Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Official Lineage 2 Topic
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
lion2486
11-04-2008, 16:30
Λοιπόν, εγώ τελικά διόρθωσα το πρόβλημα με το client μου και τώρα στο server μου κανω κανονικά log in απο lan αλλά δεν μπορώ να κάνω από το Internet. Χρησιμοποιώ router, έχω ανοίξει τισ ports 7777,80,2106,9014,9024 απο το router, κλειστα όλα τα firewall και σε test για τα Ports λειτουργουν κανονικά. Επίσης χρησιμοποιώ το no-ip και έχω domain στο no-ip. Με τα hosts έχω δοκιμάσει από το Internet με το IP του no-ip, το net IP του pc και δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασα να φτιάξω patch. Χρησιμοποίησα το l2feiledit και ανοιξα το l2.ini απο αλλο patch και εκεί που είχε το server addresse εβαλα το domain του no-ip μου. Και πάλι όμως δεν λειτουργεί. (Σημείωση με το patch έχω δοκιμάσει μόνο απο lan ακομα).
χρησιμοποιείς hosts. πρόσθεσε στο hosts αυτή την γραμμή:
78.47.101.197 nProtect.lineage2.com
είναι gameguard emulator server. με αυτό θα παίζεις χωρίς πρόβλημα σε κάθε σέρβερ (και κυρίως στον δικό μου χαχαχα!).
xmmmmm !!!! :-D:-D:devil::devil: you have mail!
-=karkiniara=-
12-04-2008, 23:55
Loipon pedes geia sas kai apo mena exo ftia3ei ena server full kamael ama 8elete mpeite na deite o server einai x10 me online gms kai polla events to site einai www.freewebs.com/l2DemonsBlood
lion2486
13-04-2008, 11:42
SERVER ONLINE!
Λίγη βοήθεια μόνο, ποιά αρχεία πρέπει να πειράξω στο patch ώστε να λέει στο server αντί για Barz κάτι άλλο?
lion2486
13-04-2008, 21:50
ΟΚ παιδιά τα βρήκα. Μόνο που δεν έχω βρεί ακόμα να βάλω buffer, trader.Help λίγο.
Loipon pedes geia sas kai apo mena exo ftia3ei ena server full kamael ama 8elete mpeite na deite o server einai x10 me online gms kai polla events to site einai www.freewebs.com/l2DemonsBlood
έλεος! μα σοβαρολογείς;
comfuzio
14-04-2008, 01:36
Loipon pedes geia sas kai apo mena exo ftia3ei ena server full kamael ama 8elete mpeite na deite o server einai x10 me online gms kai polla events to site einai www.freewebs.com/l2DemonsBlood (http://www.freewebs.com/l2DemonsBlood)
Μουφα ειναι...με το που μπεις λεει Interlude Client! :lol::lol::lol:
Μουφα ειναι...με το που μπεις λεει Interlude Client! :lol::lol::lol:
εγώ όμως το κατάλαβα χωρίς να μπώ... Που κατάντησες και εσύ!
lion2486
14-04-2008, 14:35
Any help για buffer, gmshop?
Έχω τα optionals αλλά δεν ξέρω πώς να τα χρησιμοποιήσω!!!!
billhellas
16-04-2008, 16:36
ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑΝ SERVER ΣΤΟ L2 C6 !!1 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ GM SHOP,BUFFER AND CLASS MANAGER!! 2 ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑ SKILLS ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΠΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ!! 3 KAI ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ADMIN ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝOΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER??
lion2486
16-04-2008, 18:39
1 και εφώ έχω την απορία με buffer....
2 για να μαθαινουν αυτοματα τα skills πρέπει να βάλεις το autoskilllearn true απο τα config του server σου (και να έχουν SP για να τα μαθουν)
3 για να τουσ κανεις admin τους δινεις acceslevel >100-200 και να είναι off-line αν το κανες από navicat, εκτως και το κανεις απο το admin manager κανοθν μόνο 1 rr.
Όποιος ξέρει παρακαλώ πώς βάζω gmshop, buffer, class manager και Lux gatekeeper (με τα teleport ID)!!!
billhellas
16-04-2008, 18:47
NΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΚΣΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ Ο SERVER ΕΙΝΑΙ DOWN !ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΚΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ CONFIG ΤΙΝ IP ΜΟΥ?? ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ GMSHOP,ETC ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!
lion2486
16-04-2008, 19:38
Αν εννοεις αυτο που νομιζω ακου...
Εγώ, γιατί δεν έχω το pc του server στο σπίτι μου, το έχω σε αλλον που έχει καλιτερι σινδεσι και pc, εγώ μπαίνω στο pc του και κάνω τα πάντα απο το δικό μου pc. Αυτό το κάνω με το gotomyppc (φτιάξε αν θες tryal account στο site
http://www.gotomypc.com) ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το teamvewer, ένα άλλο προγραμματάκι αλλά πρέπει να τρέχει στο pc.
JohnnyDragon
16-04-2008, 21:10
Εννοείτε ότι θέλετε να φτιάξετε δικό σας buffer npc, ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο έτοιμο που έχετε βρει?
lion2486
16-04-2008, 21:31
ότι να'ναι, αρκεί να κάνει τη δουλειά του!
comfuzio
16-04-2008, 21:48
εγώ όμως το κατάλαβα χωρίς να μπώ... Που κατάντησες και εσύ!
Ενας σοβαρος σερβερ φαινεται απο το web site του....αν ειναι σε freehost αυτοματα παει το μυαλο σου στο οτι σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι...:devil:
Ασε που σε rates χ2~ χ10 δεν αξιζει να εισαι σε private server... Μπαινεις official και γουσταρεις με τον κοσμο που εχει κτλπ και οτι δεν εχει bugs γιατι σε rpg αν εχει και ενα bug παει να πει ... κλαψτα Χαραλαμπε....:fear:
Κατα τα αλλα για οσους βαριουντε να δουνε τον φακελο optionals ο οποιος εχει μεσα και Shop & buffer αλλα και teleporter μαζι με οδηγιες, εχω να πω οτι δεν θα ξανα απαντησω σε κατι το οποιο ειναι εκει αλλα βαριομαστε να το ψαξουμε.
Κατανταει και κουραστικο αυτο ρε παιδια.
:-)
billhellas
16-04-2008, 21:58
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΧΕΙΑ .SQL!!ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ????
Ασε που σε rates χ2~ χ10 δεν αξιζει να εισαι σε private server... Μπαινεις official και γουσταρεις με τον κοσμο που εχει κτλπ και οτι δεν εχει bugs γιατι σε rpg αν εχει και ενα bug παει να πει ... κλαψτα Χαραλαμπε....
Βασικά... με προσβάλεις! Και εγώ x3 server έχω... αλλά και official είναι... Botage 2?
Άμα θέλετε σοβαρό MMO και θέλετε να τα σκάτε και να γουστάρετε και Official Servers με ποιότητα (που άμα ξέρεις να παίξεις, το ebay είναι ασύμφορο) παίξτε WoW!
Όπως και να έχει για το θέμα private και low-rate διαφωνώ. Ευτυχώς δηλαδή που διαφωνώ αλλιώς τι τον έκανα τον δικό μου Low?
Άμα ψίνεστε για λίγο ξύλο και χαβαλέ:
http://kamael-pvp-server.ath.cx/
Rates x1000
lion2486
17-04-2008, 10:20
ναι, τα έχω δει τα optional αλλά κανω spawn την buffer και λεει μόνο για quest. Επίσης η gatekeeper δεν έχει περασμένα τα teleport destination....
billhellas
17-04-2008, 14:20
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ .SQL!!!! KAI NA ΡΟΤΗΣΩ ΟΛΟΙ JAVA SERVERS ΕΧΕΤΕ??? MHPOS EXEI KANENAS ENAN ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ PATCHES ,ETC???
comfuzio
17-04-2008, 17:56
Βασικά... με προσβάλεις! Και εγώ x3 server έχω... αλλά και official είναι... Botage 2?
Άμα θέλετε σοβαρό MMO και θέλετε να τα σκάτε και να γουστάρετε και Official Servers με ποιότητα (που άμα ξέρεις να παίξεις, το ebay είναι ασύμφορο) παίξτε WoW!
Όπως και να έχει για το θέμα private και low-rate διαφωνώ. Ευτυχώς δηλαδή που διαφωνώ αλλιώς τι τον έκανα τον δικό μου Low?
Ελα ρε την αποψη μου σου λεω για το rpg. Γενικα ειναι τεραστιο χασιμο χρονου να εισαι σε πριβε rpg ο οποιος σε κανα 6μηνο θα φαει λουκετο....
Τωρα μην συγκρινουμε το WoW με το L2.... το WoW ειναι για μικρα παιδακια που θελουν να βλεπουν τον Ταζ και τον Μπαγκς Μπανη και να χαιροντε κουνοντας τ'αυτια τους και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο!
Ισος το WoW να ηταν καλο σαν παιχνιδι το 1999 γιατι εκει υπαγωντε τα γραφικα του....:eek:
Τωρα μην συγκρινουμε το WoW με το L2.... το WoW ειναι για μικρα παιδακια που θελουν να βλεπουν τον Ταζ και τον Μπαγκς Μπανη και να χαιροντε κουνοντας τ'αυτια τους και δεν κανω καθολου πλακα σε αυτο!
Ισος το WoW να ηταν καλο σαν παιχνιδι το 1999 γιατι εκει υπαγωντε τα γραφικα του....:eek:
Πως φαίνετε ότι δεν έχεις παίξει ποτέ wow...
comfuzio
17-04-2008, 19:10
Πως φαίνετε ότι δεν έχεις παίξει ποτέ wow...
Πως φαινεται οτι εισαι off-topic και spammer. :eek:
Πως φαινεται οτι εισαι off-topic και spammer. :eek:
Το αν απαντάει κάποιος σε ένα ήδη offtopic message τον κάνει "off-topic και spammer" πρώτη φορά το ακούω...
Τώρα το ότι δεν θες να ασχοληθείς με την κουβέντα wow vs lineage το δέχομαι αλλά εσύ ανάβεις τα αίματα με τέτοιες προτάσεις...
p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι
comfuzio
17-04-2008, 19:29
Το αν απαντάει κάποιος σε ένα ήδη offtopic message τον κάνει "off-topic και spammer" πρώτη φορά το ακούω...
Το topic λεγεται lineage2
Τώρα το ότι δεν θες να ασχοληθείς με την κουβέντα wow vs lineage το δέχομαι αλλά εσύ ανάβεις τα αίματα με τέτοιες προτάσεις...
p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι[/quote]
Γεια σου ρε founder του site που δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα!
To ξανακάνω quote μπας και το καταλάβεις.Έσυ αναφέρθηκες σε offtopic πράγματα μέσα στο δικό σου thread και εγώ απάντησα πάνω σε αυτά που είπες.
Μήπως δεν ξέρεις την έννοια του offtopic?
Τέσπα τσάμπα "spammaro" και βγαίνω "offtopic" αφόυ από ότι φαίνετε δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος σε κάποιο thread που δεν έχει ανάλογο τίτλο...
/afk παω να ξαναδιαβάσω τα rules μπας και μου διέφυγε κάτι...
comfuzio
17-04-2008, 19:38
To topic λεγεται lineage2 σωστα? Ειπες κατι για lineage2? οχι.:-(
Εχουν γινει πολλες δεν εχει νοημα αλλα εσυ αναβεις τα αιματα μπαινοντας στο topic του lineage2...:fear:
Θυμησε μου ποστ ΜΟΥ σε θεμα του wow....:X
αααα ναι μωρε! δεν εχω μπει καν στον κοπο να δω οτι υπαρχει τετοιο topic εδω!:rolleyes:
p.s το αν είμαι spammer άστο...τόσα χρόνια active εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω δώσει δικαίωμα για να με αποκαλέσει κάποιος έτσι
[χαβαλες on]
Γεια σου ρε founder του site πιο παλιε και απο τις πετρες που δεν μπορει να σου πει κανεις κουβεντα!:lol:
[/χαβαλες off]
Anyway χαβαλε κανω. Το εχω πει 100.000.000 φορες γουστα ειναι αυτα. Οπως καποιος ειναι Ολυμπιακος ή Παναθηναικος το ιδιο πραγμα και εδω.
Το wow δεν μου αρεσε μονο απο το login που ειχα κανει 2 χρονια πριν και ειδα τα γραφικα του snes.
Τωρα αν δεν εχει καποιο ατομο προβλημα με τα ματια του τοτε σιγουρα δεν μπαινει καν στον κοπο να βαλει στο ιδιο καζανι τα γραφικα των 2 games.
Τι να το κανω αν εχει σουπερ quests αν ειναι ενα παιχνιδι looney toons?
comfuzio
17-04-2008, 19:40
To ξανακάνω quote μπας και το καταλάβεις.Έσυ αναφέρθηκες σε offtopic πράγματα μέσα στο δικό σου thread και εγώ απάντησα πάνω σε αυτά που είπες.
Μήπως δεν ξέρεις την έννοια του offtopic?
Τέσπα τσάμπα "spammaro" και βγαίνω "offtopic" αφόυ από ότι φαίνετε δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος σε κάποιο thread που δεν έχει ανάλογο τίτλο...
/afk παω να ξαναδιαβάσω τα rules μπας και μου διέφυγε κάτι...
Ωπ σορρυ εσυ δεν καταλαβες οτι απαντησα στον nekys!
Μπορει να φαινεται λιγο "ανταγωνιστικο" το ποστ με τον nekys αλλα τα λεμε εντελος περιπαιχτικα...
Δεν ειναι δικο μου thread αυτο.
δλδ εσύ πάιζεις κάποιο rpg game με βάση τα γραφικά του? :S
anyway το ότι λέει lineage2 το topic δεν νομίζω να αποκλείει μια σύγκριση μεταξύ των 2 δημοφιλέστερων mmorpg.
sorry που μπλέχτηκα στην κουβέντα σας απλά χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν μπορώ να τους αφήσω απαρατήρητους ...
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να ξεκινήσω οποιοδήποτε flame ούτε στον comfuzio ούτε σε κανέναν άλλον.
comfuzio
17-04-2008, 19:55
δλδ εσύ πάιζεις κάποιο rpg game με βάση τα γραφικά του? :S
anyway το ότι λέει lineage2 το topic δεν νομίζω να αποκλείει μια σύγκριση μεταξύ των 2 δημοφιλέστερων mmorpg.
sorry που μπλέχτηκα στην κουβέντα σας απλά χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους δεν μπορώ να τους αφήσω απαρατήρητους ...
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θέλω να ξεκινήσω οποιοδήποτε flame ούτε στον comfuzio ούτε σε κανέναν άλλον.
Ναι, το πρωτο που κοιταω εγω παντα ειναι αν μου αρεσουν τα γραφικα του game και μετα το ψαχνω πιο πολυ :-)
Το 2005 που τελειωσα απο τον Στρατο τα δοκιμασα και τα 2... και μακραν με κερδισε το L2. Παντα λεω για μενα οχι το τι ισχει. Γενικα δεν ειμαι του οχλου και της μαζας :p.
Καταλαβα οτι κατι πηγε στραβα στο ποστ σου αλλα anyway τα εχουμε ξανα πει εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=194532
οπου η koritsi_yia_pc απαντησε once for all σε ενα φοβερο reply :devil:
lion2486
17-04-2008, 22:15
Έχω την εντύπωση πως ξεφύγατε!
ΘΕΛΩ HELP!!!
Δεν ξέρω πώς μπορώ να βάλω τα αρχεία .sql στο navicat. Δοκίμασα με το να σείρω το αρχείο και να το αντογράψω στα table, και με την εντολι π εχει με το δεξί κλικ στην db. τίποτα δεν κατάφερα!
billhellas
17-04-2008, 22:26
Έχω την εντύπωση πως ξεφύγατε!
ΘΕΛΩ HELP!!!
Δεν ξέρω πώς μπορώ να βάλω τα αρχεία .sql στο navicat. Δοκίμασα με το να σείρω το αρχείο και να το αντογράψω στα table, και με την εντολι π εχει με το δεξί κλικ στην db. τίποτα δεν κατάφερα!
AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΟ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ[ΕΑΝ ΓΕΙΝΕΤΕ]ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ SERVER ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ PC ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ SERVER OWNER ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ DOWN????
δεξί κλικ πάνω στην βάση δεδομένων και execute batch file. διαλέγεις το sql και το τρέχεις.
σέρβερ σε ιστοσελίδα= αδύνατο
σέρβερ σε dedicated server μηχάνημα (100 euro και βάλε τον μήνα)
και πρέπει να δώσεις access στο μηχάνημα για να ανοίγουν τον σέρβερ. αν και εμένα δεν μου χρειάστεικε να δώσω ποτέ τέτοια access...
κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σας απαντήσει. και είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναπαντηθεί. για ηρεμίστε :P...
lion2486
18-04-2008, 13:13
Ναι το πρόβλημά μου είναι πως το έχω δοκιμασει να το κάνω έτσι για το .sql αλλα πατάω start και μου γράφει Complited-Unsuccessfull, και δεν περνάει το table. Πρέπει μίπως να πιράξω τίποτα από τα αρχεία του server ώστε να δέχεται αλλαγές στην databaze;
billhellas
18-04-2008, 14:40
δεξί κλικ πάνω στην βάση δεδομένων και execute batch file. διαλέγεις το sql και το τρέχεις.
και πρέπει να δώσεις access στο μηχάνημα για να ανοίγουν τον σέρβερ. αν και εμένα δεν μου χρειάστεικε να δώσω ποτέ τέτοια access...
:P...
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟ ADMIN ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER???
billhellas
18-04-2008, 15:53
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟ ADMIN ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ SERVER???
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ????
billhellas
18-04-2008, 17:58
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER ????
ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ SERVER KAI TO DATAPACK ΓΙΑ C6 [ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΣΑ] ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ [THE KEYBOARD SECURYTY MODULE HAS FAILED TO LOAD]TI NA KANV
JohnnyDragon
19-04-2008, 04:43
Ε συγνώμη κιόλας αλλά δεν κρατιέμαι άλλο. Θα τα πω και ας φανώ ο πιο κακός εδω μέσα.
Ρε παιδιά δεν γίνετε να τα έχετε όλα έτοιμα στο πιάτο. Δεν λέω όλοι ρώταμε κάποια πράγματα στην αρχή, γενικότητες και τα σχετικά μέχρι να πάρουμε μπροστά και να πιάσουμε το νόημα του τι παίζει. Απο εκεί και πέρα τέλος οι ερωτήσεις, ιδίως μάλιστα ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί 1.000.000 φορές εδω μέσα, αλλά και σε άλλα forum. Λίγο search δεν βλάπτει. Δεν γίνετε να τα έχουμε όλα έτοιμα στο πιάτο και να μπαίνουμε μετά στο server μας και να το παίζουμε μεγάλοι gm (γιατι το έχω δει και αυτό). Δεν γίνετε να δουλέψετε java server εάν δεν έχετε έστω ΗΔΗ κάποιες βασικές γνώσεις απο java, sql, xml κτλ. Άλλο να βοηθάς τον άλλον με πληροφορίες και άλλο να του κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα. Και στο κάτω κάτω άμα δεν σας πάει το άθλημα αφήστε το. Server χωρίς κάποιες ελάχιστες γνώσεις δεν γίνετε να έχει κανείς. Οπότε τζάμπα και ο κόπος σας.
P.S. Γιατί γράφεις με κεφαλαία? μας φωνάζεις που δεν απαντάμε?
billhellas
19-04-2008, 07:52
Οπότε τζάμπα και ο κόπος σας.
P.S. Γιατί γράφεις με κεφαλαία? μας φωνάζεις που δεν απαντάμε?
Λοιπόν απο συνίθεια γράφω έτσι!!!Εγώ με αυτό το θέμα ασχολούμε περίπου ένα μήνα!Απλώς ρώταο που θα βρώ τα files του server c6 !!!Γιατί είχα ενα προβλημα με τον υπολογιστει κα εκανα format ετσι τα εχω χασε!!!Εχω βρει αλλα αλλα οταν καποιοι φιλοι μου προσπαθουν να συνδεθουν αλλα πατανε σινεχεια bartz και δεν σινδεωντε!!!ΚΑΙ σε εναν τοθ βγαζει [THE KEYBOARD SECURYTY MODULE HAS FAILED TO LOAD]!!!! ΚΑΙ ακομα θελω να μαθω εαν γεινετε να μπορουν και οι αλλοι admin server !Kαι καπου ειδα αυτο΄και ρωταω εαν γινετε ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ADMIN ΕΝΑ ΔΙΚΤΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ SERVER !!!:-D
Τσάμπα κόπος JohnnyDragon.Some guys will never learn :-(
JohnnyDragon
19-04-2008, 16:23
Αυτό που ΜΑΛΛΟΝ εννοείς λέγεται dedicated server και απλώς συνδέεσε με remote desktop και κάνεις ότι θες.
billhellas
19-04-2008, 17:45
Αυτό που ΜΑΛΛΟΝ εννοείς λέγεται dedicated server και απλώς συνδέεσε με remote desktop και κάνεις ότι θες.
Ναι αλλά θέλο να γείνετε εχοντας ανοιχτο το pc!!!Λοιπον εφτιακσα ενα server αλλα εχω ενα προβλημα οταν πανε κατι γιλοι μου να σινδεθοθν πατανε log in και δεν γινετε τιποτα!! ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ MAX PROTOKOL ,ETC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ PLSS HELP!!
JohnnyDragon
19-04-2008, 18:08
Εμμμ καπου χαθηκες...τι σχέση έχει το pc σου εφόσον μιλάμε για dedicated?
comfuzio
19-04-2008, 21:10
Εμμμ καπου χαθηκες...τι σχέση έχει το pc σου εφόσον μιλάμε για dedicated?
Στο οτι να δει 3 σελιδες πισω που το εχουμε πει αυτο και αλλες φορες ή να δει το wiki ειναι να ανεβεις το Έβερεστ :fear:
Ξερεις τι βαρια αγκαρια ειναι να κανεις ολα τα παραπανω? :whistle:
Θα πρωτεινα lock στο thread γιατι τα εχουμε πει ολα πανω απο 100 φορες το καθενα στα 1294 ποστς που εχει καταντισει αηδια πλεων να λεμε το ιδιο σε καθεναν που γραφεται καθε βδομαδα
JohnnyDragon
20-04-2008, 05:47
Για την ιστορία τελικά νοικιασα έναν dedicated στην Ολλανδία. Εγω και άλλοι 5 dedicated σε μία 100άρα πάνω κάτω. 290 ευρώ πρώτη πληρωμή και απο εκεί και πέρα 160 ευρώ κάθε μήνα. Πολλά ευρώ για μη donate server αλλά έχει φάση να μην έχεις καθόλου Lag!!!
Με την υποτιθέμενη 24άρα της forthnet αστεία αστεία παίζανε 50 άτομα χαλαρά χωρίς lag. Απο εκεί και πέρα όμως ξεκίναγε το Lag.:fear::fear::fear:
comfuzio
20-04-2008, 06:05
Πολλα ρε συ..αν ηθελες μπορουσα να σου πω εναν που εχει windows καλα server με 140 το μηνά ή εναν που μου ειπε ο nekys μονο Linux με 70 το μηνα και με gbps συνδεση :)
Οταν τον εχετε ετοιμο πειτε λινκ να μπω να δω
JohnnyDragon
20-04-2008, 06:11
Insomnia όνομα και πράγμα είμαστε!! Δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα!! Λιώνω στο μαγαζί παίζοντας Lineage!! μπες να δείς http://warez.lolhosting.com
Δεν θα βρεις και πολύ κόσμο τέτοια ώρα βέβαια! αλλά την ημέρα πέφτει πολυ ξύλο :devil:
Καλά εντάξη η σελίδα είναι για κλάματα το ξέρω!!!
Θα τη φτιάξω με τον καιρό! απλά φτιάχνω ένα event τώρα για τα icarus weapons και μου έχει φάει 2-3 μέρες. Μετά απο αυτό σειρά έχει το site
comfuzio
20-04-2008, 06:21
Παντου υπαρχει μια fra0ulitsa ε?
Πολυ μεγαλα rates για μενα, οχι οτι δεν ειναι καλα απλα εγω παιζω ως χ50
JohnnyDragon
20-04-2008, 06:26
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ο fra0ulitsa είναι μεγάλη μορφή μέσα στο server!!! Πολύ καλό παιδί!!! Κοίτα και έγω πάνω απο x3 δεν παίζω ποτέ ούτε για δοκιμή!! Αλλα σκέφτηκα πως ο σκοπος σε έναν pvp είναι το ξυλο. Τι τώρα τί σε μία ώρα τι σε δύο ώρες, ο παίχτης θα ανέβει. οπότε είπα ας το κάνω να πηγαίνει με τη μία να τέλειώνουμε!!:lol::lol::lol:
comfuzio
20-04-2008, 06:31
Καλα λες απλα οταν ψαχνω για σερβερ και βλεπω πανω απο χ50 δεν μου αρεσει και οταν ειναι κατι σερβερ που μεσα στην πολη κανουν pvp εκει μου ερχετε να σταματισω το L2 :P
Γενικα οταν βαριεμαι τον off και θελω να παω καπου να ξεσπασω παω το πολυ σε χ50 γιατι οκ το pvp αλλα οχι και με το καλημερα να εισαι στα τοπ :P
JohnnyDragon
20-04-2008, 06:39
Εγώ προτημώ τα pvp στους low servers. Στον noobwars με τον glady μου περιμένω να γίνω duelist και θα είμαι πρώτος στα pvp στο class μου :P θα ήμουν ήδη αλλά στο site του noobwars δείχνει μόνο τα Pvp των 3rd class :cry::cry::cry:
Αν δεν βαριέσε πάντως μπες να πεις μια εντύπωση :o Βεβαια ΄λόγω της μεταφοράς στον dedicated δεν προλαβα να βάλω πολλά πράγματα, αλλά θα τα βάλω μέσα στις επόμενες μέρες.
όταν λες ολλανδία ελπίζω όχι καμία leaseweb...
JohnnyDragon
20-04-2008, 06:43
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε είμαστε απίστευτοι!! Όλοι ξύπνιοι??? χαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχαχχα:lol::lol::lol::lol:
billhellas
20-04-2008, 08:45
καποιος αλλος τροπος υπαρχει??
comfuzio
20-04-2008, 09:44
καποιος αλλος τροπος υπαρχει??
Ναι με αντικλειδια για το σπιτι σου :p
Οχι δεν υπαρχει, ειτε νοικιαζεις σερβερ και εχετε ολοι ενα κοινο username και password ειτε βαζεις καποια rule στο f/w του router σου (οπως βαζεις για τις port 3106 & 7777) για να αφηνει και το remote desktop
billhellas
20-04-2008, 13:59
βαζεις καποια rule στο f/w του router σου (οπως βαζεις για τις port 3106 & 7777) για να αφηνει και το remote desktop
Δηλαδη???ΤΙ εννοεισ??
greekbaby
20-04-2008, 16:48
Γεια σας παιδια, αποφασησα να παιξω λιγο lineage και εγω να δω πως ειναι μιας κ παιζω μονο wow αυτον τον καιρο ειπα να κανω μια αλλαγη, ειδα 1-2 σελιδες πισω οτι ο Johnydragon εκανε ενα καλο server χωρις lag πως μπορω να παιξω εκει?
JohnnyDragon
20-04-2008, 20:25
Καταρχάς πρέπει να ξέρεις πως σε servers όπως ο δικός μου (pvp servers γενικά) δεν βλέπεις όλη τη μαγεία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι το βλέπεις μόνο σε πραγματικά low rate servers που και το παραμικρό θέλει κόπο για να το κάνεις. Όμως σε servers σαν τον δικό μου μπορείς να μάθεις εύκολα τις δυνατότητες των chars, να κάνεις εύκολα κάποια quest, και φυσικά να χαρείς pvp με άλλους παίχτες! Πέρνεις μια σφαιρική εικόνα για το game και μαθαίνεις , χωρίς φόβο, το game και τους χαρακτήρες.
για να συνδεθείς απλώς κατεβάζεις το Patch. Συγκεκριμένα για τον δικό μου κάνεις την εξης διαδικασία.
Απο το folder εγκατάστασης του παιχνιδιού στο δίσκο σου σβήνεις όλο το folder system. Στη συνέχεια αντιγράφεις το folder system απο το patch μου στο folder εγκατάστασης.
Μετά πέρνεις το ένα αρχείο που υπάρχει στο Patch στο folder systextures και το αντιγράφεις στο αντίστοιχο folder του φακέλου εγκατάστασης και επιλέγεις αντικατάσταση.
Τέλος πηγαίνεις c:/windows/system32/drivers/etc και ανοιγείς με σημειοματάριο το αρχείο hosts. Εκεί απλώς αντιγράφεις την ip που έχω στο αρχείο hosts που μπορείς να κατεβάσεις απο το site του server μου.
greekbaby
20-04-2008, 20:51
Βασικα δεν εχω καθολου το παιχνιδι στον υπολογιστη, οποτε που μπορω να το βρω?
comfuzio
20-04-2008, 21:11
Δηλαδη???ΤΙ εννοεισ??
Ελπιζω μην περιμενεις απαντηση σε αυτο :-(
Σε τεχνολογικο φορουμ εισαι με πανω απο 1000 τοπικ με αυτο το θεμα :-(
Ειναι βασικες αρχες που πρεπει να ξερεις πριν πας παρακατω ;)
Το Lineage2 μπορεις να το κατεβασεις απο το site www.lineage2.com (http://www.lineage2.com) και σου δινει 2 επιλογες, επισεις και σε γνωστα torrent sites μπορεις να το βρεις και να το παρεις πιο ευκολα
greekbaby
20-04-2008, 22:21
Ποιο πρεπει να κατεβασω για να μπω στον server του johnydragon?
comfuzio
20-04-2008, 22:33
Δεν εχει πολλα να κατεβασεις, μονο το lineage2 Chaotic Throne 1 και μετα δες τι σου ειπε ο johnnydragon
greekbaby
21-04-2008, 23:13
Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω :P
EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ :(
billhellas
22-04-2008, 08:50
Εφταξα εναν server αλλα τα skills δεν μαθαινοντε αυτοματα ,τι να κανω?
lion2486
22-04-2008, 09:02
Κάπου στα config του gameserver θα βρείς
AutoSkillLearn=False, κάντο true και έτοιμο.
(καλό΄είναι να βάλεις να μην χρειάζονται και spellbooks για τα skills, το έχει και αυτό κάπου εκεί.)
billhellas
22-04-2008, 09:09
και κατι αλλο τα song.dances κρατανε ενα λεπτο γιατι?
lion2486
22-04-2008, 09:31
Πρέπει να τα ριθμίσεις... νομιζω ότι γράφει
buffduration=1
seedduration=1
songduration=1
danceduration=1
τα αλλάζεισ αυτλα και πολλαπλασιάζεις τον χρόνο διάρκειας των buff....
Προσοχή όταν τα έβαλα όλα 100 κράταγα UE, UD + Stun 48min περιπου!!!
billhellas
22-04-2008, 10:20
κσερει κανεισ ενα site με id??
comfuzio
22-04-2008, 10:39
Ολα καλα εκανα οτι μου ειπες , αλλα πως ανοιγω το lineage? απο που? επισης το site ειναι down και δεν προλαβα να κανω register ...μαλλον δεν με θελει να το παιξω :P
EDIT: Παιδια βρηκα πως παιζεις κ μπηκα στο παιχνιδι εκανα μια με ονομα Καθliara κ ειναι kamael τιν εχω παει 23 λβλ αλλα δεν ξερω τη ννα κανω εχω χαθει σε μια cludio πολη κ δεν ξερω τη armor να παρω κ ο gatekeeper δεν μου λεει που να πω να παρω λβλ :(
Κοίτα προς http://lineage2.stratics.com (http://lineage2.stratics.com/) να πάρεις μια ιδέα γιατί τώρα να μπεις πρώτη φορά στο παιχνίδι και δεν έχεις κανέναν να σου πει 2-3 πράγματα θα χαθείς.... επίσης κοίτα να βρεις κάποιον σερβερ (μακάρι να είναι έτσι του johnny) που να έχει κόσμο σε κάθε πόλη για να έχεις παρέα. Για μένα αν θες να μάθεις το παιχνίδι δώσε 27ευρω(2 μήνες) να πάρεις μια κάρτα του official και αν μπεις devianne (7oς σερβερ στον official) θα σε βάλω και σε καλή clan και θα έχεις παρέα και βοήθεια μέσω ventrilo.
lolDevianne λεει. Τι να κανει σε ενα νεκρο σερβερ που συνεχως χανει ατομα..? :)
comfuzio
22-04-2008, 10:54
κσερει κανεισ ενα site με id??
Καλα λες και γω θα την κανω οταν ανοιξει ο νεος euro server και μας επιτρεψουν να παμε εκει!
Απλα ειμαι σε καλη clan που ειναι μεσα σε ολα sieges κτλπ τρελα war! :devil:
και ειναι πολυ καλη παρεα....ελπιζω στον Luna να εχει καλο κοσμο :-)
greekbaby
22-04-2008, 10:54
Καλο ακουγεται θα δω και θα σου πω....παρολα αυτα ξεκολισα απο την πολη κ πηγα 66 lvl αλλα τοτε εμαθα το 1class μου το ειπε μια clan που βρηκα ....ενω επρεπε να το εχω μαθει ...κ εμαθα κ το δευτερο ταυτοχρονα :-(...ομως δεν ηξερα τη ειναι τα class της female kamael και τα πηρα στην τυχη, κ οταν κοιταξα τα skills ειδα οτι ηταν σαν αrcher που δεν μου αρεσουν καθολου κ την εσβησα.Τωρα θα κανω αλλο παικτι μιας κ εμαθα τα βασιικα απο την clan EGO ..(soulshots,scrolls,potions,gatekeeper,buffers,αυτον που πουλαει οπλα/πανοπλιεσ)κτλπ . Thanks για την βοηθεια παντως.
comfuzio
22-04-2008, 10:57
Καλο ακουγεται θα δω και θα σου πω....παρολα αυτα ξεκολισα απο την πολη κ πηγα 66 lvl αλλα τοτε εμαθα το 1class μου το ειπε μια clan που βρηκα ....ενω επρεπε να το εχω μαθει ...κ εμαθα κ το δευτερο ταυτοχρονα :-(...ομως δεν ηξερα τη ειναι τα class της female kamael και τα πηρα στην τυχη, κ οταν κοιταξα τα skills ειδα οτι ηταν σαν αrcher που δεν μου αρεσουν καθολου κ την εσβησα.Τωρα θα κανω αλλο παικτι μιας κ εμαθα τα βασιικα απο την clan EGO ..(soulshots,scrolls,potions,gatekeeper,buffers,αυτον που πουλαει οπλα/πανοπλιεσ)κτλπ . Thanks για την βοηθεια παντως.
δες εδω για τα Καμαελ http://www.lineage2.com/Knowledge/race_kamael.html
να ξερεις στο 20 1o class, 40 2o class & 76 3o class.
Σε πριβε σερβερ τα Καμαελ δεν ειναι τοσο καλα οσο ειναι στον Official οπου εχω μια arbalester και δεν λεει να πεσει με τπτ!
greekbaby
22-04-2008, 11:00
Και εγω arbalester την εκανα αλλα δεν ειξερα τι ειναι καθολου :-( ετσι στην τυχη :lol: ....αλλα δν μου αρεσει καθολου .
greekbaby
22-04-2008, 11:06
Το διαβασα το site κ ειδα για τον kamael...class transfer κ τα λοιπα ...δν ειμαι ομως σιγουρος με τι οπλα παιζει ο male κατι για ancient swords λεει ....εγω μeelara θελω...για πες...
comfuzio
22-04-2008, 11:09
Τα Ancient swords ειναι τα two handed swords που τα κανεις με skill σου σε Ancient sword ή αγοραζεις/κραφταρεις ενα μονος σου, δεν ξερω τι παιζει με αυτο το class, γιατι εγω παιζω mage classes, healers και archers πιο πολυ.
greekbaby
22-04-2008, 11:14
Δηλαδη να αγοραζω απο τον armorer του πριβε swords για οπλα????Ευχαριστω πολλοι για την βοηθεια παντως.
comfuzio
22-04-2008, 11:18
Δεν ξερω πως τα εχει εκει ο σερβερ που παιζεις, αλλα να ξερεις ή θα παρεις ενα two handed sword ή θα παρεις οτι σου λεει οτι ειναι ancient sword. Τωρα στα μεγαλα rates που παιζει μονο μαπες καλο θα ηταν να δεις και κανενα αλλο class, mage πιο πολυ (necro, spell howler, spellsinger, sorceror) παρα Καμαελ
billhellas
22-04-2008, 11:57
Εχω φτιαξει ενα server λειτουργει μια χαρα αλλα οταν παω στο class master μου λεει οτι i cant change your occupation !!! Τι να κανω?
JohnnyDragon
22-04-2008, 12:37
Εχω φτιαξει ενα server λειτουργει μια χαρα αλλα οταν παω στο class master μου λεει οτι i cant change your occupation !!! Τι να κανω?
Εχεις ρυθμίσει να γίνετε free το class? ή απλώς εμφάνισες τους class managers?
Πρέπει να τα ριθμίσεις... νομιζω ότι γράφει
buffduration=1
seedduration=1
songduration=1
danceduration=1
τα αλλάζεισ αυτλα και πολλαπλασιάζεις τον χρόνο διάρκειας των buff....
Προσοχή όταν τα έβαλα όλα 100 κράταγα UE, UD + Stun 48min περιπου!!!
Αν αλλάξεις τους χρόνους απο εκεί θα διαλύσεις όλα τα skills!!! Δεν αλλάζουν απο εκεί οι χρόνοι των buff.
Θα πρέπει να βρείς ένα ένα τα skill των buff απο τα xml των skills και απο εκεί να αλλάξεις το time. Θυμίσου ότι άν χρησιμοποιείς κάποιο έτοιμο npc buffer τότε τα prophet buffs που
χρησιμοποιεί είναι τα clann hall buffs.'
Ωπ! όλοι μέσα είμαστε? :-PPP
billhellas
22-04-2008, 15:37
Εχεις ρυθμίσει να γίνετε free το class? ή απλώς εμφάνισες τους class managers?
:-PPP
AN πατησω εκει true μετα o server den κσεκιναει μου βγαζι error!
JohnnyDragon
22-04-2008, 15:50
Φυσικά και σου βγάζει error αν γράψεις true εκεί!!!
Αν διαβάζεις προσεκτικότερα την εξήγηση του πεδίου αυτού θα δείς τι πρέπει να γράψεις ώστε να κάνει free αλλαγή class. :-)
billhellas
22-04-2008, 16:14
τι πρεπει να γραψω γιατι βιαζομαι?
greekbaby
22-04-2008, 18:05
Ολα καλα , πηγα κ 80 βρηκα κ πως να κανω ancient το weapon μου εκανα κ λιγο farming για λεφτα να παρω τα kamael κ ολα καλα, μονο ρε παιδια που δεν εχω παρεα .Εαν παιζει κανεις εκει ας ερθει σε επαφη μαζι μου , ονομα : Bladesinger
billhellas
23-04-2008, 10:22
ο server μου λειτουργει δυο μερεσ καλα αλλα σημερα δεν μπορει να σινδεθη κανενασ!!!ΠΑΝΑΝΕ OK ston βαρτζ alla tipota den ginete ti na kanv??
lion2486
23-04-2008, 10:31
restart ολο το pc. Μου το κάνει κ εμένα!
lion2486
23-04-2008, 10:41
Τα Port ειναι σίγουρα ανοιχτά?
http://www.utorrent.com/testport.php?port=7777
και βάζε όπου το 7777 την επόμενη Port.
lion2486
23-04-2008, 10:53
Άρα το πρόβλημα είναι στις ports. Δοκίμασε να τις κλίσεις και να τις ανοίξεις πάλι.
comfuzio
23-04-2008, 14:40
Hellbound update σημερα ο official :)
lion2486
23-04-2008, 16:17
Πρέπει να πειράξεις το αρχείο l2.ini απο το φακελο του system.
lion2486
23-04-2008, 17:17
Για τα χρώματα είναι όλα στο αρχείο env του system. Προτείνω να το πάρεις έτοιμο από άλλο server :P. Το πρόγραμμα είναι το l2fileEdit, και για το που θα το βρείς....google!
JohnnyDragon
23-04-2008, 17:38
ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΧΡΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ??ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ INTERLUDE!Και πωσ θα αλλξω τα χρωματα στο +++++++?
Ρε συ Bill τωρα τα ίδια και τα ίδια θα λέμε? κοίτα 3-4 σελίδες πίσω και θα δεις τη λύση.
comfuzio
23-04-2008, 22:31
Ελεως! πως εγινε ετσι το τοπικ?
Αν ειναι κανας mod μεσα παρακαλω ας το καθαρισει!!!!
Ρε bill ημαρτων ρε φιλε κανε τιποτα και μονος σου! Τι περιμενεις να σου φτιαξουμε τον σερβερ των ονειρων σου?
comfuzio
24-04-2008, 08:31
Kamael Plus!!! Built 3577
L2J-Free (http://rapidshare.com/files/109962171/L2J-Free_3577.rar) compiled με JDK 1.6.06
billhellas
24-04-2008, 09:54
Kamael Plus!!! Built 3577
L2J-Free (http://rapidshare.com/files/109962171/L2J-Free_3577.rar) compiled με JDK 1.6.06
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ PACK???
ξερει κανεισ τιν εντολει για να μεταμορφονεσε σε antilopi ,boyfalo κτλ???
billhellas
24-04-2008, 11:47
KAI ενα αλλο comand για να εχω ολα τα skill!!
lion2486
24-04-2008, 14:00
Μου φενεται τα θες ολα έτοιμα....
Άλλαξε 1-1 ολα τα class και να μαθαινεις ετσι class-class τα skills!
billhellas
24-04-2008, 14:05
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΝΟΜΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ ΠΧ BUFFALO ΚΤΛ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
comfuzio
24-04-2008, 14:07
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ PACK???
ξερει κανεισ τιν εντολει για να μεταμορφονεσε σε antilopi ,boyfalo κτλ???
Καπου ειπες οτι εχεις κανει interlude server, αρα δεν μπορεις να κανεις transformations.
Το πακ ειναι ενα απο τα πρωτα CT1.5 μια που ο official ειναι CT1.5 και σιγουρα εχει πολλα bugs
billhellas
24-04-2008, 14:09
ΤI παραπανω εχει???
ΚΑΙ ειχα δει σε εναν αλλο c6 server που επαιζα τον gm να μεταμορφονετε σε buffalo!!!
comfuzio
24-04-2008, 14:10
ΤI παραπανω εχει???
ΚΑΙ ειχα δει σε εναν αλλο c6 σερωερ που επαιζα τον gm να μεταμορφονετε σε buffalo!!!
Για δες http://www.lineage2.com/news/hellbound_01.html
billhellas
24-04-2008, 14:16
Πολυ καλο!!!!Δηλαδει τωρα οσι server κανουν aply το patch θα εχουν bug????
comfuzio
24-04-2008, 14:17
Μαλλον ναι, γιατι ειναι εντελος νεο εδω και 1 μερα δλδ και δεν ξερουν ακομη το τι παιζει. Σε κανα μηνα θα εχουμε πιο σωστα packs
billhellas
24-04-2008, 14:23
καλο φαινετε!!!!
Δηλαδη στουσ interlude δεν μπορο να γινω buffalo γιατι σε εναν server που επαιζα γινοταν και ηταν interlude??
Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.:cry: Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ!:-)
comfuzio
24-04-2008, 14:47
Γειά σας!Όταν μπαίνω στο παιχνίδι για να παίξω,κολλάει.Συγκεκριμένα κάποιες φορές παίζω για κανένα 10λεπτο μόνο και μετά αρχίζει να γυρίζει η κάμερα συνέχεια.Άλλες φορές το κάνει απ'την αρχή,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω.:cry: Επειδή είμαι καινούρια και επομένως άσχετη στο παιχνίδι,αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πεί... Ευχαριστώ!:-)
Options->Audio/System-->βγαλε το τικ απο το game pad -> apply & ok
Options->Audio/System-->βγαλε το τικ απο το game pad -> apply & ok
seuxaristo para poli!:-)ayto itan,douleyei mia xara tora!:-D
comfuzio
24-04-2008, 15:12
seuxaristo para poli!:-)ayto itan,douleyei mia xara tora!:-D
Παρακαλω, καλος ηρθες στο insomnia :-)
και γραφε με Ελληνικα γιατι θα στα σβησουν :-)
lion2486
24-04-2008, 15:16
Για transform
//admin -->Effects --> Trandformation --> διαλέγεις από ότι έχουν τα pack σου!
billhellas
24-04-2008, 16:48
Ξερει κανεισ ενα τροπο για να κανο απο c6 to kamael χορισ να χαθουν οι παικτεσ και τα data????
lion2486
24-04-2008, 17:49
δοκιμασε να κανεις εξαγωγή των tables που θέλεις και μετά την εγκατάσταση των νέων, ξαναβάλτα μέσα.
lion2486
24-04-2008, 22:08
Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes.
comfuzio
24-04-2008, 22:31
Ας απαντήσει αν ξέρει κανείς. Έφτιαξα account στο hopezone.net, εκανα add τον server μου και δεν ξέρω πώς να ενεργοποιήσω τα votes.
Δεν το κανεις εσυ αλλα ο kadar
lion2486
25-04-2008, 10:42
ah δηλαδή εγώ το μόνο που πρέπει να κάνω είναι υπομονή!
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ SERVER ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΤ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SERVER ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ!
Γειά σας!Έχω ακούσει οτι γίνεται τηλεμεταφορά για να πάς απ΄το ένα μέρος στο άλλο αντι να περπατάς με τις ώρες.:mad: Ισχύει κάτι τέτοιο?Κι αν ναί,πώς γίνεται?:o
Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη θέλω να φτιάξω έναν Lineage II c3 server αλλά δεν μπορώ να βρω links που να δουλεύουν. Μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω τον server δηλ. θέλω να μου δώσετε κάποια links που να δουλεύουν για να μπορέσω να φτιάξω τον server. Ευχαριστώ για όσους μου απαντήσουν. :-)
comfuzio
26-04-2008, 20:13
Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη θέλω να φτιάξω έναν Lineage II c3 server αλλά δεν μπορώ να βρω links που να δουλεύουν. Μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω τον server δηλ. θέλω να μου δώσετε κάποια links που να δουλεύουν για να μπορέσω να φτιάξω τον server. Ευχαριστώ για όσους μου απαντήσουν. :-)
Ισως το 2005 να εβρησκες καποια links για ενα τοοοοσο παλιο λογισμικο....
Πλεων ειμαστε στο 2008 και στο Kamael plus (Chaotic Throne 1,5).
Οταν λες δεν εβγαλες ακρη τι θες να πεις με αυτο? το wiki το ειδες?
Για kamael server μπορείτε να μου πείτε κάποια link για το που θα βρω πως θα κάνω server; :-)
JohnnyDragon
27-04-2008, 21:48
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!
Εχει καταντήσει ανέκδοτο πια αυτό το topic!!!! :lol::lol::lol::lol:
Τελικά βρήκα links για kamael server αλλά δεν ξέρω πως θα ανοίξω τις ports. Μπορείτε να με βοηθήσετε από που θα τις ανοίξω και επίσης να μου πείτε ποιες να ανοίξω.
JohnnyDragon
28-04-2008, 13:16
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
JohnnyDragon
01-05-2008, 18:40
Γνωρίζει κανείς το ID της gatekeeper στη gludio ? (την έχω σβήσει αλλά τή θέλω πίσω τώρα) :lol:
Γεία σας φορουμίτες και φορουμίτισες
Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος,αν όχι παρακαλώ ένας mod να το μετακινήσει :-)
Αποφάσισα να φτιάξω έναν σέρβερ για το παιχνίδι,τον οποίο ανέβασα μόλις χθές σε έναν dedicated server.Τα rate του σέρβερ είναι τα εξης:
x50 xp/sp
x200 adena
Ακόμα δεν υπάρχει ιστοσελίδα,αλλά θα φτιαχτεί αυτές τις ημέρες.Μερικά από τα features του σέρβερ:
GM shop
NPC buffer(3hour buffs)
Global Gatekeeper
Auto TvT-Events
Safe enchant +10(unlimited enchants,μπορεί να φτάσει μέχρι 65535)
Class manager(Για αλλαγή class χωρίς quest)
Bank system(Για περισσότερα χρήματα με χρήση gold bar)
Και γενικά πιστεύω ότι έχει τα πιο πολλά πράγματα και ΧΩΡΙΣ ενοχλητικά bugs.
Επίσης θα υπάρχει donate, για να καλύψω τις ανάγκες πληρωμής του σέρβερ και να τον απολαμβάνουμε όλοι.Φυσικά το παιχνίδι δε χρειάζεται donate για να κάνετε έναν καλό παίκτη αλλά σίγουρα σας δίνει ένα πλεονέκτημα(π.χ. 100% enchant scrolls).Περισσότερες πληροφορίες για τα donate θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του σέρβερ όταν αυτή ολοκληρωθεί.
Πώς μπορώ να συνδεθώ?
Για να συνδεθείτε,πρώτα απ όλα χρειάζεται ο client του lineage 2, και να είναι updated σε kamael hellbound.(Αυτό μπορεί να γίνει τρέχοντας το LineageII.exe).Μπορείτε να κατεβάσετε τον client από εδώ: http://www.gamershell.com/download_25136.shtml
Για να βάλετε τον client να συνδέεται στην ip του σέρβερ,πρέπει να αλλάξετε το αρχείο hosts.Αυτό μπορεί να γίνει πηγαίνοντας στο C:/WINDOWS/system32/drivers/etc Μέσα σ'αυτόν τον φάκελο υπάρχει ενα αρχείο "hosts",το ανοίγουμε με το σημειωματάριο, και κάτω από την γραμμή
127.0.0.1 localhost προσθέτουμε αυτές τις δύο:
213.133.110.62 l2authd.lineage2.com
Αν δε μπορείτε να βρείτε πώς να το κάνετε,έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι που το τρέχετε,φτιάχνει ένα backup του παλιού αρχείου,και βάζει τις γραμμές.Το πρόγραμμα υπάρχει στο τέλος του post.
Μόλις φτιάξετε το hosts,πηγαίνετε στον φάκελο system του lineage και τρέχετε το l2.exe
Το όνομα του σέρβερ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αλλά υπάρχουν κάποιες ιδέες και φυσικά μπορείτε αν θέλετε να προτείνετε και εσείς κάποιο όνομα.
Παρακαλώ θέλω να καταλάβετε ότι, ούτε προγραμματιστές είμαστε, αλλά ούτε δουλειά μας είναι αυτός ο σέρβερ. Παρ' όλα αυτά,θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε με προβλήματα στο παιχνίδι.
Επίσης,μην περιμένετε να δείτε 500 άτομα μόλις μπείτε,καθώς όπως είπα είναι καινούριος και είναι το πρώτο φόρουμ που λέω για τον σέρβερ.
Σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε και καλό παιχνίδι!
Το πρόγραμμα για το hosts: http://rapidshare.com/files/111828402/Host-patcher.rar.html
billhellas
02-05-2008, 11:33
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡO L2J-SERVER ή L2J-FREE? και πιο αρχειο ειναι για να αλαξω αυτο που λεει κατω κατω στο login?
JohnnyDragon
02-05-2008, 12:56
Μερικά από τα features του σέρβερ:
GM shop
NPC buffer(3hour buffs)
Global Gatekeeper
Auto TvT-Events
Safe enchant +10(unlimited enchants,μπορεί να φτάσει μέχρι 65535)
Class manager(Για αλλαγή class χωρίς quest)
Bank system(Για περισσότερα χρήματα με χρήση gold bar)
Και γενικά πιστεύω ότι έχει τα πιο πολλά πράγματα και ΧΩΡΙΣ ενοχλητικά bugs.
Επίσης θα υπάρχει donate, για να καλύψω τις ανάγκες πληρωμής του σέρβερ και να τον απολαμβάνουμε όλοι.Φυσικά το παιχνίδι δε χρειάζεται donate για να κάνετε έναν καλό παίκτη αλλά σίγουρα σας δίνει ένα πλεονέκτημα(π.χ. 100% enchant scrolls).
Φασισμός! Προδοσία! Αισχροί κι οι δυό!
Γιατί ρε φίλε γιατι??? Όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι στους Pvp servers. Τα 2-3 που δεν τα κάνουν όλοι είναι το safe+10 και max unlimited, το bank system, και τα scrolls 100% για ειδικές περιπτώσεις.
Ακριβώς αυτά έχω και στο δικό μου server!!!! Μα τόση σύμπτωση γ@μw??? :lol:
safe +10 max unlimited...
Η μόνη διαφορά ότι εγω δεν έχω donate. Τα 100% scrolls τα παίρνεις απο event.:-)
comfuzio
02-05-2008, 12:58
Ολοι οι σερβερ πανω κατω ειναι ιδιοι....
Official ftw!
JohnnyDragon
02-05-2008, 14:03
comfuzio καλησπέρα! έχεις μήπως το id της gatekeeper της gludio?
billhellas
02-05-2008, 14:34
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡO L2J-SERVER ή L2J-FREE? ξερει κανεισ? Εγω χρεισιμοποιω l2j-free αλλα σε ενα καλο top4 σερωερ που επαιζα ειδα οτι χρισιμοπιουν l2j-server? τι ειναι καλυτερο ? και πιο αρχειο ειναι για να αλαξω αυτο που λεει κατω κατω στο login?
billhellas
02-05-2008, 14:53
και κατι αλλο πρεπει να χρισιμοποιισω eclipse?
comfuzio
02-05-2008, 22:55
και κατι αλλο πρεπει να χρισιμοποιισω eclipse?
Εδω δεν ξερεις τα απλα θα πας στο eclipse?
Ρε παιδια να ρωτησω οσους εχετε δικο σας σερβερ.
Ειχα κανει εναν πειραματικα στο pc μου για να παιζω με τους φιλους μου,και τελοσπαντων ξερω πως να στησω,και να συντηρισω εναν σερβερ.
Η απορια μου ειναι αν αξηζει να ανεβασω εναν σερβερ σε καποια hosting υπηρησια,με donate και online shop,με 10χ10χ15(easy-rpg)?Και αν αξηζει να αγορασω τα files(και αν γινεται)για να ειναι bugless.
comfuzio
02-05-2008, 23:24
Ρε παιδια να ρωτησω οσους εχετε δικο σας σερβερ.
Ειχα κανει εναν πειραματικα στο pc μου για να παιζω με τους φιλους μου,και τελοσπαντων ξερω πως να στησω,και να συντηρισω εναν σερβερ.
Η απορια μου ειναι αν αξηζει να ανεβασω εναν σερβερ σε καποια hosting υπηρησια,με donate και online shop,με 10χ10χ15(easy-rpg)?Και αν αξηζει να αγορασω τα files(και αν γινεται)για να ειναι bugless.
Ναι παντα σε dedicated host ειναι πιο καλα αν θες να εχεις κοσμο και να μην εισαι εσυ και αλλα 2 ατομα. :-)
donations θα στο κλεισει η ncsoft. :-(
Να αγορασεις l2j δεν παιζει ειναι free μαζι παντα με bugs....
Official files ειναι 1000000000000% παρανομο + παλι θα εχεις bugs + θελεις super ουαου κατσε καλα server ειτε θα εχεις κοσμο ειτε οχι :fear:
Για μενα L2J-Free (πολλα custom και πιο πολλες επιλογες απο L2J) σε ενα server 2~4core με 4GB ram σε raid hdd και 100mbps internet και εισαι οκ
Δλδ απλα θα κανω τον σερβερ και θα πληρωνω....
Περιπτωση να μπει σε section στο φορουμ με pass το donate και οποιος θελει να μπαινει να κανει donate,να μου ζηταει το pass και μετα να αλλαζει δεν παιζει?
Δευτερος VIP σερβερ μπορει να γινει χωρις να μου τ οκλησει η ncsoft?(δλδ να αγοραζουνε vip υπηρησια,και να μπαινουνε εκει με το account που θα μπαινανε στον freε)δεν παιζει?ε?
comfuzio
02-05-2008, 23:45
Κοιτα με τα donations ειναι κατι σαν το τζοκερ....αν σου κατσει....
Πολλα μπορεις να κανεις το θεμα ειναι οτι αυτοι θελουν να τα σκασουν (ειναι αρκετοι) θελουν αυτο που θα πληρωσουν να εχει διαρκεια και οχι ενα μηνα πχ.... και το αλλο πχ στον official δινεις 26ευρω το 2μηνο ή 35 το τριμηνο για να παιζεις δεν νομιζω κανεις να πληρωνει για να παιζει και να μην ειναι στον Official....
ισως καποιος αλλος απο εδω να εχει αλλη αποψη και να ξερει κατι πιο καλα.
Για μενα αν ειναι να κανεις σερβερ να το κανεις γιατι αγαπας το παιχνιδι και οχι για να βγαλεις λεφτα :)
οκ δεν λεω οτι δεν το αγαπαω το παιχνιδι.Αλλα οταν βλεπω τον αλλο να παιρνει απο items που πουλαει μεχρι και 100ε ε οσο και να το κανουμε...
Φυσηκα donations και λοιπα δεν θα μπουνε απο την αρχη.
Θα μπαινουνε σταδιακα καποια ιτεμς και αν δω οτι μαζευει κοσμο φυσηκα και θα τον κρατησω και χρονια τον σερβερ(ισως να αγορασω και δικο μου μηχανημα).
χαχα είμαστε και οι δύο καινοτόμοι τζόνι :P το id της gatekeeper που θες είναι 30256
billhellas
03-05-2008, 09:25
ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ID ΚΑΙ SPAWN ΠΙΓΑΙΝΕ ΣΤΟ NAVIGAT :) και ξερει κανεισ κανενα οδηγο για eclipse?
billhellas
04-05-2008, 09:45
ΑΜΑ Η IP ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 192.168.***.** ΤΟΤΕ ΤΟ HOST ΘΑ ΕΙΝΑΙ
192.168.***.** l2authd.lineage2.com
192.168.***.** l2testauthd.lineage2.com
ετσι πρεπει να ειναι????
Kαι βρικα σε ενα σιτε κατι καλα geodata να τα χρησιμοποιισω????
JohnnyDragon
04-05-2008, 13:25
Μπα....τζάμπα lag είναι εφόσον μιλάμε για pvp server πάντα.
lion2486
04-05-2008, 13:33
Ενδιαφέρομαι για να βάλω το server μου σε hosting. Έχει κανεις τίποτα υπ'όψην του?
(Αν πρόκειται να φανει σαν διαφίμηση στείλτε μου Pm)
billhellas
04-05-2008, 14:23
δΗΛΑΔΗ ΤΑ GEODATA ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ LAG???Εγω νομιζα οτι βοηθανε στο να μην εχει???το host ειναι σωστο???? και κανενασ τροποσ για να περιορισω το lag????(που μαλλον θα εχει οτυαν μπουν κατι πολι φιλοι μου)το eclipse ti kanei??
JohnnyDragon
04-05-2008, 15:37
δΗΛΑΔΗ ΤΑ GEODATA ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ LAG???Εγω νομιζα οτι βοηθανε στο να μην εχει???
Εγώ στην πράξη αυτό είδα.
billhellas
04-05-2008, 15:54
thx που μου το ηπες πριν κανω καμια βλακια!!
το host ειναι σωστο???? και κανενασ τροποσ για να περιορισω το lag????(που μαλλον θα εχει οτυ αν μπουν κατι πολι φιλοι μου)το eclipse ti kanei??
μπορει κανεισ να μου απαντησει σε αυτα???? και κανενα οδηγο για το eclipse για c6 servers? για tvt παω navigat kai ρυθμιζω σωστα?
Πάντως εμένα είτε με geodata+pathnodes είτε χωρίς, ο σέρβερ φορτώνει σε 32 δευτερόλεπτα και η χρήση CPU κάτω από 1%... Το setup έχει τεράστια σημασία.... :-D
JohnnyDragon
05-05-2008, 14:03
Πάντως εμένα είτε με geodata+pathnodes είτε χωρίς, ο σέρβερ φορτώνει σε 32 δευτερόλεπτα και η χρήση CPU κάτω από 1%... Το setup έχει τεράστια σημασία.... :-D
Καλα δεν είπα ότι κλάνει και το σύμπαν!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλά ότι υπάρχει διαφορά υπάρχει.
billhellas
05-05-2008, 14:18
και η μνημη δουλευει πολυ?
ΑΜΑ Η IP ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 192.168.***.** ΤΟΤΕ ΤΟ HOST ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ετσι πρεπει να ειναι????
το host ειναι σωστο?
και δεν υπαρχει περεπτοσει λογο του server να μου ερθει το τηλεφωνο πολι ακριβα (μιλαμε για απεριοριστο)????
και κατι τελευταιο το eclipse βοηθαει στο να μιν εχει τοσο lag?
το τηλεφωνο γιατι να σου ερθει ακριβο?Με pstn μπαινεις?
billhellas
05-05-2008, 14:55
εννοω μηποσ χρεωνει τιποτα o server με την ip?
comfuzio
05-05-2008, 15:08
εννοω μηποσ χρεωνει τιποτα o server με την ip?
Οταν κανεις σερβερ πες μου ποιος θα ειναι να μην μπω ποτε :lol::lol::lol:
Μα καλα ελεος!!!
Κατι τετοια ατομα χαλανε το παιχνιδι :fear:
Μα καλα θες να φτιαξεις το ρετιρε χωρις να ρηξεις τα θεμελια του σπιτιου? :shifty:
billhellas
05-05-2008, 20:12
Οταν κανεις σερβερ πες μου ποιος θα ειναι να μην μπω ποτε :lol::lol::lol:
Μα καλα ελεος!!!
Κατι τετοια ατομα χαλανε το παιχνιδι :fear:
Μα καλα θες να φτιαξεις το ρετιρε χωρις να ρηξεις τα θεμελια του σπιτιου? :shifty:
μια ερωτησει σαν καινουργειοσ στουσ servers εκανα?
dhmhtrhs22
05-05-2008, 20:25
γεια σασ παιδια.εχω ενα προβλημα.βρηκα εναν server στο internet kamael κ καταφερα να τον κανω να δουλεπσει.μπενω στο παιχνιδη κανονικα.το προβλημα μου ειναι ομοσ πωσ δεν ξερω τη ρηθμησεισ πρεπει να κανω κ που οστε να μπορεσει να μπει απο εναν αλο υπολογηστη κ ενα φηλαρακι μου που ειναι σε διαφορετηκη πολη απο μενα.ειναι βαρετο να πεζεισ εντελοσ μονοσ κ με ενα kill να μπορεισ να σκοτωνεισ τον valakas.που κ τη πρεπει να ρυθμισω?παντοσ να πω την αληθεια δεν χρειαστηκα mysql για να τρεξει ο server.μονο java χρειαστικα.δεν ξερω αν εχουν τα vista κατι σαν το mysql ενσωματομενο
billhellas
05-05-2008, 20:40
για να μπει φτιαξε host!!!!ρε κανενασ να με βοηθεισει με το δικο μου ηοστ???νομιζο οτι εχο κανει ενα λαθοσ κιταξτε
Η IP ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 192.168.***.** ΤΟΤΕ ΤΟ HOST ΘΑ ΕΙΝΑΙ
????
lion2486
05-05-2008, 22:28
Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το 192.168.***.*** l2authd.lineage2.com αλλά το IP από 192.168... είναι lan ip. Δεν μπορείς με αυτό να μπείς από το net!
comfuzio
05-05-2008, 22:38
Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το 192.168.***.*** l2authd.lineage2.com αλλά το IP από 192.168... είναι lan ip. Δεν μπορείς με αυτό να μπείς από το net!
Lion εγω γι'αυτο δεν απαντω σε αυτην την ερωτηση και ειπα για θεμελια και ρετιρε. :shock:
Αυτα ειναι τα βασικα δλδ τα θεμελια ενος δικτυου, αν δεν ξερεις το Α και το Β δεν μπορεις να πας στο Ω. Οκ ο L2 server δεν ειναι Ω αλλα θελει καποια βασικα πραγματα για να πας παρακατω.:X
Ο οδηγος που εχω γραψει (αλλα και οσοι αλλους δειτε στο νετ) ειναι για dedicated host και οχι για το pc του σπιτιου σας. Αν ηταν ετσι θα θελαμε μια ζωη για να μαθουμε τις ρυθμισεις του καθε ρουτερ που υπαρχει σε καθε σπιτι κτλπ. Γι'αυτο πρεπει ολοι να ξερουμε τα βασικα δλδ NAT, DMZ, port forward.
Αυτα δεν θα σας τα πω εγω, πρεπει να τα ξερετε και να εχετε κανει απο πριν οτι χρειαζετε για να κανετε σερβερ :shifty:
billhellas
05-05-2008, 22:56
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ DELEICATED SERVER ΟΧΙ ΓΙΑ FREE? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ SERVER ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΩ ,ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
comfuzio
05-05-2008, 22:58
κατα ενα τροπο ναι. αν θες να κανεις σπιτι σου σερβερ μπορεις αφου εχεις κανει καποια πραγματακια που ειναι στα βασικα του lan
billhellas
05-05-2008, 23:13
αλλα ειναι free εε? το host το εχω σοστο η πρεπει να βαλει την ip απο το no-ip?χροισοιμοποιψ l2j-free ειναι καλο?
comfuzio
06-05-2008, 00:59
Νεοτερο L2J-Free rev 3696 (http://rapidshare.com/files/112834249/L2J-Free_3696.rar)
bilhellas
Πανε μια βολτα απο το ragezone εκει ρωτα οτι θες,τοσο κοσμο εχει καποιος θα σε "λυπηθει" και σου απαντησει ;)
lion2486
06-05-2008, 14:48
Και εμένα ο server μου τρέχει "τσάμπα" ακόμα, σε 1 σπίτι με 24/1 Mbps Forthnet (υπολογίζω 50-70 άτομα σηκώνει, αν έχω και άλλα άτομα 8α το στέιλω για hosting). Βέβαια χρειάζονται κάποιες απαραίτητες γνώσεις από υπολογιστές, τις οποίες τις μαθαίνεις πολύ απλά από πρωσωπική αναζήτηση!
lion2486
06-05-2008, 17:36
Έχει κανείς ιδέα για την διοργάνωση events, όπως tvt, ctf και fortress siege? Έχω κάνει όλες τις ριθμίσεις απο το navicat και από InGame. Δέν ξέρω πώς να αρχίσω 1 event και πώς να βάλω τα possitions στισ ομάδες στο tvt.
billhellas
06-05-2008, 19:40
λοιπον εγω θελω να στησω εναν server σπιτι μου χορισ να πληρωνω και να ειναι interlude!!!!ακομα εχω ετημαση τον server μπαινουν ατομα αλλα με δικο μου κολπο και θελω να φτιαξω host !!Ξερω πολα για τουσ pc ,απλοσ με τουσ server ειμαι λιγο ασχετοσ !!!! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ HELP ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ RAGEZONE ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΗΝΕΝΟΗΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!! PLSS ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΥΝ ΣΤΟΝ SERVVER!!! ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET KAI ΚΑΛΟ PC ΑΡΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΩ ΕΝΑΝ SERVEWR ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙ LAG??? (MILAΩ GIA 20-50 ΑΤΟΜΑ)καλοS ειναι οι l2j-free?
billhellas
07-05-2008, 16:49
θα με βοηθησει κανεισ?
dhmhtrhs22
08-05-2008, 02:34
να ρωτισω κατι?οταν παω να ανηξω τον server μου λεει Ping 3 κ δεν ανειγη.τη μπορει να φτεει βρε παιδια?
lion2486
08-05-2008, 13:40
μήπως χρησιμοποιείς λάθος client? Δεσ αν λέει τίποτα στο gameserver όπως:Trying to connect with interlude client...
billhellas
08-05-2008, 14:18
θα μου πει κανενασ τι ip να βαλω sto host ???? TH NO-IP η τυν λαν? και lion2486 πωσ εφτιαξες στο dom.gr site στειλε pm!!
lion2486
08-05-2008, 14:38
Είναι απλό: αν θες να μπεις από lan την lan ip του server αλλά αφού χρησιμοποιείς το no-ip βάλε το domain του no-ip.
π.χ.(το δικό μου) l2smiles.no-ip.biz
Εγώ προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει στο patch αλλά γίνεται δουλιά και από το host.
billhellas
08-05-2008, 16:42
να σου πο εαν χρισιμοποιησω patch που δεν ειναι νομιμο θα εχο προβλιμα??? και που θα βρω ενα patcher για interlude??? και τιν να βαλω στο host μετα το domain styn no-ip?? kai ama kano patch πια αρχεια πρεπει να αλλξω για να λεει κατω κατω το ονομα του server??? thx προκαταβολικα
ps:για tvt πηγαινε στο φακελο doc στον gameserver :D
lion2486
08-05-2008, 21:18
1. Απάντησε μόνος σου! Πόσους server έχεις δει που να χρησιμοποιούν patch και να έχουν πρόβλημα???
2. Ότι έβαζες και στην IP (δηλαδή ***.no-ip.*** l2authd.lineage2.com) (αν έχεις patch ξέχνα το host!)
3. το προγραμματάκι http://rapidshare.com/files/113494119/L2_FileEdit__Int-Kamael_.rar
4. αλλάζεις το l2.ini από το system (καλύτερα σε patchαρισμένο system, και βάζεις εκεί που έχει το IP του server το domain του no-ip σου.
lion2486
09-05-2008, 13:36
Μπορώ να χρησιμοποιήσω VPS (Virtual Private Server) για το server μου?
comfuzio
09-05-2008, 13:49
Μπορώ να χρησιμοποιήσω VPS (Virtual Private Server) για το server μου?
Ναι, το δικο μου dev station ειναι VPS. Σε live καταστασεις και με μεγαλο φορτο πανω απο 300 ατομα θα εχεις προβλημα. Γιατι ειναι τα παντα emulated και αν ο Host τρεχει και αλλα πραγματα με ιδιο βαρος την εκατσες τοτες....
Για αρχη ναι μια χαρα ειναι
lion2486
09-05-2008, 13:53
OK, έχεις να προτείνεις καμία ετερία, έχω βρει με 40$/μήνα για 768MB ram.
billhellas
09-05-2008, 14:09
μεχρι ποσα ατομα κραταει ο server???? εχει κανει κανεισ tvt ???? μιλα με για pc 2gb ram kai 2ght dual core cpu kai καλι καρτα γραφικον sta 512mb ????
lion2486
09-05-2008, 14:15
εγώ υπολογίζω στην σύνδεση forthnet που τον έχω 50-75 άτομα. Το TvT το έχω ρυθμήσει κανονικά αλλά δέν μου αναγνωρίζει τις ομάδες από την db και δεν ξέρω πώς να το αρχήσω!
billhellas
09-05-2008, 14:20
με hol στα 24mbs ???? και εαν καποιοσ βρει τισ ρι8μισεισ tvt να μασ τισ πει plss και εθχαριστο για τι βοη8εια με το host!!!! και αν καποιοσ εχει system patcher για c6 να μου το στειλει pm το link !!1
lion2486
09-05-2008, 14:57
κοιτα το έχω γράψει, Ή ψαξε!!! Έχω δλωσει επίσης το Link για patcher!
lion2486
09-05-2008, 16:06
Γράφε ελληνικά!!!
στην αρχή στο freewebs.com και τώρα στο http://www.ucoz.com/
lion2486
09-05-2008, 16:38
free βεβαια!!! :D
billhellas
09-05-2008, 17:30
εσυ εχεισ φτιαξει patch και δεν εχεισ πλοβλημα εεεε?
και αν εχει κανεις ενα cotum gm shop για intelude γιατι στο δικο μου λιπουν πχ haste,accument ktl items
lion2486
09-05-2008, 19:58
Με το VPS είναι σαν να έχεις ένα pc αλλά χρησημοποιείς ένα μέρος του επεξεργαστή. Μπές στο server μου και δες αν έχει πρόβλημα!!!:D 2Μήνες τρέχει ο server μου χωρίς πρόβλημα.Δες τον buffer και τον trader μου και πές μου αν σε ενδιαφέρουν. Ο trader μου έχει και dynasty όμως.
Apollonas80
09-05-2008, 20:07
Υπάρχει η δυνατότητα οι παλιοί παίκτες που παίζουν L2 να συστήσουν νέους παίκτες οι οποίοι θα πάρουν 7μέρες δοκιμαστικό κωδικό για να δοκιμάσουν το παιχνίδι.
Με αυτό τον τρόπο και ο νέος παίκτης δοκιμάζει το παιχνίδι για 7 μέρες και ο παλιός κερδίζει 1μήνα δώρο για κάθε παίκτη που προτείνει με την προυπόθεση βέβαια οτι και αυτός αν του αρέρει το L2 θα ανανεώσει τη συνδρομή του!
Εκμεταλλευτείτε το να δοκιμάσετε το official!
lion2486
09-05-2008, 20:17
καλή είδηση!!!
comfuzio
09-05-2008, 21:33
Υπάρχει η δυνατότητα οι παλιοί παίκτες που παίζουν L2 να συστήσουν νέους παίκτες οι οποίοι θα πάρουν 7μέρες δοκιμαστικό κωδικό για να δοκιμάσουν το παιχνίδι.
Με αυτό τον τρόπο και ο νέος παίκτης δοκιμάζει το παιχνίδι για 7 μέρες και ο παλιός κερδίζει 1μήνα δώρο για κάθε παίκτη που προτείνει με την προυπόθεση βέβαια οτι και αυτός αν του αρέρει το L2 θα ανανεώσει τη συνδρομή του!
Εκμεταλλευτείτε το να δοκιμάσετε το official!
Σωστος ο φιλος!
Αν θελετε προσκληση πειτε μου εχω λιγες
lion2486
10-05-2008, 08:36
1 πρόσκληση παρακαλώ πολύ στο mail μου lion_2486@yahoo.gr
lion2486
10-05-2008, 09:43
Βρήκα Gm shop για interlude http://rapidshare.com/files/113836872/GM_Shop_int_.rar
billhelas
10-05-2008, 09:57
THX ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟ ΓΙΑ ΤΟ VPS KAI TO TVT????
και αν θελει κανεισ ενα νεο τροπο για να σινδεοδε οι παικτεσ καντε το odwnload : http://rapidshare.com/files/113839283/LPUK_1.0.0r84.rar
lion2486
10-05-2008, 10:14
VPS βρήκα www.iweb.com
ψάξε στο google θα βρείς σίγουρα και άλλες εταιρίες
lion2486
10-05-2008, 10:27
το προηγούμενο το κατέβασα και τελικά το είχα. είναι για να βγάζεις τα διαφορετικά αρχεία από τους φακέλους, δηλαδή patch. Για tvt ψάχνω....
lion2486
10-05-2008, 10:34
Έψαξα και βρήκα τα εξής για τα events:
Ok, I've got the following automated in addition to the TvT Engine:
VIP (very important person, in this case player Wink )
CTF (capture the flag)
DM (death match)
HnS (hide and seek)
---------------------------------------
VIP Engine Explanation:
VIP engine starts, players are allowed to join.
they type .joinvip .
random race gets selected to be the bearer of the VIP (Very important person, in this case the very important player).
The VIP's team starts off some place close to their home town.
the Non-VIP teams or all opposing races start off in the VIP's Starter Town next to the VIP Finish NPC.
The goal of the VIP is to get to the VIP finish NPC
The goal of the VIP's team is to protect the VIP on his journey back home.
The goal of the Non-VIP Teams is to KILL the VIP before reaching that NPC.
#######################################
#In Java Patch called "VIP+TvT Automated.txt in zip: VIP+TvT Automated.zip":
------------------------------------------------------------------------
TvT Engine Modifications:
1. TvTManager.java removed and EventManager.java added in place.
EventManager.java will manage the automation of all the Events in L2j.
2. TvTTask.java Added
This is the TvT Task, basically what happens when the event is given a green light telling it to go from the EventManager class.
3. Removed TvT Engine Interval (no longer needed)
VIP Engine Added:
1. VIP.java (the engine)
2. JoinVIP.java (.joinvip command for players to join event, .vip tells players how to join)
3. VIPTask.java (starts the engine when the green light "go" is given by the EventManager class)
4. Off course all its config options in the L2JMods.properties file, config.java modified for properties file
5. Event exploit preventions (/unstuck, party recall, SoE, .gotolove)
#In Java Patch called "(db)VIP+TvT Automated":
VIP Engine DB Side:
1. Adds the NPC 50083 for VIP
2. Adds Table called VIPInfo (contains the start and end locations of the teams based on race)
EDIT: Please Comment.
Edited INDEX's
Edit(V2):
1. EventManager.java renamed to: L2JModsEventManager.java
2. VIP Event Participant colors:
VIP - Orange
VIP's Team - Brown
Non-VIP Team - Purple
3. Commented all over the VIP.java table.
4. Reworded some msg's.
Edit(V3):
1. Synchronized with Revision 1029.
http://www.l2jserver.com/forum/attachment.php?attachmentid=2674
http://www.l2jserver.com/forum/attachment.php?attachmentid=2704
Και σε ελληνικά γιατί είμαστε σε ελληνικό forum:(από μηχανή μετάφρασης κειμένου www.google.gr/translate_t )
Ok, έχω φτάσει τα ακόλουθα αυτοματοποιημένη πέραν των tvt Χωρίς Κινητήρας:
VIP (πολύ σημαντικό πρόσωπο, στην περίπτωση αυτή παίκτης ματιά)
CTF (σύλληψη της σημαίας)
DM (θάνατος αγώνα)
ΕΤΟ (απόκρυψη και επιζητούν)
---------------------------------------
VIP κινητήρα εξήγηση:
VIP κινητήρα ξεκινά, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν.
είδος τους. joinvip.
κούρσα παίρνει τυχαία επιλέχθηκαν να είναι ο κομιστής των VIP (Πολύ σημαντικό πρόσωπο, στην περίπτωση αυτή το πολύ σημαντικό παίκτη).
Η VIP Η ομάδα ξεκινά κάποια θέση κοντά στο σπίτι τους την πόλη.
Μη VIP ή όλες τις ομάδες που αντιτίθενται αγώνες ξεκινήσει στις VIP της Βασικής πόλη δίπλα στο VIP Finish NPC.
Ο στόχος των VIP είναι να περάσουμε στο τελείωμα VIP NPC
Ο στόχος των VIP της ομάδας είναι η προστασία των VIP για το ταξίδι του στην πατρίδα.
Ο στόχος της μη VIP Ομάδων είναι να σκοτώσει το VIP, πριν καταλήξει ότι NPC.
# Στην Ιάβα Patch ονομάζεται "VIP + tvt Χωρίς Automated.txt σε zip: VIP + tvt Χωρίς Automated.zip":
-------------------------------------------------- ----------------------
Tvt Χωρίς κινητήρα τροποποιήσεις:
1. TvTManager.java απομακρύνονται και EventManager.java προστίθεται στη θέση του.
EventManager.java θα διαχειριστεί την αυτοματοποίηση όλων των Εκδηλώσεις L2j.
2. TvTTask.java Προστέθηκε
Αυτή είναι η Task tvt Χωρίς, ουσιαστικά τι συμβαίνει όταν η εκδήλωση έχει δοθεί το πράσινο φως για να λένε ότι πάμε από το EventManager κατηγορίας.
3. Αφαιρέθηκε tvt Χωρίς μηχανή Interval (δεν χρειάζονται πλέον)
VIP κινητήρα πρόσθεσε:
1. VIP.java (τον κινητήρα)
2. JoinVIP.java (. Joinvip εντολή για τους παίκτες να ενταχθούν εκδήλωση,. Vip παίκτες διηγείται πώς να γίνετε μέλος)
3. VIPTask.java (εκκίνηση του κινητήρα, όταν το "πράσινο φως" go "είναι δεδομένη η EventManager τάξη)
4. Off φυσικά όλες τις επιλογές στο config αρχείο L2JMods.properties, config.java τροποποιημένο για τις ιδιότητες του αρχείου
5. Εκδήλωση εκμεταλλευτούν preventions (/ unstuck, μέρος θυμάστε, SOE,. Gotolove)
# Στην Ιάβα Patch ονομάζεται "(db) + VIP tvt Χωρίς αυτοματοποιημένο":
VIP κινητήρα DB πλευρά:
1. Προσθέτει την NPC 50083 για VIP
2. Προσθέτει πίνακας ονομάζεται VIPInfo (περιέχει τις θέσεις έναρξης και λήξης των ομάδων με βάση τη φυλή)
EDIT: Παρακαλώ σχολιασμού.
Edited ΔΕΙΚΤΗΣ του
Αναφέρω
Επεξεργασία (V2):
1. EventManager.java μετονομάστηκε σε: L2JModsEventManager.java
2. VIP Event συμμετέχων χρώματα:
VIP - Orange
VIP του Team - Brown
Μη VIP Team - Μοβ
3. Σχολιάζονται σε όλο τον VIP.java πίνακα.
4. Αναδιατύπωσε ορισμένα msg.
Αναφέρω
Επεξεργασία (V3):
1. Συγχρονισμένη με Αναθεώρηση 1029.
http://www.l2jserver.com/forum/attachment.php?attachmentid=2674
http://www.l2jserver.com/forum/attachment.php?attachmentid=2704
billhelas
10-05-2008, 10:52
ΡΕ LION ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
lion2486
10-05-2008, 11:11
Όχι απόλυτα αλλά θα το προσπαθήσω
billhelas
10-05-2008, 11:16
πολι δισκολο ειναι !!! εσυ εχεισ χροισιμοποιησει eclipse?
lion2486
10-05-2008, 11:32
Τι ενννοείς, όχι!
billhelas
10-05-2008, 13:43
ξερει κανεισ ενα site με tips για να μην υπαρχει lag?
comfuzio
10-05-2008, 13:53
Παει το τοπικ.... το κανατε ελεος!
εγω σταματαω να ποσταρω πλεων εδω.
Lock request απο μενα.
Γεια σας
billhelas
10-05-2008, 16:37
ξερει κανει τι γινετε οταν βγαζει στο login console [loginserver threate loginterminate connection] αλλα λειτουργει κανονικα!!!!
+1 στον comfuzio. συμφωνώ
Παει το τοπικ.... το κανατε ελεος!
εγω σταματαω να ποσταρω πλεων εδω.
Lock request απο μενα.
Γεια σας
billhelas
11-05-2008, 09:51
ρε lion μου στελνεισ την buffer σου????
lion2486
11-05-2008, 10:12
Βρήκα μία buffer αλλά δεν θιμάμαι αν είναι αυτή που έχω βάλει και εγώ.
Link: http://rapidshare.com/files/114068775/Buffer_Kamael_Icons_L2JServer.rar
lion2486
11-05-2008, 11:04
Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να μεταφέρουμε την βάση δεδομένων του server σε αλλο μηχάνημα?
Έχω σκεφτεί να κάνω exetute σε .txt και μετά να τα ξαναπεράσω, θα γινει? (ενδιαφέρομαι για τα accounts, characters..)
billhelas
11-05-2008, 13:44
κανε dump .sql
ρε μου στελνεισ την buffer σου και το ta skills 500-599 sto φακελο stats?
kai eseis java server δεν εχετε?
billhelas
11-05-2008, 21:27
ρε παιδια γιατι με 10 ατομα αρχισε lag?
Γιατι δεν κάνετε το thread rename σε "L2 Server: How to?" LOL
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ LINEAGE2 (ΕΙΝΑΙ KAMAEL) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ZEUS SERVER ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΚΣΩ CORE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? (ΚΑΤΕΩΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ) ΜΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ LINEAGE???
lion2486
12-05-2008, 13:59
ρε παιδια γιατι με 10 ατομα αρχισε lag?
Σε τί pc τρέχει ο server?
Τί σύνδεση έχει? (download/UPLOAD)
Τί κάνετε στον server?, έχετε όλοι superhast lvl4?
lion2486
12-05-2008, 14:04
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ LINEAGE2 (ΕΙΝΑΙ KAMAEL) ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ZEUS SERVER ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΚΣΩ CORE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? (ΚΑΤΕΩΑΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΕΜ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΠΤ) ΜΙΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ LINEAGE???
Ο core kamael ειναι?
Αν ναι κάνε update το παιχνίδι σου σβήνοντας τον φάκελο system και τρέχεις το Lineage2.exe. Αν είναι άλλο C πρέπει να το βρείς.
billhelas
12-05-2008, 14:20
Σε τί pc τρέχει ο server?
Τί σύνδεση έχει? (download/UPLOAD)
Τί κάνετε στον server?, έχετε όλοι superhast lvl4?
Τρεχει σε pc intel dual core 3Ghz , asus 8600 gt 512 mb , 2gb ram ολοκαινουργια motherboard msi !!! και εχω hol στα 24mbs/1mbs ???? μηποσ δεν εχο κανει κατι??? για το internet δεν νομιζω giati στο utorrent βρεπω καλεσ ταχιτητεσ παντα αανω τον 550klbs με 5 αρχεια να κατεβαινουν σινχρονοσ !!!! τι ειναι superhast ? ayto poy trexei grigora gt to ξερω haste?
lion2486
12-05-2008, 14:54
Μήπως χρησιμοποιείς τίποτε άλλο από το Internet όπως torrent? Ναι superhaste εννοώ, προκαλεί lag στους client όπως και τα RaidBoss.
billhelas
12-05-2008, 14:58
ναι αλλα οχι την ορα που λειτουργει ο server και haste μονο οι 3 gm το χρισιμοποιουω καμια αλλοι ιδεα plss help!!
Ο core kamael ειναι?
Αν ναι κάνε update το παιχνίδι σου σβήνοντας τον φάκελο system και τρέχεις το Lineage2.exe. Αν είναι άλλο C πρέπει να το βρείς.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ L2??
ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ CORE ΚΑΙ ΖΕUS... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 LINEAGE??:confused:
lion2486
12-05-2008, 19:59
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΑΛΛΟ L2??
ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ CORE ΚΑΙ ΖΕUS... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 LINEAGE??:confused:
Και βέβαια 2 l2. Αλλά μόνο το ένα πρέπει να είναι από install. Δηλαδή, βάλε το Interlude(int νομίζω είναι ο core), κάνε αντιγραφι τα αρχεια του και μετα κάνε update το παλιο και θα γίνει kamael.
billhelas
12-05-2008, 20:13
ρε παιδια τιποτα αλλο για το lag?
greekbaby
12-05-2008, 22:52
Συνεχιστε η 2 σας , GOODLUCK :devil:
dhmhtrhs22
13-05-2008, 01:58
Λοιπόν οσοι εχετε προβλήματα με το να στήσετε server σε interlude πακέτο εχώ το πιο ενημερωμένο πακέτο χωρίς κοπο και ιδρότα σας εχω φτιάξει ενα server με diskw δεν πειραζει και αν δεν ξερετε τι είναι αφτό.
Το μονο που θέλει αν έχετε εγκαταστήσει κάποια mysql στο pc σας για τον server που προσπαθήσατε να φτίαξετε να την απεγκαταστήσετε.1.Καντε extract to τον φακελό server στον τοπικό σας δισκό στο c:\.
2.Για να σηκώσετε τον server σας έχω ενα τχτ αρχείο που λέγετε Des Edo prin Kaneis Kati με πληροφορίες σχετικα πως θα σηκόσετε και πως θα ρήχετε τον server.
ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΗΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SERVER ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο COMFUZIO ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ HOST.
Τα links για το download είναι εδω:http://rapidshare.com/files/100027328/Server.zip
----------------------------------------------------------------------------------------------
Μονο μετα το extract για την msql:
Κατι ακόμα αμα θέλετε να επεξεργαστείτε την DataBase μπορείτε να χρησειμοποιησετε το navicat μονο που θα δημιουρήσετε μια σηνδεση με τα παρακάτω στοχεία
Την επεξεργασεία τις msql μπορείτε να την κάνετε μονο όταν ειναι ανοιχτή ομως (δλδ να τρεχετε το αρχείο startMySql που βρήσκετε στο φακέλο του server)
Ηost: localhost
user:root
password:root
port:3306
Aμα υπάρχει κάποιο πρόβλημα καντέ post να το λεισουμέ!!!
Α.S.P χρυσημοπηησα τον server σου.μπενω κανωνικα μεσα.τη ρυθμησεισ ομοσ πρεπει να κανω κ που οστε να μπει κ καπιοσ αλοσ απο αλον υπολογηστη?
ok to eftiaksa to L2...
Thanx a lot!!! ;)
lion2486
13-05-2008, 12:24
ρε παιδια τιποτα αλλο για το lag?
Μήπως χρησιμοποιείς Geodata? Ανεβάζουν το lag. Εγώ πάντωσε με pc Core 2 Duo, 2GB Ram + 24/1 Mb/s τα 18 ατομα δοκιμασμενο παίζουν ανετα...
lion2486
13-05-2008, 21:23
Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο από την Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και μας είπαν πως στην Ελλάδα ακόμα δεν μπορεί να βγεί απόφαση εισαγκελέα για άρση του πρωσωπικού απορήτου, και έτσι αν ξέρουν την IP σου δεν μπορεί ο ISP σου να δώσει στοιχεία, εκτώς και εάν επρόκειται για έγκλημα σε μορφή κακουργήματος. Γίνεται όμως ένα συνέδριο και μπορεί να αλλάξει ο νόμος...
Αυτό το άρθρο για την NC Soft είναι αρχαίο.
Αν θέλετε να είστε νόμιμοι:
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ CLIENT.
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Το donate είναι ΝΟΜΙΜΟ όσο δεν πουλάτε πράγματα από το παιχνίδι.
Αμα ακολουθείτε τα παραπάνω, δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ φόβο.
Κάτι σχετικά με την νομοθεσία:
Η εταιρική πολιτική είναι υπερ άνω της κρατικής ή διεθνούς. Άν ένας πάροχος σέρβερ στην πολιτική του αρνείται την συνεργασία με τις αρχές (στο να δώσει τα αρχεία του σέρβερ σας) τότε ΔΕΝ κινδυνέυετε.
Ο L2Extreme (κλάσσικό παράδειγμα) έκλεισε για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Όχι γιατί είχε off files ούτε για το ότι πvλούσε in-game items! Η φοροδιαφυγή είναι χειρότερη από φόνο στις ΗΠΑ.
Όσον αφορά την πολιτική των ISP, 100% άν κάποιος πελάτης χρησιμοποιεί κακόβουλα την σύνδεση του (όπως πχ DDoS attacks) είναι υποχρεωμένοι να την διακόψουν ΠΡΙΝ φτάσει στον εισαγγελέα. Αυτό σύμφωνα με διεθνής συμφωνία που έγινε το '07. Τώρα στους σέρβερ σας είπα τι ισχύει, πιό πάνω.
Rest in peace.
dhmhtrhs22
14-05-2008, 04:21
παιδια παρακαλω αν γινετε καπιοσ να με βοηθησει plz
παιδια παρακαλω αν γινετε καπιοσ να με βοηθησει plz
Λοιπον κοιτα να δεις για να τα κανεις αυτα εμενα με βοηθησε ο comfuzio τον οποιο τον χασατε σε αφτο το theard λογο τον ειχατέ πριξει ροτοντας τα ιδια και τα ιδια.
Καταρχας πρεπει να πας στο ροουτερ να ρυθμήσεις τα ports να ειναι καλλο το ΡΟΥΤΕΡ μην ειναι κανενα δορο της οτενετ γιατι και εγο τετοιο ειχα και δεν εκανα τπτ.Μετα να ανοιξεις τις πορτες απο το FIREWALL των windows και μετα να πας στο στις ρυθμήσεις του game server και θα ανοιξεις τον φακελο config και θα βρεις το αρχείο server.txt θα το ανοίξεις με σημειοματαριο και θα το βρεις εχτρεναλ ιπ εκει θα βαλεις την ιπ του ιντερνετ σου.
ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ SERVER!!!
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ NEKYS ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
billhellas
14-05-2008, 10:40
δεν καταλαβα τι εννεισ οταν λεσ l2exteme εκλεισε για φοροδιαφιγει? στην αμερικη εχουν φορουσ για τουσ l2 server?
Παντού υπάρχουν φόροι για τα πάντα. Από την στιγμή που πουλάς, δεν πα να πουλάς νεφρά και κόκκους άμμου (με το κομμάτι!) πρέπει αν πληρώνεις φόρους. Ο L2Extreme εβγαζε τρελά φράγκα, η NCSOFT δεν την συνέφερε για δικαστήριο σχετικά με τα κλεμένα server files (άντε να κάνει κυνηγί!) και έτσι τους "κάρφωσε" στο FBI (το οποίο είναι στην πραγματικότητα σαν το δικό μας "πρώην" ΣΔΟΕ) και από το να τρέχει ν NCSOFT για τα δικά της, έβαλε το FBI να κάνει το τρέξιμο και εκείνη απλά κοίταζε! και από την Φοροδιαφυγή δεν την γλυτώνει κανείς στην Αμερική. (τον Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή τον έπιασαν όχι επειδή είχε σφάξει κόσμο και κοσμάκη ;-)) Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν, από την στιγμή που παίρνεις λεφτά, πρέπει να πληρώνεις και στο κράτος.
billhellas
15-05-2008, 14:20
δηλαδη αν βσλει κανεισ donate πρπει να πληρονει φορο ????
ps. ξερει κανεισ πωσ να μεταφερω απο l2j-free σε l2jserve στηλτε μου σε pm !
Ο WarZone PvP Server ξανανοίγει! Νέα εμφάνιση, στύλ και Rates!
XP/ SP x100
Party XP/ SP x2
Adena Drop x2000
Raid Drop x10
Drop/ Spoil x1
Buffs 3 ώρες και NPC Buffer, χωρίς Lags, σε κάθε πόλη, με Songs, Dances, Prophet Buffs και Fighter/ Mage Presets με 20 επιλεγμένα Buffs.
Profession Master από όπου μπορείτε να πάρετε δωρεάν το Profession της αρεσκείας σας.
Max Subclass, 5 και χωρίς Quests
Enchanting Safes, +10
Enchanting Chance, 66%
Blessed Enchanting Chance, 70%
Maximum Enchanting, Unlimited
Global Gatekeeper σε κάθε πόλη με δωρεάν Teleport.
Trader από C Grade ως S80 Grade με Clan Quest Items & Full Pets!
Nobless με Gold Bars
Βάρος x100
Αυτόματη εκμάθηση Skills
Max Buffs, 72
Fake Death Protection, 20 sec
Auto-Pickup
Unstuck, 30sec
Fortress Sieges
Castle Sieges
Trade Chat: Όλες οι γλώσσες, Global
Shout Chat: Αγγλικά μόνο, Global
Αυτόματη δημιουργία Account κατά την πρώτη σας είσοδο
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.l2wz.com
Για να συνδεθείτε:
1. Setup the connection
Έναρξη > Εκτέλεση
Άνοιγμα: notepad.exe C:\windows\system32\drivers\etc\hosts
και προσθήκη αυτών των γραμμών:
213.133.110.62 L2authd.lineage2.com
2. Download and Install the Hellbound Client.
Then download and install Hellbound Client. Or let the Kamael Client update. More info: lineage2.com.
3. Creating account is automated. The first time you will try to login the game, the ID and Password you will provide, they will be your login information forever. Please provide good Passwords because they are not changeable! Also try to remember them because if you lost the password nothing will be given!
lion2486
16-05-2008, 16:20
Help! navicat on Ubuntu 8.04?
http://support.navicat.com/index.php?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=91&nav2=Installation
lion2486
18-05-2008, 18:20
Παιδια, σε ubuntu 8.04 τρέχει ο server? (εννοειται ολα τα αλλα προγράμματα σε έκδοσι για αυτα.)
ναι τρέχει. εγώ τον τρέχω σε Debian.
lion2486
18-05-2008, 23:56
και πως τρέχεις το .bat?
δεν τρέχεις τα bat αλλά τα .sh
για να τα τρέξεις πρέπει να τα κάνεις πρώτα εκτελέσιμα. άνοιξε ένα τερματικό:
cd /server/gameserver
chmod +x *.sh
cd ../login
chmod +x *.sh
Για να τον τρέξεις εγώ έχω φτιάξει ένα script. Άνοιξε ένα text editor (gedit) και βάλε αυτά:
cd "/server/login" || exit 1
./startLoginServer.sh &
cd "/server/gameserver" || exit 1
./startGameServer.sh &
μετά κάνε το εκτελέσιμο όπως και παραπάνω:
chmod +x startl2j.sh
(αν το ονόμασες startl2j.sh)
και μετα 2click ή αν δεν παίξει με 2click, μέσα από τερματικό ./startl2j
και οι 2 server μου τρέχουν Debian GNU/Linux και έχω βάλει αυτό το script να τρέχει στο Boot μετά την MySQL.
Σημειώνω πως χρειάζεσαι το JDK 1.6 και όχι μόνο το JRE.
Επίσης άμα το θες για σοβαρό server περιβάλλον χρησιμοποίησε καλλίτερα Debian GNU/Linux.
<skill id="3551" levels="1" name="Equipped with Shield">
<!--
Description(s):
Returns damage inflicted by enemy back upon him. Not applied to damage inflicted by a skill or remote attack.
-->
<set name="power" val="0.0"/>
<set name="target" val="TARGET_SELF"/>
<set name="skillType" val="BUFF"/>
<set name="operateType" val="OP_PASSIVE"/>
<set name="castRange" val="-1"/>
<set name="effectRange" val="-1"/>
<for>
<add val='5' order='0x40' stat='reflectDam'/>
</for>
</skill>
Θέλω στο παραπάνω skill να το κανώ να εχέι περίσοτερο τις %
Πχ ειναι το skill απο την nightmear shield που γυρίζει damage, να γυρίζει παραπάνω δηλαδεί γύρω στο 50% κατλάβατε πιστεύω?"Βασικα εσένα ρωταω nekys :P"
lion2486
19-05-2008, 12:59
effectRange --> 0
απο db δοκήμασε, ισως δημιουργήσει bugs η αλλαγή...
Κοίτα μεσα στην mysql στην db δεν βρήσκω καθόλου το skill οπότε δεν μπορο να κανω κάτι απο εκεινό το τεχτ που βρήσκετε στα gameserver files?
Εχώ ψάξει καθε ενδεχομενο αν υπαρχει στην db και δεν το βρίσκω μονο στα armor set που λεεί στα id της nightmear εκεί λέει το shield skill μονο.
Υποθέτω αυτό:
<add val='5' order='0x40' stat='reflectDam'/>
lion2486
19-05-2008, 18:43
Για να είναι η ολυμπιάδα πάντα ανοιχτή τί να κάνω?
τίποτα. είναι αυτόματη κάθε δευτέρα.
lion2486
19-05-2008, 19:31
μπ@ καθε μερα απο τις 7-10 το πωί περίπου είναι ανοιχτή στον δικό μου, θελω να μπορεις να παιξεις όποτε θές...
Μπορώ να φτιαξώ μια σελίδα για να μου απακρυπτογραφεί τον κωδικο των αλλων πεκτών να βαζώ το id του account και να μ λεεί το password να συνδέετε απο την db βεβαία,Και πώς
????
μμμ γίνεται αλλά πως; καλύτερα να ρωτήσεις στα φόρουμ του l2j πως είναι κωδικοποιημένα ή να κοιτάξεις στον κώδικα του java account manager.
Εχείς δικιο σωστή η λύση το προβλημα ειναι οτι δεν σκαμπαζώ μια απο java κωδικές
βασικά όταν αλλάζεις κωδικό, και βάζεις το παλιό πρώτα συγκρίνει το κρυπτογραφημένο hash αυτού που έδωσες με το hash που έχει στην βάση. Συτό που λές δεν είναι ανοικτά εφικτό.
http://en.wikipedia.org/wiki/SHA-1
http://www.l2jserver.com/trac/browser/trunk/L2_GameServer/java/net/sf/l2j/accountmanager/SQLAccountManager.java
Ποιος είναι ο κωδικός για να κανεις nobless τον άλλων.
πχ. για hero //sethero name, αν είναι //setnoble δεν μ λειτουργεί.
Και πώς θα μπορέσο να ζητάω κάτι items για να το κανεί.
πχ αν έχει καποίος ενα npc manager.Εχω ψάξει και δεν έχω βρεί καποίον που να λειτουργεί.
================================================
Ευχαριστώ πολύ Nekys,για την βοήθεια!!!
σε μισό λεπτο θα ποστάρω ένα NPC που θα σε κάνει nobless για ότι item θες!
Κατί αλλό πυ ξέχασα μπορείς να μ πείς τι να κάνω για να σβήσω κάτι mob
με καποίο sql ομώς ξερω τα ονόματα θα βρώ και τα id αν μπορείς δωσέ μου ένα μικρό κωδικά.
Και παλη ευχαριστώ τι αλλο να πώ:) TY!!!
http://rapidshare.com/files/116733614/nobless.7z
Δεν θα σου πω πως δουλεύει. Το μόνο που σου λέω είναι πως το HTML κάνει overwrite το HTML του Tallien ώστε να μιλάνε εκεί για να κάνουν.
Θα τον μετατρέψω εγώ την βαση ήθελα.
Σωστός δεν ειχα δεί το μύνημα σου αμα θές κανέ με add να τα πούμε.
το προβλημα ειναι το εξης : ειχα κανει φορματ επειδη το pc εκανε επανακινηση οταν ανοιγα το lineage2,(ειχα βαλει service pack 3)επειτα επειδη ο υπολογιστης μου αντιμετωπησε καποια προβληματα (με ιους)εκανα 2 φορματ σε 2 μερες , αλλα και τις 2 φορες επεζε(με service pack 2) , μετα ξανακανα , και μεχρι στιγμης το συστημα ειναι μια χαρα , αλλα εβαλα το service pack 3 και επειτα εβαλα και το lineage 2.Το αποτελεσμα ειναι , να κανει παλι επανακινηση.Aυτο δεν μου συμβενει σε κανενα αλλο παιχνιδι,plz πειτε , φταιει το sp3? Αν ναι γινετε να διορθοσω το προβλημα?
Το sp3 είναι γενικά προβληματικό. Βέβαια μπορεί να έχεις υπερθερμανση στο PC. Το ότι δεν συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια δεν είναι κάτι.
Pet Evolving!
Ναι πλέον μπορείτε να εξελίξετε το Pet σας (wolf/ baby buffalo/ baby kookaboura/ baby koogar) απλά έχοντας το pet στο κατάλληλο Level, πηγαίνετε σε ένα Pet Manager, κάντε summon το pet σας, επιλέξτε Evolve και διαλέξτε την κατάλληλη εξέλιξη!
Για άλλη μια φορά ο RaidFight προηγείται ;-)
Περισσότερα: http://raidfight.com/craft-server/