Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

Συνδεση υπολογιστη με τηλεοραση


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
12 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 elenfel

elenfel

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 9 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Οκτώβριος 2007 - 12:21 μμ

Πως γίνεται να δώ ενα dvd στην οθονη της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το dvd player του υπολογιστή μου?(είται είναι φορητός, είται όχι).Πρέπει να υπάρχει λογικα καποια συσκευη που τα συνδεει αυτα τα δυο...Γνωρίζει κανεις????:devil::mad:

Ad Bot

Ad Bot

#2 mariosCS

mariosCS

    Senior Member

  • Members
  • 857 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Οκτώβριος 2007 - 05:06 μμ

Πως γίνεται να δώ ενα dvd στην οθονη της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας το dvd player του υπολογιστή μου?(είται είναι φορητός, είται όχι).Πρέπει να υπάρχει λογικα καποια συσκευη που τα συνδεει αυτα τα δυο...Γνωρίζει κανεις????:devil::mad:


Γνωρίζω αλλά διαβάζω ! χαχαχα ! θα σου απαντήσω απόψε αργά ή αύριο το απόγευμα (οχι να συνδέσεις το DVD μόνο του, αλλά να βλέπεις ότι βγάζει στην οθόνη στου υπολογιστή, και στην οθόνη της τηλεόρασης)

#3 Black Demis

Black Demis

    Senior Member

  • Members
  • 2.076 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Οκτώβριος 2007 - 06:21 μμ

Για πες τι τηλεόραση έχεις (εισόδους εξόδους)

#4 jimakos9

jimakos9

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 39 μηνύματα

Δημοσίευση 15 Δεκέμβριος 2007 - 04:51 μμ

εχω μια samsung 32 και θελω να τη συνδεσω με το pc και να δειχνει οτι δειχνει και η οθονη...πως γινεται....

#5 kage

kage

    Senior Member

  • Members
  • 3.870 μηνύματα

Δημοσίευση 15 Δεκέμβριος 2007 - 06:36 μμ

βγαλε το καλωδιο που συνδεεται απο το pc stην οθονη,αν εχει απο πισω στην samsung σου βυσμα(hdvi se hdmi k to antistrofo) που να ταιριαζει με το βυσμα που εβγαλες απο την οθονη το λυσες το προβλημα.

#6 Hamurabi

Hamurabi

    Senior Member

  • Members
  • 1.926 μηνύματα

Δημοσίευση 18 Δεκέμβριος 2007 - 11:29 μμ

Απλουστατα συνδεεις ενα καλωδιο vga (καρτα γραφικων-τηλεοραση) και εισαι ετοιμος. Αν εχεις nvidia, δεκσι κλικ στο εικονιδιο κατω δεξια και ψαξει την τηλεοραση σου...

#7 nim0

nim0

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 μηνύματα

Δημοσίευση 20 Δεκέμβριος 2007 - 11:34 πμ

Απλουστατα συνδεεις ενα καλωδιο vga (καρτα γραφικων-τηλεοραση) και εισαι ετοιμος. Αν εχεις nvidia, δεκσι κλικ στο εικονιδιο κατω δεξια και ψαξει την τηλεοραση σου...

Τετοιο καλωδιο πουλαει το plaisio. Εχει και 1.5 μετρο και 3 μετρα αναλογα ποσο μακρια ειναι η τηλεοραση σου. Κοστιζει γυρω στα 3 ευρω.

#8 Praetorianos

Praetorianos

    Senior Member

  • Members
  • 1.337 μηνύματα

Δημοσίευση 20 Δεκέμβριος 2007 - 11:58 πμ

Το πιο συνηθισμένο αν είναι καινούρια το pc και η τηλεόραση είναι το καλώδιο να είναι HDMI/DVI. Αν η κάρτα γραφικών σου έχει 2 θύρες HDMI/DVI τότε συνδέεις με ένα καλώδιο την οθόνη του υπολογιστή και με το άλλο καλώδιο συνδέεις την τηλεόραση.
Μετά αν έχεις NVIDIA όπως είπε και το παιδί πιο πάνω κάνεις δεξί κλικ --> ιδιότητες στην επιφάνεια εργασίας και διαλέγεις που θέλεις να μεταδοθεί το σήμα που βγάζει το pc. Μπορεί να βγάζει σήμα και στις 2 οθόνες η μόνο στη μια. Εννοείται ο ήχος ότι θα προέρχεται από τα ηχεία του υπολογιστή γι' αυτό όταν βλέπεις ταινίες θα πρέπει να μεταφέρεις τα ηχεία :-D:-D

#9 unicorn777

unicorn777

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 31 Οκτώβριος 2008 - 12:05 μμ

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω μια tft τηλεόραση την οποία θέλω να συνδέσω με τον υπολογιστή.
Η κάρτα γραφικών είναι ΑΤΙ Radeon 7000 και υποστηρίζει DVI σύνδεση.
Πήρα λοιπόν καλώδιο και το συνέδεσα με την HDMI της τηλεόρασης.

Μου βγάζει όμως ότι "δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο".
Τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ!

#10 mplek

mplek

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 7 μηνύματα

Δημοσίευση 21 Δεκέμβριος 2008 - 03:37 μμ

γεια σας παιδια θελω να συνδεσω το pc με την τηλεοραση την συνδεσα με το καλωδιο HD που βγαζει η καρτα(4870) εχω εικονα στην τηλεοραση μηπως ξερει κανεισ πως να συνδεσω και τον ηχο απο το home cinema για να παιζουν τα ηχεια του η μητρικη μου υποστιριζει 7.1

#11 @nte_13-

@nte_13-

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 μηνύματα

Δημοσίευση 21 Δεκέμβριος 2008 - 06:13 μμ

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω μια tft τηλεόραση την οποία θέλω να συνδέσω με τον υπολογιστή.
Η κάρτα γραφικών είναι ΑΤΙ Radeon 7000 και υποστηρίζει DVI σύνδεση.
Πήρα λοιπόν καλώδιο και το συνέδεσα με την HDMI της τηλεόρασης.

Μου βγάζει όμως ότι "δεν υπάρχει σήμα στην είσοδο".
Τι μπορεί να φταίει?
Ευχαριστώ!


Kαποιες ρυθμισεις στην tv - η στον υπολογιστη εκανες? (πρεπει να κανεις λογικα)

#12 μιρι

μιρι

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 02 Ιανουάριος 2010 - 05:51 πμ

Γεια σας , αγορασα ενα pc και εκανα συνδεση με την τηλεοραση με HDMI (pc και τηλεοραση εχουνε υποδοχη για HDMI). Πηγα στην καρτα γραφικων Nvidia και εκανα επιλογη για πολλαπλες εικονες αλλά δεν μου αναγνωριζει την τηλεοραση βλεπει μονο το μονιτορ του pc. Μπορειτε να μου πειτε τί πρεπει να κανω για να αναγνωρισει και την τηλεοραση. Ευχαριστω

#13 riraki

riraki

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 μηνύματα

Δημοσίευση 07 Ιανουάριος 2010 - 07:38 μμ

Παιδια καλησπερα!! Εχω το εξης θεματακι, θελω να συδεσω τον υπολογιστη(θυρα VGA μονο) με την τηλεοραση samsung LE32Α656. Πηρα καλωδιο VGA και συνεδεσα τον υπολογιστη. Απο εικονα ειμαι μια χαρα!! Στον ηχο ομως εχω πρόβλημα... Πηρα ενα καλωδιο με jack στη μια άκρη και 2 RCA στην αλλη. Τοποθέτησα το jack στην εισοδο των ακουστικων και τα RCA στην τηλεοραση στις πλαϊνές εισοδους. Ηχό δεν επαιρνα. Πηρα στο κατάστημα που αγόρασα το καλωδιο ήχου και μου είπε πως αν εχει η τηλεοραση υποδοχη PC IN AUDIO τότε εκει πρέπει να βαλω καλωδιο. Δηλαδη η σύνδεση να ειναι jack(Η/Υ) με jack(τηλεορασης)!!
Δειτε στο link εδω πως είναι η τηλεόραση απο πίσω
http://www.hdtvtest....connections.jpg
μπορω να βάλω jack στην είσοδο PC IN AUDIO??

Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!