wgibson Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Εχω αγορασει ενα απο τα περιφημα μπλοκ μανιταριων πλευρωτους. βλ. εδω Το υποστρωμα που εχω (τυλιγμενο σε μαυρη σακουλα) μεγαλωνουν μονα τους χωρις φροντιδα... Αφου τα κοψω γνωριζει κανεις ποσο καιρο μπορουν να συντηρηθουν στο ψυγειο (στην συντηρηση) ή ακομα εαν μπορουν να καταψυχθουν? Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ο πιο απλος τροπος ειναι να τα μαγειρεψεις και να τα διατηρησεις για μερικες μερες ακομα ή στην καταψυξη (δεν θα τα εβαζα εκει). Υπαρχει και ο τροπος του τουρσιου και της αποξυρανσης 2ος τροπος Γενικα τα τουρσια δεν ειναι μονο αυτο το πολυ ξυνο πραγμα που αγοραζουμε απο τα μαγαζια, και δεν ειναι καθολου δυσκολα. Αφου εχεις πολλα, θα τα εκανα ολα απο μια φορα και μετα θα εκανα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Χμ δυο μήνες, το πολύ, είναι καλά για κατάψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το θεμα ειναι οτι τα λαχανικα (ειδικα αυτα που εχουν πολυ νερο) στην καταψυξη χανουν την φρεσκαδα τους λογω οτι ο παγος σπαει τα κυτταρα και το νερο που λιωνει μετα τα κανει νιανια σε υφη. Εκτος αν εχεις υγρο αζωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη αν τα κοψω πχ παρασκευη ποσες μερες αντεχουν στο ψυγειο χονδρικα, α! και εαν παρουσιαζουν σημαδια αποσυνθεσης πχ κιτρινιλα κατω απο το ''καπελο'' τους Σας ευχαριστω και παλι ολους σας, θα ακολουθησουν και pics με την παραγωγη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν τα εχεις μεσα σε χαρτοσακουλα θα κρατησουν αρκετα. Παντως με ενα απλο μαγειρεμα σε λαδι αλατι πιπερι και λιγο θυμαρι θα τα κανει να κρατησουν πιο πολυ, να μπορουν να μπουν καταψυξη και να πιανουν πιο λιγο χωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 οι φωτογραφιες που υποσχεθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ποσο εκαναν ?? (γιατι μουτζουρωσες την τιμη ??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 αρχιζει και γινετε μοδα βλεπω...http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=12128&subid=2&pubid=44176948 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 δεν ειναι η τιμη, 15 ευρω το μπλοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DASIKOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Από που έχεις αγοράσει το κιτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 απο ενα φιλο με αγροτικα ειδη κοντα στην Αμαλιαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.