Προς το περιεχόμενο

Lidl


mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Πωπω, το εχω ξεφτιλισει τωρα τελευταια.. συντηρητικα ηθελα να πω.

τα συντηρητικά νοστιμεύουν κάτι φαγώσιμο?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συντηρητικά, μπαχαρικά και λοιπά σκατά εννοεί. Τα αλλαντικά του λιντλ όντως έχουν πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης, και προσωπικά τα βρίσκω πολύ καλύτερα από Υφαντήδες και Πασσιάδες και λοιπούς με αντίστοιχη ή και ψηλότερη τιμή.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως και δεν έχει αναφέρει κανείς τις μπύρες finkbrau των lidl στο μικρό γυάλινο μπουκαλάκι? ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ και σε τιμή και γευση.

 

6292003125_311f943df5.jpg

 

Beat This ;)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και η μπυρα ΕΡΜΗΣ ελληνικης παραγωγης ειναι πολυ καλη. την ειχα πρωτογνωρισει εδω στο ινσομνια καποιος την ειχε προτεινει, την δοκιμασα και τωρα πινω μονο αυτη και την finkbrau. η ΕΡΜΗΣ ειναι λιγο πιο γεματη σε αισθηση απο την finkbrau και ποιο δυνατη στη γευση νομιζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόνο και μόνο που είναι γερμανικό Market .... απορώ που αγοράζετε :P

τωρα τρολλαρεις το ξερω :devil:

αλλα ποια η διαφορα του να αγοραζεις ελληνικα προιοντα σε γερμανικο σουπερ μαρκετ με το να αγοραζεις το Χ ξενο προιον σε ελληνικο σουπερ μαρκετ ή γαλλικο, ή να αγοραζεις ενα γερμανικο αυτοκινητο. ειμαι σιγουρος οτι στα 1000 ατομα, τουλαχιστον οι μισοι δεν ψωνιζουν στα λιντλ επειδη ειναι γερμανικη αλυσιδα. Απο αυτα τα 500 ατομα που δεν ψωνιζουν στα λιντλ δογματικα, ενα μεγαλο ποσοστο δε θα ειχαν προβλημα να αγορασουν το iphone απο τα media markt αν το εβγαζε προσφορα -5%. Τα υπολοιπα 500 ατομα που ψωνιζουν στα λιντλ στην πλειονοτητα τους δεν μπορουν να αγορασουν iphone οποτε δε θα ψωνιζαν στην προσφορα των media markt

Τα νουμερα μου ειναι υποθετικα. καθε ομοιοτητα με δικη σας προσωπικη εμπειρια ειναι τυχαια... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελληνικά προιόντα από ελληνικό μάρκετ. τόσο απλό. το τρολλινγκ που σκ@τ@ το είδες? δεν είναι Status εδώ

Θα βγω πάντως πάλι να πω για το γάλα. Ακόμα να καταλάβω πως δικαιολογείται η σχεδόν διπλάσια τιμή του ελληνικού γάλατος (διαρκείας κυρίως) από το γερμανικό. Προσωπικά, είναι το μόνο προϊόν που δεν κοιτάζω την προέλευση και παίρνω απλά το γερμανικό.

Για τα περισσότερα από τα άλλα πάντως, βρίσκεις όντως ελληνικά προϊόντα σε ελληνικά σουπερμαρκετ σε αντίστοιχες τιμές (ποια όμως θεωρούμε ελληνικά σουπερμάρκετ; Γιατί πολλά, πχ Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Βερόπουλος, διατηρούν ελληνική επωνυμία, αλλά είναι εξαγορασμένα από σουπερμαρκετ ξένων συμφερώντων).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιο γάλα ? βλάχας? γι αυτό είπα μάρκετ κι όχι σουπερ μάρκετ.

Όχι, αλλά τώρα που το είπες, και το βλάχας έχει πια ξένο γάλα (δεν θυμάμαι χώρα), δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιου είδους γάλα ελληνικό πια.

Εγώ έλεγα σαν αυτό ή αυτό, που κάνουν γύρω στα 80 λεπτά, ενώ τα ελληνικά (είναι βέβαια με λογότυπο εταιρίας τα ελληνικά, οπότε ίσως δικαιολογείται μια διαφορά στην τιμή) κάνουν πάνω από 1 ευρώ (και 1.20 νομίζω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόνο και μόνο που είναι γερμανικό Market .... απορώ που αγοράζετε :P

 

Εγώ πάλι απορώ που ένας λαός που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τους Γερμανούς (και άλλους) ανέχεται ή δέχεται να πληρώνει δισεκατομμύρια σε τόκους και χρεολύσια κάθε χρόνο από τα οποία κερδίζουν απευθείας οι γερμανικές τράπεζες ή το γερμανικό δημόσιο, ως αποτέλεσμα των όρων του μνημονίου 1+2. Καταλαβαίνω τη λογική να μην ενισχύεις τους Γερμανούς επιχειρηματίες, αλλά το να ψωνίσεις μερικές φορές ή και συχνά στο Lidl είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα χρήματα που τους χαρίζεις κάθε μήνα αφού μέρος των φόρων που πληρώνεις, τέλη, χαράτσια, εισφορές κλπ. πηγαίνουν απευθείας στα λογιστικά ενεργητικά του EFSF και του τρίτου ράιχ.

Αισθάνομαι ένα δίολου ευκαταφρόνητο αντιγερμανικό μένος, αλλά θεωρώ κοντόφθαλμο το να πιστεύει κανείς ότι καταφέρνει κάτι με αυτού του είδους το μποϋκοτάζ. Που ούτε μποϊκοτάζ δεν είναι όταν για παράδειγμα έχεις τον δήθεν Ελληναρά να ψωνίζει και καλά ποιοτικά ελληνικά στο Βασιλόπουλο βάζοντας τα ψώνια του στο πορτπαγκάζ του Volkswagen του ή του Audi κλπ.

 

Προτιμώ λοιπόν να εκφράζω το "αντιγερμανικό αίσθημα" πρωτίστως με άλλους τρόπους, όπως πχ. προσέχοντας τι ρίχνω στην κάλπη. Στις ευρωεκλογές λόγου χάρη θα ψηφίσω εκείνους που είναι υπέρ της αποζημίωσης για το κατοχικό δάνειο. Θα διαδώσω τα κείμενα και τις απόψεις που υποστηρίζουν τη δήμευση περιουσιών των γερμανικών εταιρειών προκειμένου να αφαιρεθεί το ποσό από τα χρεωστούμενα. Επίσης αν κάποτε βγει στη φόρα η λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα της Μίζενς και τα εκατομμύρια που χάσαμε ως φορολογούμενοι για τα "έργα" και τις ημέρες της Ζίμενς και άλλων γερμανικών εταιρείων, θα τη στρίψω στη μούρη όσων μας θεωρούν τεμπέληδες ή σπάταλους και όσων ντόπιων ψήφισαν τους γερμανοτσολιάδες.

 

Ας κάνουμε πρώτα αυτά και μετά προχωράμε και στο μποϋκοτάζ του Lidl λοιπόν, αλλιώς ας κάνουμε απλώς τα καπρίτσια μας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ πάλι είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω αν πρέπει να μισήσω τους γερμανούς ή τους δικούς μας.

αλλά μ αυτά που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου μαντέψτε τι επιλέγω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...