Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Οδηγιες για Port forwarding


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
483 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#406 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 04 April 2013 - 07:57 AM

poulinos σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , αλλωστε με εχεις ξαναβοηθησει :)

Εκανα port forward και μου δειχνει οτι ειναι ανοιχτη (

Success: I can see your service on xx.xx.xx.202 on port (8000)
Your ISP is not blocking port 8000

εκλεισα firewall pc kai router.

Tωρα οσο αφορα την αυξημενη προστασια το πρωι που επικοινωνησα με οτενετ μου ειπαν οτι δεν εχω αυξημενη προστασια (το ειδαν στο συστημα) 

Το βραδυ επικοινωνησα παλι γιατι ηθελα να το τσεκαρω αλλα το παλικαρι που βρισκοταν εκει δεν ηξερε...μου τα μασουσε.

Με τα πολλα μπηκα στο activasion site του οτε αλλα ολες οι υπηρεσιες μου ειναι ληγμενες και δεν ειδα κατι σχετικο με υψηλη προστασια.

Τωρα για να καταλαβεις...Εχω σεταρει κανονικα το ραδιοφωνο , μπορω να το ακουω εσωτερικα μεσω δικτυου (εσωτερικη ip)

αλλα οταν βαζω την εξωτερικη μου δε τη βρισκει καθολου.Ενω πχ η 

94.60.65.202

με παει στην αρχικη του ρουτερ , η 94.60.65.202:8000 που θεωρητικα θα με πηγαινε στο administration panel του shoutcast μου βγαζει σφαλμα , οπως επισης και η 94.60.65.202:8000/listen.pls που θεωρητικα θα ανοιγε με winamp παλι βγαζει σφαλμα. Δοκμαα και      

σε αλλο μηχανημα εστησα το shoutcast και παλι τα ιδια.

Εκει που τρελλαινομαι ειναι οτι ολα φαινονται ενταξει!!!!!

Ειλικρινα μετανιωσα που αλλαξα σε vdsl.

Eυχαριστω για το χρονο σας και τη βοηθεια.

 

 

ΥΓ  Τελικα ειναι οριστικο , δεν υπαρχει αυξημενη προστασια. Τζιφος.Αρα κατι παιζει απο τον ρουτερ.

Και εδω το port forward

 

Συνημμένα Αρχεία

  • Συνημμένο Αρχείο  pott.JPG   113.55K   29 downloads


#407 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 04 April 2013 - 08:54 PM

το παραξενο ειναι οτι σου βγαζει οτι success.the port is open.αυτο ειναι το κουφο που σημαινει οτι ι ip εχει γινει Port forward.αμα δεν βαλεις το port ναι θα σε πεταξει στον ρουτερ αυτοματα.μπορεις να δοκιμασεις εστω δοκιμαστικα σε αλλο Port Περα απο το 8000?επισης αν βαλεις πανω το παλιο σου ρουτερ που ειναι adsl παιζει κανονικα???λογικα θα συγχρονισει χωρις προβλημα.και το Port forward σωστο φαινεται.απλα σιγουρεψου οτι το wan ειναι το vdsl2 που βλεπω αν και αυτο θα ειναι εφοσον μου λες οτι σε τεστ στο βγαζει οκ.μηπως τρεχει κατι αλλο που δεν εχει σχεση με τον ρουτερ αλλα με το προγραμμα και εχει κοπει κατι σαν το Remote να το πω?το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο οπως παλια?


  • chesty τους αρέσει

Ad Bot

Ad Bot

#408 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 05 April 2013 - 07:55 AM

το παραξενο ειναι οτι σου βγαζει οτι success.the port is open.αυτο ειναι το κουφο που σημαινει οτι ι ip εχει γινει Port forward.αμα δεν βαλεις το port ναι θα σε πεταξει στον ρουτερ αυτοματα.μπορεις να δοκιμασεις εστω δοκιμαστικα σε αλλο Port Περα απο το 8000?επισης αν βαλεις πανω το παλιο σου ρουτερ που ειναι adsl παιζει κανονικα???λογικα θα συγχρονισει χωρις προβλημα.και το Port forward σωστο φαινεται.απλα σιγουρεψου οτι το wan ειναι το vdsl2 που βλεπω αν και αυτο θα ειναι εφοσον μου λες οτι σε τεστ στο βγαζει οκ.μηπως τρεχει κατι αλλο που δεν εχει σχεση με τον ρουτερ αλλα με το προγραμμα και εχει κοπει κατι σαν το Remote να το πω?το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο οπως παλια?

Σε ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση και τη βοηθεια.

Τελικα αποφασισα να ακολουθησω τη συμβουλη σου και επεστρεψα στον παλιο ρουτερ.Δουλεψε κανονικα , αν και μειωμενη ταχυτητα (στα 10-11 ενω με το αλλο εβγαζα 16-17 , μικρο το κακο-30αρα γραμμη).Τ ο ραδιοφωνο επαιξε απευθειας!Τωρα καποια που μου λες δε τα καταλαβαινω ,  το προγραμμα ηταν ρυθμισμενο οπως παλια , αλλα δεν εχει και τις τρελλες ρυθμισεις. Εχω ρωτησει και στο technical support του shoutcast αλλα προς το παρον χωρις καμμια απαντηση.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω στον παλιο ρουτερ και θα συνεχισω να ψαχνω.Αν τυχον και πεσει τιποτα στην αντιληψη σου θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις.

Ευχαριστω και παλι για το χρονο σου!



#409 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 05 April 2013 - 05:48 PM

κατι τελευταιο.σβησε το Port forward και πηγαινε στο dmz.στο dmz δηλαδω την Ip 192.168.1.6 Που απο οτι καταλαβα αυτη ειναι το Pc σου με βαση το Port forward.και πες μου αν δουλεψε.δεν σε ρωταει Ports δεν σε ρωταει τιποτα.

Σε ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση και τη βοηθεια.

Τελικα αποφασισα να ακολουθησω τη συμβουλη σου και επεστρεψα στον παλιο ρουτερ.Δουλεψε κανονικα , αν και μειωμενη ταχυτητα (στα 10-11 ενω με το αλλο εβγαζα 16-17 , μικρο το κακο-30αρα γραμμη).Τ ο ραδιοφωνο επαιξε απευθειας!Τωρα καποια που μου λες δε τα καταλαβαινω ,  το προγραμμα ηταν ρυθμισμενο οπως παλια , αλλα δεν εχει και τις τρελλες ρυθμισεις. Εχω ρωτησει και στο technical support του shoutcast αλλα προς το παρον χωρις καμμια απαντηση.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινω στον παλιο ρουτερ και θα συνεχισω να ψαχνω.Αν τυχον και πεσει τιποτα στην αντιληψη σου θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις.

Ευχαριστω και παλι για το χρονο σου!



#410 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 10 April 2013 - 06:50 PM

κατι τελευταιο.σβησε το Port forward και πηγαινε στο dmz.στο dmz δηλαδω την Ip 192.168.1.6 Που απο οτι καταλαβα αυτη ειναι το Pc σου με βαση το Port forward.και πες μου αν δουλεψε.δεν σε ρωταει Ports δεν σε ρωταει τιποτα.

Το εκανα αλλα δεν ξερω αν καταλαβα σωστα , για δες , παντως ετσι δεν παιζει.  (με την ip μη προβληματιζεσαι εγω την εχω αλλαξει)

Και ετσι οπως ειναι παντως στο menu του shoutcast server , αν δεν υπηρχε σφαλμα με την 8000 θα το ελεγε...αυτο δειχνει οτι δουλευει κανονικα και κανει παλι το ιδιο: στην εξωτερικη ip με παει στον ρουτερ , προσθετοντας το :8000 για να παω στο πανελ του shoutcast βγαζει σφαλμα η σελιδα , δηλαδη κανει ακριβως το ιδιο παλι.

και που να ρωτησεις και τι να σου πουνε.Στο φορουμ του shoutcast κανεις μεχρι τωρα.

Επισης στον οτε που ρωτησα μου ειπαν να απεθυνθω σε ιδιωτη τεχνικο για να λυθει το προβλημα μου.Ωραιοι!

Δηλαδη τι ζηταω? τοσο ακραιο ειναι αυτο?

ΥΓ: και με δειχνει κανονικα στο shoutcast directory!

Ευχαριστω και παλι!

Συνημμένα Αρχεία



#411 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 10 April 2013 - 08:39 PM

αν το Pc σου ειναι 192.168.1.10 τοτε ολα ειναι σωστα.τωρα δεν ξερω αν σε κοβει κατι αλλο.στο nat και στο firewall τι επιλογες εχει?



#412 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 23 April 2013 - 06:50 PM

αν το Pc σου ειναι 192.168.1.10 τοτε ολα ειναι σωστα.τωρα δεν ξερω αν σε κοβει κατι αλλο.στο nat και στο firewall τι επιλογες εχει?

καλησπερα , το firewall το βρηκα , για το nat δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Επισης δοκιμασα και με καλωδιο , ειχα μια υποψια για το ασυρματο αλλα παλι τα ιδια.Επισης δε νομιζω να ειναι κατι πο software η windows , εχω δοκιμασει μεχρι τωρα σε 4 διαφορετικα μηχανηματα. Κατι απο τον ρουτερ ειναι και θα με τρελλανει.

Συνημμένα Αρχεία


Επεξεργασία από chesty, 23 April 2013 - 08:40 PM.


#413 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 28 April 2013 - 08:49 PM

στην καρτελλα alg τι εχει?στο nat ναι δεν σε αφηνει να πειραξεις κατι αλλο


  • chesty τους αρέσει

#414 antzen

antzen

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03 May 2013 - 11:46 AM

Καλημερα! Δυστυχως δεν υπαρχει οδηγος για port forwarding Level one WSK2000..

Γνωριζει κανεις τιποτα διοτι ουτε με ψαξιμο μπορω να βρω κατι..   :mellow:

 

 

SOLVED
Μεσα στο admistration του modem παμε στο advanced απο το αριστερο κυριως μενου
και διαλεγουμε το Firewall Rules.
Στο incoming rules παταμε το κουμπι add και διαλεγουμε
services : Any(ALL)(TCP/UDP:1,65535) το οποιο ειναι επιλεγμενο by default
action : Allow Always
Send to LAN Server : Διαλεγουμε τον Η/Υ μας (αν υπαρχουν και αλλοι που εχουν συνδεθει στο δυκτιο μας)
WAN Users : Any
Single/Start : 1.0.0.1
Finish : 223.255.255.254
Log : Always

Μετα κανουμε save και ολα τα ports ειναι ανοιχτα για incoming packages.
Δυστυχως δεν γνωριζω αν απο θεμα ασφαλειας ειναι ok αλλα παντα μπορεις να καταργησεις ή να διαγραψεις το συγκεκριμενο rule αν υπαρχου αμφιβολιες..


Επεξεργασία από antzen, 03 May 2013 - 03:15 PM.


#415 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 03 May 2013 - 11:51 AM

Καλημερα! Δυστυχως δεν υπαρχει οδηγος για port forwarding Level one WSK2000..

Γνωριζει κανεις τιποτα διοτι ουτε με ψαξιμο μπορω να βρω κατι..   :mellow:

η δες απο παραπλησιο μοντελο η σηκωσε μας μια το μενου του ρουτερ να δουμε τι επιλογες εχει.αν ξερεις να κανεις port forward σε ενα τοτε ξερεις να κανεις στα περισσοτερα αφου οι επιλογες ειναι σχεδον ιδιες σε ολα.



#416 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 03 May 2013 - 02:03 PM

στην καρτελλα alg τι εχει?στο nat ναι δεν σε αφηνει να πειραξεις κατι αλλο

Παραθετω και το πληρες μενου μηπως και σε βοηθησει.

Ευχαριστω και παλι για το χρονο σου και καλη Ανασταση

Συνημμένα Αρχεία



#417 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54256 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 03 May 2013 - 02:36 PM

κλεισε οτι υπαρχει στο alg και δοκιμασε να κανεις ενα reboot και μετα να δεις.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.


  • chesty τους αρέσει

#418 antzen

antzen

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 81 μηνύματα

Δημοσίευση 03 May 2013 - 03:21 PM

η δες απο παραπλησιο μοντελο η σηκωσε μας μια το μενου του ρουτερ να δουμε τι επιλογες εχει.αν ξερεις να κανεις port forward σε ενα τοτε ξερεις να κανεις στα περισσοτερα αφου οι επιλογες ειναι σχεδον ιδιες σε ολα.

Ευχαριστω super goofy, βρηκα μια λυση την ποσταρα στο προηγουμενο μηνυμα πιο πανω, προς το παρων ολα φαινονται καλα



#419 Jage

Jage

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 μηνύματα

Δημοσίευση 03 May 2013 - 04:25 PM

Ουτε virtual server εχει?αν οχι τοτε triiger port start px 3389 end port start port trigger port end το ιδιο.στην ουσια παντου το ιδιο.
ισως πετυχει και χωρις να βαλεις τιποτα στο trigger και απλα βαλεις στο OPEN START PORT και open end port

 

εχω το ίδο router και προφανως το ίδο πρόβλημα.

 

τι interface επιλεξω ? HSIo/ppp0 ή IPTV/atm1 ?

 

επίσης το site canyouseeme.gr δεν μπορει να δει καμια πορτα μου (πχ την 80 ή την 21)



#420 chesty

chesty

    Member

  • Members
  • 181 μηνύματα

Δημοσίευση 03 May 2013 - 04:48 PM

κλεισε οτι υπαρχει στο alg και δοκιμασε να κανεις ενα reboot και μετα να δεις.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Οχι δυστυχως....ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια και το χρονο σου.