Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Χάθηκε η εναλλαγή EN-GR


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
10 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 markgio

markgio

    Senior Member

  • Members
  • 175 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 10:34 PM

Καλησπέρα.
Ξαφνικά διαπίστωσα πως έχει χαθεί απ την γραμμή εργασιών το κουμπί εναλλαγής γλώσσας (EN - GR) με αποτέλεσμα να μη μπορώ να γράψω σε ελληνικά οτι δεν χρησιμοποιεί το word γιαυτό τον σκοπό (πχ, κάποια ονομασία φακέλου η ακόμη και στην επικοινωνία με mirc. ) Σημειωτέον πως αν ανοίξω ενα word έγγραφο δέχεται την εναλλαγή με alt + shift.
πως να επαναφέρω και πάλι το κουμπί εναλλαγής;;;;;;;;
ευχαριστώ!

Ad Bot

Ad Bot

#2 polidis

polidis

    Senior Member

  • Members
  • 2811 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 10:37 PM

Diladi exei mono to EN epano h tipota?
An nai Dexi clik sto EN settings kai Add epanafereis ta Ellinika

#3 LL_NEO

LL_NEO

    News Editor

  • Validating
  • 4135 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 10:54 PM

start->run->msconfig->startup
και κοιτάς αν είναι τσεκαρισμένο το ctfmon

#4 gsarig

gsarig

    Moderator

  • Moderator GG
  • 3207 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 10:54 PM

Δοκίμασε επίσης να κάνεις δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και στο toolbars τίκαρε το Language Bar

#5 markgio

markgio

    Senior Member

  • Members
  • 175 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 11:26 PM

το ctfmon ειναι κλικαρισμένο! οσο για language bar, δεν υπάρχει αν κανω δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών, μάλλον αυτό ειν το πρόβλημα.... το θέμα ειναι πως λύνεται.....

#6 gsarig

gsarig

    Moderator

  • Moderator GG
  • 3207 μηνύματα

Δημοσίευση 30 May 2006 - 11:50 PM

Πήγαινε: control panel/ regional and language options/ languages/ details/ στο advanced ξετίκαρε την επιλογή turn off advanced text services αν είναι τικαρισμένο

#7 markgio

markgio

    Senior Member

  • Members
  • 175 μηνύματα

Δημοσίευση 31 May 2006 - 09:51 PM

σορρυ, αλλά δεν βρίσκω επιλογή....turn off advanced text services....

#8 blackwar

blackwar

    Senior Member

  • Members
  • 524 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2006 - 12:06 AM

Καλησπέρα….

Εφόσον φίλε δεν υπάρχει στην γραμμή εργαλείων η γραμμή γλώσσας και δεν έχουν πιάσει οι συμβουλές/λύσεις που δίνουν οι προλαλήσαντες, μάλλον τότε θα έγινε καμία λαλακια με την registry και τα windows τα συνηθίζουν αυτά…

Κοιτά εδώ: http://www.insomnia....ad.php?t=144319
Το 10 ποστ και μετά, είναι ένα "πρόβλημα" που δημιουργεί το Autopacher άσχετο βεβαία με σένα, σχετικό όμως με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις…

κατέβασε το αρχείο reg για επαναφορά από τον σύνδεσμο που έχω δώσει…

Αυτά…

#9 gsarig

gsarig

    Moderator

  • Moderator GG
  • 3207 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2006 - 12:13 AM

Χμ.. δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ τότε :(
Πάντως όταν δοκίμασα να τικάρω τη συγκεκριμένη επιλογή που αναφέρω πιο πάνω, μου εμφάνισε ακριβώς τα συμπτώματα που περιγράφεις. Εξαφάνισε εντελώς την μπάρα απο τη γραμμή εργασιών και στο δεξί κλικ δεν εμφάνιζε καμία σχετική επιλογή.
Ας σημειώσω ότι έχω ΧΡ pro αγγλικά με SP2

#10 markgio

markgio

    Senior Member

  • Members
  • 175 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2006 - 12:47 AM

Τωρα που το λετε ρε παιδια, το προβλημα μου το παρουσιασε μετα το autopacher.... θα το δω.... ευχαριστώ!

#11 markgio

markgio

    Senior Member

  • Members
  • 175 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2006 - 01:16 AM

φίλε blackwar, χιλια ευχαριστώ, να΄σαι καλά (και φυσικά ναστε όλοι καλά για το ενδιαφέρον..) Το πρόβλημα λύθηκε χάρις στις οδηγίες που έδωσες στον φίλο που έπαθε ολες αυτές τις ζημιές απ το autopacher...
Συμπέρασμα: καλό το autopacher αλλα μη είμαστε και πλεονέκτες (χε χε) και τα βάζουμε όλα.....
σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά όλους!