Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Official Lineage 2 Topic
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Ισως να ζηταω πολλα αλλα ενα Pack για C4(full εννεοειτε)παιζει να εχει κανεις?(αν και εχω την εντυπωση πως ειναι παρανομο αλλα τελοσπα).
Και κανεναν C4-5 server με οσο πιο μεγαλα x γινεται(pvp).
Ξερω ξερω πολλα ζηταω ;)
hi eimai kainourios sto forum,
exw ftiaksi ena server kamael apo to spiti mou gia na paizw mai kati filarakia, eno exo kani oles tis rithmisis ston server kai sto router mou den mporoun na sindethoun i fili mou ston server apo to internet,
ipopsiazwme oti kati den exw kani sosta me to NO-IP
eftiaksa ena logariazmo stin selida tou no-ip katebasa to programataki perasa to kodiko tou no-ip kai ston server kai sto patch px. l2.no-ip.info
ala den mporoun na sindethoun pano mou moipos mpori na moy pi kapios an prepi na kano kapies rithmisis stin selida i sto programataki tou no-ip.
mipos prepi na perasoun ton kodiko tou no-ip sto arxio host afti pou theloun na sindethoun me ton server mou?
(sorry re paidia an iksera kala aglika tha mporousa na diabasw kai na ta kano monos mou ala distixos einai ftoxa ta aglika mou opios mpori na me help tha eimai ipoxreos)
AlliGaToR
24-01-2008, 20:24
:cry:Παίζω εδώ και 3μήνες lineage πιο σιγκεκριμενα στον ZEUS.Και επειδή είδα ότι κάποιοι από εδώ ασχολούνται θέλω αν γίνεται να μάθω πληροφορίες για τον server όπως Ip , port , και άλλα για να κάνω Bot με το walker.
Ισως να ζηταω πολλα αλλα ενα Pack για C4(full εννεοειτε)παιζει να εχει κανεις?(αν και εχω την εντυπωση πως ειναι παρανομο αλλα τελοσπα).
Και κανεναν C4-5 server με οσο πιο μεγαλα x γινεται(pvp).
Ξερω ξερω πολλα ζηταω ;)
C4 full είναι μόνο τα κλεμένα αρχεία του off (που ακόμα και αυτα δεν είναι full).Δυστυχώς δεν ξέρω για off αρχεία.Όσο για το δεύτερο ερώτημα -> HopZone (l2.hopzone.net)
hi eimai kainourios sto forum,
exw ftiaksi ena server kamael apo to spiti mou gia na paizw mai kati filarakia, eno exo kani oles tis rithmisis ston server kai sto router mou den mporoun na sindethoun i fili mou ston server apo to internet,
ipopsiazwme oti kati den exw kani sosta me to NO-IP
eftiaksa ena logariazmo stin selida tou no-ip katebasa to programataki perasa to kodiko tou no-ip kai ston server kai sto patch px. l2.no-ip.info
ala den mporoun na sindethoun pano mou moipos mpori na moy pi kapios an prepi na kano kapies rithmisis stin selida i sto programataki tou no-ip.
mipos prepi na perasoun ton kodiko tou no-ip sto arxio host afti pou theloun na sindethoun me ton server mou?
(sorry re paidia an iksera kala aglika tha mporousa na diabasw kai na ta kano monos mou ala distixos einai ftoxa ta aglika mou opios mpori na me help tha eimai ipoxreos)
Αν μπορείς να μας πείς πως συνδέονται (εννοώ έχεις πατσάκι?έχεις hosts?).Σίγουρα έχεις ανοίξει τα σωστά πορτς στο ρούτερ σου?Έχεις βάλει στα config στο external ip το l2.no-ip.org?
:cry:Παίζω εδώ και 3μήνες lineage πιο σιγκεκριμενα στον ZEUS.Και επειδή είδα ότι κάποιοι από εδώ ασχολούνται θέλω αν γίνεται να μάθω πληροφορίες για τον server όπως Ip , port , και άλλα για να κάνω Bot με το walker.
Την IP του σέρβερ την ξέρεις....πώς συνδέεσε?Εδώ για την IP (http://www.linezeus.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=45).Tώρα για την πορτ,συνήθως είναι 7777 (GS) και 2106 (LS) αν δεν κάνω λάθος.Μπορεί και να τις έχουν αλλάξει (που το βρίσκω πολύ λογικό.)
Andonis1
26-01-2008, 19:52
ακούστε όλοι λοιπόν και αν μπορεί κάποιοσ να μοθ απαντήσει plz.Λοιπόν αγόρασα το Lineage 2 Interlude και δεν ξέρς καθόλου μα καθόλου πως να το κάνω να πέξει. Δειτε το εγκατέστησα το cd ακαι κατέβασα τα αρχεία από το Ιντερνετ αλλα εχω ακούσει οτι χρειάζεται καποια clienat και κάτι άλλα. Εγς όμως δεν ξέρς τίποτα. Γι'αυτό θα ήθελα κάπιος να μου εξηγήσει βήμα προσ βήμα πως γίνετε. Ακομα και αυτά που για κάποιους είναι εύκολα και κατα΄νοητά εγς plz θέλω full εξήγηση. Σας παρακαλώ ασ κάνει κάποιοσ τον κόπο να μου πεί ακριβώς.Χρήστος:fear:
comfuzio
26-01-2008, 21:22
Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.... Βαριεσαι να κανεις ενα search στο φορουμ? Αντε αερα πατερα κανετε register δεν κοιτατε τους κανονες του φορουμ θελετε και γρηγορα...
[/URL]
Αν μπορείς να μας πείς πως συνδέονται (εννοώ έχεις πατσάκι?έχεις hosts?).Σίγουρα έχεις ανοίξει τα σωστά πορτς στο ρούτερ σου?Έχεις βάλει στα config στο external ip το l2.no-ip.org?
lipon, ekana edit sto arxio l2.ini kai ebala tin ip apo to no-ip px (l2.no-ip.info) kai sto arxio host episis ebala tin ip apo to no-ip,
aniksa sto router mou tis portes 2106,9014,3306,7777 kai ebala tin ip tis lan tou pc pou exw os server,
episis sto arxio loginserver.properties stin ExternalHostname=l2.no-ip.info ebala apo to no-ip, kai sto InternalHostname=192.168.1.100 tin ip tis LAN
kai sto server.properties akribos tis idies ip
fernandes
27-01-2008, 03:20
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω ένα πρόβλημα με το client μου η την GPU, αυτό δέν το ξέρω ακόμα..
Έκανα ανβάθμηση της κάρτας μου από Χ800 σε 7900gs και mobo PCI-E.
Όλα Ok εκτός από το L2. Δέν μου ανοίγει τα advanced settings (bloom, water effects κτλ). Κανένας παθόν να με καθοδηγήσει;
Drivers κτλ up to date.
Να δοκιμάσω να σβήσω το option.ini μπάς και έχει casharei η χαζομάρα και δέν πέρνει χαμπάρη την αλλαγή; αλλά του έκανα fresh install και όχι copy paste...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ξανά και πάλι εδώ!
L2Wz.Com WarZone Linage 2 Kamael (CT1) Server
Λοιπόν ανοίξαμε τους Kamael, κάναμε μπόλικα updates και ο server παίζει ρολόι!
Πως να συνδεθείτε:
Για να παίξετε χρειάζεστε τον Kamael Client. Για να τον κατεβάσετε, επισκευθείτε το επίσιμο site www.lineage2.com. Θα χρειαστεί να τον κάνετε update.
Το patch του server: Ηosts Patch (http://rapidshare.com/files/86106678/L2Wz.com_Hosts_Patcher.exe)
Server Rates:
XP x20
SP x20
Spoil x20
Drop x5
Adena x80
Party x2
Server Mods:
Global Gatekeeper με δωρεάν teleport.
Class Master για αλλαγή profession.
Subclass χωρίς quest.
Custom NPC Buffer - Buff duration 1 hour.
Custom Blacksmith - Για να κάνετε Unseal και SA
(Δεν δουλεύει με unsealed enchanted armor)
Team VS Team Event κάθε 4 ώρες
Champions Mobs:
50% Chance - HP x2 - Adena x2 - Drop x2 - Ancient Adena Drop!
Enchant:
Safe +3 - Safe Armor +4 - Max +20
Server Software/ Hardware:
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3700+
2Gb DDR 400Mhz RAM
2x 320Gb Samsung HDD
Debian-40-etch-64-minimal GNU/Linux
Kernel Version 2.6.18-5-amd64 (SMP)
WarZone Lineage 2 (CT1) Kamael Server (http://l2wz.com)
Σας περιμένω!
Loipon proton apola thelo na doso sunxaritiria ston Comfuzio gia tis plirofories gia great l2 server. An mporeis otan vreis ligo xrono thelo na m apantisis sta parakato:
exo ftiaxei ton server kanonika fortonei to mono provlima den logarei koita to loginserver
koitaxa tis port ti allo rolo mporei na paizei? vohthise me gt m erxete na kopaniso to pc
exo trelathi exo ftash toso konta gia to tpt mexri pou arxisa na skeftomai oti ftene ta vista!!!!
Pantos eisai megalos Comfuzio gt diavasa to post s apo to c5 gia great server ma tote den eixa isxiro pc na ftiaxo ena l2 free server! TY:)))
comfuzio
29-01-2008, 13:51
Thanks :) Για port forwarding μου φαινεται εμενα παντος. Τι ρουτερ εχεις?
Loipon akou na deis ti egine pos m irthe kai piraxa to l2.ini kai apo tin ip m p eixa valei evalkeno tpt
kai mpika ston server logaro mono me ta dio account p exo ftiaxei apo tin database kai logarei m dixnei diamond kai afto
den mporo na mpo paramesa? giati patao klick kai den kanei tpt akougete kanonia to tik p kanei alla den mpenei mesa ston server????
Kai pali euxaristo
Loipon akou na deis pos exei to pragma tora!Oli i istoria einai oti logarei alla eimai ena vima prin na me valei stin epilogi ton pexton diladei tin epilogi tou server tha elega ((barz kai alous...)
pisteuo pos se katatopisa etc nomizo esto :P
Alla pantos thelei ypomoni to pragma kai to exo katalavei gt mera me mera pigeno kai ena vima mprosta sto thema tou server!!!
Pantos eisai grigoros:P Comfuzio ty for help:)
exw kani ena post me arithmo #1007 stin selida 101 opios mpori as riksi mia matia. thanks
(signimi an ksana kano post lew mipos den to exete di)
comfuzio
01-02-2008, 19:45
Σεισμος!!!!
Ο BnB server πάλι κοντά σας!
Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 ο Server ανοίγει!
Η Πρόσβαση στον server θα είναι δυνατή μονο από τα Bits and Bytes υποκαταστήματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA καθώς και μονο περιόδους από Παρασκευή έως Κυριακή.
Όλα τα κάστρα και τα hero status θα έχουν γίνει reset. Όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού όπως τους θυμάστε.
L2 BnB Memories <3.
Οποιος θελει να πεταξει τα ΠΣΚ να τρεξει!!!!
Μα καλα ειναι σοβαροι? Ακου εκει σερβερ για ΠΣΚ....
LOL, ROLF, LMAO κτλπ
Θες τρελο upload για να κανεις κατι καλο, αλιως θα σηκωνεις μεχρι 10 ατομα με το ζορι...δεν αξιζει
ειδηκα στην Ελλαδα,ακομα και με 24dl το upload ειναι για το πεταμα....
lion2486
03-02-2008, 18:25
Καλισπέρα! Προσπαθω εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να φτιαξω ένα δικό μου server, αλλά δεν τα έχω καταγέρει ακόμα! Σας παρακ΄λώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας με κάνει add στο msn μου! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
kostis_lion@yahoo.gr
Γεια σας...Τσεκαρα πολυ ωρα τωρα τις απαντησεις σας για το πωσ να φτιαξουμε εναν L2 server. Εχετε βγει λιγο εκτος θεματος....Πολλοι δεν βρηκαν ακρη τελικα.. Θα βορουσατε σας παρακαλω να μ δωσετε ενα link για το πως να φτιαξω εναν server JAVA C7(kamael) ? (αν ειναι δυνατον χωρις internet δηλαδη μονο LAN να ειναι, ακομα καλυτερα θα ηταν... Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...
Re comfuzio nomiza pos esi den eisoun etc nomiza oti hxeres pos mono enas server axizei sta tosa x :p:p:p:p:p
Mια απαντηση για το πιο πανω post μου please?
comfuzio
05-02-2008, 00:44
Mια απαντηση για το πιο πανω post μου please?
Αμεσος!!!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=215676
Πραγματικα τσαμπα το εγραφα....
alfa_romeo
06-02-2008, 22:55
καλησπερα παιδια.
συμφωνα με αυτον τον οδηγο http://www.insomnia.gr/forum/nuwiki.php?do=history.compare&t=215676&revisionid1=88&revisionid2=0 εγκατεστησα ενα server ολα πανε καλα εκτος απο npcbuffer ενω εχει ολατα buff δεν λειτουργουν ολα μηπως γνωριζει κανεις κανα αλλο αρχειο που να ειναι οκ .
και μηπως υπαρχει κανενας οδηγος για εγκατασταση kamael server.μονο μη με παραπεμπσετε σε ragezone γιατι με τα αγγλικα εχω προβλημα.
σας ευχαριστω.
Earendil
07-02-2008, 00:12
Γεια σε όλους!
Έπαιζα παλιά το L2 C3 στο bnb. Έχω κατεβάσει το kamael client και ψάχνω έναν ελληνικό server.
Έχετε καμιά πρόταση?
Τον δικό μου! www.l2wz.com αλλά δεν είναι crafting... :'(
x20 rates με GM Shop, NPC Buffer, Custom Blacksmith, Δωρεάν Gk κτλ. Περισσότερα στην σελίδα...
Είναι Kamael και πολύ σταθερός. Ο comfuzio πρέπει να τον εγκρίνει :P!
ΥΓ.#1
Όσον αφορά εκείνους που θέλουν να κάνουν δικό τους server, θέλει πολύ διάβασμα και κόπο και είναι μήνες δουλεία όχι μερικές ημέρες. Αν δεν θέλετε να διαβάσετε και να κοπιάσετε και να μάθετε ξεχάστε το να φτιάξετε server! Πάρτε το απόφαση, δεν υπάρχει η εύκολη οδός.
Για όσους έχουν όρεξη για διάβασμα ορίστε: http://www.l2jserver.com/trac/wiki/
Διαβάστε και μάθετε.
ΥΓ.#2
COmfuzio ασχολείσαι ακόμα με τον l2j; Αν ναι χώσε κανένα τηλέφωνο. ΓΙα όλους τους άλλους, ψάχνω καλούς γνώστες του l2j (όχι GM, αλλά Admins και Coders) για να φτιάξουμε ελληνική ιστοσελίδα για τον L2j (όχι επίσιμη του Dev Team). Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν pm. Μόνο πολύ καλοί γνώστες όχι GM, επαναλαμβάνω!
Φιλικά,
Σπύρος.
comfuzio
07-02-2008, 11:14
Δεν ασχολουμε πια με L2 servers .... ειδα και αποειδα με το crazymouse που ηταν η μεγαλητερη ηττα που εφαγα ποτε.... anyway βοηθαω εναν Αγγλο/Αμερικανικο σερβερ που εχει host στο Βερολινο για Kamael.
Windows 2003R2 SP2 64bit
AMD x2 6000+
4GB Ram
2x250GB SATAII HDDs
64Bit Java
64Bit MySql
Με rates x50
Θα ειναι up συντομα ΑΛΛΑ τονιζω οτι ειμαι μονο συμβουλος εκει και οχι GM/ADMIN/Moderator κτλπ.
Παιδια το No-ip το δεν βαζετε στο hosts! Ειναι μονο για το patched client το οποιο δεν εχω πει πως το κανουμε γιατι ειναι παρανομο. Εκει βαζετε την ip σας η οποια πρεπει να ειναι static. αν παλι ειστε με dynamic ip τοτε αυτοι που θελουν να παιζουν σε σας θα πρεπει καθε λιγο που αλλαζει η ip σας να την αλλουζουν στο hosts αλλα και εσεις στα login.properties & server.properties ....
comfuzio
07-02-2008, 12:44
Για να μην λεμε οτι θελουμε...διαβασε κανα gpl που υπαρχει σε καθε pack και θα δεις οτι ειναι παρανομο....
1. Για να κανεις mod το L2.ini και να το διαβασει το Lineage πρεπει να κανεις patch το system. Αν παλι το βρηκες ετοιμο και απλα το πειραζες εσυ και εβαζες τα δικα σου δεν σημενει οτι ειναι νομιμο.
2. Patched system Kamael εχω κανει απο την πρωτη μερα που υπαρχει το kamael και απο PTS και απο το full χωρις κανεναν προβλημα (Ναι παρανομισα).
3. Το Hosts κανει resolve ip -> name
ΔΛΔ 192.168.1.1 l2authd.lineage2.com ΚΑΙ ΟΧΙ l2kamael.no-ip.info l2authd.lineage2.com
Με το hosts παρακαμπτεις τον dns και λες οτι παει στο l2authd.lineage2.com να παει στην IP ταδε.
Ετσι μπορεις να μπαινεις σε εναν σερβερ χωρις να πειραξεις αρχειο της ncsoft
LordXLord
07-02-2008, 12:59
Για να μην λεμε οτι θελουμε...διαβασε κανα gpl που υπαρχει σε καθε pack και θα δεις οτι ειναι παρανομο....
1. Για να κανεις mod το L2.ini και να το διαβασει το Lineage πρεπει να κανεις patch το system. Αν παλι το βρηκες ετοιμο και απλα το πειραζες εσυ και εβαζες τα δικα σου δεν σημενει οτι ειναι νομιμο.
2. Patched system Kamael εχω κανει απο την πρωτη μερα που υπαρχει το kamael και απο PTS και απο το full χωρις κανεναν προβλημα (Ναι παρανομισα).
3. Το Hosts κανει resolve ip -> name
ΔΛΔ 192.168.1.1 l2authd.lineage2.com ΚΑΙ ΟΧΙ l2kamael.no-ip.info l2authd.lineage2.com
Με το hosts παρακαμπτεις τον dns και λες οτι παει στο l2authd.lineage2.com να παει στην IP ταδε.
Ετσι μπορεις να μπαινεις σε εναν σερβερ χωρις να πειραξεις αρχειο της ncsoft
Βασικά μαλλον εσυ θα πρέπει να ξανακοιτάξεις λίγο το GPL, ή να πάρεις κάποιο πτυχίο αγγλικής γλώσσας, μιας και μάλλον δεν κατανόησες λεπτομερώς τους όρους στο GPL.
Η NCSOFT αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι παράνομοι Servers (και καλά), είναι αυτοί που έχουν και Donate χωρίς την αδειά της. Τώρα όσον αφορά για το system που λές οτι το πήρα έτοιμο...ναι το πήρα έτοιμο απο την NCSOFT. Άρα η αλλαγη της διεύθυνσης ΙΡ (Δηλ αντί να συνδεθεί κάποιος στον OFFICIAL, να συνδεθεί στον δκό μου Server), δέν αποτελεί παρανομία, και πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρεία δεν το αναφέρει αυτό καν..!
Τέλος αν πραγματικά έχεις System Kamael, στο οποίο να βάζεις την ΙΡ του Server σου και να μπορούν να συνδεθούν άλλοι μέσω Ιντερνετ, μπράβο σου και κράτα το για τον εαυτό σου! Ετσι και αλλιώς, γι' αυτό είναι τα φόρουμ...για να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας εδώ. Η φράση... είναι παράνομο δεν μπορώ να το δώσω μωρέ... μου προξένησε γέλιο... όσοι κατάλαβαν...κατάλαβαν...:-(
comfuzio
07-02-2008, 13:08
Βασικά μαλλον εσυ θα πρέπει να ξανακοιτάξεις λίγο το GPL, ή να πάρεις κάποιο πτυχίο αγγλικής γλώσσας, μιας και μάλλον δεν κατανόησες λεπτομερώς τους όρους στο GPL.
Η NCSOFT αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι παράνομοι Servers (και καλά), είναι αυτοί που έχουν και Donate χωρίς την αδειά της. Τώρα όσον αφορά για το system που λές οτι το πήρα έτοιμο...ναι το πήρα έτοιμο απο την NCSOFT. Άρα η αλλαγη της διεύθυνσης ΙΡ (Δηλ αντί να συνδεθεί κάποιος στον OFFICIAL, να συνδεθεί στον δκό μου Server), δέν αποτελεί παρανομία, και πόσο μάλλον όταν η ίδια η εταιρεία δεν το αναφέρει αυτό καν..!
Τέλος αν πραγματικά έχεις System Kamael, στο οποίο να βάζεις την ΙΡ του Server σου και να μπορούν να συνδεθούν άλλοι μέσω Ιντερνετ, μπράβο σου και κράτα το για τον εαυτό σου! Ετσι και αλλιώς, γι' αυτό είναι τα φόρουμ...για να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας εδώ. Η φράση... είναι παράνομο δεν μπορώ να το δώσω μωρέ... μου προξένησε γέλιο... όσοι κατάλαβαν...κατάλαβαν...:-(
Anyway εσυ δεν βοηθας εδω περα παρα μονο λες τα δικα σου... Και παραφραζεις τα λεγομενα μου. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ οχι μονο το GPL και τους κανονες της NCSOFT αλλα και του INSOMNIA θα εβλεπες τι ειναι παρανομο να λεγετε εδω. Αλλα ναι μωρε ξεχασα εδω σερβερ δεν μπορεις να κανεις κανονες θα διαβαζες? Και παλι καλος η κακος εγω και αλλα 2 ατομα βοηθανε εδω αν δεν σου αρεσει μεινε με την Java στο χερι :devil:
Και για να πουμε και εδω το ψεμα σου... αν κανεις το αρχικο l2.ini edit χωρις να ειναι premoded σου βγαζει το L2 files are corrupted αλλα που μυαλο να εχεις υποστιριξη στο τι λες???
Η GNU GPL λέει τα εξής περιλιπτικά:
Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:
Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να τον επιστρεψεις στη κοινότητα. Δεν μπορείς να τον κλείσεις ή να συμπεριλάβεις GPL κώδικα σε κλειστό λογισμικό.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τα credits και να βάλεις ότι θέλεις. Μπορείς να βάλεις commented credit στις αλλαγές που έκανες.
(πολύ περιλλιπτικά όσον αφορά τον L2j)
η NC Soft λέει 2 πράγματα:
μην τροποποιείς τον Client και μην βγάζεις κέρδος από το παιχνίδι (πουλώντας items κλπ. για τον Official γράφτηκε αυτό αλλά ισχύει και για τους Private.)
η χρήση Official server files.
Για να κάνεις system patch ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιήσεις τον client. Ακόμα και στο l2.ini να κάνεις αλλαγές χωρίς πατσάρισμα (που ΔΕΝ γίνεται) πάλι τροποποίηση είναι και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Ξεκολλάτε.
LordXLord
07-02-2008, 13:44
Anyway εσυ δεν βοηθας εδω περα παρα μονο λες τα δικα σου... Και παραφραζεις τα λεγομενα μου. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ οχι μονο το GPL και τους κανονες της NCSOFT αλλα και του INSOMNIA θα εβλεπες τι ειναι παρανομο να λεγετε εδω. Αλλα ναι μωρε ξεχασα εδω σερβερ δεν μπορεις να κανεις κανονες θα διαβαζες? Και παλι καλος η κακος εγω και αλλα 2 ατομα βοηθανε εδω αν δεν σου αρεσει μεινε με την Java στο χερι :devil:
Και για να πουμε και εδω το ψεμα σου... αν κανεις το αρχικο l2.ini edit χωρις να ειναι premoded σου βγαζει το L2 files are corrupted αλλα που μυαλο να εχεις υποστιριξη στο τι λες???
Τα πιστεύεις αυτά που λές? Τέσπα..δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όχι να γραφούμε κατεβατά στα οποία να την λέμε ο ένας στον άλλον..
Τώρα όσον αφορά για το decrypt software που χρησιμοποιώ εγώ πίστεψέ με εσυ δέν το έχεις σίγουρα. Εκτός άν είσαι και εσυ προγραμματιστής σε σοβαρή εταιρεία και έχεις δικό σου εξολοκλήρου πρόγραμμα το οποίο έφτιαξες εσύ. Γιατί εγώ έφτιαξα δικό μου...και είναι θέμα χρόνου να προσθέσω την δυνατότητα με 1-2 κλικ να μου φτιάχνει το official system χωρίς τα ERRORS που βγάζει σε σένα. Αλλά ξέχασα... εσύ απλα παριστάνεις τον χρήστη που βοηθάει εδώ αλλα στην ουσία βρίσκεις πάντα δικαιολογίες σαν πχ... ειναι παρανομο-το εχω-δεν μπορώ να το δόσω. Πίστεψέ, μας βοήθησες όλους.. Σου χρωστάμε χάρη, να σαι καλα..:cool:
comfuzio
07-02-2008, 13:52
Τα πιστεύεις αυτά που λές? Τέσπα..δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όχι να γραφούμε κατεβατά στα οποία να την λέμε ο ένας στον άλλον..
Τώρα όσον αφορά για το decrypt software που χρησιμοποιώ εγώ πίστεψέ με εσυ δέν το έχεις σίγουρα. Εκτός άν είσαι και εσυ προγραμματιστής σε σοβαρή εταιρεία και έχεις δικό σου εξολοκλήρου πρόγραμμα το οποίο έφτιαξες εσύ. Γιατί εγώ έφτιαξα δικό μου...και είναι θέμα χρόνου να προσθέσω την δυνατότητα με 1-2 κλικ να μου φτιάχνει το official system χωρίς τα ERRORS που βγάζει σε σένα. Αλλά ξέχασα... εσύ απλα παριστάνεις τον χρήστη που βοηθάει εδώ αλλα στην ουσία βρίσκεις πάντα δικαιολογίες σαν πχ... ειναι παρανομο-το εχω-δεν μπορώ να το δόσω. Πίστεψέ, μας βοήθησες όλους.. Σου χρωστάμε χάρη, να σαι καλα..:cool:
Αρα εισαι παρανομος (οπως εγω). Και ποιος σου ειπε οτι εγω εχω ERRORS?
Μεχρι να κανεις κατι και οχι λογια καλητερα να μασας παρα να μιλας....
Προσοπικα ενα ignore εισαι και πιστεψε εγω κερδος απο σενα δεν ειχα/εχω/θα'χω. Οταν ζητισω βοηθεια (εγω? λεμε τωρα) για θεματα Lineage2 και εχεις κανει 1 καλο οχι 10 πραγματικα θα σου κανω donate.
Φιλε Nekys καποιος Insomniac (ναι ναι καλα βλεπεις) βρηκε τον τροπο να κανει Edit το unpatch l2.ini!!!
Περαν της πλακας εχει και ενα δικιο ομως...για το gpl ηταν ατυχες το αρχειο που ανεφερα καθος δεν ηθελε κανεις την αδεια χρησης του l2j. Η ερωτηση ηταν για το πως θα μπει κανεις στον σερβερ του και η απαντηση ειναι μονο με το Hosts το οποιο πρεπει να ειναι με την μορφη που ειπα πιο κατο. Το No-Ip ειναι γι'αυτους που κανουν modded τα client τους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι νομιμο αυτο.
Τελος απο μενα αποριες στον LordXLord τον οποιο ευχαριστω που μου παιρνει ενα βαρος
LordXLord
07-02-2008, 13:57
Η GNU GPL λέει τα εξής περιλιπτικά:
Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:
Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να τον επιστρεψεις στη κοινότητα. Δεν μπορείς να τον κλείσεις ή να συμπεριλάβεις GPL κώδικα σε κλειστό λογισμικό.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τα credits και να βάλεις ότι θέλεις. Μπορείς να βάλεις commented credit στις αλλαγές που έκανες.
(πολύ περιλλιπτικά όσον αφορά τον L2j)
η NC Soft λέει 2 πράγματα:
μην τροποποιείς τον Client και μην βγάζεις κέρδος από το παιχνίδι (πουλώντας items κλπ. για τον Official γράφτηκε αυτό αλλά ισχύει και για τους Private.)
η χρήση Official server files.
Για να κάνεις system patch ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιήσεις τον client. Ακόμα και στο l2.ini να κάνεις αλλαγές χωρίς πατσάρισμα (που ΔΕΝ γίνεται) πάλι τροποποίηση είναι και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Ξεκολλάτε.
"Κάνε τον κώδικα ότι θες αλλά:
Αν τροποποιήσεις τον κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να ..." -> καλό και αυτό!
Τον κώδικα απαγορεύεται να τον τροποποιήσεις, συμφωνούμε... όμως μιλάει για τα στάνταρ του Server όπως φωτισμοί όπλων, safe enchant(+3 και +4 -για όπλα ή για στολές αντίστοιχα),... Η αλλαγή της διεύθυνσης ΙΡ είναι μεν ένα είδος παραμετροποίησης, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην παράνομη παραμετροποίηση στους όρους της NCSOFT. Εξάλλου τι νόημα έχει άν δεν μπορείς να το αλλάξεις και να παίξεις στον δικό σου Test Server αφού γι' αυτό τον λόγο στον δίνει και η ίδια η εταιρεία? :-(:cool:
alfa_romeo
07-02-2008, 14:04
ρε παιδια εγω ζητησα βοηθεια γιατι δεν ξερω αγγλικα,ειναι κακο καποιος που δεν ξερει αγγλικα η οτιδηποτε αλλο να ζηταει βοηθεια απο αλλους που γνωριζουν.ελεος ρε παιδια ζητω συγνωμη που σας εβαλα να μαλωνετε και ευχαριστω για τη βοηθεια σας.εγω ειμαι 42 χρονων αγγλικα δεν ξερω και προσπαθω ετσι γαι τις ελευθερες ωρες μου να μαθω οσο ποιο πολλα μπορω γιαυτο νομιζω υπαρχουν και τα forum.και παλι σας ευχαριστω.
LordXLord
07-02-2008, 14:12
Αρα εισαι παρανομος (οπως εγω). Και ποιος σου ειπε οτι εγω εχω ERRORS?
Μεχρι να κανεις κατι και οχι λογια καλητερα να μασας παρα να μιλας....
Προσοπικα ενα ignore εισαι και πιστεψε εγω κερδος απο σενα δεν ειχα/εχω/θα'χω. Οταν ζητισω βοηθεια (εγω? λεμε τωρα) για θεματα Lineage2 και εχεις κανει 1 καλο οχι 10 πραγματικα θα σου κανω donate.
Φιλε Nekys καποιος Insomniac (ναι ναι καλα βλεπεις) βρηκε τον τροπο να κανει Edit το unpatch l2.ini!!!
Περαν της πλακας εχει και ενα δικιο ομως...για το gpl ηταν ατυχες το αρχειο που ανεφερα καθος δεν ηθελε κανεις την αδεια χρησης του l2j. Η ερωτηση ηταν για το πως θα μπει κανεις στον σερβερ του και η απαντηση ειναι μονο με το Hosts το οποιο πρεπει να ειναι με την μορφη που ειπα πιο κατο. Το No-Ip ειναι γι'αυτους που κανουν modded τα client τους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι νομιμο αυτο.
Τελος απο μενα αποριες στον LordXLord τον οποιο ευχαριστω που μου παιρνει ενα βαρος
Ναι σωστά...κάνε με Ignore γιατί όταν μπλέκεις με κάποιον που γνωρίζει περισσότερα, εσύ δέν μπορείς μετά πια να προσφέρεις τίποτα στο κοινό. Οπότε άστο πάνω μου και...ετοιμάσου για Donate στον Server μου -όπως είπες και πρίν.. Φυσικά επειδή είμαι νόμιμος και όχι παράνομος όπως ΕΣΥ.. το Donate που θα κάνεις δεν θα αντιστοιχεί σε κάποιο δώρο που θα λάβεις μέσα στο παιχνίδι και γενικότερα.... απλα θα μας πληρώσεις, μόνο και μόνο επειδή λές πολλά παριστάνοντας τον πολύξερο.. Και φυσικά 1 Donate μόνο και ειδικά για σένα.. για κανέναν άλλον..:devil:
comfuzio
07-02-2008, 14:25
Μερικοι δεν παιρνουν απο λογια... Anyway οταν (ποτε) κανεις σερβερ πες μου να μπω να κανω και το donate ως ενδειξη υποστηριξης και οχι για ανταλλαγμα οπως λες και συ ΑΛΛΑ θα σε κανω και αναφορα στην Ncsoft και στην Υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος και τα πορισματα οποια και να ειναι θα τα ανεβασουμε εδω οκ? Εγω σερβερ δεν εχω το τονιζω αυτο παιζω στον devianne στον Official.
Πες μου ομως που εμπλεξα και δεν το ξερω? Εχεις κανει κανα ποστ και δεν το ειδα? Ειπες κατι που στεκει και δεν το ειδα? Ειπες κατι που να μπορει να κανει ενας που δεν ξερει απο προγραμματισμο ή εσυ εστω? Οχι....αερολογιες μονο
Ρε ΑΣΧΕΤΕ η GNU GPL είναι άδεια ΑΝΟΙΚΤΟΥ κώδικα! Το οποίο σε ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ να τροποποιήσει ο οποιοσδήποτε με σκοπο την βελτιώση του κώδικα!
Να πεις ότι είναι δικός σου δεν μπορείς να κάνεις και να τον ενσωματώσεις σε μια κλειστή εφαρμογή!
Α ρε τι ακούω ο άνθρωπος. ΚΟΨΕ τις παπαριές που έχεις γράψει και decrypt λογισμικό και δεν ξέρεις να σετάρεις έναν L2j!
Δες τα αρχεία ρυθμίσεων ρε 5 χρονο και θα δεις ότι έχει παράμετρο για την αλλαγή IP και safe enchant!. ΟΥΤΕ που έχεις δει L2j ούτε καν έχεις κατεβάσει από το Internet γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κλικ!
Τελείωνε ξερόλα.
Και δεν είμαι κανένας ασχετάκος σαν εσένα. Δουλεύω αποκλειστικά GNU/Linux (ναι εκείνο το παράνομο, άθλιο, γεμάτο ιούς λειτουργικό μόνο για χάκερ) εδώ και 8 χρόνια και ασχολούμαι και γράφω και συνεισφέρω στο ανοικτό λογισμικό εδώ και 10 χρόνια.
Που ούτε GPL έχεις διαβάσει, ούτε L2j ξέρεις τι είναι.
Καλή σου μέρα. Πήγαινε νε παίξεις με το Ctrl + Alt + Del
comfuzio
07-02-2008, 14:40
Ρε ΑΣΧΕΤΕ η GNU GPL είναι άδεια ΑΝΟΙΚΤΟΥ κώδικα! Το οποίο σε ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ να τροποποιήσει ο οποιοσδήποτε με σκοπο την βελτιώση του κώδικα!
Να πεις ότι είναι δικός σου δεν μπορείς να κάνεις και να τον ενσωματώσεις σε μια κλειστή εφαρμογή!
Α ρε τι ακούω ο άνθρωπος. ΚΟΨΕ τις παπαριές που έχεις γράψει και decrypt λογισμικό και δεν ξέρεις να σετάρεις έναν L2j!
Δες τα αρχεία ρυθμίσεων ρε 5 χρονο και θα δεις ότι έχει παράμετρο για την αλλαγή IP και safe enchant!. ΟΥΤΕ που έχεις δει L2j ούτε καν έχεις κατεβάσει από το Internet γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κλικ!
Τελείωνε ξερόλα.
Και δεν είμαι κανένας ασχετάκος σαν εσένα. Δουλεύω αποκλειστικά GNU/Linux (ναι εκείνο το παράνομο, άθλιο, γεμάτο ιούς λειτουργικό μόνο για χάκερ) εδώ και 8 χρόνια και ασχολούμαι και γράφω και συνεισφέρω στο ανοικτό λογισμικό εδώ και 10 χρόνια.
Που ούτε GPL έχεις διαβάσει, ούτε L2j ξέρεις τι είναι.
Καλή σου μέρα. Πήγαινε νε παίξεις με το Ctrl + Alt + Del
Χαχαχαχα!!! Το ιδιο θα ελεγα και γω :lol:
Οκ εγω κανω λιγοτερο χρονο ανοιχτο λογισμικο.... αλλα τουλαχιστον εχω κανει και κατι εδω (Wiki)
linegakias
09-02-2008, 11:04
pws mporv na ftia3v account sto kamael plz apantiste grigora sto e-mail mou 21john83@gmail.com plz:cry::cry:
1ον: Τα greeklish απαγορεύονται και διαγράφονται.
2ον: Δεν μας λες για ποιόν server (Private ή Official) άρα δεν σου λέμε.
JohnnyDragon
12-02-2008, 16:08
Τι έχει γίνει εδω πέρα?? έχω να μπω κανα μήνα... είχα αφήσει αυτό το θέμα συζήτησης, σε ένα επίπεδο όπου υπήρχε συνεργασία και φιλικότητα, και γυρίζω τώρα και βλέπω άτομα των 4 και 5 post, να γυρίζουν και να την λένε στον comfuzio και να τον πυροβολούν απο όλες μεριές...
Θα έπρεπε να ντρέπεστε που λέτε όσα λέτε για έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει τόσο κόσμο εδω μέσα, και που έχει αφιερώσει πολύ απο τον λιγοστό (απο όσο ξέρω) ελεύθερο χρόνο που διαθέτει.
Κάθεστε και κοκορεύεστε για τις γνώσεις και τις υποτιθέμενες ικανότητες που έχετε, αλλα δεν βλέπω να κάνετε και τίποτα για να βοηθήσετε όσους χρειάζοντε βοήθεια και ήρθαν εδώ για να την βρούνε.
Τέτοιες γνώσεις να της βράσω. Τι μας πετάς κ εσύ φίλε για τα προγράμματα που έχεις φτιάξει, και που με 1-2 κλικ θα κανουν το θαύμα τους?
Αν έχεις φτιάξει κάτι τέτοιο μοιράσου το με όσους το έχουν ανάγκη.
Εδώ δεν είναι μέρος για να μας κουνηθείς ούτε μέρος να κάνεις το κομμάτι σου.
Ένιωσες ανωτερότητα με τα όσα μας είπες?? Ένιωσες επιτέλους κάποιος??
Πολύ ωραία. Άσε μας τωρα να συνεχίσουμε την ωραία κουβέντα που είχαμε σε άυτή την ενώτητα προτού αποφασίσεις να κάνεις εγγραφή στο forum.
comfuzio
12-02-2008, 16:34
Johnny δεν με πειραξε ασε που μου εφτιαξε την μερα!!!
O nekys εχει ενα καλο site που θα μοιρασει με νεα Packs και με πολλα add-ons! Και με καλους οδηγους για το πως θα κανετε σερβερ.
Γενικα δεν ζηταω αξιωση για το τι εχω κανει. Αν ειχα πιο πολυ χρονο θα το εκανα και σε video. Μακαρι να εχει κανει ο φιλος μας εργαλειο με 1-2 κλικ να κανεις Mod το l2.ini αν και μου φαινεται απιθανο να γινεται χωρις να κανεις inject τον κωδικα του L2.exe
Comfuzio σε παρακαλώ εχω ενά προβλημά σχετικά με το server που προσπαθώ να φτιάξω.Εχω ακολουθήσει της οδηγίες σου και κάνω logging κανονικά μέτα βλέπω τον server bartz με 0 ping και αυτό είναι δεν μπορώ να μπώ μεσα για να δημιουργήσω χαρακτήρα κανω κλικ κανονικά πανω στον server και δεν γείνετε τίποτα ...
Τι μπορεί να φταίει???Α! και κάτι άλλο στο παράθυρο του gameserver controler που εμφανίζεται σε dos οταν εκτελείς το gameserver.bat μου λέει κανονικά οτι bartz είναι σε λειτουργεία και οτι ο client με την ip μου προσπαθεί να εισέλθει???
Σε ευχαριστώ πολύ Comfuzio περιμένω απάντηση σου!!!:-)(όταν μπορέσεις ενοείτε)
JohnnyDragon
12-02-2008, 22:33
Λοιπον αυτό το είχα πάθει και εγώ και η λύση ήταν η εξής. Μπήκα στο φόρουμ της κοινώτητας, και εκεί είχε αναφερθεί ξανά αυτό το πρόβλημα, το οποιο δημιουργήτε διότι ο installer της database που διανέμεται είναι για άλλη έκδοση mySQL απο αυτή που προφανώς έχεις.
Δεν θυμάμαι αν είχα 5.0 ή 5.1 πάντως κατεβάζοντας τον σωστό installer όλα δουλεψαν ρολόι. Κάνε ένα κόπο και κοίτα στο φορουμ τους. Εκεί θα βρείς αυτό που σου λέω.
comfuzio
12-02-2008, 23:12
Πες λιγο τι πακ τρεχεις τι mysql και αν ειναι full updated το client σου
L2Evil ποτε up?xD
Artemis :)
comfuzio
13-02-2008, 15:57
Ποτε οσο γνωριζω. :)
Καταρχάς ευχαριστώ και το γιάννη τον δράκουλα :lol: που απαντησε στην ερώτηση μου λοιπον επιδεί ήθελα να ανεβάσω τον server ήθελα να δημιοθργήσω και kamel,epic armors and weapons και πήρε ένα πιο νέο πακέτω θέλω την βοήθεια σας σχετικά που μπορώ να βρω c7 drivers για εγκατάστασή του server γιατί κατεβασα μια εκδοση παλιά για kamel weapon και μάλλον δεν είναι αξιόπιστη οπως φένετε θα κοιτάξω όμως και την msql που εχώ δηλαδεί απο ότι κατάλαβα να κατεβάσω μια καινούρια εκδοσή μου λέτε????
"Comfuzio ευχαριστώ και εσένα και θέλω να σου πο πως έκανα εγκατάσταση με full instal την database"!!!
comfuzio
13-02-2008, 23:55
μπορεις να παρεις τα νεοτερα Καμαελ απο εδω http://www.l2jdp.com/nightly/ ειναι ομως l2j σκετο. Εμενα δεν μου αρεσει ο l2j γιατι δεν εχει πολλες δυνατοτιτες ειναι κατι σαν να φτιαχνεις τον Official και οχι τοσο καλο για private server που μπορεις να κανεις πολλα custom. Και επιδη εχω ενα προβλημα με το maven οποιος μπορει ας κανει ενα upload τα νεοτερα l2j-free packs και ας το κανει compile με 1-2 κλικ!
Έφτιαξα έναν folder στο 4shared με compiled "packs" των L2JFree Kamael (CT1).Θα φροντίσω να τον ενημερώνω με τα τελευταία Revs όσο πιο πολύ μπορ ώ(ανάλογα και το ενδιαφέρον φυσικά,εαν είναι να κανω compile για 1 άτομο,δεν θα το κάνω).Επίσεις μέσα έχω βάλει και Kamael Teleporter και GM Shop.Προσοχή,δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατά με το pack (στον δικό μου σέρβερ αν θυμάμαι καλά τα είχα μοντάρει λιγάκι).Οστόσο,προτείνω να διαβάσετε όλοι τον οδηγό του comfuzio πριν αρχίσετε να κάνετε install.Αρχίζω με την σημερινή rev,3070.Για να μη μπαίνετε και στον κόπο,η διάταξη των φακέλων είναι έτοιμη.;)
L2J Gibs 4shared Folder (http://l2jgibs.4shared.com)
Password : insomnia
L2JFree Info :
Official site : www.l2jfree.com (http://www.l2jfree.com)
SVN :
* Kamael LoginServer: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_LoginServer_CT1
* Kamael GameServer: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_GameServer_CT1
* Kamael DataPack: svn://l2jfree.com/repo/l2j-free/trunk/L2_DataPack_CT1
Trac (Εδώ βλέπετε τις διωρθώσεις/αλλαγές/προσθέσεις σε κάθε Rev.)
L2JFree Trac (http://l2jfree.com:8080/l2j-free/timeline)
Geodata/Pathnodes (Rev.233)
Part 1 Rapidshare (http://rapidshare.com/files/88540980/L2JFree_Geodata_CT1_233.part1.rar)
Part 2 Rapidshare (http://rapidshare.com/files/88533032/L2JFree_Geodata_CT1_233.part2.rar)
Όταν και εάν βρώ χρόνο,μπορεί να μεταφράσω έναν από τους άπειρους οδηγούς,για το πώς να κάνετε compile με maven.
Commentator
14-02-2008, 02:46
bravo gibs εκανες καλη δουλεια!
comfuzio
14-02-2008, 10:28
Πολυ καλη δουλεια!
Αν θες μπορεις να κανεις edit στο wiki και να βαλεις αυτα τα links!
Ευχαριστώ φίλε comfuzio.Αν μπορείς,κάνε σε παρακαλώ εσύ edit το wiki(μην το χαλάσω κιόλας!).
Εάν κάποιος έχει και κάποια άλλη προτίμηση,εγώ ευχαρίστως,να κάνω compile το pack που θέλει.Επίσεις,εαν δώ,ότι έχει πέραση το compile,τότε θα αρχίζω να βγάζω και δωράκια! ;)
Υ.Γ.Άσχετο αλλά,comfuzio,μήπως το πρόβλημα με το maven που έχεις σχετίζεται με τα surface errors και το eclipse?Γιατί,αν είναι αυτό,έχω τρόπο να σου πώ που θα λυθεί σε 2 λεπτά ;)
comfuzio
14-02-2008, 15:54
Gibs μαλλον ναι αυτο πρεπει να ειναι... αλλα για καλο και για κακο αν εχεις εναν οδηγο απο το 0 ειναι το καλητερο γιατι τα εκανα μανταρα και στα 2 pc μου!
Αλλο ενα compile που θα ηθελα ειναι τα geodata & pathnodes αν και δεν ξερω καθε ποτε γινοντε update. Εχω την rev 231!
Τωρα για το wiki θα το κανω Update εγω αλλα να ξερεις οτι μπορεις και εσυ αλλα και ο nekys οτι μπορειτε να βαλετε οτι θελετε! Και χρειαζομαστε και τον οδηγο για linux εκει!
Αν θες,κάνε με add στο msn (εάν έχεις) για να τα πούμε λιγάκι. Α!Και έφτιαξα τον guide,απλώς θέλω μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τον τρόπο που τα γράφω.Έχουν να δουν τα ματάκια σας ορθογραφία... ΥΓ.Ορίστε και τα τελευταία Geodata για L2JFree CT1 (Kamael)
Geodata/Pathnodes (Rev.233)
Part 1 Rapidshare (http://rapidshare.com/files/88540980/L2JFree_Geodata_CT1_233.part1.rar)
Part 2 Rapidshare (http://rapidshare.com/files/88533032/L2JFree_Geodata_CT1_233.part2.rar)
Δυστηχώς,Linux guide,δεν μπορώ να φτιάξω -είμαι άσχετος από Linux- αλλά μπορώ να μεταφράσω κάποιον.Εαν θές κάποιον άλλον οδηγό πολύ ευχαρίστως.Επίσεις,αν θέλεις,μπορώ να μεταφράσω και κάποιο site στα ελληνικά από αυτά στο Ragezone - όπως του Tarik01 ;)
comfuzio
14-02-2008, 19:02
Ορθογραφια δεν με πειραζει εμενα ετσι και αλλιος και γω κανω λαθη... :p Σε εκανα add :)
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!!
Λοιπόν οσό για τα links για τα kamel τα πρώτα μου έβγαλαν ένα πρόβλημα αλλα
στη εγκατάσταση της database και έχουν ένα μικρό πρόβλημα δεν ξέρω πάντα εχω μάθει να το κοιτάω περισσότερο το θέμα για να σας πώ συγουρα !!! γιατί και εγώ ειμαι αστροπελέκι σε αυτά :shock::shock:
Θα κοιτάξω τα καινούρια link που είναι σε rapishar και θα σας πώ!!!!
Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω,αυτά στο rapidshare δεν είναι server.:lol:
Στείλε εικόνα από το προβλημά σου,και θα την βρούμε την άκρη!
κάποιες ερωτήσεις άσχετες με τη συζήτησή σας,
διαβασα στο pc master για τους kamael τις προσθήκες στο pvp κτλ. και ψιλοψήθηκα. για να έχω οτι προσφέρει το παιχνίδι πρέπει να πάω μόνο στον επίσημο σερβερ η υπάρχουν και ιδιωτικοί με όλα αυτά τα updates?
Κοίτα,εαν θες να δουλέυουν τα Π-Α-Ν-Τ-Α,μόνο Official.Οι private εχουν συνύθως πολλά bugs,δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και private που πλησιάζουν τον Official.Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις σε έναν private,να δείς πως είναι το παιχνίδι γενικά (μπορεί και να μην σου αρέσει ρε παιδί μου και να σκάσεις τσάμπα λεφτά) και εάν δεις ότι σου αρέσει,τότε δοκίμασε Official,που γενικώς το κλίμα είναι καλύτερο.
Λοιπόν εχω ένα μεγαλο προβλημά σχετικά με το client c7 γιατί δεν μπορώ να φτιάχω το system να του αλλάξω την ip ....(το ξέρω οτι ειναι παράνομο) λοιπόν με το l2fileedit δεν γείνετε τίποτα τι να κάνω???
To μύνημα συνεχήζεται παρακάτω!!!!
comfuzio
15-02-2008, 19:13
θα σου κανω εγω σε λιγο ενα patched system και θα μπορεις να το κανεις edit με το utility αυτο
Λοιπόν εχω ένα μεγαλο προβλημά σχετικά με το client c7 γιατί δεν μπορώ να φτιάχω το system να του αλλάξω την ip ....(το ξέρω οτι ειναι παράνομο) λοιπόν με το l2fileedit δεν γείνετε τίποτα τι να κάνω??? Όσο για το πρόβλημα ήταν οτι χρησημοποίησα νεώτερη mysql 6.0 πάντως με την 4.1 μου φένετε πως θα δουλέπσει α και κάτι ακόμα ο server σε c7 client δουλέυει γιατί πήγα να πειραματιστώ να μπώ με c6 client και μου έλεγε στο gameserver control "Warning Client [ip] trying loggin server with interlude client "
καλα όχι και ακριβώς ετσι αλλα κάπως ετσί τελοσπάντων μην δαγκώνεται!!!!:p:p:p:p
Πιστεύω να με καταλαβένετε κατι απίθανο!!!!
Ευχαριστώ Gibs:shifty::shifty::shifty:
Eντάξει Comfuzio ευχαριστώ πολύ!!!!
comfuzio
15-02-2008, 19:36
Λοιπον το κανεις mod εσυ οπως θες σε οποιο file θες (παντα save με 413) και το τρεχεις οχι απο το l2.exe αλλα απο το loaderCT1.exe κανεις shortcut στο desktop σου και το ονομαζεις οπως θες εσυ. Το λινκ θα κατεβει αμεσος αφου το παρει ο φιλος A.S.P. γιατι με Pre-modded system ολοι κανουν Patch με 1-2 κλικ :p http://rapidshare.com/files/92105081/system.zip
Comfuzio κοιτα να δείς βασικά δεν μπορώ να τ δοκιμάσω γιατι μαλλον εχει προβλημά το client κατεβάσω το instal γιατι το έκανα με uptade και θα σου πώ οκ???
Ρε παιδες...Μπορει καπιος να πει επιτελους απο που μπορουμε να κατεβασουμε το LineAge και μολις το κατεβασουμε να αρχισουμε να πεζουμε κατευθειαν....Επισης πειτε μας πο να φτιακσουμε και account για τον server που προκιτε να κατεβασουμε....ΤΗΝΧ Ps:Καλα τοσο δυσκολο ειναι να παικσεις Line Age....
comfuzio
16-02-2008, 14:32
Μα καλα τοοοοοσο δυσκολο ειναι να μπει κανεις στο site του official???? www.lineage2.com (http://www.lineage2.com) και να βρει ενα κουμπι που λεει Download? Πρεπει να γραψουμε βιβλιο δλδ για το πως κατεβαζει κανεις το lineage2?
Λιστα με χιλιαδες σερβερς εχει http://l2.hopzone.net αφου βρεις αυτον που θες, σου δινει και μεσο του site του οτι θες για να μπεις.
Comfuzio αμα συνγράψεις βιβλίο δωστό στης εκδόσεις Πατάκη να το Εκδόσουν:lol::lol::lol::lol:
Ρε παιδιά θέλω μια βοήθεια σχετικά με το site του server να μου πείς ακόμα δεν έχεις ανοίξει το server αλλα απο περιέργια οποίος μπορεί και θέλει μπορεί να μου πει αν υπαρχεί έτοιμο πακέτο για site για τα loggin ,control castle κ.τ.λ του server γιατι θυμάμε οτι μαζί με το instal privete server στο c3 κατι είχε δεν χερω τώρα τι παίζει ομως????
Αν θέλει καποιος μπορεί να ψαξειΕδώ!!! (http://forum.ragezone.com/f323/)
Ειναι για website σχετικά με τα register . change pass. status . control castle
του server εχούν φορτοσει πολύ καλα webhosting σε php κωδικά
Εαν θέλετε,μπορώ να μεταφράσω τα site στα ελληνικά (του Napas).
Παιδια θέλω βοηθεια για buffer να φορτοσω στον server εχω προσπαθήσει αλλα δεν εχω καταφέρει τιποτα
Παιδιά σήκωσα τον server μεσώ lan όμως θέλω 2 πραγματάκια ακόμα να μου εξιγίσει κάποιος πώ θα φορτώσω το site πανω στον server δηλαδεί ποιές ρυθμήσεις θέλει αν θέλει apache και πώς τη ρυθμίζω και το τελευτέο πως μπορώ να το συνδέσω μέσο ιντερνετ να μην είναι μονο λαν... ο Comfuzio μου είχε πε'ι να δω τά ports στο modem
τα κοίταξα έβγαλα και το firewall των windows και τίποτα παλύ ενοείτε πως εχώ φτιάξει το l2.ini !!!!
Οποτε μπορείτε απαντήστε μου Ευχαριστώ πολύ
comfuzio
22-02-2008, 00:17
Kamael 1,5?
http://lineage2.stratics.com/wiki/Kamael_Plus_Translation
Comfuzio 1000 ευχαριστώ μα έκανα μλκια γιατι δεν ειπα αν το θελω για kamael η για inderlude και υποθεσες kamael
Λοιπον αν μπορέσεις σε παρακαλω θα μου διξείς σε interlude ????
comfuzio
22-02-2008, 01:32
To Kamael που λεω ειναι νεο update για τον official!
Γενικα οτι υπαρχει για interlude κανει και για kamael!
Για apache δεν ξερω πολλα αλλα αν θες να σου δουλευει σωστα στησε Xampp (google it) τα πορτς ειναι τα γνωστα 80,2106,7777
lion2486
22-02-2008, 16:17
Γειά και πάλι! Προσπαθώ να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου server, αλλά έχω κάποια προβλήματα!
Πρώτα απ' όλα δεν μπορώ να βρώ τα αρχεία που χρειάζονται για τον server (τους 4 φακέλους). Μετά εχω πρόβλημα με τα Windows 2003 Server, τα οποια μου ζητάνε licence και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω. Παρακαλώ βοηθήστε με να φτιάξω και εγώ ένα server!!!!
comfuzio
22-02-2008, 16:55
Τωρα για τα windows δεν μπορω να σου πω τι να κανεις μιας που δεν ξερω κατα ποσο οriginal ειναι και τι εχει ο σερβερ σου... για τους 4 φακελους που λες ειναι μεσα στο ραρ αρχειο τους αποσυμπιεζεις οπου θες και του κανεις edit τα αρχεια που λεμε και στο wiki
lion2486
23-02-2008, 13:39
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συγνώμη αλλά είχα κάνει μία μαλακία γιατί δεν είχα δει το link για αυτα τα αρχεία!! Τώρα νομίζω πως ο server μου είναι ok, δηλαδή ανοίγοθν κανονικά τα 2 παράθυρα του server. Τώρα δεν έχς καταλάβει ακριβώς πως να κάνω λογιν απο άλλο client. Έβαλα το ip στα hosts και μετά.... Δεν δημιουργείται κανένα patch για να το βάλω στο φάκελο του game μου;;
Λοιπόν έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ???
(έχω ανοίξει τις πορτες 2106 , 9024 , 7777 , εχώ δημιουργήσει την την νο-ιπ διεύθηνση, έχω δώσει τιν no-ip στον server μα και πάλι τίποτα)
Οποίος μπορει να με βοηθήσει!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!:-):-):-)
lion2486
25-02-2008, 16:57
Εγώ τελικά εφτιαξα τον server μου αλλα, κανω log in μου βγάζει τον server light αλλά έχει ping 9999 και δεν μπαίνει. Τί μπορεί να φταίει; Τον server τον έχω σε Pentium 3 670MHz 768MB RAM με lan σε pentium 4 (απο όπου και παίζω) και έχω σήνδεση ADSL 1Mbps.
comfuzio
25-02-2008, 17:12
Λοιπον! Ετοιμος ο σερβερ! Τονιζω δεν ειμαι GM εκει, απλα παιζω και βοηθαω στα updates. Link http://www.l2chaos.eu ή http://www.l2chaos.us
To patch θα το βρειτε στο http://forum.l2chaos.eu ή .us
Server Rates:
XP x1000
SP x1000
Spoil x10
Drop x1
Adena x3000
Party x5 (δλδ x5000)
Server Mods:
Global Gatekeeper.
Class Master για αλλαγή profession δωρεάν.
Subclass χωρίς quest.
Custom NPC Buffer - Buff duration 1 hour.
2 Custom GMShops - 1 για νορμαλ Items και 1 για τα chaotic items
2 Custom Traders - 1 για Gold Bars και 1 για τα drops σε Silver & Gold Coins
Custom Blacksmith - Για να κάνετε Unseal και SA
(Δεν δουλεύει με unsealed enchanted armor)(thanks to Nekys)
Custom Armor/Weapons & accesories με special abilities για καθε class
Maximized Clan Skills!
Champions Mobs:
40% Chance - HP x8 - Adena x10000 - Drop x10 - Silver Coin Drop!
Enchant:
Safe +12 - Safe Armor +12 - Max +30
Server Software/ Hardware:
AMD Athlon(tm) 64 x2 Processor 6000+
4GB DDR 667Mhz RAM
2x 250GB HDD
Windows Server 2003R2 x64
MySQL 5.51a x64
Java 1.6.0.04 x64
100Mbps up/down link
Εγώ τελικά εφτιαξα τον server μου αλλα, κανω log in μου βγάζει τον server light αλλά έχει ping 9999 και δεν μπαίνει. Τί μπορεί να φταίει; Τον server τον έχω σε Pentium 3 670MHz 768MB RAM με lan σε pentium 4 (απο όπου και παίζω) και έχω σήνδεση ADSL 1Mbps.
Λοιπόν φίλε μου άκου πρώτα δώσε κένη ip στο αρχείο l2.ini μετά αμα δεν σου δουλεύει κοιτα το gameserver control το dos το παράθυρο άμα σου εμφανίζει οτι το προτόκολο σου είναι μεγαλύτερο απο 746 πίγενε στο "c:/server/gameserver/config/" και βρές το αρχείο server ανοιξέτο και θα γράφει
=========================================================
MinProtocolRevision = 745
MaxProtocolRevision = 746
εσύ ελαξέτο και κάντο έτσι
MinProtocolRevision = 1
MaxProtocolRevision = 999
================================================================
Αλίος πές μας τι λέει στο gameserver controler
======================================================================
Λοιπόν έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ???
(έχω ανοίξει τις πορτες 2106 , 9024 , 7777 , εχώ δημιουργήσει την την νο-ιπ διεύθηνση, έχω δώσει τιν no-ip στον server μα και πάλι τίποτα)
Οποίος μπορει να με βοηθήσει!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
lion2486
25-02-2008, 22:44
1ον το l2.ini δέν το βρήκα. 2ον στο GameServer, στο dos που μου βγάζει δεν μπορς να διακρίνω τις πληροφορίες για το πρωτόκολο και έτσι πιγα στο αρχείο server, όπου ι αριθμοί ήταν πάνω απο 800 και έτσι τους άλλαξα και έβαλα 1 και 999 αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Ο server είναι light και το ping 9999. Είδα κάτι αρχεία kamael και σκευτικα μήπως δεν θελει Interluda αλλά Kamael client, και το δοκιμασα και έβαλα το kamael official client.Πάλι τα ίδια όμως. Φταίει κάτι στις ριθμίσεις ή μήπως κάτι στο hardware ή στη σήνδεση;
1ον το l2.ini δέν το βρήκα. 2ον στο GameServer, στο dos που μου βγάζει δεν μπορς να διακρίνω τις πληροφορίες για το πρωτόκολο και έτσι πιγα στο αρχείο server, όπου ι αριθμοί ήταν πάνω απο 800 και έτσι τους άλλαξα και έβαλα 1 και 999 αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Ο server είναι light και το ping 9999. Είδα κάτι αρχεία kamael και σκευτικα μήπως δεν θελει Interluda αλλά Kamael client, και το δοκιμασα και έβαλα το kamael official client.Πάλι τα ίδια όμως. Φταίει κάτι στις ριθμίσεις ή μήπως κάτι στο hardware ή στη σήνδεση;
Κοιτά να δείς αν λές οτι έχει 9999 πινγ παεί να πει οτι είναι down δηλαδεί δεν ειναι on o server κοιτα να δεις έχεις δώσει την σωστή ip στα αρχεία logginserver και στο server ???
Το L2.ini βρήσκετε στο client
comfuzio
27-02-2008, 00:17
Εχετε προβλημα με τον gameguard? βρηκε κανενας μηπως λυση?
JohnnyDragon
27-02-2008, 02:21
Όχι ακόμα τίποτα....
Στο φόρουμ του Official όλοι λένε πως έχουν πρόβλημα μετά το σημερινό μίνι update το οποίο έγινε κατα κύριο λόγο στο GameGuard (όπως λένε τουλάχιστον), αλλά η ncsoft δεν έχει δηλώσει ακόμα κάτι....Το χειρότερο είναι πως το προβλημα βγαίνει και σε όλους τους private servers :cry:
Τι θα κάνουμε??? Είναι το τέλος των Private server????
Ψάχνω να βρω λύση απο τις 9 το βράδυ όπου και ξεκίνησε το πρόβλημα.
Αν κάποιος βρει κάτι ας κάνει post εδώ...Τα πράγματα είναι σοβαρά...
comfuzio
27-02-2008, 02:24
Παραδοξος στο main pc μου τρεχει μια χαρα το l2 σε οποιον private server και αν παω! Εχω τα ιδια settings σε 2 pc και το 2ο δεν παιζει....λολ? Μοναξια οπου και να μπω.... αν ηταν παντος ετσι και στον off τωρα θα xpαρα τρελα :p
JohnnyDragon
27-02-2008, 02:29
Έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν μπορείς να φανταστείς.... Το πρόβλημα το έχουν ΟΛΟΙ στους private servers, και άλλοι τόσοι στον official. Τι μπορεί να συμβένει???
Comfuzio μπας το κλείδωμα είναι στο 2ο παράθυρο? δοκίμασες official δυο παράθυρα? Έκανες καμμία τράμπα τα αρχεία του main pc σου στο άλλο να δεις αν θα δουλέψει????
Σε βλέπω να μοιράζεις απο rapidshare σημερα....
comfuzio
27-02-2008, 02:32
Οτι εχω στο main pc μου που ειναι και το dev pc μου το εχω ανεβασει στο νετ και απο εκει το εκανα setup και στο main και στο 2ο.... το main οτι και να του βαλω το τρέχει μια χαρα το αλλο τιποτα...
JohnnyDragon
27-02-2008, 02:37
Δηλαδή τέλος όλα.... τι μπορεί να συμβαίνει γενικά? έχεις καμμία ιδέα?
Εγώ πάντως δοκίμασα όλες τις π1π3ς που λένε στο forum του official και δεν δουλεύει τίποτα....έκανα και κάτι δικές μου πατέντες και πάλι τίποτα....C4 παίζω κανονικά. Interlude Και Kamael με τίποτα...
Στον Blackbird μόνο καταφέρνω και κάνω login και αφού κάνω 3-4 βήματα μου βγάζει το error στο Gameguard ή για hacking tools (που δεν τρέχω). Τα ίδια 2 προβλήματα αναφέρουν σε όλα τα forum σήμερα....
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααα α α α α ....α.... .. .
comfuzio
27-02-2008, 02:45
Δεν ξερω τι παιζει.... και σπαω το κεφαλι μου γιατι ειναι ολα οκ στο main pc και οχι στο αλλο....αν βρω αυτο το γιατι μετα θα ποσταρω καλο system....
JohnnyDragon
27-02-2008, 02:49
απο ότι κατάλαβα έχουμε ολονυχτία σήμερα!!! Άν βρείς κάτι κάνε ένα post. Παρομοίος και εγώ :-)
Για τα Hack Tool error έχω βγάλει system patch για τον Server μου. Το πρόβλημα είναι πως και να βγάλω για άλλους server, δεν θα παίξει γιατί θέλει το GameGuard Check (στον server) απενεργοποιημένο (λίγο δύσκολο) αλλιώς θα σου χώνει αυτόματο Kick αφού μπείς, μετά από 30΄΄΄...
Ελπίζω να μην φάω κράξιμο για το Link σε άλλο φόρουμ:
Σας βγάζει ότι έχετε Hacking Tool και δεν μπορείτε να παίξετε; 'Η θέλετε να παίξετε από Linux; (http://forum.online-games.gr/showthread.php?t=5091)
JohnnyDragon
27-02-2008, 13:19
Ετσι θα γινετε απο εδω και περα? δεν θα φτιαξει αυτο το προβλημα?
alfa_romeo
27-02-2008, 13:44
kalimera paides sto diko moy server osoi trexoyn vista mpainoyn kanonika osoi trexoyn xp trone GameGuard ti ginete gmt?
JohnnyDragon
27-02-2008, 14:16
Αυτό το αναφέρουν πολλοί και στο forum του official. Άρα λογικά το πρόβλημα δημιουργίτε σε σχέση με κάποια λειτουργεία των Windows Xp?
JohnnyDragon
27-02-2008, 14:33
Οκ Κοντεύω να τρελαθώ....Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ψάχνω να βρω λύση απο εχτές το βράδυ. Μου εχουν βγει τα μάτια και ακομα τίποτα. Το περίεργο είναι πως παρ'όλο που στο forum του official παραπονιούντε τόσοι και τόσοι η ncsoft δεν κάνει τίποτα...
Ρε παιδιά μήπως όλο αυτό έγινε ως προσπάθεια να κλείσει τους Private?
Αλλά και πάλι πως η διαφορά του : μπαίνω - δεν μπαινω, γίνετε στα vista?
*D@Rk P$yChO*
27-02-2008, 15:01
ΕΛΕΟΟΟΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Μας εχουν βγαλει το λαδι ...
τι 8α γινει 8α παι3ουμε ??
Κ αν καταλαβα καλα,αυτο σιμβαινει κυριως σε οσους εχουν χp κ οχι vista ??
alfa_romeo
27-02-2008, 16:52
παιδες εγω βρικα system fixαρισμενο και ειναι οκ,παντος ειναι καρατσεκαρισμενο οτι γινετε μονο σε οσους τρεχουν xp τωρα πως και γιατι δεν γνωριζω.
comfuzio
27-02-2008, 16:54
Εσυ τι windows εχεις;
alfa_romeo
27-02-2008, 17:02
xp kai den itela me tipota na ta alaxo se vista.
eytixos diortotike.
JohnnyDragon
27-02-2008, 19:29
Δεν το κανεις share μπας και βρουμε και εμεις την λυση ? :-)
Ρε παλικάρια εγώ που έχω vista και προσπαθώ να σηκώσω ένα server απο το lan μου στο internet και δεν μπορώ τι μπορει να φταίει εχώ ανοιξεί τις πορτές που θέλει και τις ρυθμήσεις που χρειάζονται!!!
Παρακάλώ βοηθεία :p:p
JohnnyDragon
27-02-2008, 20:41
Παιδιά βρήκα τη λύση! Σε λίγα λεπτά κάνω edit έχετε το νου σας!!
Οκ guys!!!! GET READY!!!!
C:/Windows/system32/drivers/etc/hosts
Open with : notepad
και κάτω κάτω προσθέτουμε μία σειρά με την εξής ip
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
Εκτελούμε lineage κανονικα!!
Έχω δώσει ήδη λύση εδώ:
http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2038683&postcount=1095
δουλεύει και σε XP και σε Vista και σε Linux αρκεί ο server να έχει τον gameguard απενεργοποιημένο. δοκιμάστε το. στον server μου παίζει 100%.
αν φάτε αυτόματο Kick μετά από ~30 sec ο server έχει τον Gameguard ενεργοποιημένο. ζητήστε από τον server που παίζετε να τον απενεργοποιήσουν.
comfuzio
27-02-2008, 21:02
και με του nekys και με του johnnydragon και με κατι αλλα που εχω βαλει στο forum του L2Chaos δουλευουν μια χαρα.... :)
JohnnyDragon
27-02-2008, 21:12
:cool: Εγώ αυτό που είπα δουλεύει άσχετα απο το αν είναι η όχι απενεργοποιημένο το gameguard απο το server.
Το έχω ήδη δοκιμάσει σε 16 interlude servers που παρουσίαζαν αυτό το πρόβλημα εχτές μετά το update και σε 9 kamael servers που επίσης παρουσίαζαν το πρόβλημα.
Άσχετα απο το αν ζητάει τροποποίηση στο Hosts ο server η όχι, αρκεί να προσθέσουμε την παραπάνω ip στην τελευταία σειρά.
Αυτά όλα πάντα για Windows XP pro και home.
Σε κάποιο άλλο λειτουργικό δεν έχω δοκιμάσει κάτι οπότε και δεν μπορώ να έχω γνώμη :X
lion2486
27-02-2008, 21:17
Εγώ έφτιαξα τον server μου αλλά δεν ξέρω πώς να πάρς τα privilages για να είμαι GM.Τί πρέπει να κάνω για να έχωω access level με έναν char; Ποιά είναι τα βασικά commands που πρέπει να ξέρω....
Και τελεθταίο, πώς μπορώ να κάνω τον server μου στο Internet; έχω βάλει την LanIP τι άλλο πρέπει να κάνω τώρα..;
lion2486
27-02-2008, 21:22
Α, και κάτι άλλο εμενα με πετάει kick καθε ~30sec τι πρέπει να κάνω ακριβώς; έβαλα τα hosts τι άλλο να κάνω; πρέπει να απενεργοποιήσω το gameguardq Αν ναί πώς;;;;
JohnnyDragon
27-02-2008, 21:25
Απο το Navicate θα πας στο characters και εκεί θα βρείς τον char σου, και προχωρόντας προς τα δεξιά θα βρείς το access lvl που λογικά τώρα θα σου είναι μηδεν. Το αλλάζεις σε 100 και πατας κάτω κάτω αριστερά στο navicate το βελάκι (τίκ) για να αποθηκεύσει την αλλαγή, και ξανακάνεις login στο server σου.
Λογικά πάλι θα είσαι GM πλέον και με την εντολή //admin θα σου εμφανιστεί το adm panel.
Σχετικά με το kick τώρα.
Για να συνδεθείς στο server σου χρησιμοποιείς hosts ή patched system?
lion2486
27-02-2008, 21:34
Με το Gameguard τι να κάνω;;
lion2486
27-02-2008, 21:48
hosts
thanks παντως για την βοήθεια.
lion2486
27-02-2008, 21:49
για να έχω full privilages βαζω 100;
Υπάρχει και το edit,δεν χρειάζεται να κάνεις 100 post.Και για τα priv βάλε 200 για να είσαι καλυμένος.
lion2486
28-02-2008, 10:49
Εγώ έχω ακόμα πρόβλημα με το GameGuard. Χρησημοποιώ hosts για το server μου και έχω βάλει τις γραμμές στα hosts που αναφέρονται παραπάνω. Τί άλλο πρέπει να κάνω απο το server μου για να απενεργοποιήσω το gameguard απο τον server για να μην με πετάει κάθε ~30sec από το game;;;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!
lion2486
29-02-2008, 13:54
OK έψαξα και βρήκα λύση, απενεργοποίησα το gameguard και παίζω οκ. το πρόβλημά μου τώρα είναι πως δεν υπάρχουν buffer και trader-gatekeeper(luxury).Τί μπορώ να κάνω για να τα ριθμίσω, και πώς μπορω να κανω το server μου στο Internet;;
JohnnyDragon
29-02-2008, 14:15
Όσον αφορά npc buffer έχει κανένας κανένα ? Εγώ δοκίμασα πολλούς αλλά δεν δουλευε κανένας απο όσους διανέμοντε. Βεβαια λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου δεν προλαβα να το κοιτάξω και πολύ....Θα το δουλεψω λίγο σήμερα και άν κάνω κάτι θα το δώσω σε rapidshare. Αν έχει κανείς κανενα npc buffer και μπορεί ας το δωσει, θα με βοηθούσε πολύ.
Βασικά έχω τροποποιήσει ένα Npc αλλά όταν πατάω να μου κάνει κάποιο Buff, δεν το κάνει , και στην κονσολα του gameserver μου γράφει : could not store new skill. its NULL
lion2486
29-02-2008, 15:07
OK ευχαριστω! (περιμένω αποτελέσματα)
Λοιπόν για npc buffer εχώ κατι deluxe buffer αλλα δεν είναι καλοι θα προσπαθήσω να τοθσ φτιάξω και θα σου δώσω ένα λινκ γιατί προσπαθώ να τα κάνω δωρέαν να μην τα αγοράζεις!!!
Κατι άλλο όποιος μπορει να με βοηθήσει θα με σώσει !!!
======================================================
Έχω windows vista και telinous 1131 adsl router μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς να κανω για να συνδέσω στο ιντερνετ τον server που έχω lan ???
==========================================================
Τι φταίει????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
lion2486
29-02-2008, 20:30
ΟΚ δεν με πειραζει και τόσο και αυτός που έχεις αλλα ευχαριστώ για τη βοήθεια.... Τώρα για να γίνεις on-line νομίζω πως πρέπει να ανοίξεις και την Port 80, και εγώ προσπάθησα άλλά δέν κατάφερα τίποτα....
JohnnyDragon
29-02-2008, 22:47
Βασικά πρέπει να ρυθμήσεις το rooter σου ώστε να ανοίξει τα συγκεκριμένα port στην lan ip του server σου. Και φυσικά να την βάλεις εξαιρεση στο firewall των windows.
Καλό είναι να ανοίξεις και την 80.
lion2486
29-02-2008, 23:08
Εγώ έχω ανοίξει τα port (νομίζω) και εχς κλεισει το firewall του router μου και τα windows του server έχουν service pack 1 (δλδ δεν εχει firewall) μετά πρέπει να αλλάξω τίποτα στην IP μου για να μπουν απο το Internet? ή χρησιμοποιώ το IP του NO-IP??
JohnnyDragon
02-03-2008, 02:07
Το domain του no-ip βάζεις.
lion2486
03-03-2008, 14:42
ΟΚ δεν τα καταφέρνω ακ΄μα να μπώ από το Internet αλλα αφήστε να τοψάξω πρώτα. Τώρα για buffer, lux GateKeeper/trader τί παίζει; μπορεί κανείς να μου δώσει λύση;
shinigami
03-03-2008, 15:18
καλησπερα παιδες..και εγω εχω το κλασσικο πλεον προβλημα που δν μπορω να μπω στον σερβερ...με την ip 127.0.0.1 ολα πηγαν τελεια.οταν ομως ηθελα να το αλλαξω για να μπαινουν και αλλοι δν μπορεσα να ξαναμπω στον σερβερ μου..εχο κανονικα το sql 5.0 και το l2j interlude..παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να το πει..τον φιλο comfuzio επισης θα ηθελα να του μιλησω...ευχαριστω εκ τον προτερων.. :)
comfuzio
03-03-2008, 15:25
Εγω δεν ασχολουμε πλεων με L2 servers παιζω στον official και σε εναν server που εκανα ποστ μια σελιδα πισο, αλλα παρ'ολα αυτα πες μου τι μπορω να κανω.
Σαν πρωτη σκεψη που κανω γιατι δεν μπορει να μπει κοσμος στον σερβερ σας ειναι οτι δεν τρεχετε ενα προγραματακι που σας δινει το no-ip το οποιο πρεπει να το τρεχετε παντα. Εκτος και αν εχετε static ip απο τον provider σας οποτε μονο μια φορα αρκει. Το 2ο ειναι δεν εχετε κανει σωστο port forward. Το οποιο ειναι αδυνατων να ξερω το καθε router που υπαρχει στον κοσμο για να σας πω πως να το κανετε αυτο. Φυσικα για να γινει port forward θα πρεπει το Pc που ειναι server να εχει static lan ip. αν τα εχετε κανει αυτα και παλι δεν παιζει δεν μπορω να κανω εγω κατι αλλο.
shinigami
03-03-2008, 20:15
ειχα στατικη ιπ με το νο ιπ...οταν αλλαξα τις ιπ οπου μου ζηταγε,δν ανοιγε ο σερβερ διοτι στον startgamesever μου βγαζει oτι δν μπορει να μπει στην στατικ λαν ιπ που του εχω βαλει..λες να ξαναρχισω απο την αρχη την database μου?(ασχετο σε ποιον σερβερ παιζεισς εκτος του official?)
comfuzio
03-03-2008, 20:43
Κοιτα αν εχεις στατικη IP στον σερβερ σου (ιντερνετικη οχι Lan static) τοτε δεν το εχεις αναγκη το no-ip καθολου. το no-ip ειναι για αυτους που εχουν δυναμικη ip για να μην αλλαζουν ολη την ωρα στους παιχτες τους την ip και τους λενε σημερα εδω, αυριο στην αλλη IP. Αν εχεις μισθομενο μηχανιμα τοτε λες την ip σου μια φορα και τελος.
Εγω παιζω εδω -> http://forum.l2chaos.eu
shinigami
03-03-2008, 20:58
οχι δν καταλαβες..εχω δυναμικη ιπ απλα την εκανα στατικη για λογους ευκολιας οπως μου ειπε ενας φιλος μου..εγω συνδεομαι απο αλλο υπολογιστη που σημαινει οτι πρεπει να βαλω την external η την internal ιπ οπου μου τις ζηταει???ειμαι σε λαν δηλαδη...πριν που εβαλα παντου την ιπ του λαν μας δν μου ανοιγε o gameserver..σορυ για το πρηξιμο ε..
comfuzio
03-03-2008, 21:06
Ο σερβερ εχει 2 ip μια internal και μια external. Το λενε και μονες τους. Internal = Lan & External = True Ip(internet ip).
στην External IP αφου εχεις δυναμικη βαζεις το ονομα του No-ip που εχεις παρει και στην Internal την IP του LAN σου.
Για να την δεχτει ομως την external IP(δλδ το ονομα του no-ip) o server σου πρεπει να τρεξεις ενα εργαλειο που εχει το site του no-ip στα downloads και μετα απο 5 λεπτα περιπου ανοιγεις τα παραθυρα του server. Αν δεν το τρεξεις το προγραμα αυτο δεν γινεται resolve το no-ip name σε ip (στην τωρινη ip του ιντερνετ).
shinigami
03-03-2008, 21:14
ααα οκ...θα το δοκιμασω ..thanks παντως..κατι αλλο ..τον jimaros69 τον ξερεις??εχεις καποιον τροπο ωστε να επεικινονισω μαζι του??
comfuzio
03-03-2008, 21:18
Nope, δεν τον ξερω. Παιζω πολυ λιγο ως καθολου θα ελεγα...Play station 3 βλεπεις....
shinigami
03-03-2008, 21:26
λολ..καλα κανεις..θα σου προτεινα το assasins greed !! τεσπα,2 αποριες..ειμαι στο gameserver/config
# The Loginserver host and port
LoginPort=9014
LoginHost=εδω βαζω την νο-ιπ η την internal??
2)στο host των windows βαζω την νο-ιπ η την internal?? στα l2authd εννοω..
comfuzio
03-03-2008, 21:34
1) Δεν το πειραζεις αλλιος δεν θα δενει ο game server στον login server.
2) Στο Hosts βαζεις παντα IP. Εκει θα βαλεις την LAN IP σου αν ειναι να παιξεις απο το LAN σου ή αν θελουν να μπουνε απ'εξω απο το νετ να παιξους πας για client mod(εδω στο mod βαζεις την no-ip) ή στο hosts τους οι απ'εξω θα βαζουν την public ip σου καθε φορα που αλλαζεις ip. (www.whatismyip.com (http://www.whatismyip.com) για να δεις ποια ip εχεις τωρα στο ιντερνετ)
shinigami
03-03-2008, 21:52
στο 1)δηλαδη το αφηνω 127.0.0.1 ε? μου εβγαλε προβλημα με το <LS> οταν τελειωνει το gameserver..ξερεις γιατι?? λες να τον ξαναρχισω απο την αρχη και να τα βαλω ολα οπως μου τα εχεις πει??
comfuzio
03-03-2008, 21:53
Αν δεν εχεις να χασεις τπτ κατεβασε απο την αρχη την νεωτερη εκδωση και καντα απο την αρχη
lion2486
03-03-2008, 22:02
Eγώ δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω buffer, trader και lux GK στον server μου. μπορει να βοηθήσει κανείς;; 2ον το no-ip πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό, αν ναι, πρεπει να έχω τικ στο host μου για να κάνει update;
comfuzio
03-03-2008, 22:07
Eγώ δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω buffer, trader και lux GK στον server μου. μπορει να βοηθήσει κανείς;; 2ον το no-ip πρέπει να το έχω συνέχεια ανοιχτό, αν ναι, πρεπει να έχω τικ στο host μου για να κάνει update;
#1 τι server εχεις? αν εχεις L2J-Free εχει εναν φακελο optionals μεσα με οτι θες και οδηγιες.
#2 Ναι και στα 2
Ρε παιδιά,φαίνεται ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε έναν απλό οδηγό και θέλετε να τα έχετε τα πάντα έτοιμα....google.
nektariosgr
04-03-2008, 20:38
xeri kanis ti prepi na kano gia na anixi to game server ? otan to anigo grafi afto plz help
Starting l2jfree
INFO logging initialized
=============================================================-[ Configuration ]
INFO loading ./config/server.properties
INFO loading ./config/hexid.txt
WARNING Could not load HexID file (./config/hexid.txt). Hopefully login will giv
e us one.
INFO loading ./config/rates.properties
INFO loading ./config/enchant.properties
INFO loading ./config/pvp.properties
INFO loading ./config/telnet.properties
INFO loading ./config/options.properties
INFO loading ./config/other.properties
INFO loading ./config/altsettings.properties
INFO loading ./config/clans.properties
INFO loading ./config/champions.properties
INFO loading ./config/lottery.properties
INFO loading ./config/wedding.properties
INFO loading ./config/siege.properties
INFO loading ./config/foursepulchers.properties
INFO loading ./config/clanhall.properties
INFO loading ./config/idfactory.properties
INFO loading ./config/fun_engines.properties
INFO loading ./config/sevensigns.properties
INFO loading ./config/GMAccess.properties
INFO loading ./config/command-privileges.properties
INFO loading ./config/irc.properties
INFO loading ./config/boss.properties
INFO loading ./config/sayfilter.txt
INFO loading ./config/kamael.properties
==================================================================-[ Database ]
INFO : MLog clients using log4j logging.
INFO : Initializing c3p0-0.9.1.2 [built 21-May-2007 15:04:56; debug? true; trace
: 10]
INFO : Initializing c3p0 pool... com.mchange.v2.c3p0.ComboPooledDataSource [ acq
uireIncrement -> 5, acquireRetryAttempts -> 0, acquireRetryDelay -> 500, autoCom
mitOnClose -> true, automaticTestTable -> connection_test_table, breakAfterAcqui
reFailure -> false, checkoutTimeout -> 0, connectionCustomizerClassName -> null,
connectionTesterClassName -> com.mchange.v2.c3p0.impl.DefaultConnectionTester,
dataSourceName -> 2rvxtt7r1ovs3e8709t63|39ab89, debugUnreturnedConnectionStackTr
aces -> false, description -> null, driverClass -> com.mysql.jdbc.Driver, factor
yClassLocation -> null, forceIgnoreUnresolvedTransactions -> false, identityToke
n -> 2rvxtt7r1ovs3e8709t63|39ab89, idleConnectionTestPeriod -> 60, initialPoolSi
ze -> 3, jdbcUrl -> jdbc:mysql://localhost/l2jdb, maxAdministrativeTaskTime -> 0
, maxConnectionAge -> 0, maxIdleTime -> 0, maxIdleTimeExcessConnections -> 0, ma
xPoolSize -> 50, maxStatements -> 0, maxStatementsPerConnection -> 100, minPoolS
ize -> 1, numHelperThreads -> 20, numThreadsAwaitingCheckoutDefaultUser -> 0, pr
eferredTestQuery -> null, properties -> {user=******, password=******}, property
Cycle -> 0, testConnectionOnCheckin -> true, testConnectionOnCheckout -> false,
unreturnedConnectionTimeout -> 0, usesTraditionalReflectiveProxies -> false ]
INFO Recipes: Loaded 899 recipes.
INFO Extractable items data: Loaded 334 extractable items!
==============================================================-[ Preparations ]
INFO Preparations: done
=====================================================================-[ World ]
INFO RandomIntGenerator: initialized
INFO L2World: Setting up World Regions
INFO L2World: (87 by 128) World Region Grid set up.
INFO Announcements: Loaded 1 Announcements.
com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException: Table 'l2jdb.couples'
doesn't exist
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Sou
rce)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at com.mysql.jdbc.Util.handleNewInstance(Util.java:406)
at com.mysql.jdbc.Util.getInstance(Util.java:381)
at com.mysql.jdbc.SQLError.createSQLException(SQLError.java:1031)
at com.mysql.jdbc.SQLError.createSQLException(SQLError.java:957)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.checkErrorPacket(MysqlIO.java:3376)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.checkErrorPacket(MysqlIO.java:3308)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.sendCommand(MysqlIO.java:1837)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.sqlQueryDirect(MysqlIO.java:1961)
at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.execSQL(ConnectionImpl.java:2537)
at com.mysql.jdbc.StatementImpl.executeUpdate(StatementImpl.java:1564)
at com.mysql.jdbc.StatementImpl.executeUpdate(StatementImpl.java:1485)
at com.mchange.v2.c3p0.impl.NewProxyStatement.executeUpdate(NewProxyStat
ement.java:64)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.IdFactory.cleanUpDB(IdFactory.java:20
6)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.IdFactory.<init>(IdFactory.java:124)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.BitSetIDFactory.<init>(BitSetIDFactor
y.java:63)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.IdFactory.<clinit>(IdFactory.java:135
)
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.<init>(GameServer.java:142)
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.main(GameServer.java:395)
INFO ThreadPoolManager: io:2 generalPackets:4 general:4 ai:6
SEVERE BitSet ID Factory could not be initialized correctly
com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.MySQLSyntaxErrorException: Table 'l2jdb.itemsong
round' doesn't exist
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Sou
rce)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at com.mysql.jdbc.Util.handleNewInstance(Util.java:406)
at com.mysql.jdbc.Util.getInstance(Util.java:381)
at com.mysql.jdbc.SQLError.createSQLException(SQLError.java:1031)
at com.mysql.jdbc.SQLError.createSQLException(SQLError.java:957)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.checkErrorPacket(MysqlIO.java:3376)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.checkErrorPacket(MysqlIO.java:3308)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.sendCommand(MysqlIO.java:1837)
at com.mysql.jdbc.MysqlIO.sqlQueryDirect(MysqlIO.java:1961)
at com.mysql.jdbc.ConnectionImpl.execSQL(ConnectionImpl.java:2537)
at com.mysql.jdbc.StatementImpl.executeUpdate(StatementImpl.java:1564)
at com.mysql.jdbc.StatementImpl.executeUpdate(StatementImpl.java:1485)
at com.mchange.v2.c3p0.impl.NewProxyStatement.executeUpdate(NewProxyStat
ement.java:64)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.IdFactory.extractUsedObjectIDTable(Id
Factory.java:283)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.BitSetIDFactory.initialize(BitSetIDFa
ctory.java:77)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.BitSetIDFactory.<init>(BitSetIDFactor
y.java:65)
at net.sf.l2j.gameserver.idfactory.IdFactory.<clinit>(IdFactory.java:135
)
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.<init>(GameServer.java:142)
INFO IDFactory: 102912 id's avaliable.
SEVERE Could not read object IDs from DB. Please Check Your Data.
Exception in thread "main" java.lang.Exception: Could not initialize the ID fact
ory
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.<init>(GameServer.java:146)
comfuzio
04-03-2008, 20:43
Ελληνικα παρακαλω!
corrupted Database κανε την delete και setup παλι ή παρε νεο pack μηπως και αυτο εχει προβλημα
JohnnyDragon
04-03-2008, 21:33
Comfuzio δουλεύω με nightly και ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις εάν κοντεύει η ώρα που θα μπορεί ο kamael char να κάνει sub, και πότε θα δουλέψουν τα kamael s.a. σε armors και weapons.
Πάρα πολλά bugs τα έχω φτιάξει, αλλά το λάθος μου είναι ότι δεν τα επιστρέφω στην κοινότητα...Με ποιον τρόπο όμως μπορώ να το κάνω αυτό εφόσον δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για πρόσβαση?? δεν απαντάνε σε mail....Comfuzio ξέρεις κάτι?
Επίσης στις kamael διανομές απο τα nightly υπάρχουν πολλά bugs με skills που ενώ θα έπρεπε να είναι active, τα βγάζει στα passive με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούντε....
Δεν το καταλαβα ποτέ πως είναι δυνατόν μετά απο τόσες διανομές να ξεφεύγουν ακόμα τόσες χοντράδες!!!
dhmhtrhs22
05-03-2008, 13:37
γεια σασ παιδια.εχω ενα προβλημα.προσπαθω με εναν οδηγο να φτιαξω ενα server l2.ολα ενταξει μεχρι το βημα οπου πρεπει ν τρεξω το RegisterGameServer.bat για να βγαλει το txt αρχειο hexid(server-x).txt.δεν μου το βγαζει κ δεν μπορο να παο στο επομενο βημα κ τελεφτεο για να τρεξει ο server.που μπορει να κανω το λαθοσ κ να μην το βγαζει.τη να κανω?δεν ξερω.
comfuzio
05-03-2008, 15:00
Comfuzio δουλεύω με nightly και ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις εάν κοντεύει η ώρα που θα μπορεί ο kamael char να κάνει sub, και πότε θα δουλέψουν τα kamael s.a. σε armors και weapons.
Πάρα πολλά bugs τα έχω φτιάξει, αλλά το λάθος μου είναι ότι δεν τα επιστρέφω στην κοινότητα...Με ποιον τρόπο όμως μπορώ να το κάνω αυτό εφόσον δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους για πρόσβαση?? δεν απαντάνε σε mail....Comfuzio ξέρεις κάτι?
Επίσης στις kamael διανομές απο τα nightly υπάρχουν πολλά bugs με skills που ενώ θα έπρεπε να είναι active, τα βγάζει στα passive με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούντε....
Δεν το καταλαβα ποτέ πως είναι δυνατόν μετά απο τόσες διανομές να ξεφεύγουν ακόμα τόσες χοντράδες!!!
Δεν ξερω απο nightlies.... εναν σερβερ πηγα να κανω και απο L2J και δεν μπορουσα να κανω το ενα ή το αλλο οποτε πηγα σε χρονο 0 σε L2J-Free.
Στο forum του l2j-free απαντανε αλλα συνιθος κανοντας flame, στον L2J δεν ξερω τι κανουν και δεν με νοιαζει απο την στιγμη που το pack τους ειναι μονο μια αντιγραφη του official και δεν μπορεις να κανεις custom δουλεια.
Παιδία εχώ φορτωσεί τα linux στο pc μου και θα ηθέλα να σηκώσω τον server σε linux θα ήταν εύκολο να μου δώσετε ένα guide και links με πακέτα για interlude???Ευχαριστώ!!!
Πιστεύω πως αν φορτώσω τον server σε linux θα είναι καλύτερα συμφωνείτε????
Δεκτή καθέ απαντησή σας:-):-):-):-)
dhmhtrhs22
γεια σασ παιδια.εχω ενα προβλημα.προσπαθω με εναν οδηγο να φτιαξω ενα server l2.ολα ενταξει μεχρι το βημα οπου πρεπει ν τρεξω το RegisterGameServer.bat για να βγαλει το txt αρχειο hexid(server-x).txt.δεν μου το βγαζει κ δεν μπορο να παο στο επομενο βημα κ τελεφτεο για να τρεξει ο server.που μπορει να κανω το λαθοσ κ να μην το βγαζει.τη να κανω?δεν ξερω.
==========================================================================
Απάντηση:
εχείς τρέξει java στο pc σου???
τρέξε τα java αν κατάλαβα καλα δεν σε αφηνεί να πατήσεις το 1 για την δημιούργία του server "bartz"
lion2486
06-03-2008, 22:02
Γεια σας! Εγώ έχω φτιάξει τον σερβερ μου και προσπαθώ να βάλω costum npc (buffer, gatekeeper, trader). Πήγα στο φάκελο optional και χρησιμοποίησα τα αρχεία που βρήκα εκεί για το server μου αλλά δεν έγινε και τίποτα. Δηλαδή έβαλα τα αρχεία data/html και sql αλλά τα costum npc που κάνω spawn μου λένε κάτι βλακείες για quest και δεν κανουν buffs, teleport. Η gatekeeper μου βγάζει error απο το gameserver και μου λέει πως λείπει το teleport με αυτο το id. Επίσης προσπάθησα να απενεργγοποιήσω το quest για class tranfer, για το subclass τα κατάφερα αλλά για class tranfer. Ο server μου είναι l2j-free kamael. Α παραλίγο να το ξεχάσω, οι kamael δεν μπορουν να κανουν καθολου class tranfer γιατι λενε οι npc τους: My text is missing!
comfuzio
07-03-2008, 00:53
Εχεις πολυ παλια packs....
lion2486
07-03-2008, 15:05
Έχω τα pack "L2JFree_CT1_3070". Ποια χρειάζομαι και πού μπορώ να τα βρώ;
comfuzio
07-03-2008, 15:49
Δες εδω http://l2jfree.com:8080/l2j-free/timeline να δεις τι εχει αλλαξει απο το pack που εχεις....
Για το πως θα παρεις νεοτερο pack εχει κανει ο Gibs εναν σουπερ οδηγο. Ψαξε το λιγο ειναι ευκολο.
lion2486
07-03-2008, 16:04
Υποτίθεται ότι είναι όλα στο φάκελο στο 4shared? Γιατί τον έχω κατεβάσει ολόκληρο και δεν βλέπω αλλαγές.
lion2486
07-03-2008, 16:06
Α και απο το link αυτό τί πρέπει να κάνω, να κατεβάσω 1-1 τα νέα αρχεία?
Και ξαναλέω,μην περιμένετε να σας τα φέρουμε όλα στο πιάτο.Δηλαδή έλεος ρε παιδιά,κοινή λογική και λίγο ψάξιμο θέλει το θέμα.Lion2486,έχεις ακούσει το google και το search?Εγώ προσωπικά,σταματώ να απαντώ σε ερωτήσεις που δημιουργούνται από βαρεμάρα του να ψάξεις.Έκατσα και έκανα compile ΚΑΙ έναν οδηγό για το πώς να το κάνεις,για ποιόν?Για εμένα?Συγνώμη κιόλας για το ύφος αλλά τσαντίζομαι.
Επίσης στις kamael διανομές απο τα nightly υπάρχουν πολλά bugs με skills που ενώ θα έπρεπε να είναι active, τα βγάζει στα passive με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιούνται....
Προφανώς και δεν "ξεφεύγουν" αυτά τα πράγματα.Η ομάδα του L2J έχει κάποιες προτεραιότητες και από ότι έχουν δείξει,τα "fun" κομμάτια είναι στο τελευταίο σκαλί (αυτό πάει για τα Dynasty Armors).Για τα skills,πρέπει να περάσουν από πολλά τεστ πριν τα κάνουν release μιας και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του,οπότε δεν μπορούν να έχουν κάποια σοβαρά στοιχεία.Προσωπικά,έχοντας δοκιμάσει όλα τα pack,πιο σταθερή πιστεύω ότι είναι η διανομή του L2JFree,έχει και κάποια custom,αλλά είναι για πιο high-rates servers.Για mid και low θα προτιμούσα το L2J για λόγους official-oriented και του καλού community που έχει.Εκτός βέβαια,αν γνωρίζεις java,και πηγαίνεις σε άλλες καταστάσεις,πχ.σχεδόν δικό σου pack...κτλ.Ελπίζω να βοήθησα.
lion2486
07-03-2008, 17:07
ΟΚ αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω που πρέπει να ψάξω αυτό που θέλω. Ψάχνω όλη μέρα σήμερα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Η αλήθεια είναι πως δεν κοίταξα καθόλου στο google. Ευχαριστώ όμως για το ενδιφέρον (σοβαρα...).
lion2486
07-03-2008, 18:56
Τζίφος δεν βρήκα τίποτα(που μπορώ να κάνω εγώ). Το πρόβλημά μου είναι δεν ξέρω πως να βάλω στο navicat τα αρχεία που υπάρχνουν στο στο φάκελο με τα προεραιτικα!
dhmhtrhs22
08-03-2008, 00:11
A.S.P java εχω εγκατεστημενο στο pc μου.ποσ τρεχει ομοσ?τη διαδηκασεια πρεπει να το κανω?το jdk εχο εγκατεστημενο
Εχω linux και ψάχνω guide packet για l2j server ομως c6 εκδοσή η full c5 που να ανοίγει με c6 client αν είναι ευκολο και εχετε χρονο παρακαλώ βοηθηστεμε !!!
Ευχαριστω!!!(παντώς έψαξα και σε γνωστα φορθμ αλλα δεν βρηκα κάτι)
JohnnyDragon
08-03-2008, 14:52
Καλησπέρα! Αυτές τις μέρες με έχει ρουφίξει κυριολεκτικά η οθόνη, μιας και προσάρμοζα στις αναγκες μου τον server μου. Του άλλαξα τα φώτα....
Και επιτέλους σηκλωθηκε! Άγνωστο πως, αλλά με το που έκανα public τον pvp server μου, μετα απο 15 λεπτα (!!!!) μπηκαν τα πρώτα 5 άτομα! Τι στο καλό υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουν νέους server στα top 200 sites, και αμέσως μπαίνουν??? Μέσα σε 5 μέρες λειτουργείας, δεν έπεσαν κάτω απο 80 άτομα online! Δεν λέω χαίρομαι που συμβαίνει αυτό, αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που τόσα άτομα ψάχνουν συνεχώς για νέους servers!
Αυτό είναι όμως μεγάλη μακακία,γιατί 1 αφορμή να δώσεις,τους έχασες.Πες μας και εμάς ποιος είναι ο σέρβερ.:-)
dhmhtrhs22
09-03-2008, 05:53
παιδια οταν τρεχο το RegisterGameServer.bat μου λεει τα εξεισ.τη μπορει να φτεει?λιγο βοηθεια αν γηνετε σασ παρακαλω.Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javolution/util/FastL
ist
at net.sf.l2j.Config.<clinit>(Config.java:537)
at net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main(GameServerRegister.j
ava:40)
Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .
lion2486
09-03-2008, 08:47
Ασχετο: Gibs εσύ ήσουν που υπόγραψες ως Gibs στο hopezope.net για τον F-Games?
Ασχετο: Gibs εσύ ήσουν που υπόγραψες ως Gibs στο hopezope.net για τον F-Games?
Ναι.Αν προσέξεις το ποστ,είναι πριν 3-4 μήνες οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή όχι.Αν θες σοβαρό PvP server καλύτερα,προσωπικά πάντα,να πας στον infinity skills awaken.Ο Administrator (Nb4li),είναι γνωστός στον χώρο της κατασκευής server,και είναι πραγματικός γνώστης των πραγμάτων,οπότε,πιστεύω ότι θα έχει βάλει πολλά καλούδια στον server του.
παιδια οταν τρεχο το RegisterGameServer.bat μου λεει τα εξεισ.τη μπορει να φτεει?λιγο βοηθεια αν γηνετε σασ παρακαλω.Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javolution/util/FastL
ist
at net.sf.l2j.Config.<clinit>(Config.java:537)
at net.sf.l2j.gsregistering.GameServerRegister.main(GameServerRegister.j
ava:40)
Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . .
Αν μπορείς βγάλε φωτογραφία όλο το παράθυρο γιατί δεν καταλαβαίνω.
lion2486
09-03-2008, 17:14
Έπαιζες ή παίζεις F-Games?
dhmhtrhs22
09-03-2008, 19:13
Ναι.Αν προσέξεις το ποστ,είναι πριν 3-4 μήνες οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή όχι.Αν θες σοβαρό PvP server καλύτερα,προσωπικά πάντα,να πας στον infinity skills awaken.Ο Administrator (Nb4li),είναι γνωστός στον χώρο της κατασκευής server,και είναι πραγματικός γνώστης των πραγμάτων,οπότε,πιστεύω ότι θα έχει βάλει πολλά καλούδια στον server του.
Αν μπορείς βγάλε φωτογραφία όλο το παράθυρο γιατί δεν καταλαβαίνω.
Πως μπορω να κανω upload fotο:-)????
Παιδία μολις έφτιαξα το site του server μου το φόρτωσα στο diskw μα εχω προβλημα με το stargameserver και startloginserver γιατι δεν ανοιγουν γιατι βλέπουν καποιο σφαλμα στην βαση δεδομενων τι φταίει βασικα απο τη στιγμη που γορισα την βαση δεδομενων στην βαση δεδομενων του diskw απο τοτε δεν σηκώνετε ο server
τι να κάνω????
Ευχαριστώ Πολύ!!!!
pdimitriosgr
10-03-2008, 23:35
hi eimai gm se ena server kai me rotan i pextes to eksis:
otan exis kapios leader kastro, kai otan ginete i poliorkia apo mia ali clan
pos zontanebi o leader tous frourous tou kastrou
opios kseri as me help
lion2486
11-03-2008, 22:07
Δοκίμασα σήμερα να μπώ στο server μου απο το Internet. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μου βγάλει προειδοποοοίηση για λάθος κωδικό. Πιστεύω πως δεν μπικε σωστα το host και άνοιξε ο official. Βέβαια εγώ το host το έβαλα ακριβώς όπως και στο pc στο σπίτι μου μόνο που αντί για LaN IP έβαλα το Domain του no-ip, δηλαδή την net IP. Από το router έχω ανοίξει τις pors: 7777, 2106, 80, 9024, 9014, μόνο που χάθηκα στις ρυθμίσεις του router μου και άνοιξα τα ports απο κάποιες επιλογές των Windows. Καμιά ιδέα ώστε να μπορούν να μπούν και από το Internet;
lion2486
11-03-2008, 22:39
Για να κάνεις upload photo κάνεισ τα εξής: πάς κάτω κάτω στη σελίδα του Forum όπου γράφει Υποβολή και επεξεργασία κειμένου. Πατάς επεξεργασία καιμένου και σου ανοίφει μία άλλη σελίδα΄στην οποία περίπου στη μέση γράφει Διαχήρηση Συνημένων αρχείων. Πατάς εκεί και σου ανοίγει ένα παραθυράκι με τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει το αρχείο σου, στην προκειμένη περίπτωση εικόνα, και κανεις αναζήτηση το αρχείο σου, απο το pc σου ή από site και το κάνεις upload. Μετά πληκτρολογείς το κείμενό σου και πατάς Καταχώρηση απάντησης. Παραθέτω μία εικόνα από το server μου ως παράδειγμα.
comfuzio
11-03-2008, 23:13
hi eimai gm se ena server kai me rotan i pextes to eksis:
otan exis kapios leader kastro, kai otan ginete i poliorkia apo mia ali clan
pos zontanebi o leader tous frourous tou kastrou
opios kseri as me help
Εισαι GM και δεν ξερεις :fear: Σε μενα θα ειχες φαει ποδι με την μια....
Κατα τα αλλα ουτε οι παιχτες σου ξερουν οτι δεν τους "ζωντανευουν" οι leaders αλλα οταν εχεις siege κανονικα οχι απο το gm panel βγαινουν μονοι τους αφου του βαλουν τα stands στα σημεια που θελουν.
dhmhtrhs22
12-03-2008, 15:40
αυτο μου εμφανιζει.τη μπορει να φτεει?
pdimitriosgr
12-03-2008, 21:47
Εισαι GM και δεν ξερεις :fear: Σε μενα θα ειχες φαει ποδι με την μια....
Κατα τα αλλα ουτε οι παιχτες σου ξερουν οτι δεν τους "ζωντανευουν" οι leaders αλλα οταν εχεις siege κανονικα οχι απο το gm panel βγαινουν μονοι τους αφου του βαλουν τα stands στα σημεια που θελουν.
(file niotho ligo balakas pou den ksero:o ala xriazome help)
ston server pou eimai gm topothetoun i pexte ta stands ala den zontaneboun otan exi siege mipos iparxi kami rithmisi pou prepi na kani o admin an nai pia ine afti
thanks
comfuzio
12-03-2008, 21:50
Οχι δεν υπαρχει, το κανει μονος του ο server, κανε update στα packs σου, εμεις πχ κανουμε καθε μερα απο 1 update για να μην υπαρχουν μακακιες στον server
lion2486
13-03-2008, 12:35
Εγώ έχω μία απορία, πώς μπορώ να κάνω update τα pack μου; μεσω του timeline? Εγώ πάντως εκεί μέσα χάνομαι, δεν ξέρω τι έχω μέσα στα pack μου και δεν ξέρω ποιά θπδατε πρέπει να κατεβάσω.
αυτο μου εμφανιζει.τη μπορει να φτεει?
Φιλε δημητρη ακου να δεις εχεις ρυθμησει το loginserver σωστά???
Καταλαβαίνεις τι σου λέω αν εχεις βαλει καποιο κωδικο στην mysql και δεν το εχεις δωσει στο loginserver
ειναι λογικό να μην βρήσκει στην βασήδεδομένων.
Περιμένω απάντηση!
comfuzio
15-03-2008, 03:00
Revision 3209 (http://rapidshare.com/files/99610292/L2J-Free_3209.rar) λογικα θα εχει λιγοτερα προβληματα και ειναι πιο σταθερη
lion2486
15-03-2008, 13:21
Ευχαριστώ πολύ φίε comfuzio. Μία ερώτηση, τα κανς επικόλλση στο C:/server/ ?
Και κάτι ακόμα, έχω ανοίξει τα port και κανω test αν ειναι ανοιχτα στο www.utorrent.com/testport.php?port=2106 και μοι δείχνει ότι τα port είναι ανοιχτά μόνο όμωσ όταν τα χρρησιμοποιεί το Loginserver, δηλαδή μόνο οι 2107 και 9014. Δοκίμασα να μπώ από τ Internet cafe αλλά κόλλησε στο login, δεν εγραφε τίποτε. Λέτε να φταίει το upload μου ια αυτό? (Έχω 1024/256 kbps και χτυπάω 217kbps upload στο www.speedtest.net)
lion2486
15-03-2008, 16:01
Έχω πρόβλημα! Έβαλα τα καινούρια packs και το gameserver δεν λειτουργεί. Κράτησα τους φακέλους με τις ρυθμήσεις του server μου και τα έβαλα πάνω στα νέα pack αλλά δεν λειτουργει. δοκίμασα απο τα tools το database installer αλλά πάλι τα ίδια. Το gameserver μου βγάζει τα εξής errors: stats for item id .... ignored!, no npc correlatig with id.... , WARNING:error getting npc template ID .... while trying to load skilliner data. , WARNING SpawnTable: Data missing or incorrect npc/Custum npc table for ID... (όπου ....= αριθμοί που τρ΄χουν συνέχεια.) ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
comfuzio
15-03-2008, 17:19
LoL!Chill out! Δεν αλλαζεις μονο τα αρχεια που εχει μεσα στο ραρ αλλα πρεπει να κανεις και Update στην db σου! Αν δεν εχεις τπτ μεσα στην db σου τοτε κανε την delete και παλι απο την αρχη για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβλημα. Αν παλι εχεις ψαξε λιγο στο google και ολο και κατι θα βρεις πως να το κανεις, υπαρχουν πολλοι τροποι
lion2486
15-03-2008, 17:30
την εσβησα και ξαναετρεξα το tool. καλα δεν εκανα?
lion2486
15-03-2008, 17:36
Τίποτα.... Πρέπει να κάνω reinstall το mysql?
comfuzio
15-03-2008, 17:40
Mε το Navicat κανεις drop την υπαρχον db και παλι απο την αρχη σεταπ απο τον φακελο tools
lion2486
15-03-2008, 17:43
Το databaze_installer γράγει παντού "Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"!! Τί να κάνω????
lion2486
15-03-2008, 18:03
Να τα κάνω όλα uninstall και να τα ξαναβάλω από την αρχή;; (Απαντήστε παρακαλώ δεν μπορώ συνέχεια με την ανανέωση....)
lion2486
15-03-2008, 18:19
Πρέπει να είχε πρόβλημα το tools στα νεα packs!
comfuzio
15-03-2008, 18:40
κατσε βρε συ εχουμε και δουλειες δεν ειμαστε πανω απο το pc ολη την ωρα! Δεν εχει προβλημα το databaze_installer απλα δεν το εκανες εσυ edit και να του δωσεις την διαδρομη το που να βρει τον φακελο bin της MySQL σου
dhmhtrhs22
15-03-2008, 18:52
Φιλε δημητρη ακου να δεις εχεις ρυθμησει το loginserver σωστά???
Καταλαβαίνεις τι σου λέω αν εχεις βαλει καποιο κωδικο στην mysql και δεν το εχεις δωσει στο loginserver
ειναι λογικό να μην βρήσκει στην βασήδεδομένων.
Περιμένω απάντηση!
εχο βαλει κοδικο στο mysql ποσ ενημερονο ομοσ το loginserver για τον κοδικο που εβαλα?ποσ ριθμιζο σοστα το loginserver?
lion2486
15-03-2008, 20:18
Λοιπόν, εγω γιατί δε έβρισκα άκρη τα έκανα όλα uninstall (κράτησα μόνο τα config) και πάλι από την αρχή με τα νέα packs. Χρησιμοποίησα τα παλιά tools και τα κατάφερα να ανοίξω το server μου. Τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα. Βάζω τα hosts και πάω να κάνω log in απο lan και μου ανοίγει ο official! γιατί γίνεται αυτό, κάνω άτι λάθως προφανώς.
comfuzio
15-03-2008, 20:48
Ρε παιδιά είναι προφανές ότι δεν το κατέχετε το άθλημα. Και άντε οκ το στήσατε… μετά τι θα κάνετε; Post εδώ για το κάθε τι; Πολλές από τις απορίες σας δεν έχουν σχέση με το lineage2 σε java αλλά είναι γενικές αρχές δικτύων… αν δεν τα κατέχετε αυτά τα μίνιμουμ καλλίτερα μην πάτε παρακάτω…. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω χρόνο να απαντώ. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Θέλει λίγο να δουλέψετε το μυαλό σας! Πιο νιανια απ’ότι το έχω κάνει στο wiki δεν θα βρείτε και είναι πραγματικά ανώφελο αν δεν το κατανοητέ από εκεί να πάτε παραπέρα. Φιλικά πάντα.
καλησπερα παιδια ,εγω οκ εχω ετοιμο τον server πεζη μεσω net και κανενα προβλημα.
το θεμα ειναι απο γραμμη τι κανουμε?
ποια ετερεια σου δινει 100mb down και up?
ποιο ειναι το κοστος
παρακαλω για μια απαντιση απο καποιον γνωστη:)
:)
comfuzio
15-03-2008, 23:27
Ειναι πολλες αλλα δεν μπορω να κανω ποστ (Κανονες για διαφημιση). στο google ψαξε για root servers. Στην Ευρωπη κοντα στα 100ευρω το μηνα ειναι νορμαλ τιμη για εναν καλο server εως και 1000-1200 ατομα
παντως αν εχεις να προτεινης κατι για αθηνα και εχεις χρονο να μου απαντησεις εστω με ενα π.μ
ευχαριστω και παλη
comfuzio
15-03-2008, 23:33
Θες Hosting στην Ελλαδα;;;; αυτο παει πολλα λεφτα το μηνα και για χωμα μηχανιμα...προς Γερμανια δες
μηχανημα εχω....αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως γινεται
εγω εχω το pc με τον server εγκαταστημενω....πρεπει να το στειλο σε ετερεια? εμ μπορεις να τα πουμε λιγο με πρωσοπικα μυνηματα μην ζαλιζουμαι και τον κοσμο....:)
comfuzio
15-03-2008, 23:40
Ειμαι φουλ απο π.μ. και τα θελω να τα κρατισω..
Αν θες να στειλεις το pc σου σε hosting ψαξε για colocation ή καπως ετσι....λεπτομεριες δεν ξερω σε αυτο.
ok σε ευχαριστω απο οτι καταλαβα υπαρχει τροπος να μην παει ο server μου πουθενα ,δηλαδη να μην φυγει απο το μαγαζι μου και να μου ανεβασει καποια αλλη ετερεια τον server σε δικο της μηχανημα ....
οκ θα το ψαξω
να σαι καλα φιλε :)
lion2486
16-03-2008, 13:05
Εγώ έβαλα τα καινούρια packs στο server μου και φένεται ότι τέχει κανονικά. Βάζω τα χοστς και τρέχω το Κάμαελ οφίσιαλ και μου βγάζει λάθως κωδικό πάντα. Το ξέρω πως οι γνώσεις μου περι του θέματος είναι λίγες, αλλά προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ, για αυτό νομίζω άλλωστε έχουνδημιουργηθεί και τα φόρουμ. Comfuzio καταλαβαίνω πως σε έχουμε πρήξει, καθένας με το κακρύ του και το κοντό του(με την καλή έννοια), αλλα παρακαλώ δείξε λίγη κατανόηση. Αυτά που βέπεις εσύ αυτονόητα, άλλοι μπορεί να μην τα βέπουν καν!
Comfuzio πραγματικά δεν ανοίγεις ενα helpdesk εδώ στην ελλάδα της l2jteam θα βγάεις πολλά λεφτα!!!:-D:-D:-D
Πλακα κάνω!!!!
Λοιπόν μιά τελεφτέα ερώτηση να απαντήσουμε στον dimitris για να τελιώσει και αφτός τα posts του λοιπόν λες στο guide που εχείς φτιαξει σε αφτο το forum οτι να ρυθμήσεις και τα loginServer στον φακελο ....\login\config\... ωραία τι ακριβώς χρειάζετε να αλλαξείς εκει για να παίζει μεσο ιντερνετ???
lion2486
16-03-2008, 14:00
Θα τρελαθώ!!! το ip (lan) του server είναι 192.168.1.65 και βάζω το host
192.168.1.65 l2authd.lineage2.com
σωστό δεν είναι αυτό;
(βάζω και για το gameguard nprotect.lineage2.com)
comfuzio
16-03-2008, 17:24
Δεν ειναι οτι με πρηζετε και γω ρωτουσα στην αρχη (πολυ αρχη ομως) και το μονο που μου λεγανε ειναι google it.
Το προβλημα ειναι οτι κολλατε στο βημα 1. Οκ ειναι το πιο σημαντικο βημα. Αλλα μετα εχει αρκετα βηματα δεν νωμιζω να εχουν την δυνατοτητα ολοι να απαντισουν σε αυτο το θεμα.
Λοιπόν οσοι εχετε προβλήματα με το να στήσετε server σε interlude πακέτο εχώ το πιο ενημερωμένο πακέτο χωρίς κοπο και ιδρότα σας εχω φτιάξει ενα server με diskw δεν πειραζει και αν δεν ξερετε τι είναι αφτό.
Το μονο που θέλει αν έχετε εγκαταστήσει κάποια mysql στο pc σας για τον server που προσπαθήσατε να φτίαξετε να την απεγκαταστήσετε.1.Καντε extract to τον φακελό server στον τοπικό σας δισκό στο c:\.
2.Για να σηκώσετε τον server σας έχω ενα τχτ αρχείο που λέγετε Des Edo prin Kaneis Kati με πληροφορίες σχετικα πως θα σηκόσετε και πως θα ρήχετε τον server.
ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SERVER ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο COMFUZIO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ HOST.
Τα links για το download είναι εδω:http://rapidshare.com/files/100027328/Server.zip
----------------------------------------------------------------------------------------------
Μονο μετα το extract για την msql:
Κατι ακόμα αμα θέλετε να επεξεργαστείτε την DataBase μπορείτε να χρησειμοποιησετε το navicat μονο που θα δημιουρήσετε μια σηνδεση με τα παρακάτω στοχεία
Την επεξεργασεία τις msql μπορείτε να την κάνετε μονο όταν ειναι ανοιχτή ομως (δλδ να τρεχετε το αρχείο startMySql που βρήσκετε στο φακέλο του server)
Ηost: localhost
user:root
password:root
port:3306
Aμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα καντέ post να το λεισουμέ!!!
JohnnyDragon
16-03-2008, 23:35
Η ώρα της κρίσης έφτασε....
Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι να δω εάν θα δουλέψει αλλά ακόμα το παλεύω.
Δοκιμάζω λοιπόν σήμερα, να μεταφέρω σε έναν νέο server με διανομή L2J-Free, όλα τα account και characters απο τον παλιό server που έχει διανομή L2Jserver...
Προχώρησα σε αντικατάσταση κάποιον σχετικών αρχείων στη mysql, και απο εκεί και πέρα έγινε το εξής. όταν κάνω Login μένει στην αναμονή. Οπότε επανέφερα τα αρχεία account απο την L2J-Free και έκανα Login Με autocreate account, βάζοντας όμως ένα account που υπήρχε στην L2Jserver. Έκαν κανονικά Login και είδα κανονικα και τους 3 που είχα μέσα. Επιλέγοντας όμως char για να μπω στο Game, δεν έμπαινε και ο gameserver, έλεγε σχετικά με άγνωστο πεδίο chatban....
Τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο....αν πιάσει τίποτα απο όσα κάνω θα κάνω ένα αναλυτικό post. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ....δεν το βλέπω να πιάνει!!!!
Η ώρα της κρίσης έφτασε....
Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι να δω εάν θα δουλέψει αλλά ακόμα το παλεύω.
Δοκιμάζω λοιπόν σήμερα, να μεταφέρω σε έναν νέο server με διανομή L2J-Free, όλα τα account και characters απο τον παλιό server που έχει διανομή L2Jserver...
Προχώρησα σε αντικατάσταση κάποιον σχετικών αρχείων στη mysql, και απο εκεί και πέρα έγινε το εξής. όταν κάνω Login μένει στην αναμονή. Οπότε επανέφερα τα αρχεία account απο την L2J-Free και έκανα Login Με autocreate account, βάζοντας όμως ένα account που υπήρχε στην L2Jserver. Έκαν κανονικά Login και είδα κανονικα και τους 3 που είχα μέσα. Επιλέγοντας όμως char για να μπω στο Game, δεν έμπαινε και ο gameserver, έλεγε σχετικά με άγνωστο πεδίο chatban....
Τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο....αν πιάσει τίποτα απο όσα κάνω θα κάνω ένα αναλυτικό post. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ....δεν το βλέπω να πιάνει!!!!
L2JFree έχει διαφορετικά tables από L2J.Προφανώς,κάτι ξέχασες να προσθέσεις (κάποιο table).Ψάξε λίγο την DB σου.Εγώ πάντως θα πρότεινα L2J γιατί είναι πιο σταθερή διανομή από L2JFree.Τι να τα κάνεις τα custom weapons όταν δεν δουλεύει τίποτα άλλο?Συν ότι,τα περισσότερα custom τα έχουν στο Custom Contribution στο ανάλογο φόρουμ.
Όσο για τους υπόλοιπους,μασημένη τροφή δεν βρίσκεις πουθενά,δηλαδή,συμφωνώ με τον Comfuzio.Πες ότι φτιάχνεις τον server...μετά τι?Γι'αυτό έχει γεμίσει το HopZone με τόσους server...Δεν λέω ότι πρέπει να ξέρεις Java για να έχεις server αλλά να ξέρεις και κάτι.Όσο εύκολα σηκώνεται ένας server,το ίδιο εύκολα πέφτει.
Παιδιά μπορειτε να μου απαντήσετε στην παρακατλω ερώτηση αν θέλετε βεβαιά δεν μπορώ να κανω τον server να λειτουργήσει μέσω internet τι μπορει να φταίει εχώ ανοιξει τα ports που χρείαζετε έχω γραψεί στο extrenal την no-ip μου και δεν γινετέ τίποτα παρόλα αυτά τι μπορεί να φταίει δεν χερώ παντώς ειναι ευκολό να σηκώσεις server μα όχι να τον σηκώσεις στο internet!
Ευχαριστώ πολύ !!!!
comfuzio
17-03-2008, 20:34
Μπορεις να μου στειλεις λιγο τα 2 config σου χωρις κωδικους μεσα;
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/100327344/server.zipφορτωσα και τους δυο φακέλους config απο το login και to gameserver.
Σε ευχαριστώ Comfuzio για την βοήθεια σου!!!
comfuzio
18-03-2008, 01:13
Ειναι interlude ε; http://rapidshare.com/files/100339002/server.rar
λογικα θα εισαι οκ... αν και του login το config ειναι λιγο παλιο
lion2486
18-03-2008, 16:39
Δοκίμασα κάτι ακόμα, έφτιαξα ένα server στο κεντρικό μου pc, στο οποίο παίζω, τον άνοιξα κανονικά, πήγα να κάνω Login και πάλι μου έβγαζε λάθος κωδικό (έχω βάλει τα hosts).
Πραγματικά σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σου φιλέ comfuzio μα καποιο λάθος εχει γίνει γιατι δεν εκτελείτε κατι σωστα γιατι τερματίζουν πριν σηκωθεί ο server και τα δυο παράθυρα loginserver και gameserver
Ευχαριστώ πραγματικά!!!
Παντός το firewall δεν φταίει γιατι πηγά να τον σηκώσω απο αλλή συνδεση χώρις διτκιο κατευθείαν modem dsl μα και παλί το ίδιο (ενοείτε χωρίς τα config τα δικά σου)
comfuzio
19-03-2008, 19:24
Τερματιζουν απο την αρχη; ή η DB σου δεν τρεχει ή η java δεν ειναι σωστα σεταρισμενη. Εχω ενα νεο pack l2j-free που εκανα πριν απο λιγο compile 3238 (http://rapidshare.com/files/100741163/L2J-Free_3238.rar) αλλα θα πρεπει να κανεις νεο σεταπ ολη την db μιας που εχει πολλα fixes στα npc & spawnlist.
Comfuzio βασικά δεν μου διχνεί προβλήμα στην db στα αρχεία του config μου διχνει.
Ευχαριστώ το δοκιμάζω και σου απαντάω αμεσώς
comfuzio
20-03-2008, 00:48
Ναι εχουν αλλαξει πραγματα και στα config. Αντικατεστησε τα και εσυ για να εισαι οκ.
comfuzio
20-03-2008, 17:26
Λοιπόν έχω ανοίξει ένα τοπικ για την MySQL εδω (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243316) όποιος μπορεί και ξέρει να απαντήσει θα βοηθήσει πολύ κόσμο.
Έχει να κάνει με τις επιδόσεις της MySQL και πώς να δέχεται ο server πιο πολύ κόσμο
JohnnyDragon
21-03-2008, 16:02
Νομίζω ότι στο RageZone έχει κάνει κάποιος αναλυτικό topic για το πως να δεχτεί 1000+ άτομα.
Comfuzio αν μπορείς και εχείς χρόνο σου φορτοσα τα config απο l2j που παθενώ και το ιδιο προβλήμα ρυθμισετε μου αν μπορεις σε παρακαλώ.
http://rapidshare.com/files/101672285/configs.rar
comfuzio
23-03-2008, 14:54
Comfuzio αν μπορείς και εχείς χρόνο σου φορτοσα τα config απο l2j που παθενώ και το ιδιο προβλήμα ρυθμισετε μου αν μπορεις σε παρακαλώ.
http://rapidshare.com/files/101672285/configs.rar
Για να σου δωσω μερικες συμβουλες για τα configs να δεις τι αλλαζει
πας εδω http://l2jfree.com:8080/l2j-free/timeline
και βαζεις απο δεξια την version που εχει μεχρη την τωρινη και κοιτας μια προς μια για να δεις για αλλαγες στα .properties πχ 3242 http://l2jfree.com:8080/l2j-free/changeset/3243 αλλαξε το telnet.properties λιγο πιο πριν αλλαξαν μερικα αλλα. Οταν κανεις κλικ επανο τους σου λεει τι προσθεσαν ή τι αλλαξαν και σε πιο. Σημερα μαλλον ανεβαζω την νεα rev που θελει αλλαγες στα skills και στα configs
Εκανα μια αλλαγή και εβαλα απλά l2j ΑΡΧΕΙΑ οχι l2j-free θα ψαξώ στη σελιδα στην σελιδα τουσ ομως νομιζώ πως ειχα δεί κατι.Τα παλία version που εχει παραπάνω εχουν προβλήμα με τα tools γιατι δεν σεταρουν την βαση δεδομένων.
Ρε παιδια , κανενα guide για KAMAEL για να καταλαβω τον χαρακτηρα , τα buffs , siege , clan κτλ ?
hackermon1
24-03-2008, 11:41
λοιπόν εκεί που γράφεις κατέβασε το c3 client ,εμείς αν θέλουμε να κάνουμε c4 παρουσιάζει καμιά διαφορά για τις ρυθμίσεις μετά?
και ακόμα κάτι,πηγαίνω να κατεβάσω αυτά τα αρχεία http://greenhope.vn-host.net/l2j/l2jc3server914.exe και
http://greenhope.vn-host.net/l2j/system555s.exe
αλλά δεν υπάρχει download link
comfuzio
24-03-2008, 16:43
λοιπόν εκεί που γράφεις κατέβασε το c3 client ,εμείς αν θέλουμε να κάνουμε c4 παρουσιάζει καμιά διαφορά για τις ρυθμίσεις μετά?
και ακόμα κάτι,πηγαίνω να κατεβάσω αυτά τα αρχεία http://greenhope.vn-host.net/l2j/l2jc3server914.exe και
http://greenhope.vn-host.net/l2j/system555s.exe
αλλά δεν υπάρχει download link
Ε ναι αφου αυτα ειναι πχ!!!! που να βρεις c3 & c4 τωρα? Kamael ftw
hackermon1
24-03-2008, 21:44
πως όμως μπορώ να βρω αυτά τα αρχεία για να στήσω έναν c4 server?μήπως μπορείς να τα κάνεις upload?
comfuzio
24-03-2008, 23:12
C4? Οχι δεν τα εχω...ειναι αντικες
JohnnyDragon
26-03-2008, 18:42
Βρήκα αυτό μέσα στο patch του core.
Λέει ότι είναι antibot για l2j αλλά όταν πάω να εκτελέσω προστασία του server, ενώ έχω ήδη κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις φυσικά, τρώω πρόβλημα εκτέλεσης.
Συνεχίζω να ασχολούμαι με αυτό αλλά δεν πολυ πιστεύω ότι κάνει και τιποτα ιδιαίτερο. Απλά σκανάρει τη database.
Το κάνω post εδώ για όποιον ενδιαφέρετε να ασχοληθεί με αυτό.
comfuzio
28-03-2008, 06:08
Rev 3312 (http://rapidshare.com/files/102939294/L2J-Free_3312.rar) με πολλα νεα skills και fixes! Χωρις login ομως.... Θελει update και στα config.
L2J-Free
JohnnyDragon
01-04-2008, 14:06
Ψάχνω να βρω host για το server στο εξωτερικό. Σκέφτικα Ιταλία ή Γερμανία αλλά ακόμα δεν έχω βρεί κάτι καλό... Έχει κανείς υπόψιν του τίποτα?
JohnnyDragon
01-04-2008, 14:53
Δοκιμάζω σε windows 2003 server, να βρω τον καλύτερο συνδιασμό κατανομής επεξεργαστικής ισχύς και μνήμης.
Ο παρακάτω συνδιασμός αύξησε υπερβολικά το lag in game.
http://img216.imageshack.us/img216/3220/86980326vq1.th.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=86980326vq1.jpg)
Στο επόμενο restart του server θα δοκιμάσω το αντίστροφο και βλέπουμε!!
lion2486
01-04-2008, 19:13
'Εφτιαξα έναν server l2j kamael, σε αλλο pc κα προσπαθώ να μπώ από το internt. Θα βάλω το host του no-ip που μ βγάζει στο gameserver στα hosts στο pc που θέλω να κανω log ή πρέπει να φτιάξω patch οπως μου ειπαν και αλλοι;;
comfuzio
01-04-2008, 19:19
CT 1,5 3357 (http://rapidshare.com/files/104067826/CT1.5_3357.zip) built (Μονο server pack οχι data pack & login)
JohnnyDragon
02-04-2008, 08:30
'Εφτιαξα έναν server l2j kamael, σε αλλο pc κα προσπαθώ να μπώ από το internt. Θα βάλω το host του no-ip που μ βγάζει στο gameserver στα hosts στο pc που θέλω να κανω log ή πρέπει να φτιάξω patch οπως μου ειπαν και αλλοι;;
Εφόσον χρησιμοποιείς no-ip άρα έχεις dynamic ip, άρα δεν μπορείς να έχεις ως τρόπο σύνδεσης στο server σου το hosts file.
Πρέπει να φτιάξεις patch χρησιμοποιόντας το domain name που έχεις στο no-ip.
lion2486
02-04-2008, 15:19
Υπάρχει εύκολος τρόπος να φτιάξω μόνος μου το patch ή καλύτερα να μου το φτιάξει άλλος?
Αλλη μια ερώτηση, πώς μπορώ να αλλάξω τα χρώματα των όπλων σε κάθε +??
L2Ranger.Com Craft Kamael Server (http://l2ranger.com)
Rates:
XP/SP x3
Drop/ Spoil/ Adena x6
Party XP/SP x1
Χωρίς GM Shops ;-)
JohnnyDragon
02-04-2008, 21:03
L2Ranger.Com Craft Kamael Server (http://l2ranger.com)
Rates:
XP/SP x3
Drop/ Spoil/ Adena x6
Party XP/SP x1
Χωρίς GM Shops ;-)
Δεν μας είπες όμως ! Σε τι διανομή τον έχεις?
Εύχομαι κάθε καλό για το σέρβερ σου, αλλα για low rate server μήπως είναι λίγο ρίσκο ο lj2?
Υπάρχει εύκολος τρόπος να φτιάξω μόνος μου το patch ή καλύτερα να μου το φτιάξει άλλος?
Αλλη μια ερώτηση, πώς μπορώ να αλλάξω τα χρώματα των όπλων σε κάθε +??
Καταρχάς θες έναν l2 file editor για να αλλάξεις στο l2.ini file την url του server.
Για patchαρισμένο system μπορείς να κοιτάξεις σε forum που τα διανέμουν οι χρήστες μεταξύ τους. Γενικά λίγο ψάξιμο καλό είναι να το ρίξεις, για δικό σου καλό.
Για να αλλάξεις τα χρώματα των enchant χρειάζεσε πάλι file editor, για να αλλάξεις ένα άλλο αρχείο απο το system folder σου. Επίσης ένας χρήστης ενός σχετικού forum έχει φτιάξει και έναωραίο πρόγραμμα που διευκολίνει πολύ στο να κάνεις τους χρωματικούς συνδιασμούς που θέλεις.
Δεν μπορώ να σου πω το forum (δεν θα κάνουμε και διαφήμιση!) ψάξε λίγο και θα το βρείς πολύ εύκολα στο google.
Γενικά πάντως αυτό που είδα στην πορεία είναι ότι παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που ασχολιόμουν με l2j το γεγονός πως ήξερα και 5 πράγματα παραπάνω βοήθησε πολύ.
μμμ... Ρίσκο ο l2j? επειδή δεν είναι off files? μα δεν δουλεύω με off files γιατί για εμένα είναι χειρότερα από l2j (σε απόδοση/ bugs κτλ).
Ναι θα διαφωνήσεις πιθανόν αλλά είχα στήσει l2off κάποτε για λογαριασμό κάποιοι και είχαμε τρελά προβλήματα.
Τέλος πάντων, καθαρό l2j δουλεύω και το μηχάνημα τρέχει Debian Etch 64bit.
Μέσα σε αυτό τον μήνα πάμε σε Dual Core μηχάνημα (όχι ότι έχουμε προβλήματα απόδοσης απλά για "άνεση") με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε έτοιμο και έναν 2ο server αποκλειστικά με leveling και ντύσιμο μέσω raid drops. Δηλαδή ο σέρβερ θα έχει αποκλειστικά raid και όχι mob. Το θέμα είναι ότι είμαστε μόνο 2 developers και ψάχνουμε για ιδέες και κόσμο να βάλει ένα χεράκι. ΔΕΝ ψάχνουμε GM!
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη!
mitsos.gr
06-04-2008, 13:44
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ LINEAGE 2 ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ BΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΕΝΑΝ SERVER:
1)ΕΚΑΝΑ TO GAME
2)ΚΑΤΕΩΑΣΑ ΤΟ UPDATE ΤΟΥ SERVER
3)ΕΚΑΝΑ ΤΟ UPDATE ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ
4)ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ PATCH ΤΟΥ SERVER
5)TO ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ SYSTEM MAPS ΚΤΛ
6)ΠHΓΑ ΣΤΟ SYSTEM ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ LINEAGE 2 KAI ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΜΕΣΑ
7)ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ PATCH ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ SYSTEM ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΗΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΧΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ
8)ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΕΠΠΙΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ LINEAGE 2 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ SYSTEM ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓς ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ -4881 MHz with 2047MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8400 GS (5827)
ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor: Serial size mismatch: Got 21, Expected 1323
History: LoadObject <- (ColorModifier L2_Skies.Shaders.SkybackgroundColor 9467081==9467081/11041680 9467060 1323) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Level None.MyLevel SkyLevel) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <- UGameEngine::Init <- InitEngine
lion2486
06-04-2008, 17:29
Ποιο είναι όμως το αρχείο ώστε να αλλάξω τα χρώματα των όπλων στα ++???
JohnnyDragon
06-04-2008, 18:50
Ποιο είναι όμως το αρχείο ώστε να αλλάξω τα χρώματα των όπλων στα ++???
Το αρχείο είναι το Env.int
lion2486
06-04-2008, 21:45
Ανοίγω το l2.ini με το l2 fileedit για Kamael και μου βγάζει 1 error και μου ανοίγει ενα L μονο!
lion2486
06-04-2008, 21:53
Ανοίγω το l2.ini με το l2 fileedit για kamael και όταν το ανοίγω μου ανοίγει μόνο ένα L. Επίσης μερικά αρχεία δεν μου ανοίγουν καθόλου.
Παιδια εχω ενα προβλιμα... ενω μπενω κανονικα στο log in μετα απο λιγο (2-3 sec ) μου γραφει..
A hacking tool have been descovery . try play after close all anecesery programms.
ξερει κανεις τι φταει?
χρησιμοποιείς hosts. πρόσθεσε στο hosts αυτή την γραμμή:
78.47.101.197 nProtect.lineage2.com
είναι gameguard emulator server. με αυτό θα παίζεις χωρίς πρόβλημα σε κάθε σέρβερ (και κυρίως στον δικό μου χαχαχα!).
JohnnyDragon
07-04-2008, 19:35
Ανοίγω το l2.ini με το l2 fileedit για kamael και όταν το ανοίγω μου ανοίγει μόνο ένα L. Επίσης μερικά αρχεία δεν μου ανοίγουν καθόλου.
Δοκίμασες να ανοίξεις αρχεία απο patchaρισμένο system??
lion2486
07-04-2008, 19:53
Δηλαδή αρχεία από άλλο pacth κάποιου άλλου server?
Γεια σε ολους ρε παιδια εχω περασει 4 εκδοσής l2j 2j και αλλές 2 j-free ολές εχούν ενα προβληματάκι δεν λειτουργεί οταν θες να δείς το passwort του αλλού που πατας alt+g
ολλά τα υπόλοιπα λειτουρούν αφτο ειναι το μοναδικο που δεν λειτουργεί δλδ το invetory του αλλουνού απο εκεί το βλέπω κανονικά μονο αφτο δεν δουλέθει δεν χερω αν μπορει καποίος να βοηθήσει....
Ευχαριστώ πολύ
Comfuzio εισαι παλικάρι!!!
lion2486
08-04-2008, 17:48
Critical ERROR!
2008.4.8 17:45:26
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2529 MHz with 1535MB RAM
Video : Radeon X1300 Series (6626)
PosCode : 0:0:0 1/0
Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'
History: UGameEngine::Init <- InitEngine
Τί μπορώ να κάνω έχει κανείς ιδέα?
pitsikalos
09-04-2008, 17:25
Γεια παιδες... Μπορει κανεις να μου πει πως μπορω να κατευασω το C4 για L2 ?
ευχαριστω nekys! μπικα μια χαρα αλλα ενω απο home δουλευει μια χαρα δν μπορω να μπω απο το internet. ειναι ευκολο να μου πειτε που ακριβος βαζω την ip του internet ?
JohnnyDragon
10-04-2008, 14:42
Ρε σεις.... τζάμπα τα γράφουν τα παιδιά??? Αυτη η ερώτηση έχει απαντηθεί 1κκκ φορές εδω μέσα. Πριν ρωτήσετε κάτι κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τα προηγούμενα Posts.:X
Βρήκα κάτι geodata τα οποία είναι καλύτερα από αυτά του l2j/l2jfree svn.
Μαζί και τα pathnodes τους. Δεν τα έχω φτιάξει εγώ απλά τα κάνω re-share. Μην με ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με αυτά.
Geodata: http://rapidshare.com/files/106463190/geodata.7z.html
Pathnodes: http://rapidshare.com/files/106624073/pathnodes.7z.html