Προς το περιεχόμενο

Lidl


mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα ο κοσμος θα παει στο καταστημα, ετσι κι αλλιως.

Αλλα υπαρχει και κοσμος που θελει να παει ειδικα για τις προσφορες, και δεν μπορει να παει εγκαιρως.

Θα μπορουσαν οπως συμβαινει και στο γερμανικο lidl , να εχουν και ενα επιπλεον καναλι αγορων, ηλεκτρονικο.

 

Δηλαδη πχ, ο ΑΒ βασιλοπουλος που εχει εδω και χρονια και online παραγγελιες απο το site του, του στερει το site του εσοδα απο πελατες που δεν πανε στο καταστημα του;

Αστοχη λογικη, και πολυ οπισθοδρομικη.

 

Σε λιγο θα βαζουν και γυφτακια να σκανε τα λαστιχα των πελατων στο παρκινγκ του lidl για να μενουν οι πελατες περισσοτερη ωρα στο χωρο του καταστηματος!!!!

Ελεος.

 

Εγω παντως, επειδη οντως εχουν καλες προσφορες, με εχει πραγματικα 'σπασει' η τακτικη αυτη, του παζαριου, 'οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε'.

Δεν παει ετσι.

Κι επειδη καποια πραγματα τα χρειαζομαι, απλα τα παιρνω απο ebay.

Ευχαριστημενοι εκει στο lidl?

Θα πει καποιος 'αφου πουλανε, δεν πειραζει αν δεν πουλανε σε σενα',

αλλα και παλι δεν παει ετσι, γιατι αν μπορεις να πουλησεις σε 10 ατομα αντι για 5, πχ 6 απευθειας στο καταστημα και 4 με καποιο online τροπο, γιατι να μην το κανεις;

Εγω αν ειναι να παω στο καταστημα, οταν ειναι να παω, θα παω.

Απο κει και επειτα, με την τακτικη τους αυτη, εχουν διαφυγοντα κερδη.

Γιατι αυτο που θελω, θα το βρω και θα το παρω και απο αλλου, απλα θα με βολευε στο lidl.

Μαλλον ομως δεν εχουν αναγκη τα δικα μου-δικα σας τα λεφτα, οσων εργαζονται και δεν μπορουν να πανε Δευτερα-Πεμπτη πρωι.

Αυτοι χανουν πρωτοι απ'ολους.

Δεν έχεις καταλάβει το απλούστατο.

 

Εαν οι προσφορές που τρέχεις να κυνηγήσεις για να προλάβεις μπουν στο site θα πάψουν να είναι προσφορές στη συνείδηση του κόσμου.

Το site το Γερμανικό έχει σχεδόν όλο το χρόνο για πχ τα εργαλεία . Εαν το έκαναν αυτό στην Ελλάδα σιγά μην έτρεχε ο κόσμος να αδείαζει τα ράφια απο τα δραπανοκατσάβιδα τους ταινιολειαντήρες τα μπιτακια κοκ.

Θα αγόραζε εαν και εφόσον το είχε ανάγκη. Μπορεί και ποτέ.

 

Το στυλ του marketing τους ειναι έτσι. Τι συγκρίνεις την Γερμανία με την Ελλάδα.. Μόνο στην Γερμανία εαν δεν κάνω λάθος έχει online κατάστημα που είναι και η μαμά χώρα.

Οσον αφορά τον ΑΒ και το ηλεκτρονικό του κατάστημα είναι αρκετά πίσω όπως και γενικότερα το σουπερμαρκετ.

Γιατι λοιπόν δεν εχει κάνει ο Σκλαβενίτης ηλεκτρονικό κατάστημα που θεωρείται το καλύτερο σουπερμαρκετ στην Ελλάδα;

 

Οπως και να χει με την τακτικη που ακολουθεί το lidl μόνο κερδισμένο βγαίνει. Οσον αφορά το marketing που ακολουθεί ειναι μίλια μπροστά απο τα εγχώρια σουπερμαρκετ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεντορ,για μισο λεπτο......εχεις δουλεια,και θελεις να προλαβαινεις και τις προσφορες του λιντλ;και οι αεργοι τι πλεονεκτημα θα εχουν;τα δικα σου δικα σου και τα δικα μας δικα σου;και οπως ειπε και απο πανω,αν τα εχει ονλάϊν ,θα τα αγορασω οταν και αν τα χρειαστω,ενω τωρα παω και αγοραζω διοτι ΤΩΡΑ τα εχει,αυριο δεν......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως δεν είναι τόσο τραγικα τα πράγματα με τις προσφορες τουλάχιστον στα εργαλεία που κυνηγάω εγώ.

Και την επόμενη ημέρα τα έχει και πολλές φορές κρατάνε 2-3 ημέρες.

 

Επίσης όπως σωστά αναφέρθηκε οι πραγματικές προσφορές εχουν περιορισμενο αριθμό.


Παρομοίως με τα FEST και τα ernesto. :(

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

τα εχεις δοκιμάσει και εχει ξεκολήσει η επίστρωση και σε αυτά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερνεστο τηγανι αντικολλητικο πηρα περυσι και ειναι αψογο... Δεν χρειαζεται καν λαδια για αυγα, μπεικον η φιλετακια..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν φέρνουν αρκετό εμπόρευμα παιδιά, μόνο κράχτες μερικά κομμάτια σε κάθε μαγαζί. :whistle:

 

Εχω υποψιες οτι καποια δεν φτανουν καν στα ραφια.

Πρεπει να τα μοιραζονται οι ιδιοι οι υπαλληλοι του καθε μαγαζιου!!!

----

Ξερει κανεις αν εχει κανενα προιον, στα ειδη περιποιησης, για αποχρωματισμο βαφων απο δερμα/μαλλια κλπ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιοι ψιλογνωστοί μου έχουν πει οτι τους βάζουν χέρι και δεν κάνουν καβάτζωμα. Τώρα είτε αυτό είναι αλήθεια, είτε καβατζώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο, ποιος ξέρει... :P


Σε ευχαριστώ για την απάντηση. τα εχεις δοκιμάσει και εχει ξεκολήσει η επίστρωση και σε αυτά; 

Ναι έχω κατσαρολάκι και 2 νουμερα τηγάνια (το ένα με καπάκι), όλα έχουν κάνει αποχρωματισμούς μετά τον 1ο χρόνο. Πάντα χρήση με κουτάλες σιλικόνης και χωρίς βιαιότητες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά τα αντικολλητικά τηγάνια δεν κρατάνε πολύ από τη φύση τους, σιγά-σιγά φθείρεται η επίστρωση όσο και να προσέξεις, δεν είναι σκεύη που θα κρατήσεις μια ζωή, ανά 1-2 χρόνια θέλουν αλλαγή, ό,τι μάρκα κι αν έχω πάρει το ιδιο συμβαίνει.  Αν θέλετε να κρατήσουν λίγο περισσότερο μην τα βαζετε στο πλυντήριο πιάτων και φυσικά ΠΟΤΕ μα ποτέ μην τα τρίβετε από μέσα με τη σκληρή πλευρά του σφουγγαριού.  Μια χαρά είναι τα τηγάνια του Lidl, τα Fest παίζει να είναι και χειρότερα.

 

Κατά τα άλλα για τις προσφορές του Lidl:

Είχα πάει πριν τα Χριστούγεννα για κάτι ηλεκτρικές συσκευές μαλλιών (πιστολάκια, ισιωτικά κλπ.) που ήθελα για δώρα.  Δεν πρόλαβα το άνοιγμα αλλά πήγα κατά τις 10.  Βρήκα μόνο (λίγα) πιστολάκια και ψαλίδια για μπούκλες, από τα υπόλοιπα ούτε ίχνος!  Λέω ρε γμτ, τόσο λυσσάρες πια, πότε προλάβανε και τα εξαφανίσανε; 

Πάω πριν την Πρωτοχρονιά (πρωί-πρωί) που είχε κάτι ακουστικά, κάτι power banks και κάτι χρωματιστά πολύμπριζα.  Βρίσκω ηλεκτρικές βούρτσες, ισιωτικά, τοστιέρες και πολυεργαλεία για τα μαλλιά (όλα όσα έλειπαν την προηγούμενη εβδομάδα) :blink: .
  Ούτε ίχνος από ακουστικά, power banks και πολύμπριζα.  Αυτή τη φορά πήγα στο ταμείο να ρωτήσω, παρ'όλο που γινότανε πανικός (πού να βρεις υπάλληλο του Lidl εκτός ταμείου).  Μου λέει η ταμίας "τα έχουμε εδώ τα ακουστικά και τα power banks, περιμένετε" (κάτω από το ταμείο κρυμμένα).  Περιμένω στο τέλος της ουράς και όταν έρχεται η σειρά μου μου λέει "τι χρώμα θέλετε;" και βγάζει και μου δίνει ακουστικά και power bank.  Λέω "πολύμπριζα δεν έχετε;", λέει "δεν ξέρω, τα έχει στο φυλλαδιο για σήμερα;", λέω "ναι".  Περιμένω, φωνάζει έναν άλλο υπάλληλο, πάει αυτός στην αποθήκη να δει, γυρίζει, λέει "όχι, δεν έχει τίποτα" :huh: .  Ρωτάω αν θα τα φέρουν άλλη μέρα, δεν ξέρανε τίποτα.  Ότι να'ναι δηλαδή. 

Στο μεταξύ είχε καταφτάσει κι άλλος πελάτης που ρωτούσε για τ'ακουστικά.  Φωνάζω "ΕΔΩ, ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!" :P

 

Η τύχη των πολύμπριζων αγνοείται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

black_field σημαντικα οσα μας ειπες και επιβεβαιωνεται αυτο που ειχα ως υπονοια.

Οτι παιζει 'κρυψιμο' απο τους υπαλληλους.

Πχ. μπορει να τα κρατανε 'αθεατα' οτι νομιζουν οτι αξιζει πολυ σαν ευκαιρια, ή για τους εαυτους τους ή για δικους τους ανθρωπους.

 

Μπορει να τα κρυβουν πχ την πρωτη μερα, και αφου εξασφαλισουν οτι πηραν οι ιδιοι κι οι γνωστοι, μετα οτι μενει να το βαζουν στα ραφια.

 

Αυτο που ειπωθηκε οτι 'απαγορευεται να ψωνιζουν οι ιδιοι της προσφορες' δυσκολα μπορει να τηρηθει, αφου ο υπαλληλος μπορει να βαλει τη μανα του, τη θεια του, τον φιλο του, και να ρθει να το ψωνισει για παρτη του.

 

Ενταξει, ειπαμε προσφορες, αλλα μπορουσαν να εχουν περισσοτερη ποσοτητα, ή εστω ενα online shop.

Αλλιως παιζει πανηγυριωτικη κατατασταση, σαν παζάρι, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γω με κατι σαρδελες κονσερβα σε προσφορα.. ρωταω τον υπαλληλο και μου λεει εκει με τις κονσερβες δεν εχει.. και του λεω οχι εψαξα καλα.. σιγουρα δεν τις εχουνε παρει.. μου κανει μπορει να μην φεραμε.. Του λεω οπως και να ειναι θα παρω στα κεντρικα να κανω παραπονα και θα στειλω και email. Εκεινη την στιγμη ταχα μου ρωταει τον συναδερφο του αν εχουν στην αποθηκη.. και εφερε 3 καφασια!!!

 

Απο την αλλη οφειλω να ομολογισω οτι απο τα lidl δεν εχω παραπονο.. Ψωνιζω τροφημα(σε προσφορα) και ηλεκτρικες συσκευες με καλο value for money! Επισης εχουν καλο after sale γιατι οταν χαλασε ο ατμοκαθαριστης δεν μου τον κρατησανε για επισκευη ουτε με ρωτησανε πολλα πραγματα αλλα μου δωσανε καινουργιο στο κουτι του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ρε γαμωτο, αλλα ειναι οτι κατσει εντελως, σε οτι βγαινει σε προσφορα.

Και δεν ειναι οτι απλα 'τελειωσαν'. Ειναι οτι μαλλον παιζει 'τοπικη' λαμογια.

 

Αλλα μαλλον η διοικηση κανει τα στραβα ματια, αφου με κατι ταμπελακια 'περιορισμενη διαθεσιμοτητα' ή 'σε ορισμενα καταστηματα μονο', ουσιαστικα δινει πληρη ελευθερια στους εκαστοτε υπαλληλους να το χειριστουν το θεμα οπως θελουν, και να σου πλασαρουν οποια δικαιολογια θελουν! Ειδες, ειπες για παραπονα, και τα εμφανισε. Θα μπορουσες να μην το πεις εσυ ή αλλος, και αφου παρουν αυτοι μεταξυ τους οτι θελουν, μετα οτι απεμεινε να το βγαλουν στα ραφια.

 

Πηγα πχ σημερα, το νωριτερα που μπορουσα ηταν απογευμα (λογω δουλειας). Τιποτε, μα τιποτε απο αυτα που ηταν σημερα για προσφορες σε ρουχα (μπουφαν  κλπ) δεν υπηρχε. Τι στην ευχη;

Μου χει τυχει να πηγαινω την μερα που ξεκινα η προσφορα (εστω και με καθυστερηση-απογευμα) και να μη βρισκω τιποτε, και να τυχει πχ να παω αλλη μερα μες τη βδομαδα και να βρω κατι που με το δικο μου μυαλο θα επρεπε να μην υπαρχει και να εχει εξαντληθει, κι ομως ειναι εκει!

Anyway, καταληγουμε οτι η κατασταση ειναι σαν λαχειο με αυτα, αν σου κατσει σου κατσε, και τελος. Δεν ειναι να πολυβασιζεσαι σε αυτα τελικα.

 

Εγω προσωπικα, επειδη πχ σημερα 'σκοτωθηκα' να παω, καθως ηταν πολυ φορτωμενη η μερα μου, και τελικα τζιφος (τσαμπα το τρεξιμο δηλαδη), απο δω και περα, θα πηγαινω τη μερα που με βολευει για τα υπολοιπα νορμαλ ψωνια, και αν τυχει και εχει κατι σε προσφορα, και τυχει να το χρειαζομαι, εχει καλως, αλλιως για μενα το 'κυνηγι προσφορων' τερμα. Τρωω το τρεξιμο, σπανια να προλαβω κατι, και μου σπαζει και την ψυχολογια στο τελος (γαμωτο παλι δεν προλαβα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερνεστο τηγανι αντικολλητικο πηρα περυσι και ειναι αψογο... Δεν χρειαζεται καν λαδια για αυγα, μπεικον η φιλετακια..

Εχω ακουσει τα χειροτερα για τα σκευη με επιστρωσεις κ.τ.λ απο θεμα υγειας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατηργησαν τις διαφανες σακουλες αποθηκευσης τροφιμων των 6 λιτρων!

Πλεον μονο 3λιτρες, με κλιπσακι ή χωρις.

Κριμα, γιατι οι 6λιτρες με ειχαν βολεψει πολυ, και οχι μονο για τροφιμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακουσει τα χειροτερα για τα σκευη με επιστρωσεις κ.τ.λ απο θεμα υγειας

 

Γενικά το τεφλόν είναι θάνατος πάνω από τους 200 βαθμούς θερμοκρασία, γίνεται μεταφορά στο φαγητό -κυριως λιπαρο- που τηγανίζεις. Γι'αυτό αν δεις οδηγίες από καλό τηγάνι θα σου πει "οχι τσιγάρισμα με τις ώρες και θερμ. >200β, μόνο ζέσταμα και σιγοψήσιμο πχ καμια ομελέτα, καμιά πιπεριά στο σιγανό, καμιά σάλτσα κτλ". Τι να κάνουμε που είναι ευκολία τα αντικολλητικά... :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...