Προς το περιεχόμενο

Ενοικιαση σπιτιου στη Θεσσαλονικη


kostastrikala

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως αυτό που ξέρω επί του θέματος για Σαλονίκη,ο κολλητός μου ήταν Νομική ΑΠΘ από 2001 έως 2006 και πλήρωνε 470 (τα τρία πρώτα χρόνια με συγκάτοικο μετά μόνος) για 3άρι Ερμού και Αγίας Σοφίας στο κέντρο.Επειδή είχα επισκεφθεί πολλάκις το διαμέρισμα ήταν όντως σε παλιά πολυκατοικία αλλά βολικό,μεγάλο και ζεστό το χειμώνα(πήγαινα κάθε Δεκέμβρη πριν από τα Χριστούγεννα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Προτείνω Ευαγγελίστρια.Ακριβώς πάνω απο την Αγίου Δημητρίου, 5 λεπτά απο τις περισσότερες σχολές του ΑΠΘ και 20 λεπτά απο το Μακεδονίας.Απόλυτη ησυχια και μόνο 10 λεπτά απο Καμάρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα αν είσαι για ΤΕΙ να μείνεις Σίνδος( όχετος) αλλά αποφεύγεις το χάλι του 52 κάθε πρωί και μεσημέρι.Πατάει ο ένας τον άλλο στην κυριολεξία για μια θέση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Προτείνω Κέντρο 100%! Σε κάθε περίπτωση εκεί είναι που θα το διασκεδάσεις περισσότερο! Διαφωνώ κάθετα με τη Σίνδο! Θα φύγεις με κατάθλιψη μέσα σε ένα μήνα! Δες εδώ κάποια σπίτια για κέντρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρασαν τόσα χρόνια μετά το αρχικό post αλλά εγώ τώρα το είδα και τώρα θα απαντήσω :Ρ

 

Όταν ήταν να σπουδάσω στη Θεσ/νίκη, επέλεξα τελικά να αγοράσω σπίτι αντί να νοικιάσω

Κάναμε μια υπέρβαση ως οικογένεια βέβαια, αλλά αν λάβεις υπόψιν το άθροισμα των ενοικίων, καλύτερα να πάρεις ένα σπίτι και στο τέλος να σου μείνει κιόλας (ή να το πουλήσεις αν δεν το θες)

Είχαμε πάρει το σπίτι θυμάμαι στους Αμπελόκηπους 10 μύρια το 1997 και όταν τελείωσα, κοίταξα να δω πόσο πουλάνε περίπου ίδιας ηλικίας και τετραγωνικών και έβλεπα στις αγγελίες τιμές γύρω στα 50.000 ευρώ. 17 μύρια δηλαδή!

Τελικά αποφασίσαμε να μην το πουλήσουμε και αφού έμεινα εκεί συνολικά 9 χρόνια, το νοικιάσαμε σε έναν φοιτητή, οπότε δεν ξέρω ποια είναι η τιμή του τώρα (δεν το έψαξα κιόλας)

Υποθέτω πως θα έχει πέσει. Είναι πλέον 20+ ετών σπίτι

Όπως και να 'χει, νομίζω πως είναι καλή επένδυση η αγορά σπιτιού

 

Αυτά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...