Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Δεν ανοιγει το Mozilla


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
13 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 02:12 PM

Καλημερα!
Εχω το Mozilla Firefox 2.0.0.1 εδω και καιρο και σημερα ξαφνικα δεν ανοιγει..
εννοω οτι κανω διπλο κλικ στη συντομευση στην επιφανεια εργασιας,για λιγο φαινεται η κλεψυδρα διπλα απτον κερσορα και μετα τιποτα..
Το εβγαλα και το ξαναεγκατεστησα αλλα παλι τιποτα.Και δεν εχω firewall ή κατι αλλο για να το εμποδισει.Καμια ιδεα για το τι συμβαινει?

Ad Bot

Ad Bot

#2 harrys23

harrys23

    Senior Member

  • Members
  • 969 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 02:58 PM

Τα ίδια ειχα και εγώ προτείνω Ashampoo win optimizer 2007 και θα στρώσεις πολλά προβλήματα.
καν το και registry όταν το κατεβάσεις είναι δωρεάν το software θα σου στείλουν το key στο email σου.

#3 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 03:29 PM

To Platinum 3 ή το 4?
Εδω μπηκα http://www.ashampoo....ession_langid=2

#4 harrys23

harrys23

    Senior Member

  • Members
  • 969 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 05:01 PM

For Windows® 98, Me, 2000 and XP and vista
http://www.download....4-10636660.html

katebase to apo edo kalitera gia na min mperdeyteis.

#5 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 06:12 PM

Το κατεβασα και ετρεξα και τα 3 cleaning tools αλλα και παλι τιποτα..ουτε ιους δειχνει να εχει(με nod32,avg,spyware terminator και ewido το ελεγξα)
Στα processes δεν φαινεται πουθενα κατι σχετικο με το mozilla(μονο ενα smss.exe ειναι περιεργο που ειναι higher than normal στο process manager του Ashampoo)Καμια ιδεα??

#6 _BASSstarlet_

_BASSstarlet_

    Senior Member

  • Members
  • 6595 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 06:26 PM

Δοκίμασε να κάνεις rename το .exe του.


#7 Vagos_46

Vagos_46

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 06:31 PM

δοκιμασε να μπεις σε safe mode (του firefox) και να διαγραψεις ολα τα extension ή κανε μια 'επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις' καπως ετσι πρεπει να λεγεται!

#8 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 06:34 PM

Rename?? Γιατι?Το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα..

Πώς μπαινω σε safe mode?

#9 Vagos_46

Vagos_46

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 06:49 PM

χμμμ.. αν εσβησες τα στοιχεια απο το start menu που δημιουργει ο firefox μετα δεν θυμαμαι! κανε μια απεγκατασταση/εγκατασταση ξανα και μπες απο το start menu. εχει mozilla firefox(safe mode).

#10 _BASSstarlet_

_BASSstarlet_

    Senior Member

  • Members
  • 6595 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 07:37 PM

Είχα τύχει σε μια άλλη περίπτωση με mozilla,και δεν βρέθηκε λύση.
Κάποιοι με rename το .exe κατάφεραν και τον έτρεξαν!
Kαι ιοί έχουν κατηγορηθεί για το πρόβλημα αυτό:confused:


#11 harrys23

harrys23

    Senior Member

  • Members
  • 969 μηνύματα

Δημοσίευση 26 February 2007 - 11:20 PM

Το κατεβασα και ετρεξα και τα 3 cleaning tools αλλα και παλι τιποτα..ουτε ιους δειχνει να εχει(με nod32,avg,spyware terminator και ewido το ελεγξα)
Στα processes δεν φαινεται πουθενα κατι σχετικο με το mozilla(μονο ενα smss.exe ειναι περιεργο που ειναι higher than normal στο process manager του Ashampoo)Καμια ιδεα??


Δούλεψε το 1click optomization

#12 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2007 - 01:01 AM

OK μπαινει κανονικα σε safe mode,μπορω να μπαινω μονο απο εκει πλεον ή μπορω να βρω τι προβλημα εχει το κανονικο mozilla?
(ασχετο,αφου το εβγαλα και το ξαναεβαλα κανα 2 φορες πώς κραταει αποθηκευμενα ακομα τα bookmarks?)

#13 Vagos_46

Vagos_46

    Senior Member

  • Members
  • 1428 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2007 - 01:05 AM

τα bookmarks ενταξει λογικο ειναι να τα κραταει. οταν μπαινεις σε safe mode δεν εχει επιλογη για επαναφορα των αρχικων ρυθμισεων? καπως ετσι το αναφερει δεν ειμαι σιγουρος! ακομη δοκιμασε και την 2.0.0.2..

#14 happy

happy

    Senior Member

  • Members
  • 192 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2007 - 01:32 AM

:) Εβαλα το 2.0.0.2 και βρηκα την υγεια μου,επιτελους ανοιξε!
Ευχαριστω για τη βοηθεια!