Προς το περιεχόμενο

Το ψυγειο μου εχει προβλημα


Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Bosch και η Pitsos ανήκουν στην Siemens που βγάζει τα ίδια μοντέλα και με τις 3 μάρκες με διαφορετικό φινίρισμα και διαφορετικές τιμές (π.χ. το Pitsos μπορεί να έχει σχάρες στα ράφια όταν το Bosch έχει κρύσταλο ασφαλείας). Τα Bosch συνήθως είναι τα ακριβότερα από τα 3 αλλά ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα δεν πρέπει να υπάρχει αφού φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο και λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα ίδια υλικά.

 

 

οι τιμες ειναι απο το φτηνοτερο στο ακριβοτερο

Pitsos-bosch-siemens

 

μονο καποια ελάχιστα κομματια αν δεν κάνω λάθος ειναι made in germany

ολα τα υπολοιπα εχω την εντυπωση οτι φτιάχνονται ελλάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει διάφορα εργοστάσια στην Ευρώπη που το καθένα κατασκευάζει συγκεκριμένες συσκευές. Το εργοστάσιο της Pitsos στον Ρέντη κατασκευάζει κουζίνες και ψυγεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες παντως μηπως δεν παιρνει ''αερα'' απο πισω και απο πανω (δλδ αμα δεν εχεις αφησει αρκετο χωρο για να λειτουργει σωστα)

 

Σωστό. Τσέκαρε μήπως έχεις βάλει τα πράγματα τέρμα πίσω. Σε διαφορετική περίπτωση υπολόγισε ότι η επισκευή μπορεί και να μην σε συμφέρει γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα βγάλει και άλλη βλάβη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους.

Κατ' αρχήν βάλε το θερμοστάτη σε χαμηλή θερμοκρασία (1 ή 2) και άφησέ το να δουλέψει χωρίς να ανοίγεις κάθε λίγο την πόρτα.

Έχει ένα ή δυο μοτέρ; Μάλλον έχει 2 μιάς και η κατάψυξη δουλεύει.

Κόβει το μοτέρ ή δουλεύει συνέχεια; Αν δουλεύει συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα έχασε τα υγρά του από κάποια τρυπούλα που δεν είναι ορατή και δεν μπορεί να ανεβάσει ψύξη. Καλό θα ήταν να καλέσεις κάποιο μάστορα γιατί δεν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου.

Φιλικά, Φωτεινή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι απλως πιτσος αγοραζουνε αυτοι που εχουν λιγοτερα λεφτα.:-D

 

Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Αλλά που να πάρει το ψώνιο ο Έλληνας Pitsos...Πώς θα κάνει μετά τον καμπόσο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΠΟ πληροφορια απο "μεσα" η διαφορα μεταξυ των Σιμενς,Πιτσος κλπ ειναι στην ταμπελα παιδια...μια γραμμη παραγωγης ειναι...τα Σιμενς τα περισοτερα εξαγονται αλλα τα Πιτσος ειναι για καθ'αυτη την ελληνικη αγορα...πληρωνεις ονομα μονο...οπως με το γκρουπ Φολκσβαγκεν...μοτερ γερμανικο,ηλεκτρικα γερμανικα,λαμαρινα τσεχικη/ισπανικη...ακομα και τα Αουντι ή Φολκσβαγκεν εχουν τσεχικη λαμαρινα...το είδα σε ντοκιμαντέρ στο Ντισκαβερι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Pitsos-Bosch-Siemens = ελλατωματικά ψυγεία. Εχω PITSOS No Frost και στα δύο χρόνια μου έβγαλε το παραπάνω πρόβλημα. Δεν ψύγει στη συντήρηση ενώ η κατάψυξη δουλεύει μια χαρά. Το έκανα απόψυξη και δούλεψε για δυο μήνες και μετά πάλι τα ίδια. Το ξανάκανα απόψυξη δούλεψε πάλι για δύο μήνες και εκανε και μία μονο απόψυξη μόνο του και μετά πάλι τα ίδια. Κάλεσα το σέρβις της PITSOS να έρθει να το κοιτάξει. Ταλαιπωρία βλέπω μεγάλη! Θέλουν να είναι εκτός λειτουργείας για 48 ώρες! Και τα τρόφιμα πού θα τα βάλω κύριοι της PITSOS; Στο κεφάλι μου; Προφανώς δεν αναλογίζονται την κρισιμότητα της κατάστασης όταν δεν έχεις ψυγείο γιατί είναι απλά υπάλληλοι στην απρόσωπη PITSOS.

 

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PITSOS ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙ. Έχω ακούσει και για τα Bosch ότι χαλάνε γρήγορα. Και δεν είναι καινούργιο το πρόβλημα. Προφανώς η εταιρία το γνωρίζει εδώ και χρόνια αλλά εθελοτυφλεί να το διορθώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα το ψυγείο μου είναι μάρκας Princess,και δουλεύει μια χαρά.Μάλλον η τουρκική εταιρία που το κατασκευάζει είχε κάποιον φανατικό με την Ice Princess.Μια χαρά δουλεύει πάντως φτου να μη το ματιάσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...