Παράθεση:
Αρχικά καταχωρημένο από simossays
σε πολλά συμφωνητικά αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να μπαίνει 2 φορές το μήνα στο σπίτι για έλεγχο για ζημιές. Μπορεί και στο δικό σου να ισχύει άσχετο αν κανείς δεν το εφαρμόζει (εκτός από τη γριά στην Πολυκατοικία)
|
Ναι, μπορεί να το κάνει και 2 και 3 φορές το μήνα (αν το αναφέρει φυσικά το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει) αλλά ΠΑΝΤΑ μετά απο συννενόηση μαζί μου. Δε μπορεί αυθαίρετα να μπαινοβγαίνει σπίτι χωρίς την άδεια μου.
Το ίδιο ισχύει και για τη Forthnet-Nova. Δεν υπάρχει στο συμβόλαιο όρος που να αναφέρει οτι έχει δικαίωμα να παρακολουθεί την κίνηση μου στο ιντερνετ. Αν θέλει να το κάνει, να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου, αλλιώς να παρατήσουν αυτό που κάνουν και να πάνε να ανοίξουν κανα μανάβικο να πουλάνε μπανάνες.
Η Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών έφαγε πρόστιμο 70 εκατομμύρια (αν δεν το πλήρωσε τελικά είναι άλλο θέμα...) γιατί υπέκλεπτε συνομιλίες. Η Forthnet υποκλέπτει την κίνηση μου στο ιντερνετ χωρίς την άδεια μου, δεν τους αξίζει ενα πρόστιμο να βάλουν μυαλό? Τους αξίζει και με το παραπάνω.