Επιλογές Χρήστη
Καλώς ήλθατε στο Insomnia. Γίνετε μέλος για να συμμετέχετε ενεργά στην κοινότητα.
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| Hardware Γενικά Γενική συζήτηση μόνο γύρω από θέματα hardware τα οποία δεν ανήκουν σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες |
| Εργαλεία |
|
|
#21 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Dec 2005
|
Ο Γερμανός όταν είχε ανοίξει (τότε) πουλούσε ΚΥΡΙΩΣ μπαταρίες. Μετά μπήκε στα κινητά και μπαταρίες γιοκ. Αν πας μπορεί να σε εξυπηρετήσουν, μπορεί και όχι. Νομίζω οτι εφ' όσον είσαι Αθήνα ο Δήσιος είναι μονόδρομος φίλε μου. BTW κανένα αντίστοιχο με τον Δήσιο στην Θεσσαλονίκη ξέρει κανένας ;
|
|
#22 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Dec 2006
|
Παράθεση:
![]()
CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack Mobo:Asus Commando RAM:Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2X1GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG L1900E Speakers:Logitech Z-2300 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
![]() ---------- Προσθήκη στις 19:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:35 ---------- Πολύ αισιόδοξος είσαι. Ξέρεις τι μαγαζί έχει ακριβώς και γιατί να "τρέξει"; Δηλαδή ντε και καλά να πάρω από το Γερμανό. Μετοχές έχεις;
CPU:Intel Core2Duo E6700 > Cooler:Thermaltake Mini Typhoon Value Pack Mobo:Asus Commando RAM:Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2X1GB VGA:Gigabyte GTS250 1GB HDDs:3 x Western Digital - Raptor 74GB, AAKS 320GB & YS 250GB PSU:Enermax Infiniti 720W DVD-RWs:2 x Sony NEC - AD-7173S & 7170S Case:Thermaltake Kandalf VA9000BWS Monitor:LG L1900E Speakers:Logitech Z-2300 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Apr 2007
|
Άλλαξα και γω πριν κανα μήνα μπαταρίες σε ένα 1500αρι. Το έκανα βίδες το UPS τις έβγαλα και τις έδωσα σε ένα γνωστό μου απ' το Γερμανό. Χονδρική 10 ευρώ η μία (τόσα μου πήρε ο καλός ο άνθρωπος), λιανική 25 η μία... Απλά για να ξέρεις τι παίζει από τιμές. Και δε χρειάζεται να νευριάζεις με τις απαντήσεις των παιδιών, κούλαρε ![]() |
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
Δε φταίω εγώ αλλά οι απαντήσεις. ![]()
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Jan 2010
|
Παράθεση:
Μπαινουμε στον κοπο να σου απαντησουμε και μας την λες απο πανω? Λιγο εμπορικο μυαλο δεν εχεις για να καταλαβεις οτι για να αγορασει ενα καταστημα μπαταριες απο εμπορο και κατ'επεκταση να τις πουλησει σε σενα,θα πρεπει να τις εισαγει στην αποθηκη του και μετα να τις ξαναδιωξει.ΦΠΑ δεν θα χρεωθει για αυτην την κινηση? Πως θα τις αγορασει 50 και θα στις πουλησει 50? Μπαινεις στον κοπο και παραθετεις και μου λες αν εχω μετοχες του Γερμανου? Θα σε εστελνα στον Γερμανο αν ηξερα οτι δεν εχει?Σου ειπα να πας στον Δησιο,αλλα αφου δεν εχει ο Βολος σε παρεπεμψα στον Γερμανο.Στο κατω κατω της γραφης ας εκανες ενα τηλ στον Γερμανο για να μην ταλαιπωρησε καθολου,αλλα εσυ προτιμησες να ποσταρεις και να ρωτας ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΓΕΡΝΑΝΟΣ?Πολυ σωστα σου απαντησε ο φιλος πιο πανω για τα κουρτινοξυλα. Μασημενη τροφη ζητατε ορισμενοι εδω μεσα.Σας φταινε μετα οι απαντησεις μας. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
Παράθεση:
Ξέρω πάρα πολλούς που στέλνουν 1 ποστ έτσι για να αυξηθούν απλά τα στατιστικά τους. "Εδώ δεν πουλάει PC και UPS, θα πουλάει μπαταρίες UPS" σκέφτηκα. Και από το πρώτο ποστ μάλιστα, μπήκα στο site του Γερμανού και δε βρήκα κάτι. Μόλις μου είπε πως αγόρασε ο ίδιος, είπα "OK" - πάω πάσσο, γιατί εμένα μου φάνηκε περίεργο, όπως και σε άλλον εξάλλου - δεν είμαι παρανοϊκός λοιπόν. Μόλις βρήκα το χρόνο πέρασα από το μαγαζί που το αγόρασα (που βασικά ήταν στο δρόμο μου). Λογικά κάποια στιγμή θα περάσω και από Γερμανό λοιπόν, να δω τι με συμφέρει. Ευχαριστώ για τα ποστ, αλλά 1 επιχείρημα πάντα μετράει. Αυτά.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Aug 2003
|
Παράθεση:
λόγω κέρδους όμως, όχι λόγο ΦΠΑ ![]() Παράθεση:
![]()
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: May 2003
|
<<Aπό ένα ρολόϊ ως ένα ελικόπτερο>> ήταν το σλόγκαν. |
|
|
| Ετικέτες |
inform, ups, πρόβλημα ![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Εργαλεία | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα ειναι 15:52.