Προς το περιεχόμενο

θέλω να διώξω μια κολώνα!!!!!


george79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά αν παρουσιάζουμε και το indymedia ως έγκυρη πηγή ζήτω που καήκαμε. Όσοι θέλουν να βγουν οι κεραίες σκέφτηκαν πως θα δουλεύον μετά τα κινητά τους? Στις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας δεν υπάρχει η δυνατότητα υπόγειας τοποθέτησης, εν αντιθέσει με τη ΔΕΗ η οποία έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί υπογείως τους μετασχηματιστές, απλά δεν το κάνει για να κερδίζει παραπάνω χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν ένα βράδυ γέμισε δυο-τρεις κουβάδες με νερό και πέτα τους πάνω στον μετασχηματιστη. Σε κάποιο σημείο βέβαια το οποίο να μην έχει προστασία από την βροχή. Το καταβρέξιμο με λάστιχο δεν ενδυκνείεται γιατί η συνεχής ροή του νερού το καθιστά εξαιρετικά αγώγιμο, οπότε κινδυνεύεις από ηλεκτοπλήξία.

Λίγο νεράκι καλό θα του έκανε παρά κακό. Συν ότι μπορεί να κινδύνευε η ζωή αυτού που θα το έριχνε.

 

Τι δουλειά έχει η κεραία κινητής τηλ. με ένα υποσταθμό της δεη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω παιδια!!! Δεν νομιζω να εχω αδικω που τα εχω παρει αλλα δεν μπορει ενας κατασκευαστης και η ΔΕΗ να παιζουν με την υγεια τουλαχιστον 60-70 ανθρωπων και αυτο αφορα μονο τους γειτονες. Σε αποσταση 10-15 μετρων υπαρχει και ενα ΚΑΠΗ! Αρα η φωτογραφια απο το Θησειο μου δινει υπερβολικα καλες ιδεες & μια διαμαρτυρια απο ολη την γειτονια κατι θα κανει πιστευω!

 

P.S kostastnt:διαφορετικη περιπτωση ειναι το να μπει μια κολωνα καπου,επειδη δεν μπορει να μπει αλλου και αλλη περιπτωση ειναι να μπει μια κολωνα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και να το ξερουν τα αρμοδια γραφεια της ΔΕΗ σε 2 νομους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@george79 Ο μετασχηματιστής μπορεί να μπει υπογείως σε ειδικό κουτί από το οποίο δεν περνάει καθόλου ακτινοβολία στο περιβάλλον. Μπορούσε να μπει η κολώνα υπογείως. Καθαρά για θέμα χρημάτων τοποθετήθηκε στον αέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε φιλε george 79 ο μ/ς που εχεις εξω απο το σπιτι σου ειναι σιγουρα 20kv/400v ,σιγουρα υπαρχει ακτινοβολια αλλα οχι τοση οση στους πυλωνες που διερχονται 400kv ,και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανεις τιποτα γιατι η ΔΕΗ προστατευεται απο την νομοθεσια οπως ειπε παραπανω ο φιλος και θα βγει λαδι,οσο και αν το κυνηγησεις ,και προς θεου μην κανεις καμια βλακεια με νερο γιατι η υψηλη ταση σκοτωνει και απο αποσταση δεν χρειαζεται να ακουμπησεις .Φιλικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...