Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Official Lineage 2 Topic
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
lion2486
27-05-2008, 22:13
Έχω ένα πρόβλημα με ένα npc. Δεν μου κάνει spawn όταν κάνει rr ο server με αποτέλεσμα σε κάθε επανεκίνηση να χρειάζεται να βάζουμε class manager. Έχει κανείς καμία ιδέα?
Καταρχάς Θελώ να μου πείς τι pack εχείς l2jfree ή l2j.
Πανω σε αφτά πρωτα δες ολά τα config του gameserver τις ρυθμήσεις σου.
Δευτερών μπορείς να κανείς ενα sql αρχείο με τις τοποθεσείες που θέλεις να υπαρχουν οι class manager πχ μπορείς αν εχείς πακέτο l2jfree να παρείς την spawnlist της gatekeeper που έχει στο optional φάκελο σαν βάση.
Πες τι pack εχείς και σε τι ειναί πχ . interlude,kamael,hellbound?
AlwaysChanges
28-05-2008, 09:46
re paidia 8elw na arxisw na paizw official..prepei omws na dwseis stoixeia gia to account...na dwsw? pirazei?
AlwaysChanges
28-05-2008, 13:18
vasika 8elw na exw account gia na paizw den 8elw parapanw mpleksimata..episis zitaei diaf8insi..pirazei na dwsw? :S
den m aresei na dinw stoixeia ala an einai safe 8a kanw ipoxorisi :P
ti lete?
Φυσικα και να δωσεις ειναι ασφαλες,αλλα δεν υπαρχει λογος να παιξεις L2 σε official ειναι νεκρο game υπαρχουν καλυτερες επιλογες οποτε μην χασεις τον χρονο σου και τα χρηματα σου σε αυτο το αισχος,friendly advise.
lion2486
28-05-2008, 14:36
L2 Emu Kamael! όλα τα άλλα costumn npcs κανουν κανονικά spawn μόνο οι class manager!!!
l2emu=@@
κανένα skill δεν δουλεύει όπως στον retail
τα fortess sieges δεν δουλεύουν σωστά όπως και πολλά quest.
σε προειδοποιώ.. άλλαξε pack όσο είναι καιρός!
όσο αφορά το πρόβλημά σου... δεν έχω ιδέα!
lion2486
28-05-2008, 16:34
Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια!
lion2486
28-05-2008, 20:01
Σε ubuntu τρέχει κανονικά το l2?
με wine + ggkill + private server με gameguard check disabled, ΝΑΙ.
lion2486
28-05-2008, 20:09
gameguard ειναι disabled αλλά με το wine που έχω δεν ξέρω να τα χρησιμοποιώ καλα. Κανένας οδηγός υπάρχει?
δεν χρειάζεται. απλά εγκαθιστάς το wine όπως λέει στην ιστοσελίδα του και εγκαθιστάς οποιαδήποτε εφαρμογή windows, όπως στα windows. με διπλό κλικ.
billhelas
29-05-2008, 08:12
τι ειναι το wine??? και το l2j-fee που χρισιμοποιο ειναι καλο??
AlwaysChanges
29-05-2008, 09:30
eipa na arxisw official gt exw akousei pws exei xiliades atoma...oxi 2 h' 3 ..xiliades..an einai ali8ia afto 8a i8ela na arxisw..paidia kserete an pragmati o official exei xiliades atoma?
Αν εχείς να δώσεις τα χρηματά ανα μήνα και την αγορά του παιχνιδιού γιατι για να κανείς account θέλει και την αγορά του client που σού έχει ένα κώδικό μεσα στο dvd.
Αν αξιζεί αξιζεί γιατι δεν εχεί lag δεν θα εχείς προβλήματα μήν σου σβήσουν τον char ή να στον κλεψούν αλλά ενας λόγος που δεν αρχίζω είναι οτι κανούν donate πολλοί και το θέωρω αδικό!!!
Η αποψή μου!
AlwaysChanges
29-05-2008, 16:17
ASP den se katalava k poli alla akou ti ekana egw..
eftiksa telika account k evala thn karta twn 15 imerwn gia na mporw na paizw..(den 8elw sindromi..mono me karta xronou)..omws paw na mpw(deksi sto ikonidio-evresi proorismou-system-L2) vazw to account m alla tin wra pou dialegw ton server(bartz ktl) me kanei disconnect..ti einai afto to client? k gia to disconnect kserete ti mporei na fteei?prepei na kanw kanena update? PLEASE opoios kserei k paizei official na m apantisei asap..
AlwaysChanges
29-05-2008, 16:43
ASP δεν σε κατάλαβα k πολύ αλλα άκου τι έκανα εγώ έφτιαξα τελικά account k έβαλα την κάρτα των 15 ημερών για να μπορώ να παίζω..(δεν θέλω συνδρομή..μονο με κάρτα χρόνου)..όμως πάω να μπω(δεξί στο εικονίδιο-εύρεση προορισμού-system-L2) βάζω το account μου αλλα την ώρα που διαλέγω τον server(bartz κτλ) με κάνει disconnect..τι είναι αυτό το client? k για το disconnect ξέρετε τι μπορεί να φταίει?πρέπει να κάνω κανένα update? PLEASE οποιος ξέρει k παίζει official να μου απαντήσει as soon as possible..
lion2486
29-05-2008, 18:28
wine=windows environment in linux
Κάνε ένα update το client σου(client είναι το game που έχεις βάλει στο pc σου) από το lineage2 απο την έναρξη για official, έχει γίνει hellbount.
AlwaysChanges
29-05-2008, 18:38
m kanei ena update alla einai megalo...poli megalo...na to teliwsw?
AlwaysChanges
29-05-2008, 18:40
k ap oti vlepw m kanei update k kati apo kamael(gt egw exw to interlude)maps,weapons k kati teoia
Ξερεί κανείς πώς μπορώ να φτιαξώ ένα sql αρχείο το οπίο να σβήνει καποία mob και npc απο την db του server ?
Απλός θα ήθελα ενα παράδηγμα για πώς γινετέ ενα mob απο ολά τα σημεία που υπαρχεί δηλαδεί να σβηνει και την spawn list του mob !
Αν ξερεί κανείς και αν μπορεί να μου γραψεί καποιό κωδικα.
Nykes νομίζω είχες κανεί κατι παρόμιο με κατί npc στην πολή τα οποια αν δεν είσουν εγραμένος για τις cata σου έριχναν κατάρες?
Εψαξά στο forum που έιχες κανεί το post αλλά δεν το βρήκα!!!
Αν μπορέσεις να το βρείς θα σε ευχαριστούσα ακομή μια φορα:)!
Thanks!
Ξερεί κανείς πώς μπορώ να φτιαξώ ένα sql αρχείο το οπίο να σβήνει καποία mob και npc απο την db του server ?
Απλός θα ήθελα ενα παράδηγμα για πώς γινετέ ενα mob απο ολά τα σημεία που υπαρχεί δηλαδεί να σβηνει και την spawn list του mob !
Αν ξερεί κανείς και αν μπορεί να μου γραψεί καποιό κωδικα.
Nykes νομίζω είχες κανεί κατι παρόμιο με κατί npc στην πολή τα οποια αν δεν είσουν εγραμένος για τις cata σου έριχναν κατάρες?
Εψαξά στο forum που έιχες κανεί το post αλλά δεν το βρήκα!!!
Αν μπορέσεις να το βρείς θα σε ευχαριστούσα ακομή μια φορα:)!
Thanks!
http://rapidshare.com/files/87926006/delete_preacher_orator_npc.sql.zip
billhelas
31-05-2008, 19:06
ρε παιδια l2j-free ή l2jserver? πιο εχει λιγοτερα προβληματα και καλητεη ποιοτητα?
lion2486
31-05-2008, 19:30
Εγώ χρισμοποιώ L2_Emu. Δέν έχω βρεί προβλήματα.
Αλλά απο το L2j-Free καλύτερο το L2j
άνοιξα μια ιστοσελίδα σχετικά με διαφορα shares μου για τον l2j. είναι ανοιχτή για όλους όμως προειδοποιώ: δεν θέλω "πως γίνεται αυτό πως γίνεται εκείνο". διαβαστε προσεκτικά τους όρους αλλιώς θα πέσουν μπανίδια.
http://webdevils.gr/forum/
hackermon1
01-06-2008, 09:52
όταν πατάω RegisterGameServer μου βγάζει πάντα τον φάκελο Log . αυτό γίνεται και σε κάποιους φίλους μου που έχουν προσπαθήσει..τι φταίει.το έχω κάνει πάνω απο 3 φορές και μου λέει συνέχεια το ίδιο
lion2486
01-06-2008, 21:13
Έχεις ριθμίσει σωστά τα ip?
AccountSaver
01-06-2008, 23:51
Παιδια καλησπερα,θελω να μπω σε 1 Private Server,αλλα δεν ξερω πως και τι να κανω.Ειναι C6 Full Interlude.Μπορει καποιος να με βοηθησει ? (Ειμαι αρχαριος γενικα και στο Lineage αλλα και σαν BOT)
hackermon1
02-06-2008, 00:01
ok το έλυσα το προηγούμενο πρόβλημα αλλά τώρα όταν τρέχω το gameserver.bat και το loginserver.bat η διαδικασία σταματάει λέγοντας
[...]
damm!connection failed reason:wrong hexid
lion2486
02-06-2008, 10:17
Παιδια καλησπερα,θελω να μπω σε 1 Private Server,αλλα δεν ξερω πως και τι να κανω.Ειναι C6 Full Interlude.Μπορει καποιος να με βοηθησει ? (Ειμαι αρχαριος γενικα και στο Lineage αλλα και σαν BOT)
Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις το Lineage2 Inerlude Official. Έστω το βάζεις στο φάκελο C:/Program Files/Lineage2/
Τότε πέρνεις το patch απο τον server που θέλεις και το κάνεις αντιγραφή-επικόλληση στο ίδιο φάκελο. Έτσι θα σου ζητήσουν τα Windows να κάνεις αντικατάσταση στους υπάρχοντες φακέλους και θα του πατήσεις Ναι σε όλα. Μετά ανοίγεις το αρχείο /system/L2.exe από το φάκελο του l2 και παίζει ο server που έχεις βάλει. Τώρα αν ο server χρησιμοποιεί hosts τότε δεν πειράζεις τα αρχεία του πεχνιδιού αλλά πηγαίνεις στο φάκελο C:/Windows/system32/drivers/etc/ και βρίσκεις το αρχείο hosts. Το ανοίγεις με σημειοματάριο και βάζεις τη γραμή του host που σου δίνει ο server. Μετά πάλι τρέχεις το C:/Program Files/Lineage2/system/L2.exe .
ok το έλυσα το προηγούμενο πρόβλημα αλλά τώρα όταν τρέχω το gameserver.bat και το loginserver.bat η διαδικασία σταματάει λέγοντας
[...]
damm!connection failed reason:wrong hexid
To pc του server σίγουρα έχει σύνδεση στο Internet? Το πρόβλημα στο βγάζει στο loginsever ή sto gameserver? Λογικά στο loginserver, κοίταξε την κατάσταση της σύνδεσής του, ή δοκίμασε να δημιουργείσεις δίκτιο.
Γεια σε ολυς οσοι αγαπανε το lineage 2 το καλητερο σχεδον παιχνιδι σε ολον το κοσμο,
το Throzen Greek Network σας παρουσιαζει κιαλο εναν Server που ανοιξε πριν 5 μερες,
οπιος ενδιαφερετε να κανει join στον Server μου....
Server Version c6 Interlude
Site : http://throzen.servegame.com
Forum : http://throzen.servegame.com/forum
Rates:
RateXp = 1000.
RateSp = 1000.
RatePartyXp = 2.
RatePartySp = 2.
RateDropAdena = 10000.
RateDropItems = 100.
RateDropSpoil = 100.
Enchant:
Safe Enchant:5
Max Enchant:25
Rate Enchant Weapon:70
Rate Enchant Armor:70
Rate Enchant Jewels:70
Have Fun IN GAME
Αναζιτουνται kai Modeators για τον Server οπιος ενδιαφερετε add throzen@windowslive.com
lion2486
02-06-2008, 16:58
Έχω ένα πρόβλημα, έχω την εντύπωση πως φταίει κάποια ρύθμισει αλλά δεν μου βγαζει τα costumn weapons-armors. Μήπως π΄ρεπει να το ενεργποιήσω από κάπου?
Έχω L2 Emu kamael
Να σου πω την αλειθια kamel version δεν ειναι και τοσο καλο, γιατι δεν εχουν γινει ολλα τα files crack !!!! αυτο σιμενει οτη θα εχουνε πολλα bugs !!!
Τι ακούω θεοί!
Σε πληροφορώ πως τίποτα δεν έχει γίνει, ποτέ crack.
Εντελώς πληροφοριακά, άμα από C1 - C6 έχει φτιαχτεί το 70%, από C6- Hellbound έχει φτιαχτεί το 85%. Απλά δεν ξέρετε την τύφλα σας για το τι είναι ο L2j ούτε καν σε τι γλώσσα είναι γραμμένος ούτε καν να ξεχωρίζετε ένα C-class IP. Και σηκώνετε server. Οκ.
Όπως το παράτησε το θέμα και ο Κομφούζιο το παραταώ και εγώ. Εδώ είναι για να ανταλάζουμε γνώσεις αλλά από ότι φένεται τε ξέρετε όλα και εγώ δεν μπορώ να σταθώ πλάι σας γιατί ντρέπομαι που δεν έχω τις γνώσεις σας. Τα λέμε.
Θα πρότεινα κάποιος moderator να το κλείσει το θέμα γιατί υπάρχουν και μικρά παιδιά που αντί να παίξουν καμιά μπάλα ή τον γιατρό κάθονται να σηκώνουν server.
EDIT: όσον αφορά τα bugs εσύ φταίς που έχεις. εγώ ποτέ δεν είχα bugs στους server μου, ακόμα και hellbound.
lion2486
03-06-2008, 09:04
Στα bugs συμφωνώ και εγώ! Μπορεί να έχω λιγότερα στο Kamael μου παρά στο Interlude σου. Βέβαια άλλο είναι το πρόβλημάα μου τώρα και το παλεύω.
hackermon1
03-06-2008, 14:59
παιδιά πως μπορώ να θέσω rates στον server μου?kai με ποιον τρόπο βάζω safe enh και άλλα τέτοια? υπάρχει κανένας οδηγός?
lion2486
03-06-2008, 15:12
Αυτά τα βρίσκεις με το ψάξιμο. Τί server έχεις?
hackermon1
03-06-2008, 15:52
ok τα βρήκα..τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.όταν έφτιαχνα
τον σερβερ έβαλα στην ip που ζητούσε για να παίζω αρχικά μόνος μου,τώρα για να παίζουν και άλλοι τι πρέπει να κάνω?
lion2486
03-06-2008, 16:25
Από lan βάζεις την lan ip σου (192.168.*.*) ενώ από internet το wan ip σου ( www.whatismyip.com ). Για να μπούν μέσω internet πρέπει να ανοίξεις τα port 2106,9014 και να έχεις σταθερό ip.
hackermon1
03-06-2008, 16:46
Από lan βάζεις την lan ip σου (192.168.*.*) ενώ από internet το wan ip σου ( www.whatismyip.com ). Για να μπούν μέσω internet πρέπει να ανοίξεις τα port 2106,9014 και να έχεις σταθερό ip.
δηλαδή πρέπει να πάω να αλλάξω εκεί που έβαλα στην αρχή 127.0.0.1 και να βάλω άλλες ip?
hackermon1
03-06-2008, 17:32
άντε πάω να δοκιμάσω τον server,μόλις τον τελείωσα,θα τον βάλουμε και σε net ενός φίλου,ευχηθείτε καλή επιτυχία!
hackermon1
03-06-2008, 19:57
ρε παιδιά όταν κάνω τον server ανοιχτό και για άλλους παίχτες πως μπορώ να το εγκαταστήσω?δηλαδή πρέπει να έχω δημιουργήσει κάποιο patch?
ρε παιδιά όταν κάνω τον server ανοιχτό και για άλλους παίχτες πως μπορώ να το εγκαταστήσω?δηλαδή πρέπει να έχω δημιουργήσει κάποιο patch?
λυπον ακου χριαζεσε να κανεις δικο σου system patch διλαδι να βαλεις στο L2.ini το IP σου
αμα θες κανε με add να σε help throzen@windowslive.com
throzen, μάθε πρώτα ελληνικά και μετά μάθε και αγγλικά για να ξέρεις τι είναι οι όροι που χρησιμοποιείς. Και ναι έπαιζα και πακμαν και τέτρις και prince of percia στις Apple και DOS εκδόσεις. Και είμαι περίφανος για αυτό.
Για τι είσαι νουμπας (με την κακη έννοια):
1ον, τρέχεις Apache στον ίδιο server με τον L2J server σου. 100 HEAD να στείλει κανείς στον Apache μαζεμένα σου έριξε το μηχάνημα. Με απλά λόγια, 12sec και πάει.
2ον, πάρε κανονικό μηχάνημα και άσε τα Home PC για 20 άτομα online.
3ον, αφού είσαι τόσο μάγκας χάκερ, φτιάξε το δικό σου Server software και μην στηρίζεσαι στον ατελή και γεμάτο bugs Interlude του L2J.
4ον μιλάς για pack. Άρα χρησιμοποιεις serverpack που ναι είναι όλα τρελά bugαρισμένα. Μάθε να δουλεύεις με L2J/ L2JFree που δεν είναι Pack αλλά Distribution/Fork. Και δεν έχουν bugs.
5ον δεν σε πρόσεβαλα. Απλά σχολίασα τα περισσότερα bugs. Στην Kamael/Hellbound branch του L2J υπάρχουν 1/10 τον αριθμό των bugs του C6 Branch του L2J και όσα Critical bugs έχουν εμφανιστεί (2) έχουν διορθωθεί μέσα σε 2 μέρες. Υπάρχουν πράγματα που δεν δουλεύουν καθόλου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι bugs.
6ον άμα αγαπούσες το παιχνίδι όπως λες τόσο πολύ, δεν θα έφτιαχνες αλλόν ένα PvP/ξυλοφόρτωμα server σαν τους υπόλοιπους 300ους που υπάρχουν στο Hopzone. θα προσπαθούσες να αναδείξεις το παιχνίδι και τις κρυμένες πτυχές του.
Αυτά με πολύ αγάπη.
JohnnyDragon
03-06-2008, 23:54
Ρε nooba ξερακια αμα σε αρχισω να βριζω τωρα εγω θα φτεω , ολλα τα repack εχουν ενα μικρο η μεγαλο bug και μη με αρχιζεις παλη τις Μαλ κς αντε , οταν εφτιαχνα εγω Servers και εκανα crack τα πρωτα files tou L2 kai Μu Online εσυ ακομα επεζαις pack-man φιλαρακι
xχαχααχαχχααχχαχααχχχααχαχαχαχαχχααχαχχααχαχαχαχα
καλά μεγάλε εσύ τα Μ@μ1σ3ς ΟΛΑ!!!! Στο topic αυτό έχει πει ο καθε ένας το μακρύ
του και το κοντό του, αλλά εσύ μεγάλε είπες τα χειρότερα!!!!
χχαχαχααχχααχαχαχαχααχαχχαχααχχααχχαχαχαχααχαχχαχα
Τι είναι τα l2 files και "τα έκανες crack"???? εκτός αν εννοείς crack το να κάνεις edit ενα
δύο αρχεία απο το system!!!
Και ποιος νομίζεις ότι είσαι στο κάτω κάτω, που θα μιλήσεις με τέτοιο τρόπο και τέτοιο ύφος εδω μέσα? Αν δεν σου αρέσει το topic και τα όσα λέγονται εδω μέσα, πολύ απλά μην πέρνεις μέρος. Οι λεκτικές επιθέσεις σε άτομα που έχουν προσφέρει, λίγο η πολύ εδω μέσα, δεν έχουν τόπο εδω.
Όσο για το pac man....ακριβώς επειδη έπαιζε απο εποχής pac man ξέρει πέντε πράγματα παρα πάνω.
Έχεις και θες να προσφέρεις κάτι εδώ? Κάντο χωρίς πολλά πολλά ποιηματάκια.
Ποποπο!
Τι να πο τα ειπαν οι αλλοί!
Γμτ δεν μ άφησαν ουτε ένα μπινελίκι να ρίξω!
Λοιπόν τελός καταφερές να νευριασεις και τον nekys τωρα μίας που είσαι τοσο κάλος developer και εχείς στήσει τρομερούς server στη ζωή σου....
Μηπώς βοηθάς την NCSOFT να κανεί crack τα files για το ct2 που ετοίμαζει.
Α! Και πως τα κανείς crack θα μας κανείς ενα super οδηγό να μάθουμε και εμείς?
ΜΕ μια λέξη: "ΕΛΕΟΣ"!
hackermon1
04-06-2008, 10:28
ρε παιδιά όταν τρέχω το l2 μου βγάζει σφάλμα το gameguard,κατέβασα ένα αρχείο που λέει ότι το αναιρεί αλλά τώρα αντί να ανοίγει το l2 βγάζει κάτι σαν αυτί
"The procedure entry point ??GUObject.... could not be located in the dynamic link library Core.dll" cant launch the client
Δεν γίνεται. Πολύ απλά βρες έναν host για website.
Υπάρχουν πολλοί free. Άμα δεις τα signature κάποιων εδώ που έχουν server+site έχουν κάπου free.
google it!
Και προπαντώς, τρέχε στο μηχάνημα σου τα απολύτως απαραίτητα!
lion2486
05-06-2008, 11:51
Έλεος!!! τί άλλο να πω?
Εγώ εδώ και 2 μέρες παλευω να τα βγάλω πέρα με ιό που μπήκε στο pc server μου. Τί λέτε εσείς να βάλω linux να ησιχάσω από του ιούς μία και καλή; Αν ναι πιά έκδοση προτείνετε?
lion2486
05-06-2008, 11:52
ρε παιδιά όταν τρέχω το l2 μου βγάζει σφάλμα το gameguard,κατέβασα ένα αρχείο που λέει ότι το αναιρεί αλλά τώρα αντί να ανοίγει το l2 βγάζει κάτι σαν αυτί
"The procedure entry point ??GUObject.... could not be located in the dynamic link library Core.dll" cant launch the client
ψάξε καλύτερα το topic. Πήγενε σελίδα 111!
ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το NewBies_Pack_Interlude εχω γαμιθει να βρισκω bugs
οπιος μπορει να μου πει κανενα αλλο Pack_Interlude γιατι δεν παλευετε η κατασταση :fear:
Άν έχεις όρεξη, στήσε ένα interlude από το 0.
Το τελευταίο Build Interlude από L2JFree:
http://rapidshare.com/files/112706316/ct1-l2jfree-rev3556.7z
billhelas
05-06-2008, 19:35
1 ΕΙΝΑΙ KAMAEL PACK
2 ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ BUGS L2JSEVER I L2JFREE?
1 ΕΙΝΑΙ KAMAEL PACK
2 ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ BUGS L2JSEVER I L2JFREE?
ναι και ναι
This is a serverpack I compiled today with stacking subclasses. It means that when you take a subclass you keep the skills of the subclasses. Its not widely tested and is provided as works. If problems come up its your responsibility and I donʼt care. There are no other customs like GM Shops, NPC Buffers etc. Itʼs not configured and you have to install it as usuall. Its provided once time and will be not further supported with new versions etc. Later I will post the Java patch required to do such modification.
L2J rev. 2173
Datapack rev. 4742
Link to Download (http://rapidshare.com/files/120583545/stacksub_serverpack.7z)
Kindly share from Nekys.com (http://nekys.com)Its a one-time share. No further support.
Το serverpack διατίθεται όπως είναι. Δεν προσφέρεται ΚΑΜΙΑ υποστήριξη για τον τρόπο εγκατάστασης/ χρήσης και τυχών προβλημάτων εμφανιστούν. Δεν είναι προρυθμισμένο και για να εγκατασταθεί ακολουθείστε την κλασσική διαδικασία εγκατάστασης.
gherudos
07-06-2008, 00:34
ρε πάτε καλά,ανεβάζετε copyrightted αρχεία;
lion2486
08-06-2008, 19:47
Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το L2j και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα. Δοκήμασα διάφορες εκδόσεις.
http://img395.imageshack.us/img395/7716/liginerrorvy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/7716/liginerrorvy9.7f8cb1b5dc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=395&i=liginerrorvy9.jpg)
Για Home Server:
Αν το μηχάνημα δεν είναι Server μηχάνημα (δηλαδή ειδικό routing) και το έχετε σε ένα κανονικό PC με ένα συνηθισμένο Router τότε πρέπει να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις για να βγεί Internet:
gameserver/config/server.properties
Gameserverhostname= Internet IP ή no-ip subdomain
External hostname= Internet IP ή no-ip subdomain
Internal Hostname= LAN IP του server στο LAN σου
login/config/loginserver.properties
External= 127.0.0.1
Internal= 127.0.0.1
Loginserverhostname= LAN IP του server στο LAN σου
http://forum.online-games.gr/showthread.php?t=4928
billhelas
10-06-2008, 19:51
κανενασ προγραμμα για admin οστε να ελενχουν το sever χορισ να ειναι online οποσ το elayne αλλα για interlude?
PS. NEKYS ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ LINK PIO ΠΑΝΩ?
ps.2 : ποσοι απο εδο χρισιμοπιουν delacated server?
Εγώ πάντα dedicated. Μη dedicated = μη server.
Ναι εγώ είμαι.
Δεν έχω ιδέα για κάποιο προγραμμα...
lion2486
10-06-2008, 22:55
Billhellas ελεγξε το site σου γιατί δεν λειτουργεί. Dedicated σε ποια εταιρία? και πόσο πάει?
δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους όρους του φόρουμ... εγώ παίρνω τα μηχανήματα μου από την Hetzner.de
Είναι αρετά οικονομικοί, με μηχανήματα στην γερμανία και είναι αρκετά μεγάλη εταιρία. Το πιο μικρό που έχουν είναι με 49 ευρώ...
lion2486
11-06-2008, 10:22
Το έχω δει και εγώ αυτό, αλλά σε τί τρέχει debian? ubuntu? Έχουν και επιλογή να εγκαταστήσεις μόνος σου το λειτουργικό σύστημα, αλλά μου είπανε δεν μπορείς π.χ. να βάλεις Windows. Σε Linux με wine λειτουργούν? το mysql βγαίνει σε linux έκδοση ok αλλά για τα .bat??? όπως gameserver-loginserver?
.sh αρχεία δεν έχει το pack σου; άν δεν έχει σκέψου πολύ σοβαρά το pack σου να είναι μαπέ. αν έχει .sh είναι ότι είναι και τα bat για win. αντε! ο l2j είναι java και η java τρέχει όπου έχει βγεί JVM. και έχει βγεί για linux. άρα δεν χρειάζεσαι wine. πολυπλατφορμικότητα, σου λέει κάτι αυτό;
lion2486
11-06-2008, 16:43
Ναι το έχω σκευτεί, αλλά από τα Ubuntu 8.04 που έχω δεν τρέχει κανονικά το .sh.
1ον δεν τα τρέχεις με διπλό κλικ. Τα τρέχεις μέσα από τερματικό με την εντολή:
sh Gameserverloop.sh
αν δεν στα τρέχει κάνε τα εκτελέσιμα με την εντολή:
chmod +x gameserverloop.sh
τώρα αν παίζει κάτι άλλο κοίτα το πακ σου. με l2j δεν έχω κανένα πρόβλημα. με l2jfree επί εποχών c6 είχα.
επίσης ο loginserver έχει την παράμετρο nice -κάτι ου ορίζει το priority που θα τρέχει. αυτή η μαράμετρος/ εντολή απαιτεί root δικαιώματα. το ubuntu δεν είναι για server δουλειές ακόμα και η server edition. καλύτερα δούλεψε debian χωρίς γραφικό περιβάλλον ή centos.
billhelas
11-06-2008, 18:42
ok fixed!!!!
παιδια εχω ενα προβλημα:cry:
εκανα κανονικα το lineage ][ εγκατασταση,εκανα update και οταν πατησα το κουμπι START με βγαζει ενα παραθυρακι και λεει error Failed to run L2.exe.Please check the file and try again. !!!! τι να κανω ???:cry::cry::cry::cry:
Εγω θα σ έλεγα να κανεις ένα delete το system και ένα update μετά!
Κάντο και πές μου!
ok θα το κανω και θα σε πω...
εκανα αυτο που ειπες δηλ. διεγραψα το system και εκανα update και τωρα εχω το ιδιο προβλημα μονο που τα πιο πολλα αρχεια στο system λειπουν....
billhelas
12-06-2008, 10:19
πιο ειναι το καλυτερο OS για servr το :vista,linux ubuntu i linux ubuntu server edition?
lion2486
12-06-2008, 10:44
εκανα αυτο που ειπες δηλ. διεγραψα το system και εκανα update και τωρα εχω το ιδιο προβλημα μονο που τα πιο πολλα αρχεια στο system λειπουν....
Δοκίμασε να κάνεισ reinstall ολόκληρο το παιχνίδι.
πιο ειναι το καλυτερο OS για servr το :vista,linux ubuntu i linux ubuntu server edition?
τα vista δεν υποστηρίζουν λειτουργείες server. Τα Windows server 2003-2008 μου φαίνονται τα πιο απλά και εύχρηστα, βέβαια δεν παύουν να είναι windows.
εκανα reinstall ολο το παιχνιδι αλλα τιποτα.Τελικα το προβλημα ηταν το ΑVG πηγα στο resident shield μετα προσθεσα τον φακελο system και εγινε..
τωρα προεκυψε αλλο προβλημα... οταν παταω σταρτ ανοιγει μεν αλλα κανει μετα απο πολυ λιγο επανακινηση....
billhelas
12-06-2008, 11:56
τα vista δεν υποστηρίζουν λειτουργείες server. Τα Windows server 2003-2008 μου φαίνονται τα πιο απλά και εύχρηστα, βέβαια δεν παύουν να είναι windows.
δηλαδη linux sever edition i kanonika
lion2486
12-06-2008, 12:20
εκανα reinstall ολο το παιχνιδι αλλα τιποτα.Τελικα το προβλημα ηταν το ΑVG πηγα στο resident shield μετα προσθεσα τον φακελο system και εγινε..
τωρα προεκυψε αλλο προβλημα... οταν παταω σταρτ ανοιγει μεν αλλα κανει μετα απο πολυ λιγο επανακινηση....
επανεκίνηση? ολόκληρος ο η/υ? ή μόνο το παιχνίδι? Αν κάνει ολόκληρος ο η/υ μήπως υπερθερμένεται η κάρτα γραφικών? Τα υπόλοιπα παιχνίδια τα παίζει κανονικά?
επανεκίνηση? ολόκληρος ο η/υ? ή μόνο το παιχνίδι? Αν κάνει ολόκληρος ο η/υ μήπως υπερθερμένεται η κάρτα γραφικών? Τα υπόλοιπα παιχνίδια τα παίζει κανονικά?
τα αλλα τα παιχνιδια που εχω τα παιζει πχ το crysis το condition zero το tomb raider κλπ.Επανεκινηση κανει ολοκληρος ο υπολογιστης αλλα ειναι σαν να σβηνει στα καλα καθουμενα και ξαναξεκιναει.. (βγαινει η μαυρη οθονη που λεει κανονικη εκινηση,ασφαλης λειτουργεια κλπ.)
εκανα repair και δεν εγινε τιποτα...απεγκατεστησα ολοκληρο το παιχνιδι το ξαναεγκατεστησα και τωρα κανει update...
α,ξεχασα να πω οτι εχω ραμ 2 γκιγκα , intel core 2 cpu 2GHz 2GHz , windows vista home premium 32-bit
billhelas
12-06-2008, 14:26
λιπον ακου τι 8α κανεισ για τι client Mιλαμε ? αμα ειναι για kamael τοτε αφερεσε απο τα opions το low κατι τετιο οποσ και το grass kai to allo poy exei apo kato !
PS. telika pio logismiko to linux to kanoniko i to linux to sevr editon?
ps2.lion το maxch....com δεν εισαι μελοσ?
lion2486
12-06-2008, 14:35
Ναι όπως και αλλού!
billhelas
12-06-2008, 14:58
μπορεισ να μου πισ το αλλο σε pm και να μου πισ πια απο τισ δθο εκδοσεισ να διαλκσο ?
billhelas σε παρακαλώ, μην το σκοτώνεις το καημένο το Linux.
Κατ' αρχάς το Linux από μόνο του σου είναι άχρηστο. Ούτε να το αγγίξεις. Linux είναι ο πυρήνας και όχι το λειτουργικό σύστημα. Εσένα και όλους τους άλλους μας ενδιαφέρουν οι διανομές. Διανομές Linux είναι ένα πακέτακι που περιλαμβάνει τον πυρήνα του Linux με ένα γραφικό περιβάλλον και κάποια εργαλεία. Διανομές είναι το Debian, Ubuntu, CentOS, Fedora, OpenSuse. Οι διαφορές λοιπόν είναι στο περιτύλιγμα. Όλες λίγο πολύ το ίδιο είναι. Οι διαφορές υπάρχουν στον τρόπο με τον οποίο τις χειρίζεσαι. Όλες οι διανομές κάνουν και για Server και για Desktop. Κάποιες λίγο περισσότερο κάποιες λίγο λιγότερο. Προσωπικά το Ubuntu είτε Desktop είτε Server, για εμένα δεν κάνει για Server. Ξέχνα το Linux. Δεν θα σε βοηθίσει να έχεις λιγότερο lag. Μάθε να δουλεύεις με τα Windows και μετά προχώρα στο Linux αν δεις ότι τα Windows σε περιορίζουν. Το Linux θέλει διάβασμα, όρεξη για μάθηση και αρκετες γνώσεις από πίσω για να μπορείς να το αξιοποιήσεις σε Server εφαρμογές. Για καθημερινή χρήση το κάνει και ένα 5χρονο. Το ίδιο και με τα Windows υσχίει. Το ότι χρησιμοποιώ κυρίως Linux και σε Desktop και σε Server δεν σου λέει τίποτα εσένα. Θα μπορούσα να κάνω την δουλειά μου και με Windows. Επιλογή έκανα, δεν με ανάγκασε κανένας.
billhelas
12-06-2008, 15:09
NΑΙ απλοσ το λεω γιατι εχο ενα pc me vista αλλα διαβασα σε ενα περιοδικο για linux σε εικονικο δισκο opoy ριθμιζεισ ποσοι ram 8α χρισιμποποιι ktl. και το λεο γιατι ετσι 8α δουλευει σε εικονικο ο server πιο ελευθερα αλλα μαλλον δεν ισχι ι οχι.
billhelas
12-06-2008, 15:13
Συγνομη εαν ζηταω πολλα αλλα εχι κανεισ μια Buffer που να κανει kanonika buffs kai oxi clan hall buffs και να εχει τιν επιλογη all buffs?
Σε virtual θα παίξει πολύ αργά το Linux όπως και οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό...
billhelas
12-06-2008, 17:19
ααα δηλαδη 8α εχει laggg ετσι? ξερισ το id τον clan buffs?
lion2486
12-06-2008, 18:33
Βρήκα αυτόν τον Buffer στο εξωτερικό σκληρό μου. Πρέπει να είναι για Kamael δοκίμασε αν σου κάνει.
http://rapidshare.com/files/121950977/buffer.rar
Αυτή την περίοδο σχεδιάζω την δημιουργία ενός νέου server. Είναι σε φάση δοκιμών και είναι κλειστός στο "κοινό". Βασικά μας ενδιαφέρουν αυτή την στιγμή άτομα να μπούν, να δοκιμάσουν και να διορθώσουμε ατέλειες στο gameplay αλλά και να μας πουν την γνώμη τους. Ο Server είναι πλήρως λειτουρικός. Οι χαρακτήρες και τα αντικείμενα που θα αποκτηθούν κατά την δοκιμαστική περίοδο -πιθανόν- να καθαριστούν κατά το επίσημο άνοιγμα του Server. Βέβαια το πιθανόν θέλουμε να μείνει απίθανο!
Novice Trader:
Μέχρι B Grade (Weapon, Armor, Scrolls of Enchant, Consumables κτλ). A και S με Craft.
Mana Potion:
100MP Restore.
Rates:
XP x15 / SP x20
Drops/ Adena Drop/ Spoil x15
Party XP/ SP x2
Enchant:
Safe +5
Chance 66%
Max +25
Auto Pick-Up
Top No Grade σαν αρχικός εξοπλισμός.
Newbie Buffs χωρίς περιορισμό Level. Από 1 ως 39 Level.
Διάρκεια Buffs 1 ώρα.
Profession/Class δωρεάν από Profession Master.
Subclass χωρίς Quest.
Nobless Quest κανονικά.
Global Gatekeeper.
Auto Learn Skills.
No Spellbooks Required.
Max Buffs 48.
Max Sub 3.
XP for Craft.
Unstuck 45sec.
Level and Title Aggro.
Περιμένω ιδέες και απόψεις!
Επίσης να ξεκαθαρίσω πως ο server θα έχει Donation/Rewards. Δηλαδή κάποια πράγματα θα είναι διαθέσιμα μεσω "δωρεάς". Στην αρχή θα είναι διαθέσιμα μόνο Enchant και Adena. Όσο αφορά τα Enchant θα υπάρχει δυνατότητα κάποιος να κάνει enchant μέχρι +5 στα C, B Grade και +3 στα A, S, S80 μέσα σε ένα μήνα. Αυτό για να αποφύγουμε τα υπορβολικά μεγάλα enchant από donators με "φράγκα". Όσοι θέλουν παραπάνω με δωρεά από όσο είπαμε, να περιμένουν για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο και με τα Adena. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πως θα εξελιχθεί η οικονομία του παιχνιδιού, αλλά το σύστημα ή η πολιτική των δωρεών θα είναι παρόμοια.
'Οποιος ενδιαφέρεται για να δοκιμάσει τον server μπορεί να μοπυ στείλει pm με το επιθυμιτό user/pass και ένα email.
Τα λέμε!
παιδια συνεβει κατι τρομερο ειχα τον server μου up και για μια στιγμη γινετε δυακοπη ρευματος ειχα μεσα 20 ατομα , ανοιγω ξανα τον υπολογηστη μου και δεν μπορουσα να ξανασικοσω τον server μου επιδι βρισκι ενα error οπιος μπορει καντε με add throzen@windowslive.com
ειχα και donators μεσα please οπιοσ μπορεει βοη8ειστε μεεεεεεεεεε
http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2189929&postcount=1588
L2Pnevma.com (http://www.l2pnevma.com)
Server under testing.
Φτιάξτε account και μπείτε! Το account χρειάζεται activation μέσω e-mail!
Καλησπερα σε ολους τους players του l2. . . διαβασα πολλα ποστ σε αυτη μτην ενοτητα και τα περισσοτερα ειναι για prive server = 1-2 χρονια το πολυ ζωης δλδ. . . .
Εγω παιζω official. . .και το μονο που δεν με απασχολει ειναι αν μπορει καποια στιγμη θα κλεισει o server ειναι πολυ δυσκολο να κλεισει o official. . . . εχω net cafe. . .και βλεπω πολλα παιδια να παιζουν σε prive server με τις ωρες, να κλεινουν οι server να βριζουν και το αποτελεσμα ποιο?
Να περιμενουνε καποιο αλλο απιθανο sitε με prive server client. . . και αιντε ξανα lvling και μαζευε adena να γκραφταρεις ιτεμς. . . .την απαντηση που δινουνε οι περισοτεροι την ξερω. . .(δεν θελω να δοσω λεφτα για game. . .δεν μπορω να κανω e-bay. . .)κ.α
Συμφονω σε ολα και με ολους. . . .αλλα εγω το βλεπω σαν μια σιγουρη επενδυση τα χρηματα μου στον Official 79 lvl 89% Storm Screamer. . . :)
Υ.Γ δεν θελω να μειωσω κανενα server και να υποβαθμισω κανεναν που παιζει σε prive server. . . η αποψη μου και τπτ παραπανο. . .
Δεν ξαναπαίζω official. No offence, συμφωνώ, εδώ κάποιοι είχαν δώσει 600 ευρώ για χαρακτήρες σε bnb και eglobal αλλά ποιός κάθετε να botarei, ebay κτλ. Γιατί μην μου πεις μη botareis/ebay γιατί με βλέπω να φτάνω 76 σε καμιά 5ετία. Κακά τα ψέματα τον ** τον οφίσιαλ. Βέβαια, είναι οφίσιαλ και όχι ιδιωτικός. Άλλη αίσθηση. Τέσπα. Ναι έχεις δίκιο αλλά άλλες εποχές. Δεν είναι C3/C4...
batig0al
04-07-2008, 12:20
εδώ κάποιοι είχαν δώσει 600 ευρώ για χαρακτήρες σε bnbΩραιες εποχες, πουλιοντουσαν τα Peril 200+ ευρω :-D
lion2486
06-07-2008, 16:51
Συμφωνώ, ο official είναι official! No bugs, no skills-bug, no danate κ.τ.λ. Βέβαια αν εγώ για παράδειγμα έπαιζα εκεί θα είχα παρατήσει ολόκληρο το παιχνίδι. Βαριέμαι το xp και μετά βαρείμαι το class. Σε private server που παίζω αλλάζω subclass συνέχεια και βαριέμαι λιγότερο. Δεν έχω κάνει donate βέβαια, όχι ότι το βλέπω προσβολή, αλλά δεν βλέπω το νόημα. Παίζω όπως μπορώ, και στο κάτω κάτω αν κλείσει δεν χάνω τα λευτά μου (τον χρόνο μου χάνω).
Παίζω όπως μπορώ, και στο κάτω κάτω αν κλείσει δεν χάνω τα λευτά μου (τον χρόνο μου χάνω).
Κοίτα για να πεις ότι έχασες τον χρόνο σου σημαινει ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν έπαιζες εσύ ή έβαζες κάποιο bot και σε xpare.
Άλλα αν έχεις xpari μόνος σου έναν χαρακτήρα(legit) έχεις κάνει τα πάρτυ σου,έχεις κάνει τα craft σου και τα pvp σου,τότε δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις ότι έχασες τον χρόνο σου αν μετά από κάποιο καιρό κλείσει ο server.
Γενικός δεν πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου αν παίζεις κάτι και σου αρέσει εκείνη την στιγμή...
lizart684
08-07-2008, 04:58
Ο καθενας επιλεγει να παιζει εναw game οπως θεωρει αυτος καλυτερα!Αφου δινετε η δυνατοτητα να μποταρεις,τοτε γιατι να μην το κανεις.
Παντως..ποτε ξανα σε private..απλα δεν αξιζει.
εχω στισει ενα καμαελ σερβερ και δεν εχει μεσα ουτε μπαφερ ουτε σοπ ουτε γκειτ κιπερ.υπαρχει τιποτα ετοιμο?γιατι οτι 40010 και 70012 και 70010 δεν τα δινει απο αντμιν τι να κανω?
JohnnyDragon
16-07-2008, 13:40
Καλησπέρα!!! Καιρό είχα να μπώ :-) βλέπω όμως πως δεν άλλαξαν και πολλά!! Ανα 3 σελίδες επαναλαμβάνοντε οι ίδιες ερωτήσεις και οι ίδιες απαντήσεις!! Και φτού και απο την αρχή!!! 160 σελίδες με Post, και μόνο οι 10 λένε κάτι διαφορετικό απο τις άλλες!! :lol::lol::lol: μα για πόσο ακόμα θα συνεχίζετε αυτό? Μήπως να ρίχνατε μια ματιά στις 2-3 προηγούμενες σελίδες πριν ποστάρετε κατι??
Έχει πλάκα πάντως!! τα ίδια και τα ίδια! με την επανάληψη άλλωστε έρχετε και η μάθηση!!!! :lol: :lol: :lol:
Sp3llForc3
18-07-2008, 16:18
Γεια σας.
Ειμαι καινουριος στο insomnia.gr.
Congratz παντως. Ωραιο Site :D
Εχθες διαβασα πανω απο 120 σελιδες απο το συγκεκριμενο Topic. Τελικα δεν καταφερα να καταλαβω και πολλα..
θελω να στησω ενα Καμαελ Private Server, και θελω να ρωτησω τα εξης πραγματα, αν καποιος master του ειδους μπορει να με βοηθησει..
1) Τι ειναι καλυτερο για καμαελ Server, L2jfree η to L2j ???
2) Τι προγραμματα/υλικο χρειαζομαι αν παω l2jfree και τι με το l2j ???
3) Υπαρχουν ετοιμοι Καμαελ servers ?? αν ναι που μπορω να βρω ετοιμο υλικο ??
4) Με τα προγραμματα(jdk-6u7-windows-i586-p, navicat mysql, κτλ κτλ) που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες του συγκεκριμενου τοπικ, μπορω να στησω οτιδηποτε server θελω?? εννοω kamal, hellbound,c5,c4 ??? ή χρειαζεται η καθε διαφορετικη βερσιον του lineage, και διαφορετικες εκδοσεις προγραμματων ??
μια νεοτερη και εξιδικευμενη αναλυση για νεους στο αθλημα private server, θα ηταν καλο πιστευω..αλλα απο masters του ειδους plz :D
και 5) εκτος τον τροπο αλλαζω το L2.ini με το fileeditor..
υπαρχει καποιος αλλος? πχ την ιδια δουλεια κανει η αλλαγη του L2.ini με την αλλαγη του αρχειου Host ???
ή χρειαζονται και τα 2 αυτα αρχεια, αλλαγη για να σηκωθει ενας server online ??
αυτα ηθελα να ρωτησω, οποιος master toy ειδους ας το ξεμπερδεψει λιγο το θεματακι..
Ευχαριστω εκ των προτερων :D
alfa_romeo
18-07-2008, 22:22
καλησπερα παιδια ψαχνω εδω και καιρο ενα npc για Nobless οσα βρηκα δεν μου καθονται το pack ειναι l2emu hellbound αν εχει κανεις ας μου δωσει ενα link.
σας ευχαριστω.
Strategos
25-07-2008, 19:34
το lineage2 εχει προβλημα με το crossfire; οταν το εχω ανοιχτο εκτος του οτι δεν κερδιζω τπτ μου crashαρει κιολας.
lion2486
29-07-2008, 15:19
Γεια σας.
Ειμαι καινουριος στο insomnia.gr.
Congratz παντως. Ωραιο Site :D
Εχθες διαβασα πανω απο 120 σελιδες απο το συγκεκριμενο Topic. Τελικα δεν καταφερα να καταλαβω και πολλα..
θελω να στησω ενα Καμαελ Private Server, και θελω να ρωτησω τα εξης πραγματα, αν καποιος master του ειδους μπορει να με βοηθησει..
1) Τι ειναι καλυτερο για καμαελ Server, L2jfree η to L2j ???
2) Τι προγραμματα/υλικο χρειαζομαι αν παω l2jfree και τι με το l2j ???
3) Υπαρχουν ετοιμοι Καμαελ servers ?? αν ναι που μπορω να βρω ετοιμο υλικο ??
4) Με τα προγραμματα(jdk-6u7-windows-i586-p, navicat mysql, κτλ κτλ) που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες του συγκεκριμενου τοπικ, μπορω να στησω οτιδηποτε server θελω?? εννοω kamal, hellbound,c5,c4 ??? ή χρειαζεται η καθε διαφορετικη βερσιον του lineage, και διαφορετικες εκδοσεις προγραμματων ??
μια νεοτερη και εξιδικευμενη αναλυση για νεους στο αθλημα private server, θα ηταν καλο πιστευω..αλλα απο masters του ειδους plz :D
και 5) εκτος τον τροπο αλλαζω το L2.ini με το fileeditor..
υπαρχει καποιος αλλος? πχ την ιδια δουλεια κανει η αλλαγη του L2.ini με την αλλαγη του αρχειου Host ???
ή χρειαζονται και τα 2 αυτα αρχεια, αλλαγη για να σηκωθει ενας server online ??
αυτα ηθελα να ρωτησω, οποιος master toy ειδους ας το ξεμπερδεψει λιγο το θεματακι..
Ευχαριστω εκ των προτερων :D
Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις L2J-Free, τα προγράμματα είναι τα τελευταία που υπήρχαν, έτσι χρειάζεσαι ένα mysql για να έχεις την databaze του server σου (ό,τι C και ας είναι), ένα πρόγραμμα για να χειρίζεσαι την databaze (navicat-phpmyadmin) και πάντα java env (αφού όλος ο server στηρίζεται εκέι! L2Java!!!)Υπάρχουν και έτοιμοι servers (preconfigurated), δεν μπορώ βέβαι εδώ που μπορείς να τους βρείς, ψάξε, αλλά δεν το προτείνω γτ μπορεί να υπάρξουν προβλήματα που θα είναι πολύ δύσκολο να λυθούν μετά. Το l2.ini έχει το addresse του official. Εκεί μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση με το ip του server σου ή domain, αλλιώς κάνεις "sortcut" μέσω των windows, που είναι ο νόμιμος τρόπος! Πάντα αλλάζεις ένα απο τα 2!
καλησπερα παιδια ψαχνω εδω και καιρο ενα npc για Nobless οσα βρηκα δεν μου καθονται το pack ειναι l2emu hellbound αν εχει κανεις ας μου δωσει ενα link.
σας ευχαριστω.
Φτιάξε ένα npc που να πουλάει το carantines letter!
RaidFight Lineage 2 Hellbound Server
Rates:
XP/SP x4 ~ Adena/Drop/Spoil x5 ~ Party XP/SP is x1 ~ Raid Boss Drops x5
Delevel NPC:
http://raidfight.com/39/delevel-npc-in-monster-race-track-finally/
New Website Design:
http://raidfight.com/36/new-website-design/
Trick or Transmulation Event:
http://raidfight.com/33/trick-or-transmulation-event/
How to play from Linux:
http://raidfight.com/29/how-to-play-lineage-2-from-any-linux-ubuntu-debian-fedora-etc/
http://raidfight.com/
ξερη κανενας να μου πι για ενα φτινο server να νηκιασω (να σικονη online το πολυ 40 ατομα) ty
shadowmann
13-08-2008, 13:18
paidia mipos 3erei kaneis ti prepei na kano gia na pai3o Official Lineage....:shifty::shifty::shifty::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
να πλήρωσης!!! ;):p
clevercitizen
14-08-2008, 14:48
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας private server online chronicle 1/2/3. Αν γνωρίζει κανείς Plz let me know...
Dhmhtrhs16
15-08-2008, 14:55
Καλημερα.ακουσα πως για vista το Lineage δεν θα παιζει c4 και c6 ισχυει αυτο?.εγω εβαλα ενα cd απο εναν c4 server κ μου εγραψε can`t run game. τι φταιει? μηπως δν το εχω κανει σωστα install?
nextlive
16-08-2008, 13:39
Πως μπορω να βαλω πανω απο ενα server στο Lineage ??? δηλαδη να με βγαινει ενα μενου και να διαλεγω τι server θελω να παιξω ;)
lion2486
16-08-2008, 16:49
ξερη κανενας να μου πι για ενα φτινο server να νηκιασω (να σικονη online το πολυ 40 ατομα) ty
Βάλτον σε ένα home pc με 24/1Mbps. Δεν αξίζει να νοικιάσεις για 40 άτομα.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας private server online chronicle 1/2/3. Αν γνωρίζει κανείς Plz let me know...
http://www.idragon3d.com/
Καλημερα.ακουσα πως για vista το Lineage δεν θα παιζει c4 και c6 ισχυει αυτο?.εγω εβαλα ενα cd απο εναν c4 server κ μου εγραψε can`t run game. τι φταιει? μηπως δν το εχω κανει σωστα install?
Σε vista έχω βάλει και c4 και c6, μόνο που το έκανα με αντιγραφή-επικόληση από φάκελο, χωρίς εγκατάσταση και δούλεψε κανονικά.
Πως μπορω να βαλω πανω απο ενα server στο Lineage ??? δηλαδη να με βγαινει ενα μενου και να διαλεγω τι server θελω να παιξω ;)
Το καλύτερο είναι να έχεις φακέλους με ολόκληρο το παιχνίδι και 1-1 τα patch, και να κάνεις συντομεύσεις (χρειάζεται αρκετό χώρο στο δίσκο αλλά μπορείς να τα ανοίγεις όλα μαζί και γρήγορα). Αλλιώς μπορείς να έχεις 1 φορά το παιχνίδι και κάθε φορά να περνάς ένα patch (είτε χειροκίνητα, είτε με μετονομασία, είτε με εντολές σε .bat).
ξερι να μου πι κανισ που θα βρο L2 FileEdit για χελμπαουντ να μου ανιγι το Armorgrp και το Weapongrp αν ξερι καπιοσ ασ μου πι πουνα βρο pliz
Αμα θές να το βρείς μπορείς να κανείς κανένα search στο google.
Ψαξέ λίγο!Τα περισσοτέρα αρχεία απο το system τα ανοίγει το l2FileEdit.
man kerinoi
25-08-2008, 23:27
Παιδες καλησπερα.Λοιπον εχω φαει ολο το ριμαδοnet για να βρω ενα prog που ειδα σε ενα netcafe στη σαντορινη το οποιο πατσαριζε αυτοματα την εγκατασταση του lineage (kamael ή interlude) για προσβαση σε free servers. Το θεμα ειναι οτι εχω και εγω νετ καφε και προσπαθω να μειωσω τον χωρο στους δισκους μου γιαυτο καιχρειαζομαι το προγραμματακι αυτο του διαολου. οποιος βοηθησει την κατασταση θα δει το αγαλμα του εξω απο το μαγαζι μου σε διαστασεις αγαλματος ελευθεριας.
Γιατί δεν φτιαχνείς ενα φακέλο στο κοινόχρηστο χώρο του server να και να βάλεις εκεί τα pach σε μορφή exe δημιουργήμενο απο το winrar...
Και θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργεί και συντόμευση απο το λ2.εχε
???
Αν θές περετερο πληροφορίες η αν δεν καταλαβές κατί ρίξε καμιά απάντηση.
man kerinoi
26-08-2008, 08:13
φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση. οκ βαζω τους φολδερσ στον σερβερ αλλα μετα πως θαπαιξει το εργο? σκευτικα να φτιαξω cmd για καθεναν σερβερ που να μετονομαζει τον κανονικο συστεμ, να μεταφερει τον πατσαρισμενο απο τον σερβερ και να τρεχει το l2.exe αλλα εφαγα τα μουτρα μου γιατι ενω μπορω να τραβηξω τον φολδερ απο τοπικο δισκο απο τον σερβερ δεν παιζει (δεν το πολυεχω με τα cmd, ψαχνοντας το παω)
man kerinoi, μπορώ να σου φτιάξω κάτι τέτοιο... στείλε pm να στο φτιάξω τις επόμενες μέρες.
Για σε όλους
έχω φτιάξη ένα server l2 επιδι δεν θέλω να πληρώσω μηχάνημα για τον server για τον απλό λόγο ότι δεν έχω ακόμα πολύ κόσμο στον server μου, αλλά έχω το εξής πρόβλημα όταν γίνετε διακοπή ρεύματος
η επανεκκίνηση του router μου αλλάζει η ip με αποτέλεσμα τα άτομα που ειχαν το host να μην μπορούν να ξανά συνδεθούν, βράκα το no-ip αλλά δεν τα έχω καταφέρη, μπορι κάποιος να με βοηθήση πως ακριβός δουλεύει και τι ρύθμισις χρειάζεται να κάνω στο no-ip
ο server είναι με host
Dennisbest
31-08-2008, 02:18
Καλησπερα σας , αντιμετωπιζω καποια προβληματα με το lineage 2.
Κατ'αρχας εχω πολυ χαμηλο frame rate ακομα και σε εντελως χαμηλα γραφικα.Η καρτα μου ειναι η xfx 9600gt.Το frame rate ειναι ιδιο με αυτο που ειχα οτι ειχα τιν καρτα ati x300se!Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι οταν τρεχω το παιχνιδι , η καρτα δεν ζοριζετε σχεδον καθολου(η θερμοκρασια ανευαινει το πολυ 1 βαθμο σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια που ανεβαινει πανω απο 10 βαθμους) και αυτη ειναι μαλλον η αιτια γι'αυτο που συμβαινει αφου ουσιαστικα η καρτα μενει ανεκμετταλευτη..Ο επεξεργαστης μου ειναι ενας prescott p4 3.00ghz και η μνημη ram ειναι 2,5 gb.
Το αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω στο ιδιο παιχνιδι, ειναι τα κολληματα(δεν μιλαω για καθυστερησεις που οφειλονται στο δικτυο αλλα για αποτομο πεσιμο του frame rate).Συγκεκριμενα , απο τη στιγμη που θα μεταβω απο την οθονη επιλογης server στην οθονη επιλογης παικτη , το pc κολλαει για 4-5 δευτερολεπτα, ενω ο σκληρος δουλευει στο full εκεινη τη στιγμη..Το ιδιο συμβαινει οταν κανω log in και teleport με κολλημα 15-20 δευτερολεπτων..
Το παραδοξο ειναι πως αυτα τα προβληματα τα αντιμετωπιζα πριν κανω αναβαθμιση(ati x300se-->xfx gf9600gt , 1gb-->2.5gb ram) αλλα και μετα.
Σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια ωστοσω , ο υπολογιστης "πεταει" αφου παιζω σε τερμα αναλυσεις και γραφικα σε παιχνιδια οπως fear kai cod 4 χωρις κανενα απολυτως προβλημα..
Αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με το προβλημα ας μου πει..Εχω δοκιμασει πολλα πραγματα και παντα εχο τους τελευταιους drivers και updates..
headbanger
31-08-2008, 03:56
οεπεξεργαστής σου ειναι πολύ λίγος για την κάρτα σου. μένει ανεκμετάλευτη έτσι και αλλιώς αφού αδυνατεί να την τροφοδοτήσει με το μέγιστο των δεδομλενων που μπορεί να επεξεργαστεί.
Για σε όλους
έχω φτιάξη ένα server l2 επιδι δεν θέλω να πληρώσω μηχάνημα για τον server για τον απλό λόγο ότι δεν έχω ακόμα πολύ κόσμο στον server μου, αλλά έχω το εξής πρόβλημα όταν γίνετε διακοπή ρεύματος
η επανεκκίνηση του router μου αλλάζει η ip με αποτέλεσμα τα άτομα που ειχαν το host να μην μπορούν να ξανά συνδεθούν, βράκα το no-ip αλλά δεν τα έχω καταφέρη, μπορι κάποιος να με βοηθήση πως ακριβός δουλεύει και τι ρύθμισις χρειάζεται να κάνω στο no-ip
ο server είναι με host
Κοίτα να δεις αν χρησιμοποιήσεις το Νο-ip δεν θα μπορούν να συνδεθούν από host θα πρέπει να παραβείς τον κανονισμό της ncsoft και να αλλάξεις στο system το αρχείο l2.ini .
Για μένα αν θες να κανείς το home pc σου server θα πρέπει να έχεις δυνατό μηχάνημα και μια σταθερή ip αν δεν θες να είσαι παράνομος απέναντι στην ncsoft.
Μετά μιλάμε και σε θέματα σύνδεσης τα οποία είναι τραγικά για home server σχετικά με το l2( τα έχουν ξαναπεί και άλλοι πιο πίσω) ας μην τα ξανάλεω..
Για σε όλους
ο server είναι με host
Και ούτε πρόκειτε να έχεις κόσμο άμα το πας έτσι. 20, το πολύ 30 άτομα το βλέπωνα σηκώνεις... Εδώ μέσα για να καταλάβεις υπάρχουν άτομα που μέχρι και donate μάζεψαν 200+ ευρώ σε ένα μήνα με 15 άτομα max online. Τρισκατάρατοι να'ναι. Το εννοώ. Γι'αυτό η ελλάδα και η ισπανία έχουν τους χειρότερους server παγκοσμίως. Και τους πιο πολλούς φυσικά... Ακόμα και περισσότερους από την 300 εκ πλυθισμό αμερική... ROLF
Dennisbest
31-08-2008, 18:22
οεπεξεργαστής σου ειναι πολύ λίγος για την κάρτα σου. μένει ανεκμετάλευτη έτσι και αλλιώς αφού αδυνατεί να την τροφοδοτήσει με το μέγιστο των δεδομλενων που μπορεί να επεξεργαστεί.
Ισως ειναι λιγος , αλλα ακομα κι ετσι, οπως ειπα παιζω fear/cod4 τερμα αναλυση με 4xAA 16xAF , max settings..Στο l2 ειναι λες και παιζω με κανα pc me 256 mb μνημη και με κανεναν αρχαιο επεξεργαστη και καρτα..
Σε ευχαριστώ για της συμβουλές σου A.S.P, αλλά μετά από αυτά που μου είπες το αποφάσισα θα πάρω τον κακό τον δρόμο θα πέσω στον βούρκο τις παρανομίας και θα κάνω edit το αρχείο l2.ini συγχωρέστε με p: :cool::cool:
Και ούτε πρόκειτε να έχεις κόσμο άμα το πας έτσι. 20, το πολύ 30 άτομα το βλέπωνα σηκώνεις... Εδώ μέσα για να καταλάβεις υπάρχουν άτομα που μέχρι και donate μάζεψαν 200+ ευρώ σε ένα μήνα με 15 άτομα max online. Τρισκατάρατοι να'ναι. Το εννοώ. Γι'αυτό η ελλάδα και η ισπανία έχουν τους χειρότερους server παγκοσμίως. Και τους πιο πολλούς φυσικά... Ακόμα και περισσότερους από την 300 εκ πλυθισμό αμερική... ROLF
Φίλε μου nekys έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν είμαι τόσο καλός στο να φτιάξω ένα server όπως εσύ και σκέφτηκα για να μην ξοδεύω άσκοπα λεφτά μέχρι να μάθω να σεταρω καλά να τον έχω στο σπίτι μου και μετά τον ανεβάσω σε μηχάνημα (για εμένα δεν είναι πρόβλημα τα 200-300 ευρώ όχι βέβαια ότι μου τρέχουν και από τοις τσέπες τα λεφτά αλλά άμα μου αρέσει κάτι τα διαθέτω αυτά τα λεφτά
θελω ενα teleport για l2jfree ct1.5_gameserver_1.1.5a αν ειναι εφκολο
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για εσένα. Μιλάω για άλλους που σηκώνουν σε μια ADSL 15 άτομα και βγαίνουν και λένε ότι έχουν 300ους online... Και δεν μιλάμε για 200-300 ευρώ. Ένα αξιόλογο μηχάνημα ξεκινά από 50 όταν μια ADSL έχει 21. Και το γελοίο πολλές φορές είναι πως έχουν 1Mbit down/ 256kbit up, λαγγαρουν με 5 άτομα και ζητάνε donate για να βάλουν "24mbit" για να σηκώνουν άλλα 20! Η μπηχτή δεν πάει προσωπικά σε εσένα λοιπόν. Πάει σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι σπίτι τους μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα. Και το θέμα έιναι πως υπάρχουν 300οι τέτοιοι σέρβερ στην ελλάδα και όχι ότι μας στερουν από εμάς τους "σοβαρούς", παίκτες, αλλά το κακό ξεκινά όταν πάνε να παίξουν σε ένα σοβαρό server. Και μην φοβάσαι, όλοι από το σπιτικό ξεκινάνε. Καλή τύχη, απλά να είσαι ρεαλιστής. :-)
ΥΓ. Κανείς δεν είπε ότι είμαι "καλός". Όσο πιο πολύ δουλεύεις πάνω σε κάτι, τόσο πιο καλά το κάνεις. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου. Και εσύ άμα είχες ξεκινήσει όταν ξεκίνησα και εγώ, τις ίδιες γνώσεις πάνω-κάτω με εμένα θα είχες. ;)
ΥΓ2. Μπήκε ένας σήμερα στο irc και ρωτά:
Έχω δικό μου server dedicated (εδώ λέει cpu ram κτλ) και έχω μια πολύ σοβαρή απορία... Στο Hellbound το max level είναι 85 όπως στο Kamael ή το έκαναν πάλι 80;
Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε... Κανόνισε να τα καταφέρεις καλύτερα από εκείνον που έχει ακόμα και dedicated... :devil:
Nekys διάβασα τις οδηγίες σου στο link που παραπέμπεις για L2 μέσω linux. Προφανώς στο βήμα 1 εννοείς να γίνει ο client του l2 εγκατάσταση μέσω wine σωστά;
Και copy-paste να γίνει το ίδιο είναι. Κυρίως αναφέρομαι στο να είναι Gracia Part 1. Δηλαδή ο σωστός Client....
Έχω ένα patch από έναν άλλο server αλλά όταν κάνω login μου εμφανίζη κάτω το όνομα του άλλου server πως θα το αλλάξω και θα βάλω το όνομα του server μου?
lion2486
02-09-2008, 11:47
Έχω ένα patch από έναν άλλο server αλλά όταν κάνω login μου εμφανίζη κάτω το όνομα του άλλου server πως θα το αλλάξω και θα βάλω το όνομα του server μου?
Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι παράνομο και δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε εδώ!
Έχω την εντύπωση πως αυτό είναι παράνομο και δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε εδώ!
Φιλε lion2486 αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις με στο e-mail μου pdimitriosgr@yahoo.gr
(Από ότι ξέρω κάνεις edit 1 αρχείο αλλά δεν μπορώ να βρω πιο αρχείο είναι)
Καλησπέρα... Εχω σηκώσει εναν L2 Interlude Server. Το topic ειναι advertisement γι'αυτο εαν απαγορευεται παρακαλώ καποιος moderator να σβήσει το τοπικ.
www.l2excelsior.net
Νεος Eλληνικος Lineage 2 Interlude Server.
Rates x250
Είναι online απο τις 30 Αυγουστου 2008.
Για περισσοτερες πληροφορίες visit website (http://www.l2excelsior.net).
Καλησπέρα... Εχω σηκώσει εναν L2 Interlude Server. Το topic ειναι advertisement γι'αυτο εαν απαγορευεται παρακαλώ καποιος moderator να σβήσει το τοπικ.
www.l2excelsior.net
Νεος Eλληνικος Lineage 2 Interlude Server.
Rates x250
Είναι online απο τις 30 Αυγουστου 2008.
Για περισσοτερες πληροφορίες visit website (http://www.l2excelsior.net).
L2j + Interlude είναι κακή επιλογή. Πολλά bugs. Καλή τύχη πάντως
Υπάρχει κανένα system gracia που να μπορώ να το κάνω edit το l2.ini δεν θέλω host γιατί δεν έχω σταθερή ip και χρησιμοποιώ το no-ip
(έχω το system από Hellbound άλλα ο server που έχω είναι l2jfree version 1.2.0 Gracia και το system gracia και δεν μπορώ να συνδεθώ)
JohnnyDragon
07-09-2008, 01:44
Γιατι δεν patchαρεις το system σου? το .ini μπορείς επίσης να το επεξεργαστείς και με το l2edit προγραμματάκι.
Γιατι δεν patchαρεις το system σου? το .ini μπορείς επίσης να το επεξεργαστείς και με το l2edit προγραμματάκι.
Προφανώς δεν το εξήγησα καλά.
Είχα ένα server hellbound που συνδέονταν οι παίχτες με patch (που είχα κάνη edit το l2.ini και είχα Βάλι την δικιά μου ip), αποφάσισα λιπών να στήσω τον server σε gracia αφού η l2jfree έβγαλε το datapak για gracia έστισα τον server κανονικά έβαλα το patch που είχα από το hellbound αλλά....
συνδέομαι κανονικά στο login, μου δείχνει τον server (bartz) online κάνω δυπλο κλικ αλλά δεν μπαίνω στο game, βλέπω στον server και μου λέει ότι είναι διαφορετική version του server με τον client και γιαυτό δεν με αφήνει να μπω στο game.
Οπότε για να συνδεθώ υπάρχουν 2 τροπή ο πρώτος είναι να κάνω updata το game οπότε θα θέλω host (γιατί το system του official δεν γίνετε edit τουλάχιστον εγώ με το πρόγραμμα που έχω το edit file) και ο δεύτερος τρόπος είναι να βρω ένα ξεκλείδωτο patch για gracia για να μπορώ να κάνω edit το l2.ini
Sexsofonias
09-09-2008, 09:34
εχω ενα προβλημα με το l2.Τρεχω το l2 απο τον φακελο system μου βγαζει το εικονιδιο του gracia αλλα μετα απο λιγο σβινει....ξερει κανεις τι πρεπει να κανω????
Βρείτε τις 5 διαφορές στα 2 παραπάνω πόστ και κερδίστε!!!
pantnick
09-09-2008, 09:48
dokimase reinstall
Καλημέρα μαϊνα και Va fan culo
(επίσης τώρα το ποστ σου δεν βγάζει νόημα)
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει έχω φτιάξη server hellbound και θέλω να βάλω μέσα στον server gmshop teleport class manager buffer έχω κατάβαση έτοιμα ncp από forum.ragezone.com αλλά τα μισά δουλεύουν τα αλλά μισά δεν δουλεύουν όποιος μπορεί να με βοηθήσει. (έχω δοκιμάσει datapak της l2jfree και της l2j server αλλά τπτ)
nextlive
14-09-2008, 12:00
Εχω εναν necro στο l2pride και δεν ξερω πως να ενεργοποιησω τις ss :shock: δεν ενεργοποιουντε και βαραει σαν κοτα ο παιχτης :p
lion2486
14-09-2008, 19:30
ο l2pride εχει ως passive skills πολλά skills που "ενεργοποιούνται" καθώς και τα ss/bss.
nextlive
15-09-2008, 15:46
αα οκ καταλαβα..thank u ;) παιζω pride εδω και 2 μερες και εχω και tofa,με λενε Master0fPride οποιος θελει pvp :p
Καλησπέρα σε όλο το Forum... μόλις σήμερα έκανα εγγραφή... και βλέπω το Forum πολύ οργανωμένο... Ας μπούμε όμως στο θέμα... έχω το εξής προβληματάκι.... όταν ανοίγω το LineAge 2 είτε το Interlude είτε τo garcia... εκεί που ανοίγει και δείχνει την πρώτη εικόνα που είναι στο κέντρο της οθόνης... πριν άνοιξη το μεγάλο παράθυρο αμέσως μετά κάνει Restart ο υπολογιστής !! ενώ παλιότερα έπαιζα κανονικότατα LineAge.... Ακριβός το ίδιο συμβαίνει και σε έναν φίλο μου που και εκείνος έπαιζε παλιότερα LineAge μάλιστα παίζαμε μαζί στον ίδιο SERVER... τι και αν έχω δοκιμάσει άλλο Server μάταια... μόνο σε έναν server λειτούργησε o Interlude... κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει ??? και σε 2 διαφορετικά pc το ίδιο πρόβλημα ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Rates:
Xp x15
Sp x15
PartyXp x1
PartySp x1
Adena x25
Drop x15
Raid Drop x1
Spoil x15
Fishing x2
Siege Guards Price x25
Enchant Success Rate 66%
Quests
No Subclass Quest.
No Class Change Quest. Profession/Class free by Profession Master.
Nobless Quest as should.
Drop Quest x2
Quests Reward x2
Features
Global Gatekeeper.
Free Teleport up to level 40.
No Mana Potions. Only Elixirs of Mental Strangth with 2 minutes reuse delay (Reuse delay might change in the future).
Core, Ant Queen, Orfen, Zaken, Valakas Raid Bosses fully working, retail-like. Frintezza soon.
New GMShop, up to B grade, without SA, with cheap prices.
3 Tyranussaurus spawns, with 24 hours respawn delay (like retail).
Sieges are redesigned, having 0 lag when with NPC siege guards.
Auto Pick-Up.
Auto Learn Skills.
Max Sub 3.
No Spellbooks Required.
Level and Aggro Title.
Unstuck 60sec.
Buffs
Free Newbie Helper Buffs up to level 62.
Max buffs is 44 (+4with Divine Inspiration).
Max dances/songs 12.
NPC Buffer with level 1, Buffs, Songs and Dances.
Buff Duration 1 hour.
Donations
You have the ability to donate to our server so we can cover any costs. You can ask for a reward for your donation. Rewards are up to A grade for now, in a month or two up to S and include no enchants. Considering that A and even S are easy to get, this doesn't really mean a real issue.
Visit us here: http://www.l2pnevma.com/
Create account here: http://www.l2pnevma.com/account/
lion2486
17-09-2008, 00:06
Καλησπέρα σε όλο το Forum... μόλις σήμερα έκανα εγγραφή... και βλέπω το Forum πολύ οργανωμένο... Ας μπούμε όμως στο θέμα... έχω το εξής προβληματάκι.... όταν ανοίγω το LineAge 2 είτε το Interlude είτε τo garcia... εκεί που ανοίγει και δείχνει την πρώτη εικόνα που είναι στο κέντρο της οθόνης... πριν άνοιξη το μεγάλο παράθυρο αμέσως μετά κάνει Restart ο υπολογιστής !! ενώ παλιότερα έπαιζα κανονικότατα LineAge.... Ακριβός το ίδιο συμβαίνει και σε έναν φίλο μου που και εκείνος έπαιζε παλιότερα LineAge μάλιστα παίζαμε μαζί στον ίδιο SERVER... τι και αν έχω δοκιμάσει άλλο Server μάταια... μόνο σε έναν server λειτούργησε o Interlude... κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει ??? και σε 2 διαφορετικά pc το ίδιο πρόβλημα ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Το μόνο που μπορώ να σκευτώ ότι μπορεί να φταίει μου φένεται υπερθέρμανση (είτε στα γραφικά είτε στον επεξεργαστή). Το ότι παίζει ένας server μπορεί να σημαίνει ότι στο system αυτού του server, που βρίσκονται και οι ρυθμίσεις έχει κατεβασμένα τα γραφικά και το frame rate. Έλεγξε τις θερμοκρασίες και σε άλλα παιχνίδια. Επίσης δεν σου βγάζουν σφάλμα τα windows όταν ανοίγουν πάλι μετά την επανεκκίνηση?
ΟΚ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ Lineage II gamers !
ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ server ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ . ΕΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΩ .
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ server ΕΙΝΑΙ :
Server Rates: XP 50x / SP 50x / Adena 200x / Drop Rate 10x / Spoil Rate 10x
Interlude server.
24 buff slots.
Auto-learn skills.
C5 Clan System.
Zariche/Bloody Sword Akamanah and Cursed Weapon System.
Fully working C4/C5/Interlude skills.
Working Interlude geodata.
Custom Armors.
Subclasses.
Noblesse.
Sieges.
Buffs last 2 hours, prophecies 5 minutes.
Max lvl is 80.
Working duel system : One vs One / Party vs Party.
Working hero system and hero skills
NPC Buffers (General Buffs, Songs and Dances except prophecies).
3 GM Shops (Weapon, Armors and Consumables).
Global Gatekeeper.
First and Second class change marks sold in shops.
Seven signs working 100%.
No Clan Penalties.
Herb System.
Third class change with the NPC.
Max enchant on donations is 16 for weapons and 8 for armors.
Retail enchant rate.
nextlive
21-09-2008, 11:42
το pride δουλεβει στο c5????
eleinos1975
21-09-2008, 18:47
Ελεος υπαρχουν ατομα που παιζουν ακομα LA2;
lion2486
21-09-2008, 22:13
ΟΚ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ Lineage II gamers !
ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ server ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ . ΕΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΩ .
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ server ΕΙΝΑΙ :
Server Rates: XP 50x / SP 50x / Adena 200x / Drop Rate 10x / Spoil Rate 10x
Interlude server.
24 buff slots.
Auto-learn skills.
C5 Clan System.
Zariche/Bloody Sword Akamanah and Cursed Weapon System.
Fully working C4/C5/Interlude skills.
Working Interlude geodata.
Custom Armors.
Subclasses.
Noblesse.
Sieges.
Buffs last 2 hours, prophecies 5 minutes.
Max lvl is 80.
Working duel system : One vs One / Party vs Party.
Working hero system and hero skills
NPC Buffers (General Buffs, Songs and Dances except prophecies).
3 GM Shops (Weapon, Armors and Consumables).
Global Gatekeeper.
First and Second class change marks sold in shops.
Seven signs working 100%.
No Clan Penalties.
Herb System.
Third class change with the NPC.
Max enchant on donations is 16 for weapons and 8 for armors.
Retail enchant rate.
και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος server που έχει τα "βασικά"? Λειψό το τόπικ σου!
το pride δουλεβει στο c5????
Ο pride ειναι C5interlude! (μερικοί το λένε και c6)!
1)πώς μπορώ να μεταφέρω ένα server σε άλλο μηχάνημα χωρείς να χάσω κανένα account και items
2)όταν υπάρχει μια καινούρια έκδοση datapack και login πώς περνάμε όλοι την db χωρείς να χαθούν account και items
(έκανα αντιγραφή επικόλληση την db αλλα δεν μου δούλεψε)
DrFreeman
28-09-2008, 12:53
Παρατηρώ ότι από την αρχή αυτού του thread κανένας σχεδόν δεν ασχολείται με το official game, αλλά οι περισσότεροι καταπιάνονται με private, στήσιμο server, κλπ. Οχι ότι είναι κακό, αλλά κάτι δείχνει αυτό για την εμπορική αποτυχία του συγκεκριμένου τίτλου στην Ελλάδα (σε σχέση με τους μεγάλους παίχτες του χώρου).
Βασικά έχεις δίκιο και άδικο. Απλά είναι στην νοοτροπία του έλληνα gamer ότι άμα ένα game δεν έχει cheats να γίνεται πιο εύκολο, και να το παίζουμε και μάγκες στους υπόλοιπους, δεν αξίζει. Εκεί έπιασαν και οι Private Server. Παίζουν σε έναν server, κάποια στιγμή τους χώνει κάποιος άσχημα, και έτσι αποφασίζουν να ανοίξουν τον δικό τους, ώστε να τους "μαμίσουν" τους υπόλοιπους νουμπ, ώντας GM. Κοινώς έχουν κόλλημα με το πουλάκι τους. Μιλάω σαν ιδιοκτήτης private και παίκτης official. Ειλικρινά το l2 που βλέπεις στους official server, καμια σχέση με το private. Μα καμία. Άλλο game. Αλλά ποιος κάθεται να λιώσει στον official ένα εξάμηνο; Κανείς. Εκεί λοιπόν πιάνουν οι Private. Βέβαια αυτά που λέω μπορεί να ακούγωνται λες και απαξιώνω τον δικό μου server, αλλά την έχω πάρει την απόφαση μου: όχι άλλους έλληνες. Δεν μισώ την πατρίδα μου, απλά απαξιώνω τους έλληνες gamer. 9 στους 10 που θα μπουν στον σέρβερ μου, ζητάνε να τους δώσω level, items και βρίζουν. Μόνο έλληνες το κάνουν αυτό. Και μιλάμε οι έλληνες είναι ένα... 7% του πλυθισμού; Φαντάσου.
Άποψη μου; Παίχτε official. Και μην μου πείτε ότι είναι πολλά τα 13 ευρώ τον μήνα, σας έχω δει πιτσιρίκια 14 χρονών που σκάτε 300 ευρώ "δωρεές" σε private με αντάλαγμα items. Σας πληροφορώ πως με 300 ευρουλάκια αγοράζετε μαμάτο παίκτη 70+ level στον official. Παίζτε official λοιπον και κόφτε τις κλάψες γιατί κάποιος σας "έφαγε" σε έναν x5000...
Βασικά έχεις δίκιο και άδικο. Απλά είναι στην νοοτροπία του έλληνα gamer ότι άμα ένα game δεν έχει cheats να γίνεται πιο εύκολο, και να το παίζουμε και μάγκες στους υπόλοιπους, δεν αξίζει. Εκεί έπιασαν και οι Private Server. Παίζουν σε έναν server, κάποια στιγμή τους χώνει κάποιος άσχημα, και έτσι αποφασίζουν να ανοίξουν τον δικό τους, ώστε να τους "μαμίσουν" τους υπόλοιπους νουμπ, ώντας GM. Κοινώς έχουν κόλλημα με το πουλάκι τους. Μιλάω σαν ιδιοκτήτης private και παίκτης official. Ειλικρινά το l2 που βλέπεις στους official server, καμια σχέση με το private. Μα καμία. Άλλο game. Αλλά ποιος κάθεται να λιώσει στον official ένα εξάμηνο; Κανείς. Εκεί λοιπόν πιάνουν οι Private. Βέβαια αυτά που λέω μπορεί να ακούγωνται λες και απαξιώνω τον δικό μου server, αλλά την έχω πάρει την απόφαση μου: όχι άλλους έλληνες. Δεν μισώ την πατρίδα μου, απλά απαξιώνω τους έλληνες gamer. 9 στους 10 που θα μπουν στον σέρβερ μου, ζητάνε να τους δώσω level, items και βρίζουν. Μόνο έλληνες το κάνουν αυτό. Και μιλάμε οι έλληνες είναι ένα... 7% του πλυθισμού; Φαντάσου.
Άποψη μου; Παίχτε official. Και μην μου πείτε ότι είναι πολλά τα 13 ευρώ τον μήνα, σας έχω δει πιτσιρίκια 14 χρονών που σκάτε 300 ευρώ "δωρεές" σε private με αντάλαγμα items. Σας πληροφορώ πως με 300 ευρουλάκια αγοράζετε μαμάτο παίκτη 70+ level στον official. Παίζτε official λοιπον και κόφτε τις κλάψες γιατί κάποιος σας "έφαγε" σε έναν x5000...
Θα συμφωνησω παιζω official απο τοτε που εκλεισε ο BNB c2-c3 και ειμαι τωρα στον TEON 79 lvl daggeri ξυλο καθε μερα και αλλου το game lvl καμια σχεση με private σαν να παιζεις αλλο game.... χωρις διαφορα bugs και μλκιες....
eleinos1975
01-10-2008, 23:55
official ελεος κανεις 5555 μηνες να φτιαξεις Α στολη και μολις σε ριχνει ενα mobs σου πεφτει ενα γαντι πχ και κλαιγεσαι μια βδομαδα
αμα εχεις μαζεψει 10000000καρμα και αλλα τοσα pk ναι αλλα και παλι τα ξεφορτωνεσαι
ο official θελει παιχτες με λιγο υπομονη γιατι εδω που τα λεμε και στον official πεφτει το bot του αιωνα και η nc soft κανει τα στραβα ματια για να μην χανει account και πεχτες με υπομονη σε χαμηλες ηλικιες δυσκολα βρισκεις
PS:ελατε κανενας στον devianne εχουμε γινει ghost server
σε πιον σερβερ θα προτινατε σε εναν που θελει να ξεκινισει τωρα l2?(για official μιλαμε παντα).
Πρόσφατα νοίκιασα ένα μηχάνημα για να στήσω τον l2server μου, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την java αλλά δεν την αναγνωρίζη το μηχάνημα τρέχει windows server 2003 64bit
μήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση java και όχι αυτόν που είχα στον home server
xania_4_ever
09-10-2008, 21:10
Καλησπερα φιλοι του insomnia. λεω να ξαναρχισω lineage αλλα δν ξερω σε τι server. θα προτιμουσα να ναι ελληνικος να εχει πολλους παικτες(ασχημο πραγμα η ησυχια) και να ναι γυρω στο 3χ. αν γινεται δωστε και κανα link να το κατεβασω. υπαρχει? ευχαριστω
lion2486
12-10-2008, 13:38
Πρόσφατα νοίκιασα ένα μηχάνημα για να στήσω τον l2server μου, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την java αλλά δεν την αναγνωρίζη το μηχάνημα τρέχει windows server 2003 64bit
μήπως θέλει κάποια συγκεκριμένη έκδοση java και όχι αυτόν που είχα στον home server
http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp -- Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 7 -- windows/windows x64 (μαλλον x64)
Καλησπερα φιλοι του insomnia. λεω να ξαναρχισω lineage αλλα δν ξερω σε τι server. θα προτιμουσα να ναι ελληνικος να εχει πολλους παικτες(ασχημο πραγμα η ησυχια) και να ναι γυρω στο 3χ. αν γινεται δωστε και κανα link να το κατεβασω. υπαρχει? ευχαριστω
www.l2.hopzone.net <-- server list
Πως μπορώ να φτιάξω ένα shop που να πουλά αίτημα όπλα +15
Με ενα αρχείο .xml μπορείς αμα καταφέρω θα σηκώσω ενα αρχείο!
Δεν νομίζω να γίνεται πλέον μέσω xml.Θέλεις core edit για κάτι τέτοιο πλέον,τουλάχιστον έτσι γράφουν στο L2J Official.
Και μια ραδιο αρβυλα που κυκλοφορει τελευταια....
επειδη ο Denianne πεθαινει θα τον ενωσουν με τον Βartz και θα χαθουν καστρα CH τα παντα...
εχει να πεσει πολυ ξυλο.....
Ρε παιδια μιας και μιλατε για L2 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κατεβασω τον server osiris που δεν ειναι official;
lion2486
04-11-2008, 14:05
Ρε παιδια μιας και μιλατε για L2 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κατεβασω τον server osiris που δεν ειναι official;
Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το site www.l2osiris.com Από εκεί βρές ό,τι χρειάζεσαι!
Αυτην την ιστοσελιδα την ξερω και εγω.Αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω απο την ιστοσελιδα
giorgos147
06-11-2008, 22:43
Καλησπέρα σε όλο το Forum... μόλις σήμερα έκανα εγγραφή...
πότε έκανες εγγραφή???
Μας δουλεύεις ρε φιλαράκι???
Πρώτα απο όλα δες τι λέει στο προφίλ σου
Ημ. Εγγραφής: Mar 2005
:devil::devil::devil:
DimVavas
07-11-2008, 10:53
oντως τοτε εχει εγραφει
1)Θέλω να φτιάξω ένα test-shop που να πουλά τα S όπλα και στολές, να είναι φτηνά 10 adena να δοκιμάζουν τα όπλα η παίχτες και μετά από 1 λεπτό να χάνετε τα όπλα.
(το shop ξέρω να το φτιάξω, δεν ξέρω πώς θα χάνονται τα άπλα μετά από 1 λεπτό )
Ο κώδικας είναι αυτός αλλά δεν καταλαβαίνω στις 8&9 γραμμές είναι οι λίστες με της στολές που που δοκιμάζουμε και μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνονται, πώς μπορώ να φτιάξω δικιά μου λίστα με στολές S
1)<html><body>Trader Jackson:<br>
2)Come on in! What are you looking for? We have many fine items, so take a look around. 3)Remember, it always pays to buy the best armor and weapons possible -- your battles will become 4)so much easier.<br>
5)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000200">Buy Fighter equipment.</a><br>
6)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000201">Buy Mystic equipment.</a><br>
7)<a action="bypass -h npc_%objectId%_exc_multisell 003">Exchange equipment.</a><br>
8)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000200">Wear Warrior equipment.</a><br>
9)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000201">Wear Mystic equipment.</a><br>
10)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Sell">Sell</a><br>
11)<a action="bypass -h npc_%objectId%_TerritoryStatus">See the Lord and get the tax rate 12)information.</a><br>
13)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Quest">Quest</a>
14)</body></html>
2)οι hero όταν σταματήσουν να είναι hero μπορούν ακόμα να βάζουν τα όπλα hero πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό να μην μπορούν να φοράνε τα όπλα
ειναι αληθεια οτι θα ενωθουν ο devianne με τον bartz?
Πάντως εδώ στον Devianne έχει βουήξει ο τόπος...
εσύ πού βρίσκεσαι?
NOP$TRIM
12-11-2008, 14:56
Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί τρώω συνέχεια critical error
ειδικά αν ανοίξω 4 l2;
GPU: ATI 4870
RAM: 4GB και όχι 2 που λέει εδώ...
http://img247.imageshack.us/img247/8913/37461294gy3.jpg
εγω ειμαι devianne αλλα δεν εχω ακουσει κατι τετιο εσυ που το διαβασες?
Παιδιά, καινούργιοs Lineage 2 Gracia(CT2) Part 1 PvP άνοιξε!
Είναι Ελληνικός server αλλά έχει και ξένους και λέγεται Prince από ότι καταλάβατε από τον τίτλο. Επίσης, δεν έχει καθόλου lag επειδή σικώνεται από dedicated server!
Μου αρεσεί πολύ ο server όπως και σε άλλους αλλά δεν έχει κόσμο επειδή είναι καινουργιός.
Όποιος ψάχνει για Gracia Part 1 PvP server ας μπει εδώ!!
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο website.
website: l2prince.dom.gr
1)Θέλω να φτιάξω ένα test-shop που να πουλά τα S όπλα και στολές, να είναι φτηνά 10 adena να δοκιμάζουν τα όπλα η παίχτες και μετά από 1 λεπτό να χάνετε τα όπλα.
Ο κώδικας είναι αυτός αλλά δεν καταλαβαίνω στις 8&9 γραμμές είναι οι λίστες με της στολές που που δοκιμάζουμε και μετά από 5 δευτερόλεπτα χάνονται, πώς μπορώ να φτιάξω δικιά μου λίστα με στολές S
2)Come on in! What are you looking for? We have many fine items, so take a look around. 3)Remember, it always pays to buy the best armor and weapons possible -- your battles will become 4)so much easier.<br>
5)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000200">Buy Fighter equipment.</a><br>
6)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 3000201">Buy Mystic equipment.</a><br>
7)<a action="bypass -h npc_%objectId%_exc_multisell 003">Exchange equipment.</a><br>
8)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000200">Wear Warrior equipment.</a><br>
9)<a action="bypass -h npc_%objectId%_Wear 3000201">Wear Mystic equipment.</a><br>
11)<a action="bypass -h npc_%objectId%_TerritoryStatus">See the Lord and get the tax rate 12)information.</a><br>
14)</body></html>
2)οι hero όταν σταματήσουν να είναι hero μπορούν ακόμα να βάζουν τα όπλα hero πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό να μην μπορούν να φοράνε τα όπλα
Νομίζω ότι το 3000200 είναι αρχείο multisell xml. Το wear έχει bug και θα σου πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσεις.
micraSport
17-11-2008, 15:45
βρήκα έναν server lineage cracia σχετικα καινούριο...
http://www.exilian.tk/
για όποιον ενδιαφέρεται....
lion2486
17-11-2008, 17:38
14)</body></html>
1) στο 8-9 είναι mutlisell και απλά βάζεις στην βάση δεδομένων duration! (όχι -1 που είναι άπειρο!). Έτσι μετράει το χρόνο που χρησιμοποιείται το item και μετα χάνεται.
2) Υπάρχει η ρύθμιση στα config του gameserver(altsettings) :
# If True Hero Weapons can be only eq by Heros cant be traded sold etc..
StrictHeroSystem = True
Το κάνεις False!
L2memories.com
σερβερ απτο 2005 εχει αλλαξει πολλα ονοματα
χ45 +χ700
πολλοι ελληνες μεσα
στν χ45 ολο καμενοι+donors
στον χ700 μονο καμενοι :P
παραταω το l2 γτ πας wow μερια αλλα αυτος ο σερβερ ειναι ο καλυτερος που ειχα παιξει
fix bug κ τετοια
edit:ξεχασα να πω γινεται update μια βδομαδα το πολυ, αφου βγει νεο patch κ τωρα ειναι gracia part 2 :)
chrislem
26-11-2008, 19:03
Παιδιά ψάχνω γρήγορα και απεγνωσμένα έναν server για Lineage Gracia Client! Bασικά με ενδιαφέρει να έχει μεγάλο xp και sp, να είναι ελληνικός (στην ανάγκη δεν με χαλάει και ξένος), να μαζεύει πολλά άτομα και να έχει gmshop. Είναι για internet cafe και μια δουλειά που έχω αναλάβει..
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!
lion2486
29-11-2008, 19:31
Παιδιά ψάχνω γρήγορα και απεγνωσμένα έναν server για Lineage Gracia Client! Bασικά με ενδιαφέρει να έχει μεγάλο xp και sp, να είναι ελληνικός (στην ανάγκη δεν με χαλάει και ξένος), να μαζεύει πολλά άτομα και να έχει gmshop. Είναι για internet cafe και μια δουλειά που έχω αναλάβει..
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!
free private servers www.l2.hopzone.net
Καλύτερα να μην αρχίσουμε να διαφιμίζουμε servers εδώ. Κοίτα μόνος σου όποιον σου κάνει!
ankougen
02-12-2008, 11:47
Φίλοι γεία σας και πάλι. Δεν έχω παίξει μέχρι σήμερα το πασίγνωστο σε όλους Lineage2. Θέλω να παίξω και προσπαθώντας να διαβάσω τον οδηγό βλέπω ότι ξεκινάει από το 2004 μέχρι σήμερα... Από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Επίσης από ότι διάβασα είδα ότι κάποιους servers τους κλείσανε, νέοι ανοίξανε κτλ... Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κατεβάσει το "L2_C4_Installer.zip (μέγεθος 2,31GB)" και το "L2_Gracia_Part_2_Live_Installer.zip (μέγεθος 3,91GB)".
-Ποιο από τα δύο τρέχω στον υπολογιστή μου;
-Αυτά που διάβασα στην αρχή του φόρουμ για να κατεβάσω server files και client, πρέπει να τα κάνω ή περιλαμβάνονται μέσα στα αρχεία που κατέβασα;
-πρέπει να κάνω ρυθμίσεις σε κάποιο αρχείο ή κάτι άλλο;
-Γενικά τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να παίξω το παιχνίδι σε free server;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!
Αυτα που εχεις κατεβασει ειναι δυο διαφορετικες εκδοσεις του παιχνιδιου ( η πρωτη που αναφερεις ειναι παλαιωτερη) και εχει να κανει με την συμβατοτητα του σερβερ που θες να παιξεις. Για αρχη λοιπον καλυτερα να επισκευτεις το http://l2.hopzone.net/ και να κοιταξεις ποιος σερβερ σε ενδιαφερει. Επειτα αφου βρεις καποιον ενδιαφερον σερβερ πρεπει να κοιταξεις να ειναι συμβατος ειτε με το C4 ειτε με το Gracia 2. Αυτο το λεει στην ιστοσελιδα του σερβερ. Υπαρχουν και αλλες εκδοσεις του μαιχνιδιου οπως θα διαπιστωσεις (π.χ. Kamael, Gracia part 1, Cronicle 5 κλπ). Οποτε αφου βρεις καποιον συμβατο σερβερ, κανεις εγκατασταση την εκδοση που πρεπει και στην συνεχεια απο το σιτε του σερβερ κατεβαζεις το πατς και το τοποθετεις οπου σου λεει στις οδηγιες το σιτε. Ελπιζω να σε βοηθησα καπως :-D
Dimitris_Ins
06-12-2008, 16:03
προτεινετε l2 pvp servers να εχω κατι να ασχολουμαι :-):-):-)
ANDY_VEGA
08-12-2008, 15:32
προτεινετε l2 pvp servers να εχω κατι να ασχολουμαι :-):-):-)
http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html
πατα στο location και διαλεξε την ελληνική σημαια για να σου φερει
πάνω πάνω τους ελληνικους και διαλεκσε εναν :)
KOSMAS73
09-12-2008, 18:18
Έβαλα σε φρεσκοφορμαρισμένο pc το lineage και αντιμετώπιζω τα εξής προβλήματα.
Σημείωση, ο σερβερ είναι private. Μόλις ξεκιναγε το παιχνίδι και μετά που φόρτωνε το μπανερακι και πήγαινε να δείξει την οθόνη που κάνεις λογκ ιν, έκανε ρεσταρτ ο υπολογιστής, μετά από ψάξιμο στο Google είδα ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα φταίει ο Game Guard, βρήκα και έτρεξα ένα GGkiller, όλα καλά έως εδώ, τώρα ξεκάνει το παιχνίδι και μετά από 15 – 20 δευτερόλεπτα κλείνει χωρίς κάποιο ερορ.
Με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.
Έχει κάνεις ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να γίνει ώστε να δουλέψει κανονικά;
εχω βαλει το συστεμ παλι, εκανα όλα τα update, και γενικα οτι ήξερα το έκανα....
lion2486
10-12-2008, 12:28
Έβαλα σε φρεσκοφορμαρισμένο pc το lineage και αντιμετώπιζω τα εξής προβλήματα.
Σημείωση, ο σερβερ είναι private. Μόλις ξεκιναγε το παιχνίδι και μετά που φόρτωνε το μπανερακι και πήγαινε να δείξει την οθόνη που κάνεις λογκ ιν, έκανε ρεσταρτ ο υπολογιστής, μετά από ψάξιμο στο Google είδα ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα φταίει ο Game Guard, βρήκα και έτρεξα ένα GGkiller, όλα καλά έως εδώ, τώρα ξεκάνει το παιχνίδι και μετά από 15 – 20 δευτερόλεπτα κλείνει χωρίς κάποιο ερορ.
Με πετάει στην επιφάνεια εργασίας.
Έχει κάνεις ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να γίνει ώστε να δουλέψει κανονικά;
εχω βαλει το συστεμ παλι, εκανα όλα τα update, και γενικα οτι ήξερα το έκανα....
θα σου πρότεινα:
1) Να ελένξεις τις θερμοκρασίες του συστήματός σου
2) Να κάνεισ re/install το directX όπως και τα drivers σου
3) Να δοκιμάσεις επανεγκατάσταση του παιχνιδιού από αξιόπιστη πηγή (π.χ. αυθεντικό, download από την NCsoft...)
κατι ασχετο ο l2-chocolate εκλισε ? ηταν απο τουσ καλιτερους server
NamelessOne
10-12-2008, 16:01
Ξεκίνησε να παίζει μήπως κανένας στον LineWorld που μόλις άνοιξε;
romjustbe
18-12-2008, 11:59
Προβλημα με KIS 2009 και gamemon.des δεν μπορω να παιξω Lineage 2 συγκεκριμενα Gracia/Hellbound/Kamael Clients
http://i184.photobucket.com/albums/x119/iroulam/asdas.jpg
lion2486
20-12-2008, 20:40
Προβλημα με KIS 2009 και gamemon.des δεν μπορω να παιξω Lineage 2 συγκεκριμενα Gracia/Hellbound/Kamael Clients
http://i184.photobucket.com/albums/x119/iroulam/asdas.jpg
Ίσως να δοκίμαζες να απενεργοπιήσεις το anti-virus?
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας .θέλω να ξεκινήσω l2 αλλα δεν ξέρω σε πιο server na παίξω .θέλω να με βοηθήστε να μ πείτε απο ποθ μπορώ να kαtεβάσω το l2 σε ποιο server να παίξω (θέλω καπιον οχι και πολύ ευκολο ούτε πολύ δύσκολο όπου να έχει αρκετό κόσμο)απο που μπορώ να κάνω account σε αυτο το server και πως να κάνω εγκατάσταση το game στο pc μου.ξέρω οτι ζητάω παρα πολλα αλλα θα σας είμαι υποχρεος εαν με βοηθήσετε !
σορυ για τα ορθογραφικα!!
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 11 : 57 : 57-----
παιδια ξέρει κανείς να με βοηθήσει γτ ειναι μεγάλη ανάγκη!
JohnnyDragon
29-12-2008, 22:52
παιδια ξέρει κανείς να με βοηθήσει γτ ειναι μεγάλη ανάγκη!
:lol: :lol: :lol: μεγάλη ανάγκη να καείς ??? χαχαχαχα!!
Λοιπόν εάν θες σερβερ με κόσμο και free χωρίς donate εγώ θα σου πρότινα να μπεις noobwars.
l2.noobwars.gr αυτό είναι το site του σερβερ. Απο εκεί μπορείς να κάνεις και account.
φίλε spokerako αν μπορούσα θα σε βοηθούσα αλλα δεν ξέρω τπτ απο αυτά γτ κ εγώ θέλω βοήθεια!Παιδιοά για server είχα ακούσει κάτι για έναν mafia και ένα elite υπάρχουν ακόμα αυτοί ή εχουν κλείσει??απο που μπορώ να κατεβάσω το lineage 2 και πως να το εγκαταστήσω ???
lion2486
30-12-2008, 19:05
φίλε spokerako αν μπορούσα θα σε βοηθούσα αλλα δεν ξέρω τπτ απο αυτά γτ κ εγώ θέλω βοήθεια!Παιδιοά για server είχα ακούσει κάτι για έναν mafia και ένα elite υπάρχουν ακόμα αυτοί ή εχουν κλείσει??απο που μπορώ να κατεβάσω το lineage 2 και πως να το εγκαταστήσω ???
L2 Mafia (Ελληνικός) www.l2mafia.gr [6 gameservers]
L2 Elite (Από Αργεντινή) www.l2elite.us [x45-x15]
αν θες πολύ κόσμο έχει στον elite χ45. Επίσης έχει πολύ lag και αν δεν κανεις donate 1.000$ δεν το χαιρεσαι..., όλοι έχουν κάνει donate εκεί! Μερικοί όμως, όπως και εγώ, έκαναν subclass (ολόκληρα quest) και noblesse και έχουν και elite armor και 2x +16, ΧΩΡΙΣ DONATE!
ευχαριστώ πολύ ion τώρα εάν μπορεί να με βοηθήσει κανείς να το εγκαταστήσω και να το κατεβάσω από κάπου!επίσης το link που μ έδωσες για το mafia δεν ανοίγει!
lion2486
31-12-2008, 19:14
ευχαριστώ πολύ ion τώρα εάν μπορεί να με βοηθήσει κανείς να το εγκαταστήσω και να το κατεβάσω από κάπου!επίσης το link που μ έδωσες για το mafia δεν ανοίγει!
Λοιπόν εδώ (http://www.gamershell.com/search/?q=lineage) θα διαλέξεις ποιά έκδοση του παιχνιδιού θέλεις. Για τον elite C4 και για τον mafia νομιζω Interlude. To link του mafia μου δουλεύει εμένα. Το κάνεις Install σαν κανονικό παιχνίδι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ! Αν την πατισεις θα αρχισει το Update σε Gracia part 2! Αν θελεις να το ανοίξεις από το φάκελο \lineage II\system\l2.exe
Λοιπόν εδώ (http://www.gamershell.com/search/?q=lineage) θα διαλέξεις ποιά έκδοση του παιχνιδιού θέλεις. Για τον elite C4 και για τον mafia νομιζω Interlude. To link του mafia μου δουλεύει εμένα. Το κάνεις Install σαν κανονικό παιχνίδι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ! Αν την πατισεις θα αρχισει το Update σε Gracia part 2! Αν θελεις να το ανοίξεις από το φάκελο \lineage II\system\l2.exe
ευχαριστώ παρα πολύ ρε φίλε με βοήθησες πραγματικά!10000000000000000000000ευχαριστώ!
αλλα να κάνω μια ερώτηση κάθε φορά που θα θέλω να παίξω αλο server θα πρέπει να κατεβάσωκαι διαφορετικό game ή να το κάνω update ???
lion2486
01-01-2009, 16:45
Αν κάνεις Update θα γίνει Gracia part2. Πάντα το τελευταίο client του official. Εγώ έχω όλα τα clients σε έναν εξωτερικό και είτε κάνω update καθε φορά το ψλιεντ που θέλω, είτε το επαναεγκαθιστώ. (Πρωσοπικά τα έχω όλα ταυτόχρονα "εγκατεστημένα")
POWERTURBINE
03-01-2009, 18:48
καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας
σημερα αποφασισα να παιξω official la2 μετα απο χρονια παιχτης σε private servers και πολλα wipe.
κατεβασα το gracia ,το εκανα setup ekana update και ολα καλα μεχρι εδω.
εφτιαξα account και πηγα σημερα στο πλαισιο και αγορασα 60 days game time card της ncsoft.
to θεμα τωρα ειναι οτι παω στο Account Profile και επιλεγω Enter Code βαζω τον κωδικο της καρτας που αγορασα και μου λεει
You can't use the supplied serial code.
The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.
μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω?
μηπως πρεπει πρωτα τα βαλω κανενα κωδικο του la2?cd key?
ευχαριστω!!!!!!
_Drakos_
08-01-2009, 11:50
καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και θελω τη βοηθεια σας
σημερα αποφασισα να παιξω official la2 μετα απο χρονια παιχτης σε private servers και πολλα wipe.
κατεβασα το gracia ,το εκανα setup ekana update και ολα καλα μεχρι εδω.
εφτιαξα account και πηγα σημερα στο πλαισιο και αγορασα 60 days game time card της ncsoft.
to θεμα τωρα ειναι οτι παω στο Account Profile και επιλεγω Enter Code βαζω τον κωδικο της καρτας που αγορασα και μου λεει
You can't use the supplied serial code.
The supplied serial code is valid, but it can not be used to create a new account and it can not be applied to any accounts you already have.
μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω?
μηπως πρεπει πρωτα τα βαλω κανενα κωδικο του la2?cd key?
ευχαριστω!!!!!!
Καλησπέρα φίλε:-) Για να κάνεις create account θα πρέπει να αγοράσεις το game είτε ηλεκτρονικά είτε από κάποιο κατάστημα. Με την αγορά του game έχεις και μία gametime card ο κωδικός της οποίας είναι τελείως διαφορετικός από τους κωδικούς που κάνεις μετά ανανέωση του account σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις create account και να μπεις στο κόσμο του Lineage:-D Εγώ έχω 2 account και συνεχίζω ακάθεκτος:lol:
Καλησπέρα…
Καλή χρονιά σε όλους …
Λοιπόν σχετικά με java που είμαι άσχετος και θέλω λίγη βοήθεια …
Έχω το ένα pack της l2jfree το έχω κάνει compile και θέλω να περάσω κάποιους κώδικες σχετικά με το anti-phx …Τι πρέπει να κάνω προσπάθησα να τους περάσω χωρίς αποτέλεσμά …μάλλον με λάθος τρόπο μπορείτε να μου πείτε πώς θα τους περάσω…
Ευχαριστώ!!!
Lineage 2 Inferno, in based upon the principle of end-game retail.
You start in Giran at level 85, The Shop will supply you with Armour, Weapons and Consumables for free.
You cannot dual box in L2Inferno. You can have 1 account open per PC (no limit per IP).
The only “farmable” items in L2Inferno are Lifestones which all mobs have been programmed to drop, along with a small amount of adena.
Farm area’s to date are:
* Forge of the Gods
* Monestary of Silence
* Wall of Argos
* Hot Springs
* Ketra Orc Outpost
* Dragon Valley Cave
* Imperial Tomb
* Pagan’s Temple
The aim of L2Inferno is Instant PvP, a place where you know that you can login, gear up and be the same as everyone else, except of course buffers are required and the inability to dual box, will see some real PvP.
* Instant Level 85 on login.
* Instant Level 80 on subclass.
* Free Noblesse. Just speak to the “Noble Maker”.
* Noblesse have no “Summon CP Potion” skill.
* Heroes have only glow, no skills.
* Olympiad fully working.
* Antibot and Antihack System.
* Full Geodata with Dynamic Pathfinding.
* No Mana Potion.
* NPC of each race for subclass.
* Free A and S Grade/Elixirs/Shots.
* Global Gatekeeper.
* No NPC Buffer.
* Buff Duration 20 minutes.
* Dances/Songs Duration 2 minutes.
* Starting at Giran Town.
* Respawn on death at Giran Town.
* Clan Halls by Donation only.
* Clan Leveling:
Level 1: 10 members
Level 2: 15 members
Level 3: 20 members
Level 4: 30 members
Level 5: 40 members
Level 6: 60 members and 10.000 clan rep points
Level 7: 80 members and 20.000 clan rep points
Level 8: 100 members and 40.000 clan rep points
Level 9: 120 members and 60.000 clan rep points
Level 10: 140 members and 80.000 clan rep points
* Clan War: 5 rep points per kill.
* No item enchant.
* No skill enchant.
* Auto learn skills.
* Auto learn Divine Inspiration.
* No Spellbook needed to learn skills.
* Free Profession change.
* Auto Loot.
* No Item Discard/Drop.
* Global (all region) shout and trade chat.
* Custom farming zones level 85.
* Clean Droplist that includes only Adena and Life Stones.
* Clean Spoilist that includes only Adena and Life Stones.
* Dual Sword Weapons are set with +4 Enchant bonus, but without enchant.
www.l2inferno.com (www.l2inferno.com)
Γειά σας ρε αλάνια για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοηθειά σας.Προσπαθώ να παίξω Lineage 2 απο το σπίτι και δεν μπορώ.Το προβλημά μου είνια το εξής: έχω εγκαταστήσει κανονικά το lineage 2 το έκανα update στό gracia 2 και πάω να το ξεκινήσω κανονικά απο το c/programm files/lineage 2/sysytem/exe.Οταν το ξεκινάω ανίγει κανονι΄κα το παράθυρο για να βάλεισ το όνομα και τον κωδικό και μετά βγαίνει μια προηδοποίηση και γράφει a hacker tool had discoverd.Επειτα κλίνει το LINEAGE.Υποπτεύομαι οτι πρέπει να έχει να κάνει με το αντιβιοτικό το οποίο είναι panada global seciurity.Aν κάποιος μπορεί να μου έχει το ίδιο αντιβιοτικό και ξέρει παρακαλώ να μου πει τι να κάνω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
billakoskav
22-01-2009, 20:32
προφανώς το antivirus σου έχει κάποια ενεργοποιημένη ασπίδα για το L2!! άνοιξε το antivirus και ψάξε να βρεις ποία προγράμματα σου αποκλείει!!!
gherudos
22-01-2009, 20:39
Αν παίζεις σε πειρατικό server πρέπει να ανοίξεις το αρχείο hosts και να προσθέσεις μερικές url,αυτός είναι ο λόγος που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.
Γειά σας ρε αλάνια για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοηθειά σας.Προσπαθώ να παίξω Lineage 2 απο το σπίτι και δεν μπορώ.Το προβλημά μου είνια το εξής: έχω εγκαταστήσει κανονικά το lineage 2 το έκανα update στό gracia 2 και πάω να το ξεκινήσω κανονικά απο το c/programm files/lineage 2/sysytem/exe.Οταν το ξεκινάω ανίγει κανονι΄κα το παράθυρο για να βάλεισ το όνομα και τον κωδικό και μετά βγαίνει μια προηδοποίηση και γράφει a hacker tool had discoverd.Επειτα κλίνει το LINEAGE.Υποπτεύομαι οτι πρέπει να έχει να κάνει με το αντιβιοτικό το οποίο είναι panada global seciurity.Aν κάποιος μπορεί να μου έχει το ίδιο αντιβιοτικό και ξέρει παρακαλώ να μου πει τι να κάνω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
δοκιμασες να κλεισεις τη μ**ια και να πας να ανοιξεις L2 ??
δοκιμασε πρωτα αυτο για να δεις αν φταει το antivirus και μετα ψαξτο......:cool:
lion2486
23-01-2009, 07:48
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
topic σελιδα 111:
C:/Windows/system32/drivers/etc/hosts
Open with : notepad
και κάτω κάτω προσθέτουμε μία σειρά με την εξής ip
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com
GameGuard killer!
SEARCH!
Koritsi_Gia_PC
25-01-2009, 01:58
Close εντελώς το Firewall.. Διαγράφεις το Gameguard, και ξανακάνεις Update..
/Koritsi_Gia_PC
dorevanftw
27-01-2009, 16:21
Γεια σας εχω ενα server Lineage (l2emu) και θελω να τον στιλω σε ετερια η οποια μοθ δινει latest CentOS4 λογισμικο γινετε να το σικοσω σε αυτο το λογισμικο?????
Η Ομαδα της xsystem σας καλοσωριζει στον ολοκαινουριο lineage2 gracia part2 j server!Επισκεφτειτε μας στο παρακατω link.www.l2xsystem.net!
gherudos
28-01-2009, 23:27
Java?Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω :P
Koritsi_Gia_PC
29-01-2009, 01:16
Γιατί παρακαλώ? Τι έχει το Java..?
/Μαρία
lion2486
29-01-2009, 20:09
Η java πάντως είναι μία πολύ αξιοπρεπείς γλώσσα προγραμματισμού με πολλές δυνατότητες, τώρα το κατά πόσον έχεις πέσει πάνω σε αδούλευτους servers και σου έχει χαλάσει την εικόνα, δεν ξέρω. Πιστεύω πάντως πως και ο official θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε java...
Koritsi_Gia_PC
29-01-2009, 22:13
Φυσικά και θα μπορούσε, το έμαθε όλη η πιτσιρικαρία (δε ξέρω για τον παραπάνω, αλλά αυτό είναι η αλήθεια) και κατηγορεί τη γλώσσα Java χωρίς να έχει ΚΑΝ ιδέα τι είναι και τι δυνατότητες έχει..
Η γλώσσα Java φτιάχνει από αεροπλάνα μέχρι και καφετιέρες. ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς να κάνεις ΑΨΟΓΟ L2 Server με Java (Geodata κτλπ), και το σημαντικότερο εάν δεν είχε δουλέψει η L2J Team το Java Server Project.. απλούστατα δεν θα υπήρχαν Free Private Server ΝΟΜΙΜΟΙ !
Για να μη μιλήσω για τη καλύτερη συμβατότητα που προσφέρει..
Άσε τώρα, Java = Άθλιοι x5000 ρώσικοι PeeVeePee Servers είναι η καραμέλα.. πάρε κόσμε πιπίλα "Java sucks".. >_>
/Koritsi_Gia_PC
[
ρε παλικαρια εχω ενα προβλημα...δεν mpορω να μπω στον official..ενω εχω κατεβασει το garcia part 2 μου κολαει στο log in...σασ παρακαλω help me..μηπωσ πρεπει να παω παρω κανα update για τον official;;;;;γιατι σημερα που πηγα να παρω την αναννεωση ειδα ενα cd που ηταν ενα update για το garcia..plz help me...thanks..
-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 01 : 24 : 53-----
ρε παλικαρια εχω ενα προβλημα...δεν mpορω να μπω στον official..ενω εχω κατεβασει το garcia part 2 μου κολαει στο log in...σασ παρακαλω help me..μηπωσ πρεπει να παω παρω κανα update για τον official;;;;;γιατι σημερα που πηγα να παρω την αναννεωση ειδα ενα cd που ηταν ενα update για το garcia..plz help me...thanks..
παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί συνέχεια τρώώ critical error από το mafia??είναι πολύ σπαστικό αυτό που γίνετε! μήπως υπάρχει τρόπος να το διορθώσω??
_Drakos_
09-02-2009, 10:42
[
-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 01 : 24 : 53-----
Το L2 κάνει auto update όταν το τρέχεις κατευθίαν. Κάποιο άλλο πρόβλημα θα υπάρχει. Το Garcia έχει ένα μικρό θεματάκι όταν κάνεις Log in και "φαίνεται" σαν να κολλάει αλλά δεν κολάει. Κάνε ένα check files από το αρχικό menou και ξαναπροσπάθησε:cool:
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πώς μπορώ να κάνω install παλαιότερη έκδοση του linage 2 (interlude) ενώ ήδη έχω στο pc μου εγκατεστημένο νεότερο chronicle (gracia 2). Κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης λαμβάνω το μήνυμα ότι έχω ήδη εγκατεστημένη νεώτερη έκδοση και η εγκατάσταση σταματάει. Ισχύει ακόμα αυτό που κάναμε παλιότερα (chronicle 1-2) που αν απλά γράφαμε σε cd τα αρχεία από τον σκληρό και τα κάναμε c/p σε άλλο pc τρέχει κανονικά?
Koritsi_Gia_PC
11-02-2009, 11:54
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πώς μπορώ να κάνω install παλαιότερη έκδοση του linage 2 (interlude) ενώ ήδη έχω στο pc μου εγκατεστημένο νεότερο chronicle (gracia 2). Κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης λαμβάνω το μήνυμα ότι έχω ήδη εγκατεστημένη νεώτερη έκδοση και η εγκατάσταση σταματάει. Ισχύει ακόμα αυτό που κάναμε παλιότερα (chronicle 1-2) που αν απλά γράφαμε σε cd τα αρχεία από τον σκληρό και τα κάναμε c/p σε άλλο pc τρέχει κανονικά?
Απλούστατο.
Πας στο Directory του Lineage2 σου και κάνεις μετονομασία τον φάκελο (π.χ από "LineageII" σε "Lineage2KoritsiGiaPCRocks"). Μετά πας στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και κάνεις απεγκατάσταση το LineageII (όχι, δεν θα γίνει η απεγκατάσταση γιατί δεν θα το βρει αφού του άλλαξες το όνομα).
Το σύστημα τότε θα νομίζει ότι το απεγκατέστησε, και έτσι είσαι ελεύθερος να το εγκαταστήσεις ξανά και βάζεις το Interlude.
Στη περίπτωση που θέλεις και 3ο Server, Hellbound κάνεις το παρακάτω..
Πας στο Directory του Lineage2 σου και κάνεις μετονομασία στον φάκελο (π.χ από "LineageII" σε "Lineage2KoritsiGiaPCRocks2"). Μετά πας στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και κάνεις απεγκατάσταση το LineageII (όχι, δεν θα γίνει η απεγκατάσταση γιατί δεν θα το βρει αφού του άλλαξες το όνομα).
Και ξανά και ξανά και ξανά..
/Μαρία
παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί συνέχεια τρώώ critical error από το mafia??είναι πολύ σπαστικό αυτό που γίνετε! μήπως υπάρχει τρόπος να το διορθώσω??
κανείς βοήθεια με αυτό !!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Soundstorm21
13-02-2009, 15:22
Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα μια χαρη.Εχω ενα server L2 και θελω ολιγων help.Πως αλλαζω ονομα τον server?Πως κανω το register του L2 σε Auto Register?Please Help!!!!
Alchemist`
14-02-2009, 11:00
Ψάχνω εδώ και ώρες παντού για τα συγκεκριμένα files, αλλά τζίφος... Φαντάζομαι λόγω παλαιότητας δεν υπάρχουν πουθενά... Τα έχει μήπως κανείς εδώ?
Ψάχνω τα εξής αρχεία:
Meifu's C1 Server (177.06 MB)
L2server.zip (1.81 MB)
L2ASP.zip (434.1 KB)
l2decrypt.zip (24.0 KB)
DBScript.zip (103.4 KB)
GM_commands.zip (1.2 KB)
npcdata.zip (152.6 KB)
Fixed15-10-2004html.zip
l2cnpatch.zip
c2textures.zip
l2cnmeshes.zip
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :)
lion2486
14-02-2009, 23:29
κανείς βοήθεια με αυτό !!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ίσως να ελένξεις τη σύνδεσή σου... Είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι προβλημα του server? παλια ήταν μια χαρά... αν εξακολουθει το προβλημα στειλε μου ένα Pm να ειδοποιήσω τον admin.
Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα μια χαρη.Εχω ενα server L2 και θελω ολιγων help.Πως αλλαζω ονομα τον server?Πως κανω το register του L2 σε Auto Register?Please Help!!!!
Λοιπόν, για να αλλάξεις το όνομα του server από το παιχνίδι, δηλαδή το όνομα που θα βλέπουν οι πέχνες στο client πρέπει να πειράξεις κάποια αρχεία από το φάκελο "system'', Κοινώς patch! Βέβαια είναι παράνομο γιατί παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα της NCSoft και δεν ξερω αν μπωρώ να πω παραπάνω στο forum. Τώρα όσον αφορά το Login ό,τι θες βρίσκεται στα login/config/ του server σου. Απλά βάζεις true/False ό,τι θες εκει μέσα (/login/config/loginserver.properties -> ανοιγμα με σημειοματάριο/notepad +)
Ψάχνω εδώ και ώρες παντού για τα συγκεκριμένα files, αλλά τζίφος... Φαντάζομαι λόγω παλαιότητας δεν υπάρχουν πουθενά... Τα έχει μήπως κανείς εδώ?
Ψάχνω τα εξής αρχεία:
Meifu's C1 Server (177.06 MB)
L2server.zip (1.81 MB)
L2ASP.zip (434.1 KB)
l2decrypt.zip (24.0 KB)
DBScript.zip (103.4 KB)
GM_commands.zip (1.2 KB)
npcdata.zip (152.6 KB)
Fixed15-10-2004html.zip
l2cnpatch.zip
c2textures.zip
l2cnmeshes.zip
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :)
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.... πρέπει να έχω μερικά στο δίσκο μου, αλλά το pc μου έχει κυριευτεί από ιό και 2ον πρέπει να είναι λίγο παράνομα αρχειάκια... δεν ξερω αν επιτρέπεται να τα δημοσιεύσω εδώ.
Soundstorm21
16-02-2009, 13:47
Ίσως να ελένξεις τη σύνδεσή σου... Είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι προβλημα του server? παλια ήταν μια χαρά... αν εξακολουθει το προβλημα στειλε μου ένα Pm να ειδοποιήσω τον admin.
Λοιπόν, για να αλλάξεις το όνομα του server από το παιχνίδι, δηλαδή το όνομα που θα βλέπουν οι πέχνες στο client πρέπει να πειράξεις κάποια αρχεία από το φάκελο "system'', Κοινώς patch! Βέβαια είναι παράνομο γιατί παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα της NCSoft και δεν ξερω αν μπωρώ να πω παραπάνω στο forum. Τώρα όσον αφορά το Login ό,τι θες βρίσκεται στα login/config/ του server σου. Απλά βάζεις true/False ό,τι θες εκει μέσα (/login/config/loginserver.properties -> ανοιγμα με σημειοματάριο/notepad +)
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.... πρέπει να έχω μερικά στο δίσκο μου, αλλά το pc μου έχει κυριευτεί από ιό και 2ον πρέπει να είναι λίγο παράνομα αρχειάκια... δεν ξερω αν επιτρέπεται να τα δημοσιεύσω εδώ.
ΟΚ φιλε.......ευχαριστω.Αν και δεν με βοηθησες αρκετα στο name αλλα no problem.
Error in file K:\Server\Lineage2\gameserver\data\stats\armor\13300-13399.xml
java.lang.IllegalStateException: No SQL data for Item ID: 13308 - name: Light Pu
rple-Maned Horse Mounting Bracelet (Event) - 7-day Limited Period
at net.sf.l2j.gameserver.skills.DocumentItem.parseItem(DocumentItem.java
:123)
at net.sf.l2j.gameserver.skills.DocumentItem.parseDocument(DocumentItem.
java:97)
at net.sf.l2j.gameserver.skills.DocumentBase.parse(DocumentBase.java:117
)
at net.sf.l2j.gameserver.skills.SkillsEngine.loadData(SkillsEngine.java:
155)
at net.sf.l2j.gameserver.skills.SkillsEngine.loadArmors(SkillsEngine.jav
a:115)
at net.sf.l2j.gameserver.datatables.ItemTable.<init>(ItemTable.java:342)
at net.sf.l2j.gameserver.datatables.ItemTable.getInstance(ItemTable.java
:210)
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.<init>(GameServer.java:212)
at net.sf.l2j.gameserver.GameServer.main(GameServer.java:535)
Λοιπόν Το Παραπάνω σφάλμα δεν μου το εμφανίζει μονο για αυτο το αρχείο αλλά και για κανένα δυο ακόμα στον φάκελο weapons ... Τα αρχεία τα έχω κανεί compile...
Μήπως μπορεί καποίος να μου πεί τι μπορεί να φταιεί?
JohnnyDragon
19-02-2009, 12:56
Error in file K:\Server\Lineage2\gameserver\data\stats\armor\13300-13399.xml
java.lang.IllegalStateException: No SQL data for Item ID: 13308 - name: Light Pu
Αυτό εδώ το πρόσεξες?
[QUOTE=JohnnyDragon;2577343]Error in file K:\Server\Lineage2\gameserver\data\stats\armor\13300-13399.xml
Αυτό εδώ το πρόσεξες?[/QUOTE
οκ συγνωμη δεν το προσεξά...
Xaralambos
22-02-2009, 22:43
Πρόκειται για ένα προγραμματάκι αν γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ
κάποιο tutorial ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα ας βοηθήσει παρακαλώ
PS Το είχα ανοίξει και σαν θέμα αλλά με έστειλαν σε αυτή την ενότητα
lion2486
22-02-2009, 22:58
Πρόκειται για ένα προγραμματάκι αν γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ
κάποιο tutorial ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα ας βοηθήσει παρακαλώ
PS Το είχα ανοίξει και σαν θέμα αλλά με έστειλαν σε αυτή την ενότητα
1ον με το l2hlapex δεν πρόκειται να καταφέρεις σχεδόν τίποτα!
2ον αυτα τα προγράμματα λειτουργούν με τη λογική των clientpackets και λειτουργού μόνο σε Java Servers
3ον υπάρχει κάποιου είδους προστασία σε Java servers
4ον πιθανό να φας bann ή bann-ip
5ον ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Σκέψου, ο άλλος χάλασε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του για να φτιάξει τον server, και το κάνει γιατί του αρέσει... γιατί να πας εσύ και να γ***σεις όλη του τη δουλειά? Τί θα κερδίσεις? Αν δεν σου αρέσει ο server, μην τον καταστρέψεις, κάνε τα παράπονά σου και φύγε ήσυχα.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ!
(Αν το βρείς τελικά πολλές εκδόσεις έχουν virus και ανοιχνεύονται από τους servers με τα floodprotection)
Xaralambos
23-02-2009, 00:03
1ον με το l2hlapex δεν πρόκειται να καταφέρεις σχεδόν τίποτα!
2ον αυτα τα προγράμματα λειτουργούν με τη λογική των clientpackets και λειτουργού μόνο σε Java Servers
3ον υπάρχει κάποιου είδους προστασία σε Java servers
4ον πιθανό να φας bann ή bann-ip
5ον ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Σκέψου, ο άλλος χάλασε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του για να φτιάξει τον server, και το κάνει γιατί του αρέσει... γιατί να πας εσύ και να γ***σεις όλη του τη δουλειά? Τί θα κερδίσεις? Αν δεν σου αρέσει ο server, μην τον καταστρέψεις, κάνε τα παράπονά σου και φύγε ήσυχα.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ!
(Αν το βρείς τελικά πολλές εκδόσεις έχουν virus και ανοιχνεύονται από τους servers με τα floodprotection)
Βασικα απ ότι έχω δει το προφραμματάκι αυτό μπορεί να κάνει πολλά
Αν δεν κάνω λάθος ο σέρβερ είναι σε java
Δεν γνωρίζω τι είδους προστασία έχει απλώς υπολογίζω στο ότι είναι σχετικά καινούργιος ο σέρβερ
Δεν με συγκινεί ιδιαίτερα το Ban :-D
Σε καμία των περιπτώσεων δεν σκοπεύω να χαλάσω κάτι απλώς να κάνω το παιχνίδι πιο εύκολο για μένα σε σχέση με κάποιους άλλους ..
Γιάτι ένας απο τους GM θεώρησε σωστό το να ευνοήσει ιδιαίτερα κάποιους(μερικούς επειδή είναι φίλοι του και μερικούς επειδή τον έχουν τρελάνει στο **λογλύψιμο)
Αυτά ...
lion2486
25-02-2009, 18:07
Βασικα απ ότι έχω δει το προφραμματάκι αυτό μπορεί να κάνει πολλά
Αν δεν κάνω λάθος ο σέρβερ είναι σε java
Δεν γνωρίζω τι είδους προστασία έχει απλώς υπολογίζω στο ότι είναι σχετικά καινούργιος ο σέρβερ
Δεν με συγκινεί ιδιαίτερα το Ban :-D
Σε καμία των περιπτώσεων δεν σκοπεύω να χαλάσω κάτι απλώς να κάνω το παιχνίδι πιο εύκολο για μένα σε σχέση με κάποιους άλλους ..
Γιάτι ένας απο τους GM θεώρησε σωστό το να ευνοήσει ιδιαίτερα κάποιους(μερικούς επειδή είναι φίλοι του και μερικούς επειδή τον έχουν τρελάνει στο **λογλύψιμο)
Αυτά ...
Ναι αλλά ποιό το νόημα να παίξεις αν ο σκοπός σου είναι το να "κλέψεις" και όχι να παιξεις απλά για τη διασκέδαση? Είμαι κατά 100% και προτείνω και σε όλους να απορρίπτουν τέτοιους τρόπους, εκτώς και αν ο σκοπός τους είναι να βρούν "τρύπες" και να βοηθήσουν τους διαχειριστές να τις "στοκάρουν"! Και πάλι αν νιώθεις αδικιμένος, μπορείς είτε να διαμαρτηρηθείς είτε να το παραλέιψεις και με την αξία σου να τους ρίχνεις όλους, επειδή θα έχεις μάθει καλύτερα το παιχνίδι.
Καλησπέρα τι γίνετε με το πακέτο της l2j ct2.2 έχει προβλημά με τα soul των kamael κάνουν skills χωρίς να εχεί τα ζητούμενα soul τι φταίει και κατι ακόμα μήπως υπαρχεί καποια ρύθμησή που δεν εχώ κανεί στα config ?
Ευχαριστώ!
lion2486
27-02-2009, 11:24
Καλησπέρα τι γίνετε με το πακέτο της l2j ct2.2 έχει προβλημά με τα soul των kamael κάνουν skills χωρίς να εχεί τα ζητούμενα soul τι φταίει και κατι ακόμα μήπως υπαρχεί καποια ρύθμησή που δεν εχώ κανεί στα config ?
Ευχαριστώ!
Δεν έχω τεστάρει Gracia pack αλλά δες τα συγκεκριμενα skills, πήγενε στο φάκελο \data\stats\skills\ βρές τα κατάλληλα .xml και βρές εκεί μέσα τα skills. Μετά πρόσεξε αν τα skills είναι ρυθμισμένα να χρειάζοναι souls.
Δεν έχω τεστάρει Gracia pack αλλά δες τα συγκεκριμενα skills, πήγενε στο φάκελο \data\stats\skills\ βρές τα κατάλληλα .xml και βρές εκεί μέσα τα skills. Μετά πρόσεξε αν τα skills είναι ρυθμισμένα να χρειάζοναι souls.
Το έχω σκεφτεί αυτο αλλά δεν νομίζω πως εχεί να κάνει με όλα τα skills...των κamael...
Ευχαριστώ παντός θα κοιτάξω τα configs...
Άλλή μια ερώτησει ...πώς μπορώ να ανοίξω ή να κλήσω το seven signs και τί κάνουν οι εντολές που εχει το admin panel ..."Blacksmith""Merchant""Respawn"
H πρώτη είναι για να γίνετε spawn o mammon?
H δευτερή ο trader o merchant να γίνετε spawn?
H τρίτη?
lion2486
27-02-2009, 15:15
Το έχω σκεφτεί αυτο αλλά δεν νομίζω πως εχεί να κάνει με όλα τα skills...των κamael...
Ευχαριστώ παντός θα κοιτάξω τα configs...
Άλλή μια ερώτησει ...πώς μπορώ να ανοίξω ή να κλήσω το seven signs και τί κάνουν οι εντολές που εχει το admin panel ..."Blacksmith""Merchant""Respawn"
H πρώτη είναι για να γίνετε spawn o mammon?
H δευτερή ο trader o merchant να γίνετε spawn?
H τρίτη?
Θα σε γελάσω, έχω μείνει στο Interlude! Λογικά θα ρυθμίσεις παραμέτρους των seven signs!
Γεια σας,
Ένας σχεδόν καινούργιος ελληνικός Lineage II Private PvP Server άνοιξε τις πόρτες του στο ελληνικό Lineage 2 gaming και σε διάφορες άλλες χώρες για να προσφέρει ένα καθαρό και δίκαιο παιχνίδι.
Ο server είναι ανοιχτός 2 με 3 μήνες και έχει 100 με 200 συνδεμένους παίχτες σταθερά.
Το team του server προσπαθεί να κάνει ότι καλυτέρο μπορεί για τους παίχτες που έχει και για την καλύτερη σταθερότητα του παιχνιδιού!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα εξής link:
Website: www.l2drag.dom.gr
Forum: lineage2drag.darkbb.com
hackermon1
02-03-2009, 22:49
Λοιπόν,είμαι αρκετ'α χρόνια παίκτης του l2.Περιπου 6 χρονια +..Ομολογώ πως πρώτη φορά 8α ξεκινήσω official και γι αυτό το λόγο 8α ήθελα κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργούν τα πράγματα εκεί.Καθώς επίσης για λόγους χρόνου θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το l2walker.
Ένα low rate server...
Ο Lineage 2 Greekfox Gracia Part 2 Private Server...
Rates και άλλες Πληροφορίες εδώ (http://l2.greekfox.com)
Είναι καινούριος ακόμα μα απο την πρώτη στηγμη είχε πανω απο 30 ατομά online !
Φτιάξτε account και συνδεθείτε!!!
Ο greekfox εχεί φτιαχτεί με σεβασμό απέναντη στους λατρές του lineage 2 χωρίς donate και άλλες εξαγορές του παιχνιδιού και για την προστασία των αρχείων δημιουργούνται αντίγραφά ανα 15 λεπτά...
Ευχαριστώ πολύ!
Lineage 2 Greekfox website (http://l2.greekfox.com)
Τα skills των Kamaels έχουν φτιαχτεί σε ικανοποιητικό βαθμό.
Σχετικά με τις εντολές στο admin panel (σχετικά με Mammon), οι δύο πρώτες σε κάνουν teleport στα αντίστοιχα NPC και η τρίτη απλά κάνει respawn αυτά τα 2 NPC.
Λοιπόν,είμαι αρκετ'α χρόνια παίκτης του l2.Περιπου 6 χρονια +..Ομολογώ πως πρώτη φορά 8α ξεκινήσω official και γι αυτό το λόγο 8α ήθελα κάποιος να με ενημερώσει πως λειτουργούν τα πράγματα εκεί.Καθώς επίσης για λόγους χρόνου θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το l2walker.
Από ότι μου έχει πει ένας ξάδερφος μου το botarisma με walker είναι νόμινο στο official απλά πληρώνεις 5-7€ το μήνα...
Μη λέτε ότι ναναι. Δεν επιτρέπεται το BOTαρισμα. Απλά μπορείς να αγοράσεις το Walker γιατι και καλά η NCSoft δεν BANαρει τα αγορασμένα Walker. Απαγορευεται το BOT και τρως κανονικά BAN. Διάβασε www.l2guru.com που είναι το μεγαλύτερο φορουμ για το L2.
Όντως όπως τα λέει ο Spy είναι.
Xaralambos
10-03-2009, 01:29
Ξέρει κανένας πως μπορώ να πάρω το σπαθί?
π.χ. Όταν γινεται ανακοίνωση στο σέρβερ ότι υπάρχει το σπαθί π.χ. σε μια περιοχή και στο δείχνει και στο χάρτη ότι υπάρχει εκεί το σπαθί ..τι πρέπει να κάνουμε να σκωτόσουμε mobs? Για να το πάρουμε?:rolleyes:
Πιο σπαθί? Τ zariche ή τα akhamana? Πέφτουν random καπου στο χάρτη και πρέπει να προλάβεις να πας να το πάρεις. Αν προλάβει άλλος πρέπει να τον σκοτώσεις για να τα πάρεις. Απλα πάντα αυτοι που τα παίρνουν έχουν Clan hall οπότε πατάνε ενα clanhall soe και είναι safe
lion2486
11-03-2009, 12:47
Αυτα είνα τα "cursed weapons". Όποιος τα πέρνει έχει 9999999+ karma και δεν μετρανε τα pk του στα stats. Απο Interlude και πάνω ο char με αυτά κάνει και transform και πέρνει και κάποια skills.
Αυτα είνα τα "cursed weapons". Όποιος τα πέρνει έχει 99999+ karma και δεν μετρανε τα pk του στα stats. Απο Interlude και πάνω ο char με αυτά κάνει και transform και πέρνει και κάποια skills.
παιδια νεος server με απιστευτες προοπτικες
δεν εχει κοσμο πολυ ακομα
ανοιξε τον μαρτιο
οσοι ψαχνουν καιρο εναν καλο server x35 που να αξιζει...εψαχνα και βρηκα κατι πολυ καλο
αψογο στησιμο με πολλες παροχες και καλα μηχανηματα...ξενος οπωσδηποτε και φυσικα ελατε να μαζέψουμε κοσμο και να λιωσουμε στα pvp και sieges
δειτε information και δοκιμαστε...ειναι νεος και εχουμε χρονο να βγουμε πρςτοι
www.frostguard.net
ευχαριστω
vaggelis9
21-03-2009, 01:24
κ εδω υπαρχει ενας καινουριος server http://l2deathrace.ucoz.com/ exp x5,drop x2,adena x10.....πειτε γνωμες....ευχαριστω
Xaralambos
22-03-2009, 00:11
Ο σέρβερ που παίζω είναι pvp
και σκέφτομαι να φτιάξω έναν titan
ρωτάω γενικά για το ποιά skills είναι ποιο καλά,
αν χρειάζεται dyes o χαρακτήρας κτλ
lion2486
23-03-2009, 15:18
Ο σέρβερ που παίζω είναι pvp
και σκέφτομαι να φτιάξω έναν titan
ρωτάω γενικά για το ποιά skills είναι ποιο καλά,
αν χρειάζεται dyes o χαρακτήρας κτλ
O Titan δεν έχει και πολλά skills, αναλόγως το όπλο που έχεις χρησιμοποίησε τα ανάλογα skills. Oσον αγορά τα dyes εγώ προτιμώ +strength.