PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Official Lineage 2 Topic

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Kleos
02-12-2009, 17:39
γιατί μόνο τόσους, γιατί όχι 100 δις? πολύ συγκρατημένο σε βλέπω

Φιλε εχεις παιξει ποτε L2 και μιλας??σε βλεπω μιλας με κατι ακυρα γραφηματα που ειναι εκτος θεματος ενω εγω εχω μπει μεσα στους σερβερ και εχω δει..στο κατω κατω μεχρι και οι πετρες ξερουν πως το L2 εχει εκατομμυρια παιχτες μονο εσυ και ο moldovan το αμφισβητειται αυτο πρωτα φορα το βλεπω

Γιατι συνεχως αποφευγεις να κανεις αυτο που λεω ρε γαμωτο??30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 10 ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ HOPZONE ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:39 ----------

Aυτο θελω να μου πεις.

Οσο για το αν ξερεις να διαλεγεις σερβερ σου απαντησα πιο πισω και φυσικα δε θα σε ρωτισει κανεις για να κλεισει το σερβερ του.

Αν μπενεις και βλεπεις εσυ 3000 ατομα τη να σου πω...οφθαλμιατρο... Β =community server για πατα και δες και ασε τη βλεπεις με το ματι..

Οι πρωτοι 10 σερβερ του hopzone εχει ο καθενας τους 2.000++ ατομα μπες πατα alt+B μπες μετα σε αλλες 15 ιστοσελιδες σαν το hopzone και μπες και εκει στους πρωτους 10 σερβερ της καθε ιστοσελιδας..αν εχει ενας κατω απο 500 ατομα σφυρα μου....

Απο τη στιγμη που εχω μπει σε τοσους σερβερ στη ζωη μου και εχω οργοσει τοσες ιστοσελιδες με σερβερ μη προσπαθεις να με αντιμετωπισεις σε ενα τετοιο θεμα γιατι ξερεις πως το ξερω καλυτερα το θεμα!!

ThReSh
02-12-2009, 17:43
Αν μπενεις και βλεπεις εσυ 3000 ατομα τη να σου πω...οφθαλμιατρο... Β =community server για πατα και δες και ασε τη βλεπεις με το ματι..

έλα ρε moldovan, εδώ μας λέει να δούμε λίστες με private servers στις οποίες γράφεται ότι να ναι!
έχω δει και private wow server top100 sites που γράφουν κάτι εξωπραγματικά νούμερα και όταν μπαίνεις στον server δεν βλέπεις ούτε καν 500 άτομα στην καλύτερη των περιπτώσεων...

Φιλε εχεις παιξει ποτε L2 και μιλας??

ναι έχω παίξει πριν από χρόνια και παίζουν μερικοί φίλοι μου στον official οι οποίοι μου έχουν πει για την πτώση των συνδρομητών...

---------- Post added at 17:43 ----------

Οι πρωτοι 10 σερβερ του hopzone εχει ο καθενας τους 2.000++ ατομα μπες πατα alt+B μπες μετα σε αλλες 15 ιστοσελιδες σαν το hopzone και μπες και εκει στους πρωτους 10 σερβερ της καθε ιστοσελιδας..αν εχει ενας κατω απο 500 ατομα σφυρα μου....

και τα στοιχεία της ΕΣΥΑ (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας) έλεγαν κάποια πράγματα για το έλλειμα για την ανεργία κτλπ κτλπ μέχρι που ήρθε η Eurostat και μας έβαλε τα [πλασματικά] νούμερα στον κώλο...

κοινώς αρκετά από τα νούμερα είναι πλασματικά για να προσελκύσουν κόσμο

Kleos
02-12-2009, 17:46
έλα ρε moldovan, εδώ μας λέει να δούμε λίστες με private servers στις οποίες γράφεται ότι να ναι!
έχω δει και private wow server top100 sites που γράφουν κάτι εξωπραγματικά νούμερα και όταν μπαίνεις στον server δεν βλέπεις ούτε καν 500 άτομα στην καλύτερη των περιπτώσεων...

ναι έχω παίξει πριν από χρόνια και παίζουν μερικοί φίλοι μου στον official οι οποίοι μου έχουν πει για την πτώση των συνδρομητών...

Ωραια για κανε τις πραξεις..εσυ μπηκες σε 2-3 σερβερ και δεν βρηκες ουτε 500 ατομα μεσα..(να υπολογισω οτι θα βρηκες περιπου 200-300 σωστα)????..για υπολογισε τωρα πως υπαρχουν χιλιαδες σερβερ με πληθυσμο στα 200-300 ατομα...πολλαπλασιασε και δες αν βγαινουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ

Ειναι ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ και θα το πω τελευται φορα..μονο οι πρωτοι δεκα σερβερ του hopzone εχει ο μικροτερος απο αυτους 1.500 ατομα....ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ..ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...οι υπολοιποι 400 σερβερ φανταστειτε ποσο κοσμο θα εχουν!!!!!!! συνολικα δηλαδη το hopzone που εχει 450 σερβερ εγγεγραμμενους εχει γυρω στα 800.000 παιχτες..για υπολογιστε ΑΛΛΕΣ 15 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟ HOPZONE που εχει η καθεμία απο 5.000 σερβερ...ακομα αμφιβαλλετε για το αν ειναι εκατομμυρια??

ThReSh
02-12-2009, 17:47
κανείς δεν εγγυάται ότι υπάρχουν όλοι οι servers, ότι υπάρχει σε όλους αυτός ο πληθυσμός, ότι είναι ACTIVE και ότι κάποιο άτομο δεν παίζει σε πάνω από έναν server...

απλά κάνεις υποθέσεις χωρίς αποδείξεις και στην τελική αυτό που μετράει είναι ο official, όποιου του αρέσει το παιχνίδι πληρώνει και παίζει εκεί...

χρειάζεται να πω κάτι άλλο?

moldovan20
02-12-2009, 17:49

Απο τη στιγμη που εχω μπει σε τοσους σερβερ στη ζωη μου και εχω οργοσει τοσες ιστοσελιδες με σερβερ μη προσπαθεις να με αντιμετωπισεις σε ενα τετοιο θεμα γιατι ξερεις πως το ξερω καλυτερα το θεμα!!

Μπορεις να μου πεις 20 server με τα χαρακτηριστικα που μου λες παραπανω?

Θα με κανεις να κλαιω απο τα γελια..Τη μια μου λες για 20 σερβερ με 2κ ατομα ++ χ7 και κατω rates, και μου λες να δω τους 1ους 10 στο hopzone που ειναι ολοι χ1000-χ5000 με gm shop custom items και στους 7 απο τους δεκα δε δουλευει το community..

Αστο καλυτερα , πανε παιξε κανενα pac man.

lion2486
02-12-2009, 17:55
Εγώ πάντως νομίζω έχω κάποιες λογικές εξηγήσεις για μερικά από αυτά...
1ον. οι παίχτες του l2 (εννοώ μόνο σε official) δεν είναι αυτοί οι 16k, αλλά πόσα account είναι ενεργά. Επίσης ότι στο κουτό γράφει 20m, σημαίνει ότι σε όλο τον καιρό αυτό 20m διαφορετικά άτομα έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία φορά...

2ον. Το hopzone έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι κρατάει μόνο τους ενεργούς server, αν έχει χαμηλό Uptime τον βγάζει. Πιστεύω πως υπάρχουν server με 3k+ άτομα αλλά και πάλι είπα πως δεν είναι αυτός ο πληθυσμός του server. Πες ότι βγαίνεις στο κέντρο της Αθήνας, στις 5 το βράδυ και στις 3 το μεσημέρι, κάθε φορά έχεις πλήρη άποψη για τον πληθυσμό της Αθήνας. Στο hopzone όμως πιστεύω πως μετά την 5-10 σελίδα οι servers είναι από σπίτια με max.online 50, και 8-10 άτομα online.

3ον. Στα topsites δεν σημαίνει πάντα ότι σε κάθε ένα δεν υπάρχει πολλοί όλοι οι servers του άλλου site. Επίσης 10 άτομα online δεν σημαίνει ότι παίζουν 10 παίχτες, και ειδικά σε low-rate, ή όταν κάποιος λέει παίζω εκεί αυτόν τον καιρό δεν σημαίνει ότι δεν ανήκει και στον πληθυσμό κάποιου άλλου server ταυτόχρονα.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τυχαίους αριθμούς, ούτε θα προσπαθήσω να μετρήσω τώρα όλους τους παίχτες του L2.

Kleos
02-12-2009, 17:58
Aυτο θελω να μου πεις.

Οσο για το αν ξερεις να διαλεγεις σερβερ σου απαντησα πιο πισω και φυσικα δε θα σε ρωτισει κανεις για να κλεισει το σερβερ του.

Ναι δε θα με ρωτησει κανεις αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που παιζουν σερβερ gtp κλαινε γιατι εκλεισε ο σερβερ ενω εγω που διαλεγα σωστα δεν εκλεισε ποτε κανεις και υπαρχουν ακομα και σημερα...

Με απλα λογια ειναι θεμα πιθανοτητων..δεν υπαρχει σερβερ που να σου εγγυαται πως δε θα κλεισει...υπαρχουν ομως σερβερ που ειναι πολλοι προχειροι και κατα 40/50% θα κλεισουν ενω αλλοι εχουν 1-5% πιθανοτητες να κλεισουν οποτε ειναι απιθανο ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΟΣ.....εγω ετσι διαλεγα παντα με βασει δηλαδη τις πιθανοτητες..οταν εβλεπα πως οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα υπερ μου τοτε επαιζα..τωρα νταξει αν παισεις στ 5% τοτε τι να πω ..ατυχια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:58 ----------

Εγώ πάντως νομίζω έχω κάποιες λογικές εξηγήσεις για μερικά από αυτά...
1ον. οι παίχτες του l2 (εννοώ μόνο σε official) δεν είναι αυτοί οι 16k, αλλά πόσα account είναι ενεργά. Επίσης ότι στο κουτό γράφει 20m, σημαίνει ότι σε όλο τον καιρό αυτό 20m διαφορετικά άτομα έχουν πληρώσει τουλάχιστον μία φορά...

2ον. Το hopzone έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι κρατάει μόνο τους ενεργούς server, αν έχει χαμηλό Uptime τον βγάζει. Πιστεύω πως υπάρχουν server με 3k+ άτομα αλλά και πάλι είπα πως δεν είναι αυτός ο πληθυσμός του server. Πες ότι βγαίνεις στο κέντρο της Αθήνας, στις 5 το βράδυ και στις 3 το μεσημέρι, κάθε φορά έχεις πλήρη άποψη για τον πληθυσμό της Αθήνας. Στο hopzone όμως πιστεύω πως μετά την 5-10 σελίδα οι servers είναι από σπίτια με max.online 50, και 8-10 άτομα online.

3ον. Στα topsites δεν σημαίνει πάντα ότι σε κάθε ένα δεν υπάρχει πολλοί όλοι οι servers του άλλου site. Επίσης 10 άτομα online δεν σημαίνει ότι παίζουν 10 παίχτες, και ειδικά σε low-rate, ή όταν κάποιος λέει παίζω εκεί αυτόν τον καιρό δεν σημαίνει ότι δεν ανήκει και στον πληθυσμό κάποιου άλλου server ταυτόχρονα.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τυχαίους αριθμούς, ούτε θα προσπαθήσω να μετρήσω τώρα όλους τους παίχτες του L2.

Αυτο δε το ειχα σκεφτει..πολυ σημαντικο επιχειρημα..οντως εχεις δικιο...

Οι παιχτες δεν ειναι αυτοι που παιζουν τωρα αλλα αυτοι που παιζουν μεσα σε ενα χρονικο διαστημα 1-2 μερες ας πουμε καθως εχουμε διαφορα ωρας με καποιες χωρες..οποτε με αυτο το σκεπτικο πολλαπλαζιονται οι παιχτες που ο moldovan εδειξε στο γραφημα του...

ΥΓ : Αυτο που ειπες επρεπε να ειχα πει απο την αρχη :)

Radiatedsoul
02-12-2009, 17:59
@kleos, Το hopezone και ολες αυτες οι υπηρεσιες μετρανε τα accounts που εχουν δημιουργηθει στον καθε server.
Μπαινει ο GM και οι φιλοι του με 2000 διαφορετικα IP και φτιαχνουν accounts για να ανεβασουν το server τους στη λιστα..

Καταλαβες?

Kleos
02-12-2009, 18:00
κανείς δεν εγγυάται ότι υπάρχουν όλοι οι servers, ότι υπάρχει σε όλους αυτός ο πληθυσμός, ότι είναι ACTIVE και ότι κάποιο άτομο δεν παίζει σε πάνω από έναν server...

απλά κάνεις υποθέσεις χωρίς αποδείξεις και στην τελική αυτό που μετράει είναι ο official, όποιου του αρέσει το παιχνίδι πληρώνει και παίζει εκεί...

χρειάζεται να πω κάτι άλλο?

Ωραια και πες οτι δεν υπαρχουν 1.000 σερβερ...υπαρχουν πανω απο 60.000+ σερβερ σε ολο τον κοσμο..

Ας το παμε αντιθετα και εσυ που ξερεις οτι δεν ειναι active?

Και κατι αλλο...

L2Dex>official και αλλοι τον ''νικανε'' ton official alla oxi toso oso o Dex

ΥΓ : Ta leme meta

lion2486
02-12-2009, 18:01
<άσχετο> Μόλις πρόσεξα πως στις ετικέτες του topic έχει: antiviurus, lineage </άσχετο>

moldovan20
02-12-2009, 18:05
Aυτα που σου εχω πει πιο πανω τα διαβασες?

Κοιτα επειδει δε βγαζω ακρη ,τη μια μου λες για 20 σερβερ με 3κ+ατομα την αλλη μου λες για το "τρομερο" site hopzone οτι οι 1οι 20 σερβερ εχουνε 500 ατομα (σιγα το πραμα ,και ενημερωτικα ουτε αυτοι υπαρχουν)...Απορω πως εγω εψαχνα τοσο καιρο ενα σερβερ με 3000+ ατομα και εσυ βρηκες 20.

Οσο για το hero sws αν μετραει η οχι ,απλα......no commets..

Kαι τωρα στο κυριος θεμα. Σερβερ θρυλος ο dex ε?
Επιμενεις?
Ακου λοιπον πως ειχα 3 sub 79 lvl με ολα τα skills στον σερβερ θρυλο.
Καθε μερα 12 η ωρα που τελειωνε η ολυμπιαδα εβγαζε το κλασικο μηνυμα (much carnage μπλα μπλα μπλα) τοτε λοιπον ο σερβερ θρυλος ειχε 1 λεπτο ss lag.Αυτο το λεπτο πηγαινες στον grand master με το main σου 79 lvl π.χ και διαλεγες sub, εκει κολουσε.Ανοιγες τα skill και πατουσες να κανεις rr ,με το που πατουσες rr ετρωγες dc και οταν ξαναλογγαρες ησουνα με το sub που ειχες διαλεξει ,οσα lvl και οσο sp ειχε ο main σου.
Τρομερος ο σερβερ θρυλος...Οσο το ξεραμε 8-10 ατομα για κανα μηνα ηταν καλα.Μετα γ#&*%(#ε.
Αυτα για τον ποιο δυσκολο σερβερ ολων των εποχων, που ξεπερναει ακομα και τον official...Αν ειναι δυνατον ,χονεψε το, δεν υπαρχει server καλυτερος απο τον οfficial ,το καλυτερο που λες εσυ ειναι σε θεμα community.

Το οτι εχει κανει 2 φορες wipe o dex το ξερεις?

ThReSh
02-12-2009, 18:08
L2Dex>official και αλλοι τον ''νικανε'' ton official alla oxi toso oso o Dex

όταν το game δεν είναι ακριβώς όπως στον official και όταν δεν πληρώνεις συνδρομή κάτα την άποψή μου καλύτερα να μην παίζεις το game

Ωραια και πες οτι δεν υπαρχουν 1.000 σερβερ...υπαρχουν πανω απο 60.000+ σερβερ σε ολο τον κοσμο..

Ας το παμε αντιθετα και εσυ που ξερεις οτι δεν ειναι active?

ούτε εγώ το ξέρω για αυτό λογαριάζω μόνο τους συνδρομητές του official, εσύ βάση αυτών δεν δέχεσαι ότι το game ψοφάει?

moldovan20
02-12-2009, 18:12
Α και κατι τελεφταιο...Επειδει ο dex>official (οπως λες).Τα aygment δουλευουν οπως πρεπει?Τα attributes?To dino island?(Που ειναι interlude) .Tα certified skills? Frintezza ? Baylor? Beleth? Tα quest για hb γενικα?Τα fortress?Aυτα μου ειρθαν αστραπιεα αμα κατσω να το σκεφτω κιολας θα γεμισω τη σελιδα.

Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα η clan ΟutOfControl αλλα αν υπαρχει για ρωτα κανενα clan member πως τρωγαμε baium antharas valakas. Που μας εκανε ο leader clan gate...E ομως τη να πεις ,μονο σε σερβερ >οfficial γιονται αυτα.

ThReSh
02-12-2009, 18:15
όταν δεν πληρώνεις all>official :p

lion2486
02-12-2009, 18:31
Α και κατι τελεφταιο...Επειδει ο dex>official (οπως λες).Τα aygment δουλευουν οπως πρεπει?Τα attributes?To dino island?(Που ειναι interlude) .Tα certified skills? Frintezza ? Baylor? Beleth? Tα quest για hb γενικα?Τα fortress?Aυτα μου ειρθαν αστραπιεα αμα κατσω να το σκεφτω κιολας θα γεμισω τη σελιδα.

Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα η clan ΟutOfControl αλλα αν υπαρχει για ρωτα κανενα clan member πως τρωγαμε baium antharas valakas. Που μας εκανε ο leader clan gate...E ομως τη να πεις ,μονο σε σερβερ >οfficial γιονται αυτα.

όταν δεν πληρώνεις all>official :p

ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ! Όταν κάτι δεν δουλεύει όπως και στον official δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό... Εγώ ως παίχτης έπαιζα σε C4, δεν ξέρω πάρα πολλά από Interlude, Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αλλάξει κάτι στην πλοκή του παιχνιδιού ή στο gameplay του σημαίνει πάντα ότι είναι χειρότερο, κάποιοι servers έχουν δική τους νοοτροπία και γενικό κλίμα, αυτό μπορεί να αρέσει πολύ περισσότερο στους παίχτες, αρκεί όμως να το καταλαβαίνουν και με τα επιπλέον πράγματα να μήν δημιουργούνται προβλήματα που δεν είχαν προβλεφτεί κατά το σχεδιασμό τους. Εγώ θεωρώ έναν server "καλό" αν και μόνον άν οι admin προσπαθούν για το καλύτερο (όχι πάντα αυτό που θέλουν οι παίχτες) του παιχνιδιού, να ξέρουν να το κάνουν αυτό,και να είναι δίκαιοι.

(όταν έκανα quote τα έβγαλε όλα κόκκινα, βάλτε κανέναν ορθογράφο :P)

ThReSh
02-12-2009, 18:37
δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει private server χωρίς βυσματούχους...αυτό φτάνει για να τους κράζω

moldovan20
02-12-2009, 18:48
ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ! Όταν κάτι δεν δουλεύει όπως και στον official δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό... Εγώ ως παίχτης έπαιζα σε C4, δεν ξέρω πάρα πολλά από Interlude, Αυτό δεν σημαίνει ότι αν αλλάξει κάτι στην πλοκή του παιχνιδιού ή στο gameplay του σημαίνει πάντα ότι είναι χειρότερο, κάποιοι servers έχουν δική τους νοοτροπία και γενικό κλίμα, αυτό μπορεί να αρέσει πολύ περισσότερο στους παίχτες, αρκεί όμως να το καταλαβαίνουν και με τα επιπλέον πράγματα να μήν δημιουργούνται προβλήματα που δεν είχαν προβλεφτεί κατά το σχεδιασμό τους. Εγώ θεωρώ έναν server "καλό" αν και μόνον άν οι admin προσπαθούν για το καλύτερο (όχι πάντα αυτό που θέλουν οι παίχτες) του παιχνιδιού, να ξέρουν να το κάνουν αυτό,και να είναι δίκαιοι.

Eπειδει εσυ επαιζες c4 και σ'αρεσει και δε μου πεφτει λογος σε πολους αρεσει ,αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι καλυτερος του οfficial .
Εφοσον δε ξερεις πολλα απο intrelude μην ασχοληθεις καλυτερα εχουν βγει ακομα Kamael ,hellbound ,gracia ,gracia1 ,gracia2 ,final ,epilogue :-)

δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει private server χωρίς βυσματούχους...αυτό φτάνει για να τους κράζω

Oσο γιαυτο ,παντα υπαρχουν οι adminαρισμενοι...ημουν και εγω καποτε:X

..MementoMori..
02-12-2009, 19:15

Οταν ομως σας κραζαμε στον Auras δεν το παραδεχοσασταν. :lol:
Παντως ειχε πλακα το ξυλο μαζι σας. :-)

Kleos
03-12-2009, 01:58
όταν το game δεν είναι ακριβώς όπως στον official και όταν δεν πληρώνεις συνδρομή κάτα την άποψή μου καλύτερα να μην παίζεις το game

ούτε εγώ το ξέρω για αυτό λογαριάζω μόνο τους συνδρομητές του official, εσύ βάση αυτών δεν δέχεσαι ότι το game ψοφάει?

O Dex ειναι ιδιος και σε 3 χαρακτηριστικα καλυτερος απο τον official ....ειναι hellbound και δεν πιανει κανενα προγραμμα..επισης ο κοσμος φοραει καλα αντικειμενα που πηρε μεσα απο το παιχνιδι KAI KOPIAZONTAS οχι οπως στον official

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:42 ----------

Καταρχας σε παρακαλω μην κολας στον L2Dex..υπαρχουν και αλλοι σερβερ που ειναι καλυτεροι απο τον official...απλα ο Dex ειναι καραμπινατο παραδειγμα..

Εκτος απο τα raid boss που δεν γνωριζω/δεν απαντω τα υπολοιπα δουλευουν...Οκ augments πρεπει να εισαι τυφλος για να μη βλεπεις οτι δουλευουν κανονικοτατα(εχοντας δοκιμασει ο ιδιος)..... KAI Για να μην αρχισεις και λες τα δικα σου..ΟΚ πες οτι ειναι αληθεια αυτα που λες ΟΚ??και παλι σκεψου πιο ειναι σημαντικοτερο μειονεκτημα...να ειναι ολοι me S grade και 85 lvl me to bot(official katastasi) ή να παιζεις σε ενα σερβερ 95% ιδιος με τον official που δεν πιανει κανενα προγραμμα και ολοι μαζεψαν τα αντικειμενα μονοι τους(ή εστω με βοηθεια φιλων/clan)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:44 ----------

αυτα υπαρχουν παντου αν το παμε ετσι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:44 ----------

Συμφωνω εν μερει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:55 ----------

@kleos, Το hopezone και ολες αυτες οι υπηρεσιες μετρανε τα accounts που εχουν δημιουργηθει στον καθε server.
Μπαινει ο GM και οι φιλοι του με 2000 διαφορετικα IP και φτιαχνουν accounts για να ανεβασουν το server τους στη λιστα..

Καταλαβες?

Και ποιος σου ειπε οτι βασιστηκα σε τετοια στοιχεια??μπηκα ο ιδιος σε πανω απο 500 σερβερ απο το καλοκαιρι(δεν τους μετρησα αλλα καταλαβαινω με το ματι περιπου) και βλεπω μεγαλη αυξηση στους παιχτες των private servers..πριν 1-2 χρονια ολοι ειχαν 100 και κατω ατομα και καμιά 10αρια 500+++ και τωρα ειναι σπανιο να βρεις σερβερ με κατω απο 200 ατομα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ----------

Eπειδει εσυ επαιζες c4 και σ'αρεσει και δε μου πεφτει λογος σε πολους αρεσει ,αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι καλυτερος του οfficial .
Εφοσον δε ξερεις πολλα απο intrelude μην ασχοληθεις καλυτερα εχουν βγει ακομα Kamael ,hellbound ,gracia ,gracia1 ,gracia2 ,final ,epilogue :-)

Δεν ξερω αν ειναι καλυτερος του official παντως

C4/C6>Gracia που ειναι γεματο bugs και αλλα μειονεκτηματα...Συγκρινε εποχες που το official htan C4/C6 με την τωρινη εποχη που ειναι Gracia...

Heatspreader
03-12-2009, 02:02
Μόνο και μόνο που συγκρίνουμε Official με άλλους Servers είναι τουλάχιστον αστείο.
Official είναι το Lineage2. Όλα τα άλλα είναι Free Servers.
Official είναι το Game, το λέει και η λέξη! O-F-F-I-C-I-A-L .

moldovan20
03-12-2009, 02:08
...Οκ augments πρεπει να εισαι τυφλος για να μη βλεπεις οτι δουλευουν κανονικοτατα(εχοντας δοκιμασει ο ιδιος)..... KAI Για να μην αρχισεις και λες τα δικα σου..ΟΚ πες οτι ειναι αληθεια αυτα που λες ΟΚ??

Κοιτα..επειδει δε ξερεις και πολλα πραγματα μη μου λες οτι πρεπει να ειμαι τυφλος για να μη δουλευουν σωστα..Το οτι ειχα στο sub elven elder μου active skill prominence και αναλογα με τα buffs d/s που ειχα, ειχε και το αναλογο reuse....ε δε το λες οτι δουλευει σωστα, που εβγαινα με ΕΕ και μαζευα pvp..Aλλα αμα δε βιαζοσουνα να πεις οτι ολα ειναι γαματα και augment δουλευουν τελεια ,θα 'ξερες οτι τα augment skill εχουνε συγκεκριμενο reuse και αμα αυτο δεν επειρεαζει για σενα τη ροη του server ,ε τοτε σκεψου εγω ημουνα sub EE αλλα ειχα φιλους που ειχανε main bishop και ΕΕ και ολυμπιαδα δεν πατουσε κανεις οταν εμπαιναν.
Το bot επιρεαζει το σερβερ αλλα το οτι μια clan μη σου πω ally ειχαμε 3 sub ετσι χωρις quest χωρις xp για σενα ειναι ok,το οτι αυτι η clan φαρμαρε ολα τα epic και τα ειχε για την παρτυ της με abuse παλι οκ για σενα.
Kαι οσο για τα παραπανω που σου ειπα το αν ειναι αληθεια σου ειπα που να ρωτησεις και σου ειπα και για την clan που τα εκανε που δεν ξαρω αν παιζουν ακομα.

Και στο κατω κατω δεν εχω κατι με τον dex επαιζα πριν απο εσενα και πολυ καιρο ,απο τους καλυτερους prive ειναι ,αλλα αυτα στα λεω γιατι μου τον συγκρινεις με τον official και το οτι εσυ δεν ηξερες τα συγκεκριμενα bug δε σημαινει οτι ο μισος σερβερ δε τα εχει παρει χαμπαρι.

Kleos
03-12-2009, 02:08

1)το ξερεις...πας στον browser σου πας google και κανεις αναζητηση για ιστοσελιδες για L2...το hopzone ΜΟΝΟ εχει 450 περιπου σερβερ...προσθεσε αλλες περιπου 15-20 ιστοσελιδες που η καθεμία εχει 3.000-4.000 σερβερ(ναι το βρισκεις πολλαπλασιαζοντας τους σερβερ επι τους σερβερ της καθε σελιδας) και τοτε βγαινουν χιλιαδες σερβερ...ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50.000+++ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΡΒΕΡ ΣΤΟ LINEAGE2 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

2)οχι δεν το δεχομαι και ιδου γιατι...αν συνεχιστει η μειωση τον συνδρομητων ΤΟΤΕ ΝΑΙ θα ειναι τελειωμενο...οσο ο official ομως συνεχιζει να εχει εβδομαδιαία χιλιαδες παιχτες αγκιζοντας το εκατομμυριο(ειπα εβδομαδιαια) καθε αλλο παρα τελειωμενο ειναι....

Και οπως ειπα το official δεν ειναι το GAME...το παιχνιδι ειναι ο official+privates servers..αυτους δεν τους θεωρεις παιχτες??ή μηπως θεωρεις πως ξερουν να παιζουν χειροτερα???

Στους private servers ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν εχουμε μειωση αλλα αυξηση..παλια καμια 10αρια σερβερ ειχαν 500++ ατομα..τωρα ειναι σπανιο να βρεις σερβερ με 100 και κατω ατομα..

moldovan20
03-12-2009, 02:14
Μόνο και μόνο που συγκρίνουμε Official με άλλους Servers είναι τουλάχιστον αστείο.
Official είναι το Lineage2. Όλα τα άλλα είναι Free Servers.
Official είναι το Game, το λέει και η λέξη! O-F-F-I-C-I-A-L .

Να και ενας που μιλαει σωστα !

Κοιτα τωρα ρε Κleos με εκανες και βρηκα της θαμενες SS . Γαματες εποχες :lol::lol:

Kleos
03-12-2009, 02:20
Κοιτα..επειδει δε ξερεις και πολλα πραγματα μη μου λες οτι πρεπει να ειμαι τυφλος για να μη δουλευουν σωστα..Το οτι ειχα στο sub elven elder μου active skill prominence και αναλογα με τα buffs d/s που ειχα, ειχε και το αναλογο reuse....ε δε το λες οτι δουλευει σωστα, που εβγαινα με ΕΕ και μαζευα pvp..Aλλα αμα δε βιαζοσουνα να πεις οτι ολα ειναι γαματα και augment δουλευουν τελεια ,θα 'ξερες οτι τα augment skill εχουνε συγκεκριμενο reuse και αμα αυτο δεν επειρεαζει για σενα τη ροη του server ,ε τοτε σκεψου εγω ημουνα sub EE αλλα ειχα φιλους που ειχανε main bishop και ΕΕ και ολυμπιαδα δεν πατουσε κανεις οταν εμπαιναν.
Το bot επιρεαζει το σερβερ αλλα το οτι μια clan μη σου πω ally ειχαμε 3 sub ετσι χωρις quest χωρις xp για σενα ειναι ok,το οτι αυτι η clan φαρμαρε ολα τα epic και τα ειχε για την παρτυ της με abuse παλι οκ για σενα.
Kαι οσο για τα παραπανω που σου ειπα το αν ειναι αληθεια σου ειπα που να ρωτησεις και σου ειπα και για την clan που τα εκανε που δεν ξαρω αν παιζουν ακομα.

Και στο κατω κατω δεν εχω κατι με τον dex επαιζα πριν απο εσενα και πολυ καιρο ,απο τους καλυτερους prive ειναι ,αλλα αυτα στα λεω γιατι μου τον συγκρινεις με τον official και το οτι εσυ δεν ηξερες τα συγκεκριμενα bug δε σημαινει οτι ο μισος σερβερ δε τα εχει παρει χαμπαρι.

L2Dex παιζω σχεδον 3 χρονια...τον τελευταιο 1,5 χρονο δε δουλειε τιποτα απο τα οσα λες..δε ξερω τι γινοταν προηγουμενως και τι εκανες εσυ με τον παρεα σου παντως ο σερβερ ειναι τελειος και δε πιανει τιποτα εδω και 1 χρονο... τα υπολοιπα αποτελουν αποτυχεις προσπαθεις να τον μειωσεις.....ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΕΝΩ ΕΓΩ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ TA AUGMENTS..υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη απο την ιδια την εγγυηση ενος σοβαρου σερβερ?

Και παλι ομως και να υπαρχουν αυτα τα μειονεκτηματα ειναι μηδαμινα μπροστα στα 2 μειονεκτηματα του official..... o official εχει bot και ολοι σχεδον ειναι με τα A/S Grade χωρις να τα φαρμαρουν...για ζυγισε τα και δες πια ειναι σημαντικοτερα...

το να εχουν ολοι bot kai A/S(σχεδον) ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ πως στον official καταργουνται δύο απο τα κυριοτερα στοιχεια του L2...το lvl up και η προσπαθεια για τα αντικειμενα...τι μενει??τα PVP...αν ηθελα pvp εμπαινα και σε χ10000000

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:20 ----------

Να και ενας που μιλαει σωστα !

Ναι ειναι το αυθεντικο παιχνιδι....εγω ξερω πως στο αυθεντικο παιχνιδι πρεπει να ανεβαινεις δικαια LVL και να εχουν ολοι ισαξιες ευκαιρειες στα αντικειμενα....Απο αυτα τα 2 χανεται σχεδον ολη η ουσια του παιχνιδιου...ΠΟΛΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

α και κατι αλλο....το να ειναι ενας σερβερ διαφορετικος απο τον official δεν σημαινει οτι ειναι ευκολοτερος και χειροτερος...παραδειγμα L2Pride...ειναι αιωνες διαφορετικος απο τον official(ακομα και τα soulshot δεν τα αγοραζεις ποτε αλλα ενεργοποιουνται καθε φορα που βαρας σα να ειναι αορατα ενω δεν τα εχεις στο inventory) αλλα πολυ πιο ευχαριστος και πιο δυσκολος απο τον official και ας ειναι χ1000(οσο παραξενο και αν σου φαινεται και μπορω να σου πω το γιατι)

moldovan20
03-12-2009, 02:28
....ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΕΝΩ ΕΓΩ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ TA AUGMENTS..υπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη απο την ιδια την εγγυηση ενος σοβαρου σερβερ?

Εσυ περιμενες ας πουμε να σου λενε : μη μπειτε στο server μας δε δουλευουν σωστα αυτα τα πραγματα..Πες μου σε ποσους σερβερ μπηκες και λεει στο site τους οτι δε δουλευουν ολα σωστα ή οτι το ταδε δε δουλευει.....

α και κατι αλλο....το να ειναι ενας σερβερ διαφορετικος απο τον official δεν σημαινει οτι ειναι ευκολοτερος και χειροτερος...παραδειγμα L2Pride...ειναι αιωνες διαφορετικος απο τον official(ακομα και τα soulshot δεν τα αγοραζεις ποτε αλλα ενεργοποιουνται καθε φορα που βαρας σα να ειναι αορατα ενω δεν τα εχεις στο inventory) αλλα πολυ πιο ευχαριστος και πιο δυσκολος απο τον official και ας ειναι χ1000(οσο παραξενο και αν σου φαινεται και μπορω να σου πω το γιατι)

Εγω πλεον αποχορω πειτε τα ,οτι και να σου λενε εσυ εκει κολλημενος να συγκρινεις την π@@@@α με τη βουρτσα .

Kαι κατι τελευταιο για να σκεφτεις τις μ#$%(#9ς που λες .Σε ενoχλει το bot αλλα μιας και ανεφερες pride αυτο δε σε ενοχλει ε?Ε?Ε?Ε? http://www.l2pride.net/forums/index.php/topic,24749.0.html

Αυτοι ειναι οι δυσκολοι σερβερ που παιζεις.....

ThReSh
03-12-2009, 12:09
αυτα υπαρχουν παντου αν το παμε ετσι

όχι στους official...

2)οχι δεν το δεχομαι και ιδου γιατι...αν συνεχιστει η μειωση τον συνδρομητων ΤΟΤΕ ΝΑΙ θα ειναι τελειωμενο...οσο ο official ομως συνεχιζει να εχει εβδομαδιαία χιλιαδες παιχτες αγκιζοντας το εκατομμυριο(ειπα εβδομαδιαια) καθε αλλο παρα τελειωμενο ειναι....

Και οπως ειπα το official δεν ειναι το GAME...το παιχνιδι ειναι ο official+privates servers..αυτους δεν τους θεωρεις παιχτες??ή μηπως θεωρεις πως ξερουν να παιζουν χειροτερα???

Στους private servers ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν εχουμε μειωση αλλα αυξηση..παλια καμια 10αρια σερβερ ειχαν 500++ ατομα..τωρα ειναι σπανιο να βρεις σερβερ με 100 και κατω ατομα..

όταν στη σελίδα που σου έδωσα οι active συνδρομητές είναι κάτω από 800.000 εσύ λέγε ότι φτάνουν εκατομμύριo, για αυτό κάνουν merge servers, επειδή είναι πολύ ο κόσμος... :p

όχι δεν τους θεωρώ παίχτες τους θεωρώ τσαμπατζήδες/cheapηδες

αυτό έλειπε να έχουν μείωση οι free servers...

το τραγικό είναι ότι το 99% των Ελλήνων που παίζουν δεν ξέρουν καν να προφέρουν σωστά το όνομα του παιχνιδιού, ακούς εκεί λαινέιτζ, ξεχνάμε και τα αγγλικά που ξέρουμε...

Kleos
03-12-2009, 14:11
Εσυ περιμενες ας πουμε να σου λενε : μη μπειτε στο server μας δε δουλευουν σωστα αυτα τα πραγματα..Πες μου σε ποσους σερβερ μπηκες και λεει στο site τους οτι δε δουλευουν ολα σωστα ή οτι το ταδε δε δουλευει.....

Εγω πλεον αποχορω πειτε τα ,οτι και να σου λενε εσυ εκει κολλημενος να συγκρινεις την π@@@@α με τη βουρτσα .

Kαι κατι τελευταιο για να σκεφτεις τις μ#$%(#9ς που λες .Σε ενoχλει το bot αλλα μιας και ανεφερες pride αυτο δε σε ενοχλει ε?Ε?Ε?Ε? http://www.l2pride.net/forums/index.php/topic,24749.0.html

Οι σοβαροι σερβερ ναι λενε τι δουλευει και τι οχι στο site...δεν το λενε κατευθειαν αλλα καταλαβαινεις..αν σου λενε π.χ πως δε δουλευουν ολα τα interlude skills βγαζεις συμπερασμα μονος σου..ΚΟΙΤΑ φιλε...το οτι υπαρχει donate δε σημαινει τιποτα...με +18 αντικειμενα ειναι το πολυ 10 ατομα στο σερβερ..ενω στον official einai oloi me A/S σχεδον...ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ κατι τα αντικειμενα αυτα τα παιρνεις και μονος σου ..ενω στον OFFICIAL πως θα κατσεις να μαζεψεις adena gia dragonic απο την στιγμη ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ A/S...αμεσως θα βγεις απο το παιχνιδι οταν δεις τετοια καταντια.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ απο τα 1000 ατομα του pride ειναι το πολυ 50 donators..ε ναι και??εγω οταν επαιζα τα ειχα βγαλει ολα μονος και εχονα τους περισσοτερους απο αυτους....και πιστεψε με οσο κανεις στον pride να παρεις τα καλυτερα αντικειμενα και αλλα πραγματα τοσο κανεις στον official για να πας 85 και na pareis dynasty

Και επαναλαμβανω εχω παιξει official me polles epitixies..Ομως υπαρχουν 10-20 private servers που ειναι κατα μακραν καλυτεροι απο τον official...με πρωτο τον dex που τον πλησιαζει σε αυθεντικοτητα κατα 95% αλλα δεν εχει τα 2 μεγαλα μειονεκτηματα του official...και οπως εχω πει υπαρχουν και χ45 και χ1000 που ειναι καλυτεροι απο official...η διαφορετικοτητα ενος σερβερ απο τον official δεν τον κανει χειροτερο/ευκολοτερο...

Απετυχες για ακομα μία φορα να δειξεις οτι ο official einai o kalyteros
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ----------

[/COLOR]όχι στους official...

όταν στη σελίδα που σου έδωσα οι active συνδρομητές είναι κάτω από 800.000 εσύ λέγε ότι φτάνουν εκατομμύριo, για αυτό κάνουν merge servers, επειδή είναι πολύ ο κόσμος... :p

όχι δεν τους θεωρώ παίχτες τους θεωρώ τσαμπατζήδες/cheapηδες

αυτό έλειπε να έχουν μείωση οι free servers...

το τραγικό είναι ότι το 99% των Ελλήνων που παίζουν δεν ξέρουν καν να προφέρουν σωστά το όνομα του παιχνιδιού, ακούς εκεί λαινέιτζ, ξεχνάμε και τα αγγλικά που ξέρουμε...

φιλος η ιστοσελιδα που εδωσες δειχνει ποσες ΝΕΕΣ συνδρομες εγιναν..οχι ποσοι σταματησαν να συνδραμουν

Και παλι οπως ειπα για να ειναι τελειωμενο πρεπει αυτη η πτωση να συνεχιστει για 1-2 χρονια ακομα..ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟΥΣ Παιχτες μεσα εβδομαδιαια ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ POLY KAIROS NA PERASEI για να το πεις τελειωμενο...οταν ο official φτασει κατω απο 5.000 παιχτες(σε κανα 2-3 χρονια) ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ..

και οπως ειπα to game dn einai mono o official..καθε αλλο μαλιστα..ο official δε ξερω ποσες χιλιαδες παιχτες εχει..ενω οι υπολοιποι σερβερ του κοσμου εχουν συνολικα εκατομμυρια παιχτες

[QUOTE=ThReSh;3042375]όχι στους official...

Ωραια και τοτε χωρις αποδειξεις που ξερεις εσυ οτι και σε ολους toys private γινονται GM Help..αν το παμε ετσι να μιλαμε χωρις αποδειξεις τοτε και εγω αυτο που ειπα θα λεω...

lion2486
03-12-2009, 14:24
...Στους private servers ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν εχουμε μειωση αλλα αυξηση..παλια καμια 10αρια σερβερ ειχαν 500++ ατομα..τωρα ειναι σπανιο να βρεις σερβερ με 100 και κατω ατομα..

Σπάνιο να βρεις με κάτω από 100???? Για πες μας το κόλπο ρε φίλε... εμείς γ@@@@@με να φτάσουμε 100 άτομα αλλά μετά παίρνει τα πάνω του. Θες να σου πω πόσοι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ servers υπάρχουν, που απλά είναι από ένα σπίτι με 768-1024kbis/s upload και <80% uptime, που μπαίνει ο admin και το πολύ άλλοι 2-3 και αυτός από εσένα θεωρείται server? Γιατί ναι σχεδόν όλοι αυτοί είναι στις toplists... Και το μόνο σίγουρο για αυτούς τους servers είναι ότι θα κλείσουν το πολύ σε ένα μήνα.

Επίσης, όσον αφορά τον Pride και τους "διαφορετικούς" servers, διαφωνώ ότι είναι εύκολοι... δεν λέω ότι δεν έχουν donates κτλ, μπορείς να βοηθηθείς αλλιώς, αλλά το παράδειγμα του Pride ιδιαίτερα είναι πολύ μελετημένη... νομίζω η δυσκολία είναι κοντά στου official, απλά η λογική είναι άλλη... Τα class εκεί είναι διαμορφωμένα διαφορετικά, το xp ορίζεται αλλιώς εκεί...

Kleos
03-12-2009, 14:35
Σπάνιο να βρεις με κάτω από 100???? Για πες μας το κόλπο ρε φίλε... εμείς γ@@@@@με να φτάσουμε 100 άτομα αλλά μετά παίρνει τα πάνω του. Θες να σου πω πόσοι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ servers υπάρχουν, που απλά είναι από ένα σπίτι με 768-1024kbis/s upload και <80% uptime, που μπαίνει ο admin και το πολύ άλλοι 2-3 και αυτός από εσένα θεωρείται server? Γιατί ναι σχεδόν όλοι αυτοί είναι στις toplists... Και το μόνο σίγουρο για αυτούς τους servers είναι ότι θα κλείσουν το πολύ σε ένα μήνα.

Επίσης, όσον αφορά τον Pride και τους "διαφορετικούς" servers, διαφωνώ ότι είναι εύκολοι... δεν λέω ότι δεν έχουν donates κτλ, μπορείς να βοηθηθείς αλλιώς, αλλά το παράδειγμα του Pride ιδιαίτερα είναι πολύ μελετημένη... νομίζω η δυσκολία είναι κοντά στου official, απλά η λογική είναι άλλη... Τα class εκεί είναι διαμορφωμένα διαφορετικά, το xp ορίζεται αλλιώς εκεί...

Αυτοι οι σερβερ ειναι ελαχιστοι μπροστα στην πλειοψηφια...το θεμα ειναι πως το L2 εχει χιλιαδες σερβερ με συνολο πανω απο 10.000.000 παιχτες συμπεριλαμβανομενο του official...Μονο στην Ελλαδα εχει 40.000 παιχτες...ΑΛΛΑ οσους και να εχει το θεμα ειναι πως οσους παιχτες εχει το WOW το L2 και το Dota δεν εχουν ολα τα υπολοιπα παιχνιδια του κοσμου μαζι..και ειναι φανερο το γιατι..γιατι ειναι παιχνιδαρες..

Αυτο ειπα και εγω για τον Pride...ειναι διαφορετικος απο τον official αλλα me πολυ πιο ωραιο και μελετημενο L2 και πολυ πιο δυσκολος και χωρις τα μειονεκτηματα του official..bot και ολοι με A/S χωρις να κοπιαζουν δηλαδη

Heatspreader
03-12-2009, 14:35
nice θρυλος ,αυτος και ο ολυμπιακος.
Σου - ρω - τή - ρι ! ! ! Σουρωτήρι λέμε !!! :lol:

Οσο αναφορα για τον L2Gold σου λεω πως εχω παιξει καθε ειδους σερβερ...και official και αλλους χαμηλους και high rate...ο gold x45 ειναι αλλα και χ5000 να ηταν σε πληροφορω πως ειναι τοσο δυσκολος που πιο γρηγορα πας 85lvl στον official
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, δεν νομίζω να έχεις πάιξει Official με δικό σου Account. Δεν γίνεται να έφτιαξες Account στον Official, να άρχισες να παίζεις και να το παράτησες.

δεν υπαρχει server καλυτερος απο τον οfficial ,το καλυτερο που λες εσυ ειναι σε θεμα community.
Σε κάποιον μπορεί να αρέσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τον Official. Ο αδελφός μου (τώρα παίζει Official) έπαιζε σε Server (δεν θυμάμαι όνομα) που υπήρχαν και αόρατα όπλα. Σε κάποιον μπορεί να αρέσει αυτό.
Το Official είναι Official! . & -

Και παλι ομως και να υπαρχουν αυτα τα μειονεκτηματα ειναι μηδαμινα μπροστα στα 2 μειονεκτηματα του official..... o official εχει bot και ολοι σχεδον ειναι με τα A/S Grade χωρις να τα φαρμαρουν...για ζυγισε τα και δες πια ειναι σημαντικοτερα...
Αν θέλεις να μιλήσουμε αντικειμενικά και σωστά, ναι το LineAge2, έχει πολύ καλά γραφικά, είναι μοναδικό στο είδος του, έχει φοβερά πλεονεκτήματα, ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΦΑ όσον αφορά το level up. Το Grinding του δεν έχει ταίρι! Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλο παιχνίδι στα χρονικά που να είναι τόσο μα τόσο μα τόσο τόσο βαρετό στο XP!!! :mad:
Το ότι υπάρχει το bot για εμένα τουλάχιστον είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ήμουν κατά πριν το βάλω, αλλά όταν το έβαλα μου άρεσε το παιχνίδι 1000 φορές περισσότερο.
Είμαι 74lvl και σε κάθε mob παίρνω 00,01%. Πόσα πρέπει να σκοτώσω για να πάρω το lvl? Στα 78+, θα παίρνω 00,01% σε κάθε 15 mobs. Μα τι δημιουργικό παιχνίδι!

το να εχουν ολοι bot kai A/S(σχεδον) ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ πως στον official καταργουνται δύο απο τα κυριοτερα στοιχεια του L2...το lvl up και η προσπαθεια για τα αντικειμενα...τι μενει??τα PVP...αν ηθελα pvp εμπαινα και σε χ10000000

Ναι ειναι το αυθεντικο παιχνιδι....εγω ξερω πως στο αυθεντικο παιχνιδι πρεπει να ανεβαινεις δικαια LVL και να εχουν ολοι ισαξιες ευκαιρειες στα αντικειμενα....Απο αυτα τα 2 χανεται σχεδον ολη η ουσια του παιχνιδιου...ΠΟΛΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Καλός ή κακός σε όλα μα όλα τα Official δικτυακά παιχνίδια υπάρχει μέσα το Donate και κατ' επέκταση το Bot. Αν το θέλεις και πιο χύμα, αυτά είναι τα Official δικτυακά παιχνίδια, Bot, Donate και φύγαμε!
Εσύ βέβαια δεν θέλεις να έχεις bot ούτε να κάνεις Donate, κανένα πρόβλημα. Μπορείς να παίζεις σιγά σιγά και να ανεβαίνεις σιγά σιγά χωρίς να έχεις προσωπική ζωή φυσικά.
Θα έρθω όμως εγώ που παίζω 3 μήνες και θα σε ταράξω στη φάπα και ο εγωισμό σου δεν θα το αντέξει αυτό! Το παιχνίδι στηρίζεται στον ανθρώπινο εγωισμό. Η ταχυπαλμία που σε πιάνει στο PVP ή στο PK ή όταν κάποιος σε ενοχλεί δεν συγκρίνεται με κανένα Game είτε είναι Single Player με γραφικά next gen και super duper !
Αν παίξεις σε έναν PVP χ10000000 όπως λες, ο εγωισμός δεν θα υπάρχει τόσο, γιατί ξέρεις ότι δεν παίζεις Official (μόνο και μόνο ότι παίζεις Official αισθάνεσαι ότι παίζεις κάπου πιο καλά) και ότι έχεις ανέβει για χαβαλέ. Και να χάσεις κάποιο XP θα σκοτώσεις ένα mob και θα το πάρεις πίσω χ10.

Κοίτα πράγματα εδώ. Τώρα το Bot σε πείραξε η το Donante? Εγώ δηλαδή αν έχω Warsmith να τα βάλω τα SS στον π@το μου? Πραγματικά τώρα με αυτό που είπες, τι να πω...
Εδώ τα 3 Quests μέχρι τα 40 lvl για να αλλάξεις κλάση, μπορείς και τα αγοράζεις στον Official (πληρώνοντας με addena και κάνοντας ένα πολύ μικρό Quest 4 λεπτών) και το θεωρώ μέγιστη βλακεία, φαντάσου αυτό που λες.

Είναι σε καλές τιμές... :p
:lol:

Καλά τελειωμένο δεν είναι, απλά δεν είναι στο pick του.
Lineage 2 και WOW για εμένα είναι τα καλύτερα παιχνίδια του είδους με το τελευταίο να μην μου αρέσει, αλλά είναι καλό.

Αν θέλεις τη γνώμη μου, θεωρώ ότι χάνουν το χρόνο τους.

lion2486
03-12-2009, 14:58
...Καλά τελειωμένο δεν είναι, απλά δεν είναι στο pick του.
Lineage 2 και WOW για εμένα είναι τα καλύτερα παιχνίδια του είδους με το τελευταίο να μην μου αρέσει, αλλά είναι καλό...

Θα διαφωνήσω, είναι καλύτερα για εσένα, η απόψεις αυτές είναι ατομικές, είναι απλά τα πιο δημοφιλή και ακουστά... σε μερικούς δεν αρέσει κανένα...

Heatspreader
03-12-2009, 15:06
είναι απλά τα πιο δημοφιλή και ακουστά...
eίναι καλύτερα για εσένα
Άρα όχι για μένα μόνο...

ThReSh
03-12-2009, 15:20
φιλος η ιστοσελιδα που εδωσες δειχνει ποσες ΝΕΕΣ συνδρομες εγιναν..οχι ποσοι σταματησαν να συνδραμουν

μάθε να διαβάζεις διαγράμματα και όχι ότι σε βολεύει, το συγκεκριμένο δείχνει τους συνδρομητές που υπάρχουν όχι που έχουν φύγει (αυτούς τους υπολογίζεις αφαιρόντας τιμές)...μαθηματικά στο σχολείο πάτος έτσι?

---------- Post added at 15:20 ----------

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, δεν νομίζω να έχεις πάιξει Official με δικό σου Account.

αυτά είναι αυτονόητα...

Davelis4
03-12-2009, 18:19
Έχω πολλύ καιρό να χαρώ το flame των τελευταίων σελίδων ...
Και επιτέλους έμαθα και κάτι καινούργιο , το l2 έχει 20 million users που σε μία μέρα έγιναν 15 million όπως λέει ο φίλος μας ο κλέος .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ----------

Αυτοι οι σερβερ ειναι ελαχιστοι μπροστα στην πλειοψηφια...το θεμα ειναι πως το L2 εχει χιλιαδες σερβερ με συνολο πανω απο 10.000.000 παιχτες συμπεριλαμβανομενο του official...Μονο στην Ελλαδα εχει 40.000 παιχτες...ΑΛΛΑ οσους και να εχει το θεμα ειναι πως οσους παιχτες εχει το WOW το L2 και το Dota δεν εχουν ολα τα υπολοιπα παιχνιδια του κοσμου μαζι..και ειναι φανερο το γιατι..γιατι ειναι παιχνιδαρες..

Αυτο ειπα και εγω για τον Pride...ειναι διαφορετικος απο τον official αλλα me πολυ πιο ωραιο και μελετημενο L2 και πολυ πιο δυσκολος και χωρις τα μειονεκτηματα του official..bot και ολοι με A/S χωρις να κοπιαζουν δηλαδη

10.000.000 εδώ , βέβαια στο ποστ του με το λινκ του Thresh μιλούσε για 20.000.000 ....

moldovan20
03-12-2009, 21:04
Ακομα συζητατε με τον Kleos? Μα αυτος δεν εχει πεξει lineage2 ποτε.... Παιζει μονο L][neage2 οπως αναφερεται στους prive server....Αντε μια και περιμενω να παιξω ξανα ,ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να γινουμε 50000000m παιχτες να εχει λιγο ξυλο..

Υ.Γ. Α Kleos μια και πεζεις dex, εχω 4 char για "σκοτωμα" , ο καλυτερος ενας elemental master φαρμαρει τα παντα ολυμπιαδα :p

..MementoMori..
05-12-2009, 03:21
Για οποιον ενδιαφερεται, η αλυσιδα internet cafe BnB ανακοινωσε την ημερομηνια που θα ανοιξει ο καινουριος της Server.

Παρασκευη 11/12/2009 μονο απο τα καταστηματα (κατι σαν PTS αλλα δεν θα γινει wipe εκτος και αν ανακαλυψουν καποιο major exploit)
Δευτερα 14/12/2009 για ολους.

JohnnyDragon
05-12-2009, 10:32
BnB??? Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Μακρια!!!! Πουλημένο gaming, πουλημένοι άνθρωποι, full στα bugs, support μηδεν, εκμετάλευση απο παντού, σεβασμός στον gamer μηδέν, αξιοπιστία μηδέν. Μία φορα την πάτησα και δεν θα την ξαναπατήσω!
BnB server μόνο για 10χρονα πλέον!!

Spyrus
05-12-2009, 12:23
Είναι αργά να πάρω το παιχνίδι και να παίξω official;
45 μέρες με 20€ είναι καλή προσφορά.

Heatspreader
05-12-2009, 13:11
Όχι δεν είναι!
Luna έλα και κάνε PM Darkania!

RetZi
07-12-2009, 15:12
BnB??? Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Μακρια!!!! Πουλημένο gaming, πουλημένοι άνθρωποι, full στα bugs, support μηδεν, εκμετάλευση απο παντού, σεβασμός στον gamer μηδέν, αξιοπιστία μηδέν. Μία φορα την πάτησα και δεν θα την ξαναπατήσω!
BnB server μόνο για 10χρονα πλέον!!

Μην μηδενίζεις κάτι πριν καλά καλά αρχίσει. Εσύ τι λες οτί έχει περιθώρια η εταιρία BnB να κάνει πάλι λάθος επιλογές??? Για αυτό άλλωστε καθυστέρισαν την έναρξη του server κατά ένα μήνα περίπου..
Φαινεται με τις κινήσεις που κάνουν οτι θέλουν να αποφύγουν τις "αμαρτίες του παρελθόντος".. Όσον αφορά τα bug και το support δεν μπορείς να συγκρίνεις το τι γινόταν πριν τρία σχεδόν χρόνια με το τώρα..

..MementoMori..
07-12-2009, 19:30
Εφυγε report γιατι δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις, και επειδη μαλλον θα παιξουμε εκει με την παρεα μου, δεν μου αρεσει να με χαρακτηριζει με τετοιο τροπο καποιος, πισω απο την οθονη του.

Ας τον σηκωσουν για οποιον λογο θελουν.
Φυσικα και το κανουν για το κερδος, εταιρια ειναι.
Μπορεις να παιξεις απο το σπιτακι σου και να μην δωσεις δεκαρα.
Αυτα.

Deponakias
08-12-2009, 15:19
Μην μηδενίζεις κάτι πριν καλά καλά αρχίσει. Εσύ τι λες οτί έχει περιθώρια η εταιρία BnB να κάνει πάλι λάθος επιλογές??? Για αυτό άλλωστε καθυστέρισαν την έναρξη του server κατά ένα μήνα περίπου..
Φαινεται με τις κινήσεις που κάνουν οτι θέλουν να αποφύγουν τις "αμαρτίες του παρελθόντος".. Όσον αφορά τα bug και το support δεν μπορείς να συγκρίνεις το τι γινόταν πριν τρία σχεδόν χρόνια με το τώρα..

Μπα μην παιρνεις και ορκο...
Μαλλον θα ξαναρχισω και εγω l2 bnb καθως οτι μμο επαιξα δεν με συγκινησε τοσο...

JohnnyDragon
09-12-2009, 23:19
Εφυγε report γιατι δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις, και επειδη μαλλον θα παιξουμε εκει με την παρεα μου, δεν μου αρεσει να με χαρακτηριζει με τετοιο τροπο καποιος, πισω απο την οθονη του.
Καταρχάς και μόνο που το πήρες προσωπικά είσαι λάθος. Κατα δεύτερον το πίσω απο την οθόνη του, που λες είναι άκυρο...Ξύλο θά παίξουμε και το λες έτσι? Ή μήπως μίλησα για σένα "πίσω απο την οθόνη μου"?

Ας τον σηκωσουν για οποιον λογο θελουν.
Φυσικα και το κανουν για το κερδος, εταιρια ειναι.
Μπορεις να παιξεις απο το σπιτακι σου και να μην δωσεις δεκαρα.
Αυτα.
Για την vpn έχεις ακουστά? Εκτός αν δεν έπαιζες στον παλιό bnb οπότε πάω πάσσο.
Και το να παίζεις απο το σπίτι είναι δωρεάν διαφήμιση για αυτούς, διότι κόσμος στο σερβερ = κόσμος και στα μαγαζιά τους. Αντικείμενο διαφήμισης δεν γίνομαι για κανέναν.

Και μόνο το γεγονός ότι μια εταιρία άλλη απο την ncsoft χρησιμοποιεί λογισμικό άλλης εταιρίας για να βγάλει κέρδος το θεωρώ 10000% κοροιδία. Όσον αφορά τα bug και το support όπως λες δεν με αφορούν καν, διότι lineage2 support = official.
Και τέλος το γεγονός ότι έκανες εγγραφή εδώ μόνο και μόνο για να μου απαντήσεις υπερ της εταιρίας, δείχνει πολύ καλά και εκ μέρους ποιανού μιλάς, οπότε δεν είναι αντικειμενική και η γνώμη σου.

..MementoMori..
10-12-2009, 01:02
Καταρχάς και μόνο που το πήρες προσωπικά είσαι λάθος. Κατα δεύτερον το πίσω απο την οθόνη του, που λες είναι άκυρο...Ξύλο θά παίξουμε και το λες έτσι? Ή μήπως μίλησα για σένα "πίσω απο την οθόνη μου"?

Για την vpn έχεις ακουστά? Εκτός αν δεν έπαιζες στον παλιό bnb οπότε πάω πάσσο.
Και το να παίζεις απο το σπίτι είναι δωρεάν διαφήμιση για αυτούς, διότι κόσμος στο σερβερ = κόσμος και στα μαγαζιά τους. Αντικείμενο διαφήμισης δεν γίνομαι για κανέναν.

Το post μου δεν ηταν για σενα, ηταν για ενα αλλο το οποιο και εσβησε ο moderator.

Φυσικα και ξερω για την vpn. Αλλα δεν με αφορα το ζητημα. Οσο θα μπορω να παιζω τζαμπα και να κανω τον χαβαλε μου, θα το κανω. Αμα κανουν κατι τετοιο, οπως και τοτε θα σταματησω.
Αντικειμενο διαφημισης γινεσαι καθημερινα με τα ρουχα που φορας, το κινητο σου, το αμαξι σου κτλ. Δεν το γλιτωνεις. Απλα κανεις τις επιλογες σου και αγοραζεις αυτο που σε συμφερει ή σου αρεσει χωρις μετα να σκιζεις το λογοτυπο.
Ετσι και εγω λοιπον, θα ευχαριστηθω το παιχνιδι και δεν θα αγχωνομαι για κατι τετοιο.

JohnnyDragon
10-12-2009, 02:04
Επειδή δεν μου αρέσει η διαφήμιση στα forum δεν θα πω ονόματα απο σερβερ, αλλά εφόσον επιλέγεις την δωρεάν λύση (όπως τόσοι άλλοι) τότε γιατί δεν επιλέγεις κάποιον απο τους σερβερ που τουλάχιστον έχουν δείξει μια σταθερότητα στα χρόνια?
Έχεις δίκιο στο ότι γινόμαστε αντικείμενο διαφήμισης καθημερινά αλλά... να γίνομαι διαφήμιση με τιν τάδε μπλούζα μου που όμως την έχει κατασκευάσει η ίδια εταιρία τότε έχει μια δόση λογικής. Το να γίνομαι αντικείμενο διαφήμισης όμως, μιας εταιρίας που χρησιμοποιεί ενα παιγνίδι άλλης εταιριας για να βγάλει κέρδος ε κάπου χάνετε η λογική. Αν και μου αρέσει ο official δεν θα πω όχι σε private servers που σηκώνουν κάποιοι επειδή το γουστάρουν και μόνο. Αλλά μου τη σπάει αυτή η κοροιδία. Αν μια εταιρία θέλει να βγάλει κέρδος ας φτιάξει κάτι δικό της. Τότε ναι μαγκιά της. Όχι όμως μάγκας με ξένα @@.

..MementoMori..
10-12-2009, 02:15
Επειδή δεν μου αρέσει η διαφήμιση στα forum δεν θα πω ονόματα απο σερβερ, αλλά εφόσον επιλέγεις την δωρεάν λύση (όπως τόσοι άλλοι) τότε γιατί δεν επιλέγεις κάποιον απο τους σερβερ που τουλάχιστον έχουν δείξει μια σταθερότητα στα χρόνια?

Για τον απλο λογο οτι παιζουμε για την παρεα και οχι για το παιχνιδι.
Και αφου οι περισσοτεροι θα ειναι εκει, θα παιξουμε και εμεις εκει.

Mesqal
10-12-2009, 18:02
Τελικα BnB και Lineage II πονεμενη ιστορια :fear:. Σημερα δεν υπαρχει καμια αναφορα στο site τους για τον νεο σερβερ και εχουν σβηστει ολα τα θεματα που αφορουσαν το επικειμενο L2 Reborn. Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας γραψει εδω, γιατι κριμα, πολυς κοσμος περιμενε να ανοιξει παλι.

moldovan20
10-12-2009, 19:10
Eπειδει κοντευω να κλαψω απο τα γελια, αυτο το ειδε κανεις ? http://forum.bnb.gr/announcement.php?f=21

Πιστευω καμια μηνυση θα φαγανε και απλος το κρυβουνε απο το fotrum τους.

Deponakias
10-12-2009, 19:11
Οντως μπηκα και εγω και οντως εβγαλαν και το ρολοι ...
Οποιος ξερει κατι ας απαντησει!

..MementoMori..
10-12-2009, 19:58
Κανεις δεν ξερει τιποτα επισημα.

www.4c32.com

Με το απο πανω εχω πεθανει στα γελια.
Τοσα χρονια μετα και ακομα τοσο μισος. :lol:

JohnnyDragon
10-12-2009, 23:45
Κανεις δεν ξερει τιποτα επισημα.

www.4c32.com

Με το απο πανω εχω πεθανει στα γελια.
Τοσα χρονια μετα και ακομα τοσο μισος. :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα απίστευτοοο!!! o Artec ακόμα τα χώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heatspreader
11-12-2009, 00:10
Μιας και το Τopic είναι Offtopic, να πω ότι όταν έπαιζα Noobwars, κάποιοι σε διπλανά PC έπαιζαν BnB και τρελαινόντουσαν στο lag!

..MementoMori..
11-12-2009, 01:17
Μιας και το Τopic είναι Offtopic, να πω ότι όταν έπαιζα Noobwars, κάποιοι σε διπλανά PC έπαιζαν BnB και τρελαινόντουσαν στο lag!

Καλα offtopic δεν ειμαστε. Για L2 συζηταμε.

Οσο για το lag θα ηταν την περιοδο με τις vpn καρτες για παιχνιδι χωρις lag.
Πολλοι πιστευαμε οτι το lag ηταν τεχνητο για να πωλουνται οι συγκεκριμενες καρτες.
Λιγο μετα εκλεισε ο server.

Heatspreader
11-12-2009, 01:52
Καλα offtopic δεν ειμαστε. Για L2 συζηταμε.
Καλά το έχω πει πολλές φορές.
Official λέει το Thread...
Κάποιος είχε πει ότι δεν είναι Linege 2 Official, ότι είναι Official Lineage 2, ότι και καλά είναι το topic μου μιλάμε για το Lineage γενικά...
Πως και δεν γράφουν και χρήστες από εξωτερικό τότε? Αφού είναι το Official L2 Topic? lol...

moldovan20
11-12-2009, 02:12
Εγω λεω να το σβησουνε μια και καλη μια και μονο εμεις μειναμε :p

lion2486
11-12-2009, 11:43
Καλά το έχω πει πολλές φορές.
Κάποιος είχε πει ότι δεν είναι Linege 2 Official, ότι είναι Official Lineage 2, ότι και καλά είναι το topic μου μιλάμε για το Lineage γενικά...
Πως και δεν γράφουν και χρήστες από εξωτερικό τότε? Αφού είναι το Official L2 Topic? lol...

θυμίζω και τις ετικέτες που είναι πιο άσχετες!

Deponakias
11-12-2009, 13:50
Τελικα τι εγινε με ton server κανενας δεν ξερει?:p

Heatspreader
11-12-2009, 14:39
θυμίζω και τις ετικέτες που είναι πιο άσχετες!
Δηλαδή? Δεν σε κατάλαβα.

ThReSh
11-12-2009, 14:47

μπα είναι σαν τα Official Lost topic...

και καλά το επίσημο topic στο forum για το L2

Heatspreader
11-12-2009, 15:19
Μα γι' αυτό λέω. Να γράφουμε τότε στα αγγλικά ώστε να το παρακολουθούν και οι χρήστες του εξωτερικού!

ThReSh
11-12-2009, 15:21
facepalm.jpg

ότι να ναι όμως...

Heatspreader
11-12-2009, 15:34
Έχω άδικο?
Θα κάνω μία ερώτηση που αφορά το L2, να δεις που κανείς δεν θα απαντήσει...

Είμαι 75 lvl SH και λέω αυτές τις μέρες να αρχίσω το Sub μου. Τι sub προτείνετε και γιατί? Επίσης θα ήθελα να μάθω πως αρχίζω το Sub. Χρειάζεται κάποιος Quest? Είναι δύσκολο?
Ευχαριστώ.

Η παραπάνω είναι μία ερώτηση 100% L2. Ούτε Servers, ούτε γραφικά ούτε τίποτα. Δες πόσοι θα απαντήσουν...

..MementoMori..
11-12-2009, 15:41
Τι sub προτείνετε και γιατί? Επίσης θα ήθελα να μάθω πως αρχίζω το Sub. Χρειάζεται κάποιος Quest? Είναι δύσκολο?

Εξαρταται.
Ναι.
Οχι.

ThReSh
11-12-2009, 15:46
ποιος χρήστης του εξωτερικού που δεν γνωρίζει ελληνικά παρακολουθεί το forum ρε Heatspreader και αν το παρακολουθεί πως στο κέρατο βγάζει νόημα, τι είναι το forum comics για να βλέπει μόνο τα σχέδια? άρα ποιος ο λόγος να γράφουμε αγγλικά? το forum είναι ελληνικό ffs

εκεί πάει το facepalm...

..MementoMori..
11-12-2009, 15:57
Επισης αμα πας στις πρωτες σελιδες θα δεις οτι το topic δεν ξεκινησε για τους official servers.

Αμα θες ενα ελληνικο forum με ατομα που ασχολουνται με official L2, το μονο που ξερω ειναι του bnb. http://forum.bnb.gr/forumdisplay.php?f=55
Θα υπαρχουν και αλλα φανταζομαι, αλλα δεν το εχω ψαξει (ουτε καν αυτο δεν παρακολουθω).

Απλα αυτο που ειπες ηταν μια failed attempt για χιουμορ.

Heatspreader
11-12-2009, 16:02
Εξαρταται.
Ναι.
Οχι.
Δεν είναι απαντήσεις αυτά. Και δεν είναι απαντήσεις γιατί δεν με βοήθησες σαν παίχτη L2, να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.

ποιος χρήστης του εξωτερικού που δεν γνωρίζει ελληνικά παρακολουθεί το forum ρε Heatspreader και αν το παρακολουθεί πως στο κέρατο βγάζει νόημα, τι είναι το forum comics για να βλέπει μόνο τα σχέδια? άρα ποιος ο λόγος να γράφουμε αγγλικά? το forum είναι ελληνικό ffs

εκεί πάει το facepalm...
Facepalm και τέτοιες μ@λ@κίες δεν τις γνωρίζω.
Αλλά η λέξη Official είναι τελείως άκυρη. Όλοι ρωτάνε πως θα μεγαλώσουν το π@υλάκι τους φτιάχνοντας Server για να γίνουν Gm.
Και επειδή το Forum είναι ελληνικό είναι όπως καταλαβαίνετε χαζό να μιλάμε για Official Thread του L2. Άρα ο τίτλος του Thread Official είναι άκυρος από όπου και να τον πάρεις.

Επισης αμα πας στις πρωτες σελιδες θα δεις οτι το topic δεν ξεκινησε για τους official servers.
Και ποιος σου είπε ότι είναι σωστό αυτό? Ξεκίνησε στραβά.

ThReSh
11-12-2009, 16:24
κάνε report τότε για τον τίτλο στο αρχικό post και μην πρήζεις άτομα που δεν ευθύνονται για αυτόν...

Heatspreader
11-12-2009, 16:29
Sorry man, αλλά εκείνα με πρήζουν, όταν και παλαιότερα έκανα ερώτηση που αφορά το Game και πάλι βγήκε ένας και ρώτησε πως να φτιάξει το δικό του Server...

and... please, stop Spam... :X

ThReSh
11-12-2009, 16:32
ξέρει πόσες σελίδες θα ήταν το topic αν ήταν ΜΟΝΟ για official? το 1/3 από ότι είναι τώρα...

..MementoMori..
11-12-2009, 16:35
Δεν είναι απαντήσεις αυτά. Και δεν είναι απαντήσεις γιατί δεν με βοήθησες σαν παίχτη L2, να καταλάβω τι πρέπει να κάνω.

Nαι sorry αλλα δεν μπορω να σου απαντησω ετσι απλα.
Τι θα πει, θελεις να κανεις sub?
Τι εξοπλισμο εχεις στον main?
Τι buffer εχεις και τι lvl ειναι?
Λεφτα για να ντυσεις το sub εχεις?

Πως να σου προτεινω κατι οταν το μονο που ξερω ειναι το lvl και το class του main?

To quest δεν ειναι δυσκολο, αλλα ειναι χρονοβορο.
Περισσοτερες λεπτομερειες εδω (http://lineage.pmfun.com/list/quest-more/mimirs-elixir). Εκτος και αν πιστευεις οτι θα κατσει κανεις να σου εξηγησει βημα-βημα.

mathsdim
12-12-2009, 01:49
Παιδια τι εγινε με τον σερβερ του bnb ??

JohnnyDragon
12-12-2009, 01:57
Έχω άδικο?
Είμαι 75 lvl SH και λέω αυτές τις μέρες να αρχίσω το Sub μου. Τι sub προτείνετε και γιατί? Επίσης θα ήθελα να μάθω πως αρχίζω το Sub. Χρειάζεται κάποιος Quest? Είναι δύσκολο?
Ευχαριστώ.

Η παραπάνω είναι μία ερώτηση 100% L2. Ούτε Servers, ούτε γραφικά ούτε τίποτα. Δες πόσοι θα απαντήσουν...

Τώρα βαριέμαι να στα γράψω και όλα αλλά με λίγα λόγια κάνε sub sps για να δώσεις στο main class σου sh λιγο casting (εγώ αυτό θα ανέβαζα).
Ναι θέλει quest που περιλαμβάνει και άλλα quest και είναι παλούκια όλα!!! Θες υποστίριξη απο το ally σου για τα raid και τον Baium στο τέλος και θες τεράαααστια υπομονή για να μαζέψεις τα moonstones. Επειδή βέβαια δεν ρώτησες επειδή όντως θες να μάθεις σε καληνυχτώ γιατί πάώ για exp :p

Heatspreader
12-12-2009, 03:52
1) Όταν έχεις Dark Elf δεν μπορείς να κάνεις Sub Elf...
Link (http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html)
2) To skill που λες το παίρνεις κάνοντας Sub summoner
http://vnmedia.ign.com/l2vault.ign.com/images/CoolFind/subclass%20skill%20tree.jpg
3) Θα κάνω WC

Τώρα μιλάμε Ontopic τουλάχιστον... :)

moldovan20
12-12-2009, 14:13
1) Όταν έχεις Dark Elf δεν μπορείς να κάνεις Sub Elf...
Link (http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html)
2) To skill που λες το παίρνεις κάνοντας Sub summoner
http://vnmedia.ign.com/l2vault.ign.com/images/CoolFind/subclass%20skill%20tree.jpg
3) Θα κάνω WC

Τώρα μιλάμε Ontopic τουλάχιστον... :)

Aν σε ενδιαφερουνε τα sub skills κανε η summoner η tank .
Τωρα βεβαια οτι και να κανεις μπορεις να μη διαλεξεις να σου δωσει maste ability book και να ανεβαζεις συνεχεια m.atack αλλα καλυτερα κατα τη γνωμη μου τα class skill.

Ειχα καποτε ΕΕ με sub paladin και μολις ετρωγα dmg μου ανoιγε το ud.

Heatspreader
12-12-2009, 20:45
Φυσικά και με ενδιαφέρουν τα Sub Skills! Αν δεν με ενδιέφεραν θα έφτιαχνα Char στο άλλο μου Acc!

Για WC σκέφτομαι.
Δεν θυμάμαι πως λέγεται το Skill, είναι αυτό που όταν σε χτυπάνε για 3-7 sec, δεν τρως damage.
Για SH αυτό πρέπει να είναι πολύ καλό αφού 3sec είναι αρκετά για να σε ρίξει.
Summoner δίνει C.Speed.
Σκέφτομαι να κάνω δεύτερο Sub Summoner και τρίτο κάτι να ανεβάζει το CP, warrior δηλαδή (αν δεν κάνω λάθος ο Warrior και όχι το tann το δίνει αυτό.

RetZi
12-12-2009, 21:46
Και τέλος το γεγονός ότι έκανες εγγραφή εδώ μόνο και μόνο για να μου απαντήσεις υπερ της εταιρίας, δείχνει πολύ καλά και εκ μέρους ποιανού μιλάς, οπότε δεν είναι αντικειμενική και η γνώμη σου.

Δεν εχω καμια σχεση με την bnb και απλα ειπα την γνωμη μου. Και στο κατω κατω δεν ειπα κατι το τρομερο, απλα ειπα οτι δεν ειναι σωστο να κρινουμε κατι καινουργιο με τον παρελθον. Τωρα οσον αφορα τον σερβερ,, κατι ψηνεται και θα το μαθετε πολυ συντομα..

Heatspreader
13-12-2009, 14:11
Δεν εχω καμια σχεση με την bnb και απλα ειπα την γνωμη μου.
Ok δεν έχεις.
Τωρα οσον αφορα τον σερβερ,, κατι ψηνεται και θα το μαθετε πολυ συντομα..
??? Έχεις ???

moldovan20
13-12-2009, 14:14
Δεν εχω καμια σχεση με την bnb και απλα ειπα την γνωμη μου. Και στο κατω κατω δεν ειπα κατι το τρομερο, απλα ειπα οτι δεν ειναι σωστο να κρινουμε κατι καινουργιο με τον παρελθον. Τωρα οσον αφορα τον σερβερ,, κατι ψηνεται και θα το μαθετε πολυ συντομα..

Nαι κατι ψηνετε ουαου..Ανοιξε ο bnb, μονο που βγαλανε απο το site οτι εχει σχεση με l2 για να φαινετε οτι δεν εχει σχεση με την εταιρια..Tην τριτη ανοιγει για τους home user.

Lamiwtis
13-12-2009, 14:22
Nαι κατι ψηνετε ουαου..Ανοιξε ο bnb, μονο που βγαλανε απο το site οτι εχει σχεση με l2 για να φαινετε οτι δεν εχει σχεση με την εταιρια..Tην τριτη ανοιγει για τους home user.

τελικά το l2walker είναι νόμιμο μέχρι 2 bots ; κάποιος που έχει ασχοληθεί ας πει τα rules ή τουλάχιστον να γράψει το site γιατί αυτό που στείλανε σε mail , εμένα δε μου ανοίγει .

moldovan20
13-12-2009, 14:34
τελικά το l2walker είναι νόμιμο μέχρι 2 bots ; κάποιος που έχει ασχοληθεί ας πει τα rules ή τουλάχιστον να γράψει το site γιατί αυτό που στείλανε σε mail , εμένα δε μου ανοίγει .

Eχει bot μεχρι 2 client.

Heatspreader
13-12-2009, 19:27
Έχει bot και επιτρέπεται?

Deponakias
15-12-2009, 14:49
Λοιπον οποιος θελει να παιξει στον server του βνβ κανει register εδω
azrama.com και κατεβαζει αυτο εδω το patch
http://rapidshare.com/files/320270269/system.rar
Διαγραφεται τον φακελο system απο το lineage 2 στο program files και βαζετε αυτο εδω!
Καλη διασκεδαση :-)

Daimon
19-12-2009, 19:33

L2 Walker IG (In Game) & OOG (Out Of Game) for Azrama (http://sharez.x10hosting.com/sharez/walker.html)

comfuzio
23-12-2009, 13:09
και μερικα νεα για το επομενο update http://www2.elliebelly.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1067&start=150

Xvipes
25-12-2009, 16:06
L2 Walker IG (In Game) & OOG (Out Of Game) for Azrama (http://sharez.x10hosting.com/sharez/walker.html)

Το Kaspersky βρίσκει ιό στο L2Walker.exe για το OOG walker.

..MementoMori..
25-12-2009, 16:14
Ναι ειδικα το oog τα περισσοτερα antivirus το βλεπουν σαν ιο.

Απο τετοια ακυρα (οχι το επισημο του εκαστοτε server) link ο μονος κινδυνος ειναι καποιο keylogger.

Προφανως δεν εννοω το αποπανω link, γενικα μιλαω.

MiDi_MiLiZ
25-12-2009, 16:29
κλειστος ο bnb απο τα ξημερωματα χωρις καμια επισημη ανακοινωση...Εξαφανισμενοι ολοι!

..MementoMori..
25-12-2009, 16:34
Παιζεις και εσυ εκει? :lol:

Κατι ειχαν πει οτι μπορει να μεινει κλειστος για καποιες μερες για να φτιαξουν το lag.
Μετα ειπαν οτι μαλλον δεν θα χρειαστει.
Και μετα τον εκλεισαν και κανεις δεν ξερει για ποσο. Μεχρι και το forum ειναι down.:lol:

Και ειχα λιγο χρονο να τελειωσω το 2nd της SE γιατι εχει παει 57 και ακομα κανει απλο Battle Heal :cry:

Deponakias
25-12-2009, 16:36
Και εγω ειχα ψηθει να τελειωσω σημερα το Q του sps...
να φορεσουμε και karmian :p
Ενταξει να εχουν τον σερβερ down αλλα γιατι το forum?

..MementoMori..
25-12-2009, 16:40
To forum btw μολις ανεβηκε.

Deponakias
25-12-2009, 16:46
Καμια ανακοινωση για τον server ομως!

Server up!!!!

Daimon
25-12-2009, 18:22

Το Kaspersky βρίσκει ιό στο L2Walker.exe για το OOG walker.

Το ESS δεν βρίσκει τίποτα (μπορείτε να δείτε και τις εικόνες).

btw, http://www.azrama.com/forum/viewtopic.php?f=2&p=6616&sid=02d29f1d44c363415b9590dec07e7903#p6616

PavlaraS18
27-12-2009, 21:25
λοιπον παιδες ... Δευτερα - Τριτη ερχεται το τροφοδοτικο και θα μπορεσω να ξαναπαιξω l2 υστερα απο καμποσους μηνες (γυρω στους 7) και να συμπληρωσω τον 6ο χρονο παιχνιδιου :lol: ... τωρα ... θελω αν μπορειτε και ξερετε να μου προτεινετε ενα server ... που να εχει τα παρακατω

Client : κατα προτιμηση Interlude αλλα αν ειναι και κατι αλλο βλεπουμε ...
Rate : hmm... δεν ξερω ... ειτε low ειτε Mid ειτε High
++ : Οτιδηποτε αρκει το rate να ειναι πανω απο 65%

δεν πιστευω να ειναι πολλα αυτα που ζηταω .. για αυτο περιμενω πολλες προτασεις !
ααα και να μην εχει καθολου Custom

MiDi_MiLiZ
02-01-2010, 06:56
Παιζεις και εσυ εκει? :lol:

Κατι ειχαν πει οτι μπορει να μεινει κλειστος για καποιες μερες για να φτιαξουν το lag.
Μετα ειπαν οτι μαλλον δεν θα χρειαστει.
Και μετα τον εκλεισαν και κανεις δεν ξερει για ποσο. Μεχρι και το forum ειναι down.:lol:

Και ειχα λιγο χρονο να τελειωσω το 2nd της SE γιατι εχει παει 57 και ακομα κανει απλο Battle Heal :cry:

ναι...Αν και πλεον εχουν αρχισει και με απογοητευουν διαφορα πραγματα, ως προς τη διαχειριση κυριως.

Ειμαι στους beyondtheobvious, λες να ειμαστε clan/ally mates? :O

λοιπον παιδες ... Δευτερα - Τριτη ερχεται το τροφοδοτικο και θα μπορεσω να ξαναπαιξω l2 υστερα απο καμποσους μηνες (γυρω στους 7) και να συμπληρωσω τον 6ο χρονο παιχνιδιου :lol: ... τωρα ... θελω αν μπορειτε και ξερετε να μου προτεινετε ενα server ... που να εχει τα παρακατω

Client : κατα προτιμηση Interlude αλλα αν ειναι και κατι αλλο βλεπουμε ...
Rate : hmm... δεν ξερω ... ειτε low ειτε Mid ειτε High
++ : Οτιδηποτε αρκει το rate να ειναι πανω απο 65%

δεν πιστευω να ειναι πολλα αυτα που ζηταω .. για αυτο περιμενω πολλες προτασεις !
ααα και να μην εχει καθολου Custom

O azrama ειναι χ3, και πληρει οτι ζητας, αλλα στη θεση σου θα αναζητουσα κατι καλυτερο.

..MementoMori..
02-01-2010, 14:43
ναι...Αν και πλεον εχουν αρχισει και με απογοητευουν διαφορα πραγματα, ως προς τη διαχειριση κυριως.

Ειμαι στους beyondtheobvious, λες να ειμαστε clan/ally mates? :O

Εγω ειμαι στους Afterlife, φιλικη clan με τα γουρουνια (Adminspawn)
Καποια members εχουν περασει και απο τις 2 clan σε διαφορους servers.
Οι leaders τους και αρκετα members στο δικο μας ventrilo μπαινουν.

Γιάννης Platano
03-01-2010, 23:16
Δεν ασχοληθηκα ποτε με παιχνιδια και θελει ο γιος μου να αποχωριστει τα xp αλλα να μπορει να παιξει μεσω l2walker , line age

Δεν ξερω αν τα λεω καλα...αλλα ετσι μου ειπε.

Οσοι εχετε ασχοληθει υπαρχει προβλημα με vista ή window 7 ?

Ευχαριστω.

Heatspreader
04-01-2010, 01:15
Ναι ο Walker μετά το τελευταίο Update που έκανε ο Official, δεν παίζει σε Vista. Σε 7 δεν το έχω δοκιμάσει.
Αναγκάζομαι να έχω το Walker στο Laptop που του έχω βάλει XP γι' αυτό το λόγο.

MiDi_MiLiZ
04-01-2010, 01:36
Εγω ειμαι στους Afterlife, φιλικη clan με τα γουρουνια (Adminspawn)
Καποια members εχουν περασει και απο τις 2 clan σε διαφορους servers.
Οι leaders τους και αρκετα members στο δικο μας ventrilo μπαινουν.

πραγματι ειστε απο τις ελαχιστες clan που δεν τους εχουμε war. Και νομιζα οτι ειχαμε με ολο το server war εκτος απο AS ;p

..MementoMori..
04-01-2010, 02:49
πραγματι ειστε απο τις ελαχιστες clan που δεν τους εχουμε war. Και νομιζα οτι ειχαμε με ολο το server war εκτος απο AS ;p

Ε αυτο ελειπε να ειχαμε war με AS.
Αφου τους περισσοτερους τους ξερουμε.

Εξαλλου παμε παντα με την πλευρα που εχει τα περισσοτερα wars. Μονο ετσι εχει πλακα.
Απλα περιμενουμε να ανεβουν λιγο και οι υπολοιποι για να αρχισουμε να παταμε war σε ο,τι σηματακι κυκλοφορει στην Giran :lol:

Ασε που ο βασικος μας moneymaker της clan αργησε να ξεκινησει και εχουν μεινει πισω τα νανακια του.
Spammare στο μπλα-μπλα αντι να παιζει...

Koritsi_Gia_PC
04-01-2010, 04:34
AS? Μη μου πείτε ότι μιλάτε για τον νέο δήθεν-BNB? oO

Γιάννης Platano
04-01-2010, 08:48
Ναι ο Walker μετά το τελευταίο Update που έκανε ο Official, δεν παίζει σε Vista. Σε 7 δεν το έχω δοκιμάσει.
Αναγκάζομαι να έχω το Walker στο Laptop που του έχω βάλει XP γι' αυτό το λόγο.

Ευχαριστω.Αν και δεν καταλαβα τα bold ελπιζω να καταλαβει ο γιος....

Massiv0r
04-01-2010, 10:36
Φιλε Γιαννη Platano, εαν αγαπας τον γιο σου και θες να δεις να παιζει και καμια γκομενα, να καταφερει και κατι στην ζωη σου κοψτου το Lineaids οσο πιο γρηγορα μπορεις, Φιλικα παντα.

Γιάννης Platano
04-01-2010, 10:46
Φιλε Γιαννη Platano, εαν αγαπας τον γιο σου και θες να δεις να παιζει και καμια γκομενα, να καταφερει και κατι στην ζωη σου κοψτου το Lineaids οσο πιο γρηγορα μπορεις, Φιλικα παντα.

Δεν ξερω τι θα κανει στη ζωη του αλλα απο γκομενες δεν εμοιασε στον ησυχο πατερα του...Απο τα 15 στα βασανα...

Lineaids = αποτυχια στη ζωη ???

Massiv0r
04-01-2010, 10:52
Δυστηχως γιατι οτι και να κανεις σιγα σιγα σε ρουφαει μεσα. Το βλεπεις σαν τροπο διαφυγης απο την ρουτινα της ζωης και την βαρεμαρα, γινεται γρηγορα η μοναδικη σου ασχολια.

"Walk among the Abyss and the Abyss walks among you"

Οτι χρειαζεται να ξερεις εδω:
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Lineage

Heatspreader
04-01-2010, 10:54
Πολλά μπορείς να είναι αποτυχία στη ζωή, πολλά μπορεί να είναι και επιτυχία.
Ένα παιχνίδι δεν πρόκειται να καταστρέψει κάποιον, μια στάση ζωής ίσως.

Το να του απαγορεύσει κάτι είναι ίσως ότι πιο τραγικό και άσχημο μπορεί να κάνει. Απλά θα τρέχει στα Internet Cafe και θα χαλάσει η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου.

Επίσης όσοι το γράφουν LineAids αφενός δεν ξέρουν πως προφέρεται, αφετέρου κοοιδεύουν τόσο το παιχνίδι που σε κάποιους αρέσει, όσο και την νόσο.
Το παιχνίδια για τους άσχετους προφέρεται έτσι (http://dictionary.reference.com/browse/lineage) και είναι μία λέξη!

ThReSh
04-01-2010, 11:19
Το παιχνίδι για τους άσχετους προφέρεται έτσι (http://dictionary.reference.com/browse/lineage) και είναι μία λέξη!

είδος υπό εξαφάνιση αυτοί που το προφέρουν σωστά, μην το ψάχνεις...

Heatspreader
04-01-2010, 12:20
Εγώ έναν γνωρίζω. Μαζί με εσένα έγινα 2.

GeoRGe_TouL
04-01-2010, 23:54
Παίδες σας παρακαλώ ένας που να γνωρίζει να μου δώσει ένα σωστό link για ένα καλό l2walker για το EPILOGUE ή δεν ξέρω έστω για GRACIA. O server που παίζω λειτουργεί και με GRAVIA Final ,αλλά και με EPILOGUE..

Επίσης ένα καλό στα ελληνικά όσο γίνετε οδηγό να το κάνω να λειτουργήσει.
Στον server χρησιμοποιούν πολλοί το l2walker. Επίσης ο GM το έχει επιτρέψει για κάμποσες μέρες διότι είναι new..
Άρα σίγουρα υπάρχει walker...
Σας παρακαλώ helparete ρε παίδες..

Α ξέχασα κάτι..Είμαι εντελώς noob απο walkers :).Αλλά μαθαίνω εύκολα..:cool:

Περιμένω παίδες...

Ευχαρηστώ εκ των προτέρων...

Massiv0r
04-01-2010, 23:57
Δεν σου πε κανενας τι τους κανουμε τους νεο-συλλεκτους εδω περα ? Ετοιμασου να γυρισεις με ψυχικα τραυματα στο κρεβατι σου.

GeoRGe_TouL
05-01-2010, 00:27
Παίδες θέλω απλά να μου πείτε πως να ρυθμίσω το wlaker..Ξερετε τι ενοω ...Τι να βάλω στο combat , sto pathink etc. Ειμαι sagitarius...
Thanks btw...

XronisR
07-01-2010, 02:09
Απαγορεύευται η συζήτηση για τέτοια πρόγραμμάτα πήγαινε σε κάνα άλλο forum.

Heatspreader
07-01-2010, 02:13
.,......????

PavlaraS18
08-01-2010, 17:16
Συνεχιζω την αναζητηση για ενα server ... (αυτη τη φορα Mid - High) ... το προτεινομενο Client ειναι Interlude .. τωρα αμα βρειτε κατι αλλο , δεκτω ... λοιπον θελω ενα server να μην εχει custom ... θα πηγαινα σε low αλλα τωρα που ανοιξαν και παλι τα σχολεια δεν θελω να καω :P ...περιμενω πολλες απαντησεις :P

Leite33
18-01-2010, 10:50
Καλημέρα
Θέλω να κάνω μια ερώτηση αν και δε ξέρω αν κάνω post στο σωστο forum
Θέλω να ρωτήσω αν το Lineage to 2 παίζει κανονικά στα Windows 7 τα 32bit
Χρειάζεται κάτι επιπλέον όπως patch??? Το έχει δει κανένας;;;;;;;

EvilEyes
18-01-2010, 12:04
Παίζει κανονικά.

Leite33
18-01-2010, 12:41
Επειδη δεν είναι για μενα.... Στα windows 7 παιζει η κανονικη έκδοση;;;;; η είναι κάποια ειδική έκδοση του παιχνιδιου;;;;

EvilEyes
18-01-2010, 15:43
Η κανονική χρειάζεται. Άλλωστε δεν υπάρχει ειδική έκδοση :-D.

mitsosbmx
23-01-2010, 20:07
θελω να φτιαξω ενα script για private server που να enchantarei με νορμαλ scrolls οπλα αρμορς κτλπ.μπορει καποιος να ποσταρει ενα δοκιμασμενο και να μου εξηγησει πως θα το αλλαζω για το καθε item που enchantαρω

*Kezar*
26-01-2010, 15:19
καλησπερα παιδια μηπως εχει ακουστα κανεις για κανενα προγραμμα σχετικα για drop adena στο lineage c6? εχω ακουσει κατι για Phx αλλα δεν ξερω που να το βρω και πως να το δουλεψω οποιος ξερει ας πει την αποψη του.ευχαριστω.

moldovan20
27-01-2010, 03:29
Μια και θυμήθηκα τα παλιά είπα να σας στείλω να ακούσετε τις δημιουργίες μας μετα απο τρελό κάψημο .

1
2
3
4
5

Με αγάπη PsychO ,Pokeyou και Godsgift απο crazy-elixir .

lion2486
28-01-2010, 03:02
Μια και θυμήθηκα τα παλιά είπα να σας στείλω να ακούσετε τις δημιουργίες μας μετα απο τρελό κάψημο .

1 (http://www.youtube.com/watch?v=HPMvkwkaQWc&feature=related)
2 (http://www.youtube.com/watch?v=40Z6tm3av14&feature=related)
3 (http://www.youtube.com/watch?v=EceO80m9P4U&feature=related)
4 (http://www.youtube.com/watch?v=RD8pZ3r5cKI&feature=related)
5 (http://www.youtube.com/watch?v=cZ2Cy_H3aNI)

Με αγάπη PsychO ,Pokeyou και Godsgift απο crazy-elixir .

έχω πολύ καιρό ολόκληρο το cd και απλά τα σπάνε τα τραγούδια, υπάρχουν και άλλα λίγα αξιόλογα παρόμοια, αλλά λίγα.

moldovan20
28-01-2010, 04:03
Αυτα τα 5 που έδωσα είναι αυτα που έχουμε κάνει εμείς :o

angel28
11-02-2010, 19:40
:-) Γεια σας και από μένα!!!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας, καθώς είμαι λίγο άσχετη.....Αγόρασα το lineage the chaotic chronicle OATH OF BLOOD, με σκοπό να παίξω κι εγώ official, αλλά έχω κάποια προβληματάκια.
Λογικά μόλις κάνω την εγκατάσταση του παιχνιδιού πρέπει μετά να κάνει update σωστά; Το θέμα είναι ότι πάει πάρα μα πάρα πολύ αργά....αν κλείσω το pc μου και το ανοίξω αργότερα θα συνεχίσει το update από εκεί που σταμάτησε;
Άλλο ερώτημα......έκανα εγγραφή στο site αλλά μέσα στο παιχνίδι έχει μια κάρτα που λέγεται "κάρτα ενεργοποίησης παιχνιδιου"....δεν ξέρω που πρέπει να βάλω αυτόν τον κωδικό :rolleyes::rolleyes:
Επίσης μαζί με το παιχνίδι είχε και ένα άλλο cd "lineage the chaotic throne gracia"....και αυτό πρέπει να το κάνω εγκατάσταση;;;
Το ξέρω σας κούρασα....αλλά βοηθήστε με please!Έπαιζα και παλιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με εγκατάσταση!!!:-):-)
Υ.Γ Επίσης το παιχνίδι παίζει σε vista ή δεν υπάρχει πρόβλημα;;;
Χίλια ευχαριστώ....

Arcanaloth
14-02-2010, 21:21
:-) Γεια σας και από μένα!!!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας, καθώς είμαι λίγο άσχετη.....Αγόρασα το lineage the chaotic chronicle OATH OF BLOOD, με σκοπό να παίξω κι εγώ official, αλλά έχω κάποια προβληματάκια.
Λογικά μόλις κάνω την εγκατάσταση του παιχνιδιού πρέπει μετά να κάνει update σωστά; Το θέμα είναι ότι πάει πάρα μα πάρα πολύ αργά....αν κλείσω το pc μου και το ανοίξω αργότερα θα συνεχίσει το update από εκεί που σταμάτησε;
Άλλο ερώτημα......έκανα εγγραφή στο site αλλά μέσα στο παιχνίδι έχει μια κάρτα που λέγεται "κάρτα ενεργοποίησης παιχνιδιου"....δεν ξέρω που πρέπει να βάλω αυτόν τον κωδικό :rolleyes::rolleyes:
Επίσης μαζί με το παιχνίδι είχε και ένα άλλο cd "lineage the chaotic throne gracia"....και αυτό πρέπει να το κάνω εγκατάσταση;;;
Το ξέρω σας κούρασα....αλλά βοηθήστε με please!Έπαιζα και παλιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με εγκατάσταση!!!:-):-)
Υ.Γ Επίσης το παιχνίδι παίζει σε vista ή δεν υπάρχει πρόβλημα;;;
Χίλια ευχαριστώ....

Το παιχνίδι συνεχώς ανανεώνεται με νέα "κεφάλαια", ουσιαστικά μπαίνουν νέες περιοχές στον χάρτη, νέα όπλα κτλ. Οπότε κάθε μερικούς μήνες χρειάζεται να κατεβάζεις το νέο update. Τώρα, αναλόγως του ποια έκδοση αγόρασες, εξαρτάται και πόσο πολύ θα περιμένεις μέχρι να σου κατεβάσει την τελική έκδοση του παιχνιδιού.
Γενικά, αργεί πολύ. Είναι φυσιολογικό να περιμένεις πολλή ώρα, μπορεί να χρειάζεται να κατεβάσει πoλύ πράγμα.

Η κάρτα ενεργοποίησης σου χρειάζεται για να φτιάξεις account στην ncsoft και να μπορέσεις έτσι να μπεις στον official server του παιχνιδιού. Όταν θα πας να πρωτο-logάρεις θα σου ζητήσει login/password, θα πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει αυτό το account και για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι τον κωδικό που ανέφερες.

Το παιχνίδι παίζει σε οποιοδήποτε λειτουργικό των Windows χωρίς πρόβλημα.

Στο ερώτημα για τον αν κλείσεις το pc πριν τελειώσει το downloading, ΥΠΟΘΕΤΩ πως θα μείνουν αυτά που κατέβασε μέχρι εκείνη την στιγμή, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Καλύτερα άστο να κατεβάζει και πάνε για έναν καφέ ή ακόμα πιο εύκολα βρες τον client από το τελευταίο update από κανάν άλλο που το 'χει, αντίγραψε το στον δίσκο σου και καθάρισες, είσαι έτοιμη. Αγοράζοντας το κουτί του παιχνιδιού ουσιαστικά τον κωδικό αγοράζεις, τα cd άχρηστα είναι αν έχεις κανάν γνωστό που έχει ήδη το παιχνίδι.