Επιλογές Χρήστη
Καλώς ήλθατε στο Insomnia. Γίνετε μέλος για να συμμετέχετε ενεργά στην κοινότητα.
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| Internet Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου! Συζήτηση για τις διάφορες δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο και σχολιασμός ιστοσελίδων καθώς και προσωπικών δημιουργιών, blogs |
| Εργαλεία |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Jun 2006
|
Επειδή όλο και περισσότερα αποτελέσματα με την λέξη rapidshare ή rapidshear [ μόνο στον τίτλο τους, από ένα γρήγορο Search ] αρχίζουν να εμφανίζονται, σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το thread με σκοπό να μπορούν όλοι να βρουν εύκολα όποια απάντηση θέλουν σχετικά με την περιβόητη αυτή υπηρεσία. ![]() :arrow: Ας ξεκινήσουμε :
Το rapidshare είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στον χρήστη να ανεβάζει αρχεία στο Internet ώστε να μπορούν να τα κατεβάζουν οι χρήστες που επιλέγει ο/η χρήστης.
Είναι απλό : Εκεί βλέπουμε ένα πεδίο με το κουμπί Σημειωτέον, το αρχείο θα πρέπει να μην υπερβαίνει τα 100MB σε μέγεθος. Ωστόσο υπάρχει τρόπος να ανεβάσουμε ένα αρχείο μεγαλύτερου μεγέθους. Αναφέρεται σε ένα παλαιότερο post, αυτό συγκεκριμένα... Όταν βρούμε το αρχείο που θέλουμε, πατάμε Μετά το Όταν τελειώσει το ανέβασμα, θα εμφανισθεί αυτή η εικόνα... Για να ξεκινήσουμε να μοιράζουμε το αρχείο, χρειαζόμαστε μια διεύθυνση στο Internet που έχει αποθηκευτεί το αρχείο. Αυτό το link, δίνεται όταν πατήσουμε το
Είναι ακόμη πιο απλό από το Upload...::arrow: Περιορισμοί : Η γενική πολιτική του rapidshare είναι ότι απαγορεύονται αρχεία παράνομα, εντός πνευματικών δικαιωμάτων και πορνογραφικό υλικό...:arrow: Premium Users
Οι Premium Users είναι χρήστες οι οποίοι πληρώνουν για ένα λογαριασμό που "προσπερνά" κάποιες κυρώσεις που επιβάλλονται στους free χρήστες. Αυτές είναι:
Αυτό είναι άλλο ένα κίνητρο για όσους ψήνονται για νέο λογαριασμό... :wink::arrow: Hacking Rapidshare Πολλοί περιμένατε πώς και πώς αυτό το κομμάτι, όμως καιρός να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα... -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Τελευταία επεξεργασία από x_vagos_x; 11-12-2006 στις 20:38. |
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Sep 2006
|
συγχαρητήρια φίλε, τέλειος οδηγός:wink:... άμα γίνει sticky θα απαλαχτουμε επιτέλους από κάποιους που ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια,καθώς και διπλά και τριπλά θέματα... ΥΓ:Άμα έγραφες επίσης και πως αποφεύγουμε το time limit θα ήταν πολυ καλύτερος:) Τελευταία επεξεργασία από ShAd0w_z0nE; 05-11-2006 στις 18:04. |
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Ευχαριστώ για το σχόλιο... [ θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν το έγραψα για να γίνει sticky... Το έγραψα με αφορμή αυτό το topic και αυτή την απάντησή μου... Είναι απλά ένας οδηγός... Σχετικά με το hackάρισμα του rapidshare, δεν θέλω να ασχοληθώ, παρά μόνο προσωπικά... Αν και οδεύω προς Premium User και μάλλον δεν πρόκειται να χρειαστώ κανένα από αυτά τα hacks... Και πάλι ευχαριστώ... Ισχύει ακόμη αυτό που λέω στο τέλος : '' Θα ήθελα όσοι χρήστες έγιναν Premium Users στο .com πρόσφατα, να μου στείλουν PM με το Hotmail τους, ώστε να τους κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή τους μέσω PayPal... [ μέσω MSN Messenger ] '' Τελευταία επεξεργασία από x_vagos_x; 05-11-2006 στις 20:43. |
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Jul 2006
|
x_vagos_x έγραψες πάλι Πολύ ωραίος οδηγός και νομίζω ότι με τις εικόνες που έβαλες έγινες πολύ κατανοητός!! μπράβο
|
|
#5 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Apr 2005
|
Ευχαριστουμε, και ευελπιστω να γινει sticky, και επιτελους να υπαρχει ενας αποκλειστικος χωρος για αποριες και tips για το rapidshare. |
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator ε.α
Ημ. Εγγραφής: Mar 2003
|
Ωραιος οδηγος, μακαρι να συγκεντρωθουν εδω τα 20 θεματα/μερα που ανοιγουν για αυτο το site για να ηρεμησουμε λιγο... Πολυ καλη δουλεια ;-) |
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Σας ευχαριστώ παιδιά... Μόλις έβαλα και τα links που ξέχασα στο post #3 [ όταν έχεις ένα τρίχρονο να σε περιτρυγιρίζει αμέσως μόλις αφότου έχεις διαβάσει Ιστορία Γ' Γυμνασίου... Αυτά παθαίνεις... ] |
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Mar 2006
|
Εγώ πήρα Premium και βρήκα την υγειά μου. |
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Απ' ότι φαίνεται, σε λίγο καιρό θα είμαι κι εγώ πλέον ένας Premium χρήστης Αλλά θέλω κάποιος που έκανε πρόσφατα λογαριασμό να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου πει ακριβώς τι έκανε ώστε να αποκτήσει το λογαριασμό του... Φίλε blu-ray, θα σου ήταν εύκολο να μας παρέθετες όλη τη διαδικασία μέχρι επιτέλους ν' αποκτήσεις τον περιβόητο λογαριασμό αυτό...; |
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Mar 2004
|
Να διορθώσω, ο τριψήφιος κωδικός δουλεύει και με πεζά και με κεφαλαία λατινικά (συνέχεια μικρά βάζω)
|
|
|
| Ετικέτες |
rapidshare ![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Εργαλεία | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα ειναι 02:30.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να βάλουμε τον τριψήφιο κωδικό που μας δίνει η παράξενη εικόνα στο πεδίο δεξιά της... ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να εισαχθεί σε Αγγλικούς χαρακτήρες ο κωδικός, αλλιώς θα περιμένετε ξανά (διότι ο κωδικός θα είναι λάθος)...
Όπως φαντάζεστε, πρόβλημα δεν θα συναντήσετε σχεδόν ποτέ με κάποιο αρχείο σας, μιας και ένα συγκεκριμένο αρχείο "χάνεται" μέσα στα εκατομμύρια uploaded files της υπηρεσίας... Εντελώς επιδεικτικά και παραδειγματικά, διαγράφονται ελάχιστα χτυπητά αρχεία παράνομου περιεχομένου...
Βέβαια, υπάρχουν και χιλιάδες άλλα warez sites Που δουλεύουν είτε αποκλειστικά με το
]
Μαζεύνοτας πολλούς πόντους, μπορώ να επεκτείνω το λογαριασμό μου δωρεάν. :-P Μαζεύνοτας πολλούς πόντους φυσικά... Για κάθε 10.000 prem. points, κερδίζουμε 1 μήνα επιπλέον...