Πριν απο λιγο καιρο θελησα να αγορασω ενα πληκτρολογιο απο το Mediamarkt. Συγκεκριμενα ειχα βρει το Logitech LX 501 στα 36 ευρω, τα οποια ειχα θεωρησει μια καλη τιμη, καθοτι θεωρω και αξιοπιστη μαρκα τη Logitech. Το πληκτρολογιο αυτο εμφανιζε καποια ελαττωματα οποτε τους ζητησα να μου το αλλαξουν, πραγμα το οποιο και εγινε, οχι μια αλλα τρεις φορες, καθοτι και το επομενο πληκτρολογιο ηταν ελαττωματικο, ενω αυτο με το οποιο εμεινα στο τελος μερικες φορες δεν εχει σωστη επαναφορα σε ενα πληκτρο, αλλα δεν ειχα διαθεση να το ξανααλλαξω. Προσφατα ενας φιλος αγορασε μια καρτα γραφικων απο το ιδιο καταστημα, η οποια δε δουλευε -ηταν ελαττωματικη και την οποια αλλαξε. Σημερα αγορασα κι εγω ενα καλωδιο για να συνδεσω καποια ηχεια με το στερεοφωνικο, το οποιο σωστα το μαντεψατε, επισης δε δουλευε (πραγματικα εμεινα με την απορια τι μπορει να μην δουλευει σε ενα καλωδιο...).
Και μετα απο τα παραπανω μου γεννηθηκε η εξης απορια: Μηπως αυτα τα καταστηματα "προσφορων" φερνουν συστηματικα ελαττωματικα προιοντα? Μηπως οι εταιρειες πουλανε φτηνοτερα τα προιοντα που δεν εχουν περασει ποιοτικο ελεγχο και τελικα καταληγουμε να τον κανουμε εμεις? Μηπως δεν ειναι καν αυθεντικα καποια απο τα προιοντα τους? Οσοι εχουν παει στην Κινα θα ξερουν οτι υπαρχουν καταπληκτικες απομιμησεις.
Δεν ξερω, αλλα πολλες συμπτωσεις μαζευτηκαν...