Προς το περιεχόμενο

kotsaris100

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kotsaris100's Achievements

  1. Να ρωτησω και εγω κατι...ειχα ενα κινητο το siemens EL71 και ειχα βαλει κωδικο ασφαλειας που πλεον δεν τον θυμαμαι και ανοιγε μονο με αυτην την sim Που το ειχα κανει....γινεται καπως να ξεκλειδωνει με IMEI?
  2. kotsaris100

    tablet bitmore 1020 10'1

    καλησπερα παιδια...!θα ηθελα να ρωτησω σε αυτο το ταμπλετ υπαρχει τροπος για να βαλω google play?
  3. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit%C2%A0.htm aytes einai oi mnimes..! πως τον κανω ahci mode?? εχω παρει 3 dvd windows αλλα παλι τα ιδια....!στο bios trek ειναι ahci o ssd...!
  4. Ευχαριστω παιδες Liverpoolman δεν εχω κανενα απολυτως εγκατεστημενο προγραμμα, ειναι απο φορματ το pc Τρεκ θα το δοκιμασω thanks
  5. Εναν ssd agility3 120gb και ακομα εναν seagate barracuda 1tb 7200rpm Kαι οι 2 ολοκαινουργιοι
  6. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΟΡΤΩNΕΙ ΤΑ WINDOWS 7 ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ EMΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΜΑΤ.... Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ I5-3570K 8 GB ΜΝΗΜΗ ΡΑΜ CORSAIR ΚΑΙ GIGABYTE Z77 MOTHERBOARD.. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ?
  7. καλησπερα παιδια....αγορασα εναν επεξεργαστη i5 3570k 3.4Ghz μια μητρικη Gigabyte Z77MX-DH3 μνημες ραμ corsair 4+4 Gb και σκληρο δισκο SSD agility....φορτωσα τα windows 7 64bit και οταν παω να κανω την ενεργοποιηση με το αρχειο windows loader 2.1.7 μου βγαζει το εξης μυνημα... error details: ------------- using volume ID(harddiskvolume1) error finding your system active partition(read the read me file) ------------- λετε να φταιει ο SSD???και εκτος αυτου οταν παω στο bios επειδη εχω 3 σκληρους αναγνωριζει τον SSD και εναν απο τους 2....ενω οταν βαζω τους σκληρους που δεν ειναι SSD τους αναγνωριζει κανονικα...!και που και που μου κανει επανεκινιση και με πεταει σε μια μπλε οθονη με ασπρα γραμματα που δεν καταλαβαινει κανεις τι λεει...και μετα απο λιγο ανοιγει κανονικα...!ελπιζω να βοηθισει καποιος..!
  • Δημιουργία νέου...