Προς το περιεχόμενο

Ενοικιαση σπιτιου στη Θεσσαλονικη


kostastrikala

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δυτικά μην πας, είναι σχετικά πιο υποβαθμισμένες περιοχές και έχουν πολλούς ξένους. Καλύτερα κέντρο ή ανατολικά.

 

Ερώτηση ,αν δυτικά έχει πολλούς ξένους και στο κέντρο δεν έχει όπως λες τότε στην περαια έχεις πάει να δεις τι παίζει??που για να νοικιάσεις ένα 80τμ σπίτι θέλεις από 800 ευρώ και πάνω.εκεί να δεις ξένους.

τώρα όσο για το πιο υποβαθμισμένα δεν θα το σχολιάσω διότι και η καλαμαριά πριν 20 χρόνια βάλτους είχε με νερά μπότες πλαστικές φορούσαν για να βγουν από τα σπίτια τους όταν ο Εύοσμος ήταν παντού με δρόμους ασφαλτοστρωμένους. ας προσέχουμε λίγο τα λογια μας.!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή μένω Εύοσμο όσο αφορά τα σπίτια σε σχέση με του κέντρου μέρα με τή νύχτα αλλά η συγκοινωνία το χειμώνα;Μισή ώρα θέλεισ μόνο μέχρι τον Βαρδάρη κι άμα πιάσει και κάνα ψιλόβροχο την.... βούρτσισες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρηκα ενα στουντιο απο ενα γνωστο μεσσιτη.Ειναι ολοκαινουριο.Ο τυπος το εχει καιρο ξενοικιαστο αφου ζητουσε 450€ ενοικιο.Τις τελευταιες μερες το κατεβασε 380€.Το σπιτι ειναι μισο βημα απο τα πανεπιστημια πας με τα ποδια δηλαδη.Το θεμα ειναι οτι αυτος ζηταει 3 ενοικια μπροστα,καλως ως εδω.3ετες συμβολαιο,τον παζαρεψα για 2 χρονια αλλα δεν πεφτει με τιποτα.Ζηταει ομως να τον πληρωσω απο 15 του μηνος,πραγμα που θεωρω υπερβολικο.Θα το αφησω λιγες μερες πριν βγουν οι βασεις κατα τις 20 δηλδαδη και μαλλον θα το κλεισω τοτε,οποτε θα πληρωθει απο Σεπτεμβριο αφου εγω Οκτωμβριο θα μπω.Ο τυπος τα θελει ολα δικα του.Πιστευω πως μεχρι τοτε δεν θα το παρει κανεις.Ειδωμεν...Ισως βρεθει και κατι καλυτερο,δυσκολο βεβαια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να πω και εγω το μακρυ και το κοντο μου, για Θεσσαλονικη προτεινω εκατερωθεν της Αγ. Δημητρίου. Τα σπίτια είναι μεν παλιά αλλα φοιτητής εισαι, τι θα το κανεις το καινουριο??Το καλο με αυτον τον δρόμο ειναι οτι ολο το κεντρο ειναι σε αποσταση περπατηματος αλλα και οτι έχει πάντα κίνηση=ασφάλεια.

Ιδανική λυση είναι να βρείς και συγκατοικο. Με 500-550 βρίσκετε οι 2 σας ενα καλο 3αρι και σου περισευει χώρος να κουβαλήσεις όλη την παρέα σου.

 

PS: Ψαχνουμε παντα σπιτι με αέριο ή ανεξάρτητη θέρμανση. Οπου σου πούνε θερμοπομπούς=ΜΑΚΡΙΑ. Όπου σου πούνε για κεντρική θέρμανση ετοιμάσου να πληρώνεις τα αντερά σου και να μην έχεις ζέστη οταν την χρειάζεσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

μην ακούς τίποτα από αυτά φίλε μου. ψαξε να βρείς αγίου δημητρίου κοντά στην περιοχή αντιγονιδών. θα βρείς εκεί και αξιόλογα σπίτια. αν είσαι φοιτητής και θες να ζήσεις ως φοιτητής πρέπει να παραμείνεις στο κόντρο και όχι αποκομένος σε δυτικές και ανατολικές συνοικίες. θα σου προτεινά δυτικά μόνο αν είχες κάποιο όχημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...

Τι θα γινει ρε παιδια θα βρουμε κανενα σπιτι στη Σαλονικα????

Παιζει να βρουμε κατι απο ιντερνετ ή θα μας φαει το δρομολογιο Λαρισα-Θεσσαλονικη????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ιντερνετ παιζει να βρεις αλλά αν δεν δεις μαλλον μετα θα κλαις... Ασε που στο κεντρο το 100% των σπιτιων ειναι παλια οποτε καλο ειναι να τα δεις πρωτα πριν τα κλεισεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές τις μέρες (και απο αύριο συγκεκριμένα) στη θεσσαλονίκη θα γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Όποιος έρθει και έχει λίγη όρεξη να ψάξει θα βρεί εύκολα κάποιο σπίτι της αρεσκείας του...

Καλό είναι να ξέρει τι ζητάει και πόσα δίνει...

Η κεντρική ιδέα λέει οτι σε παλιές πολυκατοικίες τα σπίτι 1/2άρια χωρίς θέρμανση είναι γύρω στα 360 και αυτά με αέριο/πετρέλαιο στα 410...

Άν τώρα ψάχνεται για κάτι πιο οικονομικό θα πρέπει να στραφείτε σε κάτι μικρότερο η σε κάτι ΠΟΛΥ παλιότερο (που δεν το προτείνω...)

Με 350-400 ένας φοιτητής μπορεί να βρεί ένα αξιοπρεπέστατο σπίτι πολύ κοντά στα πανεπιστήμια...

Οι δυτικές συνοικίες ως κακόφημες δεν προτιμούνται (αν και έχουν χαμηλά ενοίκια) και εκτός των άλλω είναι μακριά απο τα πανεπιστήμια (ΑΠΘ).. Για ΤΕΙ ίσως να είναι καλό κάπου κοντά στην αντιγονιδών ώστε να παίρνετε εύκολα το λεωφορείο για Σίνδο (παλαίστρα).

 

Ιδανικές περιοχές κατ εμέ είναι στο κέντρο και ανατολικά... Ξεκινώνταας απο Αγίας Σοφίας (παλιά σπίτια) και φτάνοντας μέχρι μπότσαρη (διάφορα σπίτια σε διάφορες τιμές)...

Δεν προτείνετε με τίποτα να ψάξετε ιντερνετικά μιας και δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.. 1-2 μερούλες στη θεσσαλονίκη για ψάξιμο είναι Ιδανικές...

Σπίτια για ενοικίαση και για πώληση υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ και κάποιο απο αυτά θα κάνει και για σας...

Ότι πρόβλημα έχετε με περιοχές πρσβάσεις κτλ ρίχτε το...

Άντε και καλή φοιτητική ζωή ;)

 

Επίσης, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα ΑΓΟΡΑΣΤΕ.. και μήν ρίχνετε τα λεφτά σας στον τρύπιο κουμπαρα του ενοικίου...Τα σπίτια αυτά αν είναι κοντά στα πανεπιστήμια, μετά τη φοιτητική σας ζωή θα σας φέρνουν ένα αξιοσέβαστο ενοίκιο εύκολα και γρήγορα που δύσκολα θα πέσει όσν ετών και αν είναι οι οικοδονή...Κάτι 20ετίας είναι ιδανικό και για τις δύο περιπτώσεις, μιας και καινούριες πολυακτοικίες υπάρχου νελάχιστες και η τιμή αν τμ είναι απλησίαστη για τους περισσότερους ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καινουριο βρισκεις στον Ευοσμο που ειναι αρκετα μακρυα, στη Νεαπολη ή τις Συκιες παλι παλιο θα βρεις... Για οσους ειναι στα Πανεπιστημια νομιιζω οπως ειπε ο Κλαιν Τριανδρια-Τουμπα και λοιπες περιοχες στα ανατολικα ειναι μια χαρα. Ενας φιλος μου που εμενε σε 2αρι στην Τριανδρια εδινε 250 το μηνα νομιζω.

Για τα ΤΕΙ πρεπει να βρειτε οπωσδηποτε σπιτι κοντα στη σταση των αστικων αλλιως θα περασετε ΧΑΛΙΑ. Μια φιλη μου πηγαινει με αστικο απο Καλαμαρια οποτε μιλαμε οτι ξυπναει στις 5κ30 για να ειναι εκει στις 8!!! Ουτε ομως και πολυ δυτικα βολευει αφου θα πρεπει να πατε προς κεντρο και μετα να παρετε το αστικο για Σινδο! Κοντα στην αντιγονιδων οπως ειπε και ο Κλαιν ειναι ιδανικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι ΑΠΘ είναι τουλάχιστον μλκεία να πάει δυτικά...

Άν είναι ΤΕΙ... πάλι μόνο κέντρο κ γενικά κοντά στις στάσεις για Σίνδο λέει...

Πάντως οτι ανατολίκα έιναι πιο κούλ είναι δεδομένο...

Όντως θα βρεί πιο εύκολα.. αλλα το βρεί και ανοιγμένο πιο εύκολοα :|

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...