Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αρχεια απο ιο ?


HYPER_piccolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια... εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη.

προσβατα εβγαλα το norton γιατι ηταν πολυ απαιτητικο, αλλα καθηστερησα να βαλω το nod 32 και ετσι μαλον απο οτι καταλαβα μπηκε καποιος ιος.

εκανα φορματ. και περασα ξανα τα XP

αλλα εχω τα εξης προβηματα. αρκετα απο τα προγραμματα που ειχα για να τα περναω σε τετοιες πετιπτοσεις χαλασαν και δεν ανοιγουν. πραγμα που δεν με πολυνοιαζει γιατι τα ξαναβρισκω. οπως και καποια παιχνιδια του 360 που ειχα κατεβασει, ηδη αρχισα να τα κατεβαζω ξανα.

αυτο που με χαλαει ειναι οτι αρκετες απο τις εικονες που ειχα φωτογραφιες απο βολτες, εκδηλωσεις και τετοια μερικες δεν ανοιγουν.

θελω να ρωτησω εχει παθει καποιος αλλος το ιδιο ποτε ? τι εκανε ? πως τις επανεφερε.

ειχα χρησημοποιησει ενα προγραμμα πιο παλια αλλα τοτε ειχε γινει μαλακια με εξωτερικο δισκο. και ηταν διαφορετικα.

παντος οποιος εχει να προτεινει καποιο προγραμμα backup αρχειον ειναι ευπροδεκτος :)

ευχαριστω και ελπιζω να βρεθει η λυση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα παθει το ιδιο και ηθελα να επαναφερω και εγω φωτογραφιες χρησιμοποιησα καποια προγραμματα για επαναφορα αρχειων , δεν ειναι ολα τα ιδια.

Τελικα κατεληξα στο Easy Recovery Pro v 6.04 που ηταν το μοναδικο που επανεφερε οσο το δυνατον περισσοτερες.

Και αυτο το λεω γιατι μην περιμενεις 100% επαναφορα των αρχειων , μπορει να επαναφερεις το 90% διοτι μετα το format εχεις κανει καποια εγκατασταση προγραμματων και διαφορα αλλα , οποτε οτιδηποτε προσθετεις στον υπολογιστη περνανε επανω στα αρχεια που θελεις να επαναφερεις.

Για παραδειγμα μπορει να επαναφερεις μια φωτογραφια με το ονομα της αλλα αντι για φωτογραφια να παιζει καποιο τραγουδι.

Σε εναν αλλο υπολογιστη που δεν ειχα προσθεσει τιποτα , τις επανεφερα 100%

Γι'αυτο το λογο κανε recovery πριν βαλεις κατι καινουργιο στον υπολογιστη για να σωσεις οτι μπορεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σου πω...

εχω χρησημοποιησει αυτα

DataRescue.PhotoRescue.Advanced.v2.1.690

Digital Picture Recovery & Photo Rescue

Easy.Photo.Recovery.v1.4.1.Build.322.Incl.Patch-DEC0DE

GetDataBack for NTFS v3.02

Mega recovery pack

 

και κανενα δεν εκανε δουλεια... αλλα εβρισκαν τις εικονες αλλα ηταν χαλασμενες και αλλα δεν τις εβρισκαν καθολου (παρολο που ειναι στον δισκο ακομα)

 

δεν ξερω αν το ειπα πριν. αλλα οι φωτογραφιες δεν ειναι χαμενες... δηλαδη σβησμενες η εξαφανισμενες... απλα ειναι χαλασμενες... δεν ανοιγουν με κανενα προγραμμα.

 

ασχετο βεβαια με το θεμα... αλλα μιας και ειμαι εδω...

μαζι με αυτο το προβλημα με τις φωτογραφιες. απεκτησα αλλο ενα... το οποιο με εχει χαζεψει εντελως.

για οσους ξερουν για να γραωεις 360 παιχνιδια χρειαζεσαι την 11* σειρα Pioneer, εχει καψει αρκετα δισκακια. αλλα καποια στιγμη ξεκινησε και τα εκαιγε ολα... δεν εγραφε κανενα. και παντα τα εκεγε στο 5%... εκανα update/uninstall/install το προγραμμα (imgburn) αλλα πιποτα. περασα το clone cd που μου ειπαν οτι θα κανω και με αυτο δουλεια παλι τιποτα... ξανα στο 5%.

πηγα αγωρασα το νεο μοντελο 112D και παλι τα ιδια και με τα δυο προγραμματα... πως γινεται αυτο ? και πως γινεται μετα απο format να τα καινε παλι στο 5% και τα δυο recorders και στα 2 προγραμματα....

μια λογικη εξηγηση υπαρχει ?

αν ηταν ιος με το format δεν θα ηπρεπε να ειχε φτιαξει?

μια ιδεα που μου ηρθε ηταν το IDE καλωδιο... αλλα ειναι δυνατον να το βρισκει. να διαυαζει DVD αλλα να τα καιει σε ενα σημειο ? και το ενα και το αλλο recorder ? ημαρτον...

απο την αλλη παλι το super duper μυαλο μου παει και στο οτι μπορει να μπηκε κανενας απο αυτους τους super ιους που σου χαλανε το hardware... αλλα αυτο δεν το πιστεβα πριν απο 7 χρονια που ειχα ξεκινησει με τους υπολογιστες... τωρα θα με κανει να το πιστεψω ?

 

κοκα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον... το χρησημοποιησα το προγραματακι που μου ειπες... για αλλη μια φορα κανει το recover αλλα το κανει και το αρχειο παραμενει χαλασμενο.

το μονο καινουριο που ειδα. ειναι οτι οταν διαλεγεις καποιο αρχειο να το κανεις recover σε αφηνει να το ανοιξεις πρωτα...

ολες οι φωτογραφιες που ειναι αθικτες ανοιγουν κανωνικα. ολες ομως που εχουν προβλημα αντι για φωτογραφια μου ανοιγει ενα text document. 145 σελιδον με κατι ιερογλιφικα σε καθε σελιδα.

απο οτι το κοβω παντος μαλον τις εχασα τις φωτογραφιες.... τελευταια λυση μονο να το παω σε κανενα τεχνικο να το κοιταξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πιστευω , οτι ηταν να επαναφερεις το επανεφερες.

Γι'αυτο σου ειπα αν καποιο αρχειο ειναι χαλασμενο διοτι περασε καποιο αλλο αρχειο απο πανω ξεχασε το δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

Και τα προγραμματα που ανεφερες , καποια τα δοκιμασα γι'αυτο κατεληξα στο Easy Recovery Pro v 6.04.

Καταλαβαινω βεβαια οτι αυτο που επαθες δεν ειναι και λιγο γιατι και εγω εχασα 120Gb σε αρχεια και οταν μου το ειπανε οι τεχνικοι που τους ειχα παει το σκληρο , οτι χτυπησε ο σκληρος και δεν φτιαχνετε , κοντεψα να λιποθυμησω , γιατι αυτα τα αρχεια ηταν δουλεια 2,5 ετων.

Μου ειπαν να παω σε καποιες εταιριες που κανουν ανακτηση των χαμενων δεδομενων , μηπως και κανουν κατι , αλλα οι τιμες τους δεν πλησιαζονται , μιλαμε για 1000 εως και 1500 ευρω και χωρις εγγυηση οτι θα στα επαναφερουν ολα , εδω ειναι ολη η ουσια το θεματος , να τα δωσεις τα χρηματα αλλα να μην γινει και η δουλεια σου;

Δηλαδη θα κανουν την δουλεια που εκανες και εσυ.

Αλλες εταιριες εχουν διαφορετικη στρατηγικη , αλλα ολες πανω κατω τα ιδια ειναι.

Βεβαια επιλογη σου ειναι να πας για ανακτηση χαμενων δεδομενων γι'αυτο και σου συνιστω πριν κανεις αυτη την κινηση να το ψαξεις πρωτα.

Μην σου παρουν για αρχη προκαταβολη 500 ευρω και υστερα οτι βρεξει ας κατεβασει γιατι παιζει και αυτο ξερεις.

Αυτα στα ειπα γιατι τα περασα και απλα θελω να σε ενημερωσω.

Εκτος και αν εχεις καποιο γνωστο σου τεχνικο ωστε απο τον ελεγχο που θα κανει να σε συμβουλεψει βαση του προβληματος το τι θα πρεπει να κανεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι... δεν φτανω τοσο μακρια... εμενα δεν ειναι δουλεια. αλλα αναμνησεις... για μερικους σημαντικοτερο απο την δουλεια...

απλα ελεγα (μαπας και εγω) οτι στον δευτερο σκληρο μιας και δεν παρναω προγραμματα ουτε λογισμικα θα τις ειχα σιγουρες.

ελα ομως που ηρθε το μπουρδελο ο παπαρουπολογιστης ο δικος μου και ολοι γαμω το σταυρο τους για μηχανηματα και τον πουστη που τα εφτιαχνε. και ενω ηταν ολα καλα απο ενα απλο restart.ολα γαμηθηκαν... μπουρδελα υπολογιστες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως ειπα και ποιο πανω καταλαβαινω την αγανακτηση σου επειδη επαθα το ιδιο αλλα δεν ειναι αναγκη να βριζεις και χαλας το post σου.

Και αυτο που λες για τις αναμνησεις εχεις δικιο και συμφωνω 100% διοτι οταν λεω δουλεια εννοω και τις αναμνησεις μαζι π.χ. σκαναρισμα 2700 οικογενειακες φωτογραφιες μια μια , ληψεις βιντεο απο καμερα κ.λ.π. τα οποια τα περισσοτερα δεν υπαρχουν πλεον για να μπορεσω να τα ξαναβαλω στον σκληρο.

Τον οποιο επισης και εγω οπως και συ τον χρησιμοποιουσα για αποθηκευτικο χωρο.

Και το παθημα εγινε μαθημα

Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω 3 σκληρους , τον εναν ως γενικο και τους αλλους δυο ως αντιγραφα του πρωτου συν το οτι τα σημαντικοτερα αρχεια τα γραφω και σε CD ή DVD αναλογος , οχι με προγραμμα σε buckup για iso αλλα κανονικη εγγραφη.

Θα μου πεις εισαι υπερβολικος , αλλα ενα σου λεω , καλυτερα υπερβολικος παρα χαμενος για αλλη μια φορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας παιδιά. Εχω πρόβλημα με το σκληρό δίσκο μου , εχει ιό και δυστηχώς κανένα αντιβιρους δεν μπορει να το φτιαξει. Οταν κάνω δεξι κλικ στον σκληρό αντι για ανοιγμα οπως κανονικα θα επρεπε να γραφει μου βγάζει κατι "κινέζικα". Δεν ξερω πως αλλιως να το πω αλλα ετσι ειναι. Μήπως ξερει κανεις τί ειδους ιός είναι και πως μπορω να τον αφαιρεσω χωρις να κανω φορματ? Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα συστηματος σε καποια χρονικη περιοδο οπου δεν ειχες το προβλημα αυτο δηλαδη , προσπαθησε να θυμηθεις ποτε ξεκινησε το προβλημα και μετα επελεξε μια περιοδος πριν απο αυτην την ημερομηνια , και δες εαν εφτιαξε , δοκιμασε να πας και σε ποιο παλιες ημερομηνιες.

Εαν δεν εφτιαξε τοτε κανε αναιρεση της επαναφορας και ψαξε εδω μεσα στο forum , καπου ειχα δει οτι υπηρχε παρομοιο προβλημα.

Δοκιμασε πρωτα αυτο που σου ειπα και μετα δες.

Η΄ φτιαξε καινουργιο θεμα μεσα στο forum και ολο και καποιος ειδικος θα το δει να σου πει τι θα κανεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Καλησπερα παιδια...

Που μποροθμε να βρουμε το easy recover pro...

Ευχαριστω....

 

Φιλε μου beavis86 επειδη υπαρχουν και καποιοι κανονες στο forum οπως εαν διαβασες στην αρχη που μπηκες (Θέματα στο Forum : Windows) γραφει (Ανακοίνωση: Απαγορεύεται η αναζήτηση & δημοσίευση warez, cracks, serial, torrent αρχείων και sites) δεν θα ηθελα να δημιουργησω θεμα.

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μπεις ΕΔΩ και να πας στο EasyRecovery™ Professional να το δεις αλλα δεν ειναι free.

Εαν σ'ενδιαφερει για free τοτε επειδη δεν μπορω να σου το στειλω σε μηνυμα γιατι ειναι και 31 mb να το ανεβασω σε rapidshare ωστε να μπορεσεις να το κατεβασεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο ενα συντομο ψαξιμο στο net κατεβασα ενα trial αλλα δεν κανει ανακτηση...

Απλα βλεπω τι εχω χαμενα....

Μπορεις να κανεις αυτο που ειπες?

Σ'ευχαριστω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...