα review.

konspir2
24-06-2005, 09:37
Πλαστικούρα αλλά σκυλί. Το έχω και γώ πολύ καιρό. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με ανησυχεί λίγο οι θερμοκρασίες που ανεβάζει. Τώρα πρόσφατα αγόρασα ένα 2.5" HDD External Case της mapower. Aν έχω χρόνο θα ετοιμάσω ένα review.


Tί δίσκο έχεις βάλει στο 2.5'' case???

Γιατί έχω έναν δίσκο 2.5'' 100GB της Fujitsu, και δεν μπορώ να βρω κατάλληλο case για να τον εκμεταλλευτώ.

MpOuZ
24-06-2005, 09:58
Έχω βάλει ένα 40GB seagate (3+2) χρόνια εγγύηση