Καλό θα ήταν να αναφέρεις το στήσιμο που ήδη υπάρχει στο οίκημα που μένεις.
/sc
Λοιπόν μένω σε μονοκατοικία.Η κεραία βρίσκεται στον τρίτο όροφο (δεν υπάρχουν όμως άλλα διαμερίσματα ενδιάμεσα) και είναι νομίζω καλά τοποθετημένη , όσον αφορά την κατευθυνση της προς τον πομπό.Βέβαια , ένα πρόβλημα που υπήρχε πάντα είναι ότι ένας σταθμός και μόνο έπαιζε εμφανώς χειρότερα από όλους τους άλλους που έπαιζαν άψογα
Τώρα το σήμα της κεραίας έρχεται απευθείας - μέσω των καλωδιώσεων - στο εσωτερικό του σπιτιού στην κεντρική τηλεόραση.Επίσης υπάρχει και μια άλλη πρίζα τηλεόρασης σε άλλο σημείο του σπιτιού απ' όπου με διακλαδωτήρα οδηγείται στις υπόλοιπες τηλεοράσεις το σήμα.Εννοείται ότι προέρχεται απο μία κεραία μόνο
Αυτό που σκεφτόμουν εγώ είναι να έβαζα τον ενισχυτή πριν την κεντρική τηλεόραση και κατόπιν από τις 4 εξόδους του να έπαιρνα σήμα για κάθε τηλεόραση..
Βάζοντας απλά έναν ενισχυτή σήματος παραπάνω, μπορεί να στρώσει, αλλά μπορεί κ να "χαλάσει". Χαλάσει εννοώ από το να βλέπεις πιο έντονα χιόνια, είδωλο σε σύγκριση με πριν, μέχρι να πάρεις παραπάνω db ώστε να μην βλέπουν σωστά οι υπόλοιποι που δεν είναι συνδεμένοι στο extra ενισχυτή
Αυτό φίλε μου είναι αυτό που φοβάμαι και εγώ..Είχα πάει σε μια γκαρσονιέρα ενός φίλου που είχε ενισχυτή και μάλλον πνιγόταν το σήμα(δεν έπαιζε καλα η τηλεόραση) , αλλά μόλις αποσυνδέσανε τον ενισχυτή οι ιδιοκτήτες το σήμα έφτιαξε.Φοβάμαι λοιπόν μήπως κάνω και εγώ την ίδια βλακεία.
Περιμένω συμβουλές τώρα που έκανα πιο συγκεκριμένο το σετάρισμα