Προς το περιεχόμενο

Κατσαριδοκτόνο... αμέσως!!!


gponiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε με αυτή που θα πάει να μου μπει στο μάτι, ναι, θα παίξω το μάτριξ, με τις άλλες θα παίξω το "πόσο δυνατό θα είναι το κρατς" και "μπορεί να μη φτάνω να ξύσω την πλάτη μου, αλλά εσένα σε έχω".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οι κορεατες τρωνε γατες.

 

για γάτες δεν ξέρω, αλλα σκύλους τρώνε. Γνώριζα ενα κορεατη στο πανεπιστήμιο στο england και μου λεγε οτι έχουν μια ράτσα ειδική που την εκτρέφουν κανονικά σαν κοτοπουλάκι. Και φυσικά το βράζουν και το τρώνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια λυση που δούλεψε στο στρατο ήταν πολύ χαρτι/χαρτονι και απειρη κόλλα... απλώνεις τη κόλλα πάνω στο χαρτι και το αφήνεις εκει που συχνάζουν κατσαριδες, ποντικια, κλπ το βραδυ. Ε, το πρωι, λογικα, θα έχεις μια μικρή... σοδεια απο όλα αυτα.

 

(Και μετα μπορεις να βγαλεις και τα σαδιστικα σου ενστικτα με φωτιες κλπ, αν σου αρεσουν τετοιες καταστασεις)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Λοιπόν αν τις πιάσεις ζωντανές και τις βάλεις σε ένα βαζάκι, τις αγοράζω εγώ. Έχω έναν συμπαθητικό γείτονα.

 

 

 

Πως και δεν έχουν σκεφτεί τις μολότωφ-κατσαρίδας εκεί στα Εξάρχεια;

 

Εκτός του ότι το είδος αφθονεί στην περιοχή, οι μπάτσοι θα πάθουν υστερία.

Κι άμα πεταχτεί μέσα σε κλούβα θα πηδάνε έξω λες και τους πετάξανε TNT

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ακρον αωτο της κατσαριδας!!!!εχετε δει ποτε κατσαριδα σε ντισκοτεκ?ε λοιπον εγω ειδα σημερα!!!το σεναριο εχει ως εξης.πριν 1ωρα κατευθυνομουν στην κουζινα(με επιφυλαξη παντα) να βρασω ενα αυγο να καλυψω την πεινα μου.μου εκανε εντυπωση που ειδα καμια 5αρια μονο να κυκλοφορουν και ανυσηχησα.λεω μεσα μου...''περιμενετε να φυγω καρ...ες!??''.δεν πειραζει τουλαχιστον θα φαω με την ησυχια μου,ελεγα.σπρωχνω το κουμπι της καινουριας μου κουζινας(με ηλεκτρικες εστιες παρακαλω)και οπως το γυρναω στο 7 τι να δω!!!

κατσαριδες μεσα στο κουμπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η ατμοσφαιρα η μαγικη δοθηκε κατα το γυρισμα του κουμπιου,οποτε αναψε το εσωτερικο πορτοκαλι φως του κουμπιου και εβλεπες μια στιβα κατσαριδες εγκλωβισμενες να ποδοπατιουνται.υποθεσα οτι χορευαν ντισκο και για να μην τις αφησω να χαρουν εκλεισα τα παντα και εμεινα νυστικος.πως λοιπον να μην με πιασει υστερια καθως περνανε οι μερες και βλεπω οτι κατακτουν το διαμερισμα μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι παγίδες με κόλλα, που αναγκάζουν τις κατσαρίδες να κολλήσουν επάνω τους, καθώς κυκλοφορούν πέρα δώθε, έχουν επίσης καλά αποτελέσματα σε περιοχές που είναι δύσκολο να τις φτάσουμε

 

και καλα βαζουμε κολλα.....και κολανε πανω.

μετα που θα εχει 6-7 κατσαριδες πανω,ποιος θα το μαζεψει? βλεπω να μενει εκει μονιμα,η να το κλοτσαω κατω απο καμοια ντουλαπα!

 

εγω επειδη ....(χεζωμαι πανω μου με το που τις βλεπω) φωναζω καθε λιγο και λιγακι τον αετο service,και κανουν απολυμανση.

 

αν τυχει και δω καμοια στο σπιτι,(αφου προετοιμαστω ψυχολογικα),την παταω,η την χτυπαω με την παντοφλα (την οποια και μετα την πεταω στα σκουπιδια).

 

σας εχει τυχει να εχετε ριξει καμοια 20αρια παντοφλιες στην κατσαριδα,και αυτη ακομα να κινειται? τι κανω σε αυτην την περιπτωση? ριχνω λιγο νευτη πανω της,και της βαζω φωτια.(αν και τωρα δεν μπορω,γιατι στο καινουριο μου σπιτι εχουμε ξυλινο πατωμα στα δωματια).ωστοσω αυτο δεν με εμποδιζει,στο να την πιανω με το φαρασι,να την βγαζω στο μπαλκονι,και να την κανω να βλεπει το χριστο φανταρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...σας εχει τυχει να εχετε ριξει καμοια 20αρια παντοφλιες στην κατσαριδα,και αυτη ακομα να κινειται? τι κανω σε αυτην την περιπτωση?...

 

Αν κράτησες τα άρβυλα απο τον στρατό έχεις ένα μεγάλο ατού στα χέρια σου αφού μιλάμε για instant kill.

Πάντως και γώ πραγματικά αηδιάζω με τις κατσαρίδες.Η απέχθεια που νιώθω όταν τις βλέπω δέν περιγράφεται,ειδικά όταν μιλάμε για τα βαρβάτα κατσαριδόνια των 10+ πόντων εξολισμένα και με το optional κιτ φτερών.

Και σάν να μήν έφτανε όλο αυτό έχουμε και την ηλιθιότητα αυτών των ζωυφείων, που αντί να τρέχουν να σωθούν όταν βλέπουν ένα κτήνος (άνθρωπος) 100 φορές μεγαλύτερο, τρέχουν κατα πάνω του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@gponiris: καλά πως μπορείς και μένεις ακόμα εκεί;

υστερία θα με είχε πιάσει... no offence έτσι; απλά η κατάσταση που περιγράφεις είναι πολύ άσχημη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πατρικο σπιτι μου ειναι,που να παω ο αμοιρος?αν το νοικιαζα θα ειχα φυγει κιολας...σημερα μια φιλη θα μου φερει το fastlane(μαζι με γαντια και μασκα?!!??).ελπιζω μαζι με το προβλημα να μην εξαφανιστω και εγω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σιγα ρε, ενα σωληναριο ειναι και βαζες πολυ μικρες σταγονες, σαν ενα κοκο ρυζι μια φαση, οχι πιο μεγαλο. Πισω απο νιπτηρες, νεροχυτες, παγκους ....οπου μπορει να περασει. Δεν θα το φας εσυ, ουτε το ψεκαζεις πανο σου, τι φοβασαι? Ουτε μασκα χρειαζεται.

 

Παντος αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα ριξε και απο την τουαλετα να παει στην αποχετευση το αλλο φαρμακο που σου ειπα (διαζινον) και κανε και ψεκασμα με imperator h fendona h icon. Μην τσιγκουνευεσε για θα σε φανε! λοοολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...