Επιλογές Χρήστη
Καλώς ήλθατε στο Insomnia. Γίνετε μέλος για να συμμετέχετε ενεργά στην κοινότητα.
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| PC Games Ενότητα αποκλειστικά για συζητήσεις σχετικά με παιχνίδια για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και μόνο |
| Εργαλεία |
|
|
#1 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Jan 2006
|
Πληροφορίες θα βρείτε εδώ Τις προσεχείς ημέρες θα ανεβάσω την έκδοση 1.01 με περισσότερα καλούδια. ![]() Αξίζει να το δοκιμάσετε δεν έχει καμμία σχέση με τα αντίστοιχα. Καλύτερες εικόνες, επιλογή χρώματος της τσόχας! ταχύτητα κίνησης ακόμη υποστηρίζει Αγγλικά κι Ελληνικά. ΄ Καλή διασκέδαση! Τελευταία επεξεργασία από MrSeanKon; 17-12-2007 στις 14:33. |
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Apr 2006
|
Παράθεση:
-Τα βλέπω... θα το δοκιμάσω φίλε μου. Ευχαριστώ
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Nα εισαι καλα φιλε μου. ![]() Λοιπον η εκδοση 1.0 βγηκε εντος πιεστηριου εννοω οτι βιαζομουνα εντονα. Οποτε δεν ειχε και πολλα καλουδια επανω της ομως ηθελα να σας μοιρασω κατι που να δουλευει. Επομενως σημερα εβγαλα την εκδοση 1.1 οπου διορθωθηκε ενα λαθακι του κωδικα γιατι δε μετραγε σωστα τους ποντους στην τελευταια μπαζα. Απο εκει και περα αρχισαν τα οργανα (τι σας ετοιμαζω ενας Θεος ξερει). Εκοψα την πρωτη συλλογη των εικονων διοτι εχουν μεγαλα συμβολα οποτε αν κανεις ξερη πιανουν χωρο μπολικο και δεν ειναι ευκολα να τακτοποιησεις τις καρτες. Θα μπει σε αλλο παιχνιδι που δεν κανεις ξερες (π.χ. Κολιτσινα). Τωρα γραφω την εκδοση 1.2 (υπομονη) οπου εχω φτασει στο επιπεδο 7. Ενα μειονεκτημα των αλλων Φαντηδων (ετσι νομιζω) ειναι οτι σου δινει ξερη στην τελευταια παρτιδα. Απο την εκδοση 1.2 και μετα αν εχετε βαλει επιπεδο δυσκολιας απο 4 κι ανω ξεχαστε την ξερη στον τελευταιο γυρο εκτος κι αν εχετε τοσο καλο φυλλο οποτε ειναι εξαναγκασμενος ο Η/Υ να ριξει αυτο που θελετε. Ειδαλλως αν εχει Φαντη στον τελευταιο γυρο ή παιζει πρωτος και πιανοσαστε σε 2 φυλλα κι ανω τοτε θα σας τη μπουμπουνισει την ξερη θελετε δε θελετε. Μοιαζει με σκακι??? ΧΙΧΙΧΙ! Επισκεφθειτε ξανα τα Aoaforums (το link στο πρωτο μου post) για να δειτε τα νεα κολπα. Τωρα το παιχνιδι ειναι ελληνικο αλλα ο Φαντης λεγεται Jack στα Αγγλικα γιαυτο το βαφτισα ετσι. Δε νομιζω οι ξενοι να εχουν αντιστοιχο αλλα τελος παντων η λεξη Jack δειχνει στους ξενους την αντιστοιχη ελληνικη ονομασια. Τελευταία επεξεργασία από MrSeanKon; 06-12-2007 στις 09:58. |
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Τhanks folks. Λοιπον εγιναν ενα σωρο αλλαγες ελιωσα στον προγραμματισμο τουτες μερες. Τις λεω σε συντομια για την εκδοση 1.1: 1) Βελτιωθηκε η κινηση των καρτων πανε κατευθειαν πανω στη στοιβα. 2) Μπηκαν κι αλλα επιπεδα δυσκολιας (φτασαμε στο 11). 3) Το 4ο επιπεδο δυσκολευτηκε τοσο πολυ που δυσκολα θα κανετε ξερη στον Η/Υ (προσεξτε γιατι εκει σας τη φυλαει κανει μπλοφα κιολας). 4) Αντε μεχρι 8 ξερες απο εκει και πανω τερματιζεται το παιχνιδι. 5) Αποθηκευετε το σκορ σας και το συνεχιζετε αλλη μερα. 6) Bλεπετε σε ποιο γυρο εισαστε. 7) Οι καρτες κι ο πινακας αποτελεσματων μετακινηθηκαν σε καλυτερη θεση. 8) Επισης τα κερδισμενα φυλλα φαινονται πλεον ως στοιβα. 9) Μπηκαν και μπαρες συγκρισης! 10) Ο Η/Υ ταξινομει τις καρτες! Θα ηθελα ομως να πειτε τις γνωμες σας γιατι σκεφτομαι να το τερματισω στο 13 το επιπεδο δυσκολιας. Θελετε π.χ. να κανω ανικητο τον Η/Υ ή δε θα εχει νοημα? Τελευταία επεξεργασία από MrSeanKon; 18-12-2007 στις 13:30. |
|
|
|
|
#6 |
|
Member
Ημ. Εγγραφής: Jun 2006
|
Ερωτησούλα..Μπορείς να φτιάξεις και Δηλωτή?Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στα χαρτιά... |
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Apr 2006
|
Εγώ πάντως έχω γίνει χαρτόμουτρο.
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Προσεξε γιατι εχουν κλεισει πολλα σπιτια απο δαυτα.Θα προσπαθησω στο μελλον το εχω παρει ζεστα το θεμα μην ανησυχεις. Ομως ειναι εξαιρετικα δυσκολοτερος ο σχεδιασμος ενος τετοιου παιχνιδιου (απο οτι νομιζω). Παρολο που επικοινωνησα με τον δημιουργο πολλων παιχνιδιων εδω αδιαφορησε κι ετσι πηρα πολλες αναποδες κι αρχισα να υλοποιω το ευκολοτερο ολων το Φαντη.Οπως βλεπετε ο δικος μου Φαντης δεν εχει καμμια σχεση με τις αλλες @@ που υπαρχουν κι εχω στο μυαλο μου καποιες αλλαγες ακομη. Το επομενο βημα ειναι η Κολιτσινα και μετα η Δηλωτη. Ισως αρχισω κι απο σημερα το γρατσουνισμα αλλα δε θελω να δεσμευτω. Μαλλον θα ξεκινησω σιγα-σιγα την Κολιτσινα και μετα θα παω στη Δηλωτη. Ενα προχειρο χρονοδιαγραμμα ειναι να βγει καποια εκδοση εντος του 2008. Τελευταία επεξεργασία από MrSeanKon; 13-12-2007 στις 11:34. |
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
Ημ. Εγγραφής: Sep 2002
|
Φίλε μου καλή η προσπάθειά σου. Το δοκίμασα και έπαιξα λίγο αλλά ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα οτι το πρόγραμμα δημιούργησε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Το ξαναέτρεξα και μετά από λίγο πάλι τα ίδια Πήγα στην αναφορά προβλήματος αλλά δεν κατάλαβα τίποτα αφού δεν ξέρω προγραμματισμό. Το κάνει και σε άλλους αυτό?
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Θενξ chpetros αλλα αν μπορουσες να γινεις σαφεστερος θα βοηθουσες πολυ. Εννοω να ανεβαζες καμμια φωτο μπας και καταλαβω γιατι δεν εχω δει καποιο προβλημα. Βασικα οπως η Βιβλος κι η Guidemania το παιχνιδι αυτο ειναι γραμμενο σε Visual Studio 2005 (δεν ξερω τιποτε αλλο πλεον να προγραμματισω κι ουτε ειμαι κανενας προγραμματιστης χομπυ κανω) συνεπως πρεπει να εχει στηθει το Microsoft Framework 2.0. Βεβαια υπαρχουν νεωτερες εκδοσεις του Framework αλλα δεν τις εχω στησει στο πισι μου να δω συμβατοτητες. Επισης οσοι τυγχανει να εχουν Vista εχουν προβληματα με τη Βιβλο κι αυτο δεν ειναι δικη μου ευθυνη αλλα της Micro$oft. Ειχα παει στο σαητ τους κι ειδα οτι υπαρχει το Visual Studio 2008 αλλα σε beta εκδοση οποτε δε την εστησα. Περιμενω δηλαδη την τελικη εκδοση του 2008. Σε Παραθυρα 2000/ΧΡ τρεχουν κανονικα τα προγραμματα κι ο Φαντης. |
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Εργαλεία | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα ειναι 02:31.

Α.Μ.Σ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα... πρωταθλητές!!!
κι αρχισα να υλοποιω το ευκολοτερο ολων το Φαντη.