Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 κορυφαία τροφοδοτικά

Φωτογραφία

Πως θα στειλω fax απο το pc?


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
11 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 dpapai

dpapai

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 12:14 μμ

μπορω να στειλω fax απο το pc?χρησιμοποιω ρουτερ.υπαρχει καποιο προγραμμα?

Ad Bot

Ad Bot

#2 antonl

antonl

    Senior Member

  • Members
  • 13.421 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 12:33 μμ

Όπως έχει ξαναειπωθεί στο forum, δε γίνεται μέσω DSL αλλά μόνο χρησιμοποιώντας dialup. Κάνε ένα search εδώ αν θες.

#3 MariaTs.

MariaTs.

    Senior Member

  • Members
  • 2.404 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 12:51 μμ

Βασικά εγώ έχω ένα πολυμηχάνημα της HP και στέλνω φαξ μέσω αυτού με dsl σύνδεση χωρίς πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι μπορείς dpapai να στείλεις με φαξ ένα έγγραφο κειμένου που'χεις αποθηκευμένο στον υπολογιστή σου, παρά μόνο με e-mail. Τουλάχιστον αυτό ξέρω και δεν υπάρχει άλλωστε δυνατότητα απ'τις ρυθμίσεις της σύνδεσης, αποστολής φαξ, ούτε καν με απλή pstn αν δεν έχεις κάποιον εκτυπωτή εγκατεστημένο.

#4 gkastros

gkastros

    Senior Member

  • Members
  • 305 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 12:54 μμ

Iparxun an den kano lathos etaireies pu kanun relay se fax, dld tus stelnis to eggrafo kai auti to stelnun me fax ston arithmo pu epilegis (me pliromi panta)

#5 citroen_vts

citroen_vts

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 12:59 μμ

Μπορείς αν βάλεις στο TO :
rp.name1/[email protected]


Name1 : onoma px : Admin
Name2 : onoma px : Insomnia
Number: 0030210 xxx xxxx

#6 LNiniogr

LNiniogr

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 02:31 μμ

Λοιπόν, για να στείλεις φαξ απο PC σε γραμμή ADSL κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ pstn γραμμή. Χρειάζεσαι, ένα αναλογικό modem (λογικά έχεις ένα εγκατεστημένο στο PC σου) και ένα πρόγραμμα για fax (winFAX κλπ).
Συνδέεις το αναλογικό modem σου με την πρίζα στον τοίχο (ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ... ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ) χρησιμοποιείς το πρόγραμμα στο PC σου και... τέλος!!! Το φαξάκι έφυγε και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι καλύτερα

#7 _BASSstarlet_

_BASSstarlet_

    Senior Member

  • Members
  • 6.595 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 02:43 μμ

Χαίρω πολύ,το ερώτημα ήταν με router πως γίνεται(που δεν γίνεται)

#8 citroen_vts

citroen_vts

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 03:31 μμ

Μάλλον δε διαβάζετε αυτα που γράφονται και γράφετε τα δικά σας η δεν το ψάξατε καλά το θέμα …

ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις και ΤΣΑΜΠΑ με email

#9 sotos65

sotos65

    Senior Member

  • Members
  • 943 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 03:46 μμ

Offtopic λίγο, αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα, όσοι θέλουν να βάλουν vista, αλλά ταυτόχρονα τους χρειάζεται και το fax των windows, ας προσέξουν ποια έκδοση των vista θα πάρουν. Οι Home Basic και Home Premium δεν το έχουν! Μόνο η Ultimate, Business και Enterprise το έχουν...

http://www.microsoft...ls/faxscan.mspx

#10 HexStatic

HexStatic

    Senior Member

  • Members
  • 2.887 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 03:54 μμ

Μπορείς αν βάλεις στο TO :
rp.name1/[email protected]


Name1 : onoma px : Admin
Name2 : onoma px : Insomnia
Number: 0030210 xxx xxxx



Diladi pes oti thelw na to stilw ston Mpamph pou exei fax 2310 345678

Sto to: tha balw rp.mpamphs/[email protected] ?

Ta rp kai iddd.tcp.int ti einai?

Mesw pianou server feugoune ola auta?

#11 citroen_vts

citroen_vts

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 27 Φεβρουάριος 2007 - 04:01 μμ

Nai auto kai einai ok
auta de ksero ala douleuei tsekarismeno

#12 nadware1

nadware1

    Senior Member

  • Members
  • 167 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Φεβρουάριος 2007 - 12:30 πμ

Nai auto kai einai ok
auta de ksero ala douleuei tsekarismeno


μήπως πρόκειται για λειτουργία του forthnet2play; γιατί τότε λειτουργεί μόνο για πελάτες της εταιρίας! δείτε και εδώ...http://www.insomnia....ad.php?t=144175