Δημοσίευση 06 February 2006 - 07:35 PM
Λοιπόν...
Υπάρχει λύση χωρίς CD / DVD το έχω κάνει στο δικό μου Laptop που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεσε είναι να βρεις ένα 2o μηχάνημα με κάρτα δικτύου και CD-ROM.
Θα κατεβάσεις μία MS DOS Boot Disk, μαζί με Driver για την κάρτα δικτύου του Laptop.
Δυστυχώς πάει καιρός που έκανα αυτήν την διαδικασία και δεν έχω κρατήσει καλές σημειώσεις αλλά μπορείς να δοκιμάσεις εδώ www.bootdisk.com
Αφού φτιάξεις την δισκέτα μαζί με τον Driver της κάρτας δικτύου κάνεις boot με αυτήν
Έπειτα με το εργαλείο net (λογικά θα υπάρχει στην δισκέτα) κάνεις Map Driver έναν φάκελο από το 2ο PC (Net use ...)
Από εδώ και πέρα έχεις τρείς επιλογές:
1) Κάνεις setup έτσι όπως είσαι,
2) Χωρίζεις τον δίσκο του laptop σε 2 partitions, formάρεις το δευτερο σε FAT, αντιγράφεις τα αρχεία εκεί και μετά κάνεις setup.
3) Δεν χωρίζεις τον δίσκο, τον κάνεις format σε FAT αντιγράφεις και κάνεις setup.
Η 3η λύση έχει το πρόβλημα ότι θα μείνεις με FAT (εκτός αν μπορείς να κάνεις convert).
Η 2η, ότι αναγκάζεσε να χωρίς τον δίσκο στα δύο (μπορεί και να μην είναι πρόβλημα για σένα, για μένα δεν ήτανε).
Η 1η λύση μπορεί να σε καθυστερήση λιγάκι ή να σου κάνει μαλακίες.
Εγώ είχα δοκιμάσει την 1 και επέλεξα την δευτερη νομίζω.
Προσοχή! Για να ξεκινήση το Setup των XP κάτω από DOS πρέπει να τρέξεις το αρχείο I386\WinNT.exe
Καλη Επιτυχία