Προς το περιεχόμενο

Κατσαριδοκτόνο... αμέσως!!!


gponiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η σίγουρη λύση είναι να φέρεις ομάδα απολύμανσης.Θα πρέπει να μείνεις σε άλλο σπίτι για μερικές μέρες βέβαια,αλλά με τα χημικά που θα ρίξουν δεν νομίζω να μείνουν κατσαρίδες.

 

 

νομίζω οτι χρησιμοποιούν παρόμοια η και μερικά ιδια φάρμακα με αυτα που σου πρότεινα, ειδικα για απλές περιπτώσεις, και τα πληρώνεις 3πλασια αν σου έρθει συνεργειο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πάρτε παντόφλες να κάνετε δουλειά...

 

και μποτα μυτερή για τις γωνίες :mrgreen:

 

Ισως τωρα με την αποκωδικοποίηση του dna να βρούνε κατι που τις εξολοθρεύει για τα καλά

δεν μπορει να μας νικαει ενα εντομο χωρις νοημοσυνη. Και μιλαμε για ενα σιχαμενο και αχρηστο πλασμα.

Παιδια τα μυρμηγκάκια μην τα σκοτώνετε σας παρακαλώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκυλο εχεις?Γιατι στην τελικη αν δεν καταφερεις τιποτα,συμφιλιωσου μαζι τους και καντες κατοικιδια.Ταισμα το βραδακι και θα κοιμουνται σαν πουλακια την ημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...το μοναδικό πλάσμα το οποίο θα αντέξει σε μια πιθανή πυρηνική καταστροφή.

Δηλαδή όποιος σκεφτόταν να ρίξει πυρηνικά στο wc

για να ξεφορτωθεί τις κατσαρίδες,

να το ξανασκεφτεί... :mrgreen:

 

Άντε μπαγάσηδες... μου κόψατε πάλι την όρεξη με το thread αυτό yiakuv7.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο σπιτονοικοκυρης θα ριξει κλασικα το φταιξιμο στον νοικαρη, ωστε να βγαλει τον εαυτο του εκτος καθε νομιμης υποχρεωσης του, στο να καθαρισει/απολυμανει το διαμερισμα/κτιριο..

 

Η κατσαριδες ειναι καθαρα εντομα, εμφανιστηκαν πριν απο τους δεινοσαυρους και ως γνωστον μπορουν να επιβιωσουν απι μια ατομικη καταστροφη..

Οι κατσαριδες φτανουν στην ενηλικιωση τους σε περιπου ενα μηνα. Καθε θυληκο μπορει να γεννησει 200-800 νεες κατσαριδες μεσα σε ενα χρονο. Αυτο το κανουν για το υπολοιπο της ζωης τους (max τα 2 χρονια).

Μπορουν να ζησουν χωρις νερο για ενα μηνα και χωρις φαι για 3 μηνες.

Τρωνε τα παντα, ειδικα κολλα (απο φυλλα βιβλιων/χαρτονιων) σκονη και σαπουνι.

 

Η "μολυνση" απο κατσαριδες εχει λιγο να κανει με την καθαριοτηττα του χωρου..πιο πολυ εχει να κανει με το ποσες βρισκονται μεσα στις φωλιες στο κτιριο οπου προσπαθουν να επιβιωσουν..

 

ΠΩΣ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΕ

- Ξεχνα τις παγιδες κουτακια.. θα πιασεις κανα δυο τρεις απο τις 100.. ειναι αναποτελεσματικα, ακριβα και αηδιαστικα! ασε που πρεπει να βρεις το καταλληλο σημειο να το τοποθετησεις..

- Οι συσκευες με ηχο εχουν μικρη αποτελεσματικοτητα και "πιανουν" συγκεκριμενα ειδη..

- Ειδικα σπρευ οπως το RAID μπορει να σκοτωσει αρκετες αλλα απλα οι κατσαριδες το αποφευγουν, πανε σε διπλανα δωματια ή ξεκουραζονται στους τοιχους για ενα διαστημα οπου επανερχονται σε μεγαλυτερους αριθμους..

- Η ειδικη σκονη για κατσαριδες (borax) δεν ειναι δηλιτηριωδες για τον ανθρωπο αλλα δεν ειναι αποτελεσματικο μιας και το υλικο ειναι σχεδιασμενο να κολλαει στην κοιλια της κατσαριδας καθως περναει απο πανω του και να την οδηγει σε θανατο απο αφυδατωση. Παρολα αυτα δεν θα λειτουργησει σωστα μιας και οι κατσαριδες το αναγνωριζουν/το αποφευγουν κι δεν λειτουργει πανω σε επιφανειες με χαλι γιατι η ουσια βυθιζεται μεσα στις ινες και γινετε αχρηστη.. Ασε που πρεπει να γινεται συνεχης αλλαγη του μερους που το τοποθετεις μαποτελεσμα το πατωμα να γεμιζει με μια χαρακτηριστικη κιτρινιλα..

 

Η Μονη πραγματικη λυση ειναι να καλεσεις εσυ η ο σπιτονοικοκυρης σου ειδικο συνεργειο για απολυμανση στο διαμερισμα/στους κοινοχρηστους χωρους και στην αποχετευση/σωληνωσεις..

 

Σε περιπτωση που μενεις σε παλιο διαμερισμα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχουν φωλιασει μεσα στους τοιχους και να μετακινουνται στο σπιτι μεσω αυτων.. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ειναι η μονη σωστη λυση..

 

ολα τα αλλα ειναι στιγμιαιες λυσεις που πιο πολυ θα σε κουρασουν παρα θα σε ωφελησουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Mια άλλη λύση είναι να μετακομίσεις. Υπάρχουν και ευλογημένα μέρη στην Ελλάδα που δεν έχουν κατσαρίδες -καλή ώρα- μόνο που υπάρχουν τερατώδεις σαρανταποδαρούσες και άλλα αταξινόμητα στον κατάλογο φυσικής ιστορίας όσο κι ενδιαφέροντα ζωάκια. Που ίσως το teza να τα δυναμώνει γι' αυτό και δεν το ρισκάρω. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι κατσαρίδες δεν μου λείπουν καθόλου εδώ στην εξοχή, αυτός που θα φέρει την πρώτη είμαι σίγουρος πως πρέπει να κατηγορηθεί για οικολογικό έγκλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλη λυση ειναι να αγορασεις καμια 10ρια σιμαμιδια . Νομιζω ειναι οι καλυτεροι "καθαριστες" σπιτιων

και πανω απ'ολα διακριτικά. Και επισκέπτης να ερθει στο σπίτι σπάνια να καταφερει να τα δει στους τοιχους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω στο σπίτι μου, χρησιμοποιώ κατασαριδοπαγιδες. Ειναι κάτι μικρές διακριτικές παγιδούλες που περιέχουν κάτι σαν δόλωμα.Έτσι, όταν τα απάισια τερατάκια τολμήσουν να εμφανιστούν πανε στην παγίδα, μαστουρώνουν για τα καλά, γυρίζουν στη φωλίτσα τους οπου κολλάνε τις φιλενάδες τους και ετσι ψωφάνε όλες ομαδικώς!!!

 

Πάντως πολύ απαίσιες και σιχαμέρες οι κατσαριδούλες! Εν τω μεταξυ, μια φορά ειχα κάνει το λάθος να δω fear factor όπου ένας κακομοιρης για 50000$ καταβρώχθιζε ενα τσούρμο τραγανές κατσαρίδες :shock:!! Απο τότε έχω κυρηξει αιώνια διαμάχη μαζί τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλη λυση ειναι να αγορασεις καμια 10ρια σιμαμιδια . Νομιζω ειναι οι καλυτεροι "καθαριστες" σπιτιων

και πανω απ'ολα διακριτικά. Και επισκέπτης να ερθει στο σπίτι σπάνια να καταφερει να τα δει στους τοιχους

 

και μια αλλη λυση ειναι να προσλαβει κατσαριδες μπραβους για να ριχνουν πορτα σε οποια κατσαριδα θελει να μπει σπιτι σου..

 

το παιδι εχει προβλημα και αντι να του δωσετε λυσεις του λετε οτιναναι.. τα σαμιαμιδια δεν κυνηγανε κατσαριδες.. και ουτε θα αμολαγα ποτε 20 σαμιαμιδια στο σπιτι για να διωξουν τις κατσαριδες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα η βασικη του τροφή ειναι ειδικα οι νεες κατσαριδούλες. Και δεν κωλώνει και σε ακομα μεγαλυτερα θυράματα. Απο τα πλεον ωφελιμα κατοικιδια. Νομιζω το λενε και gecko

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστευω οτι τα gecko ειναι αλλη φαση, τα σαμιαμιδια που αναφερες ειναι τα "House Gecko" διαφορετικο ειδος και φυσικα δεν κανουν για την συγκεκριμενη δουλεια.. εκτος αν ψαξεις να αγορασεις για αλλα ειδη μεγαλυτερων Gecko..

 

τεσπα προσωπικα εγω πιστευω οτι δεν ειναι λυση αυτη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτα απο ολα σε συμπονω βαθητατα σε αυτο το προβλημα φιλε μου και αν μπορουσα θα ερχομουνα σπιτι σου να της εξαφανισω μονος μου, αλλα μενω για λιγο καιρο ακομα εκτος αθηνων. Αυτα τα μικρα πραγματακια που καποιοι τα ονομαζουν και ζωα-ζωιφια και αλλα τετοια σε πληροφορο ειναι ο διαολος προσωποποιημενος. Οχι απλα δεν τις αντεχω, ειναι το μοναδικο πραγμα που μισο θανασιμα. Καποια περιοδο τις σκοτωνα και με τα χερια μου χωρις καν να αηδιαζω με τα ζουμια στο χερι μου( μεγαλο μισος). Εβλεπα κατσαριδα και χτυπαγα κοκκινο λες και εμπαινα σε brutal-kill mode.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις συνεργειο να τους πεις που φωλιαζουν κυριος και σε τι τροφες και μερη μαζευονται για να δουν ποιο καταραμενο ειδος ειναι( ειναι και σε ειδοι οι διαολεμενες). Καθε ειδος θελει και διαφορετικο φαρμακο. Αυτα τα εντομοκτονα που κυκλοφορουν ειναι πολυ κοινα και αναπτυσουν ανοσια σε αυτα, πια. Αν υπαρχει κανενα αδειο διαμερισμα διπλα σου ή κανας γειτονας συνενοησου αν ειναι να το αντιμετοπισετε μαζι γιατι αυτες θα το δουν σαν διακοπες και οταν ψεκασεις αυτες θα πανε για ενα διαστημα διπλα και μετα παλη κοντα σου .Κοιτα να μονοσεις με τσιμεντο οτι τρυπα υπαρχει σε κανα τυχο πχ. πλα'ι'να εξαεριστηρα κουζινας. Τη σιλικονη τη τρωνε(πλαστικα). Εγω καλεσα συνεργειο και για 2 χρονια δεν ειδα τπτ. Η μ...κια ειναι ομως οτι διπλα το σπιτι ειναι αδειο και οπως καταλαβενεις ο μ....κας με εγραψε στα μιδια του οταν του το ειπα και δεν ψεκασε και εκεινος οποτε μου ξαναηρθαν μετα απο 2 χρονια διακοπες στο διπλανο διαμερισμα.

Ειναι αληθεια οτι σε εναν πυρινικο ολεθρο θα ειναι το μοναδικο πραγμα που θα μεινει ζωντανο(ειναι γα....τα ανθεκτικες). ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μπορων να ζησουν χωρις κεφαλη μεχρι και 7 μερες(πεθενουν απο αφυδατοση).

Να καθαριζετε τα παντα, το μισουν αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο εγω δω μεσα γουσταρω τις κατσαριδες? (Μου τη σπαν απειρως ομως οι 18ουρες)

Παντως, ζωο με τετοιες δυναμεις κι ικανοτητες ειναι σπανιο.

Παρτε το αποφαση: Οι μερες μας ειναι τελειωμενες. Καιρος να κυριευσει αλλος το πλανητη.

Μ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...