Προς το περιεχόμενο

Programa gia Kino ke Joker


Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αμέσως οι έξυπνοι του φόρουμ να επέμβουν. Τί άκριβώς θέλεις το πρόγραμμα? Αν κατάλαβα καλά, θέλεις ένα "πρόγραμμα" για να βλέπεις τους κληρωθέντες αριθμούς. Σωστά? Ή μήπως θες το πρόγραμμα για να σου φτιάχνει τα δελτία κ πιθανόν να στα τυπώνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο PC WORLD (περιοδικό) Τεύχος 7 Ιουλίου- Αυγούστου 2005 είχε μια πλήρης εφαρμογή για ΚΙΝΟ την ΚΙΝΟx64 την εφαρμογή δεν την έχω τρέξει καθόλου είναι για τρεις μήνες μετά την λήξη ίσως θέλει ανανέωση αν ενδιαφέρεσε στείλε μου ένα pm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω προγράμματα. Δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά.

 

1.Kino-prgol : Αλγόριθμοι προσομοίωσης του Kino και προπογκόλ(-θεωρώντας το σαν καθαρά τυχερό παιχνίδι) σε Matlab.

 

2.joker2005 : Για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με στατιστικά ;-) ένα πρόγραμμα joker για τυχαία επιλογή αριθμών. (Απαιτείται η εγκατάσταση .Net Framework 2.0 beta 2 που μπορείτε να την βρείτε στο http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=7ABD8C8F-287E-4C7E-9A4A-A4ECFF40FC8E&displaylang=en ).

 

3. Kino :Εξομοίωση ΚΙΝΟ για ασφαλές παιχνίδι . Επίσης πραγματοποιεί εικονικές κληρώσεις και εντοπίζει τις επαναλήψεις των αριθμών.

 

4. Tzoker Winner : Πρόγραμμα εξαγωγής αριθμών βάση Στατιστικής για το γνωστό παιχνίδι του ΟΠΑΠ (υποστήριξη και για το Extra5)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα HaPagan,

 

Ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που να τυπώνει δελτία Τζοκερ και Λοττο σε Canon Pixma i3000; Δεν με ενδιαφέρει να κάνει τίποτα άλλο εκτός από εκτύπωση, άντε και μια τυχαία επιλογή αριθμών...

 

thanks man.

 

γιώργος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...