Προς το περιεχόμενο

transexual/τραβεστι


Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν το απέρριψα.Σου έγραψα "ναι".

Ο σκοπός παίζει ρόλο, όχι μόνο το αποτέλεσμα.Αυτός που κλέβει επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση να ταίσει τα παιδιά του δεν είναι το ίδιο με αυτόν που κλέβει από απληστία ή επειδή βαριέται να δουλέψει ή επειδή στην τελική του αρέσει να κλέβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν είναι άρνηση του να είναι άντρας όμως.Τ ο προφυλακτικο εϊναι η απόρρηψη των ευθυνών(το παιδί δλδ) και η συγκράτηση μόνο της ευχαρίσησης,του σεξ δηλαδή.

 

ναι και τι μ' αυτό;

δηλαδή το να απορρίπτεις τις αντρικές σου ευθύνες σε κάνει περισσότερο άντρα απτο να απορρίπτεις την αντρική σου φύση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι και τι μ' αυτό;

δηλαδή το να απορρίπτεις τις αντρικές σου ευθύνες σε κάνει περισσότερο άντρα απτο να απορρίπτεις την αντρική σου φύση;

 

Ναι, σε κάνει να έχεις την επιλογή στο μέλλον να μπορείς να τις αναλάβεις.Άπαξ και το "κόψεις" να δω μετά πως ακριβώς θα το κάνεις αυτό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα χλαπάτσα, μπορώ άνετα να παίξω την κολοκυθιά μαζί σου και να σου απαντήσω ότι μπορείς εξίσου να μετανιώσεις για το γεγονός ότι δεν έκανες ένα παιδί τότε που "είχες τη δυνατότητα" αλλά δε θα το κάνω.

και τα δυο ειναι επιλογές οι οποίες πάντα από κάποιον θα είναι κατακριτέες (είτε λόγω θρησκείας, είτε χεστήκαμε γιατί) αλλά αυτό δεν τις κάνει μη φυσιολογικές.

είναι απλά επιλογές τις οποίες αποδέχεσαι ως τέτοιες. τώρα αν μιλάμε για προσωπικά κολλήματα τύπου "ναι, αλλά δεν μπορώ να μου την πέφτουν τέτοιοι/τέτοιες γιατί κάτι (είμαι κολλημένος)" μάλλον υπάρχει άλλης μορφής πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπική ερώτηση για να στην απαντήσω.

Φαντάζομαι ότι και εσύ ξέρεις ότι δεν πρέπει να κρίνεις τους άλλους όπως όλοι μας βέβαια κάνουμε και ας ξέρουμε ότι είναι λάθος.Δεν απευθίνεται σε εσένα προσωπικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς και είναι προσωπική.

 

Αλλά το να τους καταδικάζεις επειδή επιζητούν την ηδονή από το σεξ, πράγμα που και εσύ κάνεις, είναι υποκριτικό, ne pas?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε αυτός που βασανίζει ζώα για παράδειγμα, εάν ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος, όλα καλά. Αν όμως αρνείται να δεχτεί ότι είναι λάθος (και ας το ξέρει βαθιά μέσα του), η λύση είναι να γίνει Castrato.

 

Μην το τραβήξω σε αυτόν που σκοτώνει ή σε αυτόν που κλέβει την εφορία έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί είπα εγώ "όλα καλά" αφού αναγνωρίζει το λάθος του;

Το πρώτο στάδιο είναι.Αν δεν το αναγνωρίσεις πως θα προσπαθήσεις να το διορθώσεις;

Αν αρνήσαι συνεχώς όμως να το παραδεκτείς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στο τέλος.Γενικότερα δεν βλέπω πως μπορεί να εξελιχθεί κάποιος μη αναγνωρίζοντας τα λάθη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί είχε πει κάποιος κάποτε...

 

Εγώ πάντως αυτό που ξέρω να πω είναι ότι συνήθως αυτοί που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη αποστροφή (και μίσος) προς αυτούς/αυτές μάλλον θα ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα, εώς πολύ καλύτερα... Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνουν την ατμομηχανή ή το wagon-lee στη λοκομοτίβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Food for thought με αφορμή το ποστ σου , όχι οτι διαφωνώ ή ό,τι άλλο...

δεν ενοχλουν κανεναν απλα δεν ξερω τι πρεπει να νοιωσω γιαυτους τους ανθρωπους. περιεργη περιπτωση.

Ποιος το λέει ότι δεν ενοχλούν κανέναν ,με μια γενικότητα και με την οποία το προσδιορίζεις; Είμαι σίγουρος οτι και οι transexual/τραβεστί είναι εν δυνάμει άτομα που μπορούν κάλλιστα και ανα πάσα στιγμή να σου σπασουν τα @@δια σε μια τυχαία στιγμή ! Που είναι το περίεργο σε κάθε περίπτωση λοιπόν είτε ενοχλούν είτε όχι ... ; Απλά είναι ένα γεγονός.

απο την μια για καποιον περιεργο λογο νοιθω κατι σαν συμπαθεια γιατι νομιζω οτι βασανιζονται

Πιθανόν να βασανίζονται ναι , πιθανόν και όχι, τουλάχιστον όχι όλες , πιθανό είναι ακομα να μην βασανίζονται για τον λόγο του ότι είναι διαφορετικοί, αλλά γιατί παραγκωνίζονται απο το κοινωνικό περίγυρο καθότι το life style τους στην δική μας κοινωνία δεν επιδέχεται καθολική έγκριση , και δεν μπορούν να ασκήσουν το "δικαίωμα" με την ησυχία τους.

 

Δεν βασανίζονται όμως για το πως επιθυμούν να νιώθουν ή για το τι θα ήθελαν να είναι στην ζωή τους , αυτό ήδη το ξέρουν ... κατά την γνώμη μου μια βασανισμένη τραβεστί δεν διαφέρει ως προς την συναισθηματική εσωτερική της απόκριση , από έναν βασανισμένο άνεργο, ή από έναν άνθρωπο που είναι πνιγμένος/ακα βασανισμένος στα χρέη, ίσως και από έναν υπάλληλο τραπέζης που δεν τον αποδέχονται οι συνάδελφοι του ως ίσο στον χώρο εργασίας τους , γιατί είναι ακόμα νέος ή γιατί είναι σωστός στην δουλειά του , ενας βασανισμένος άνθρωπος δηλαδή και αυτός....

απο την αλλη μου σκαει κατακουτελο κατι που μου εχει επιβληθει οτι πρεπει να τους αποριψω μαζι τους να γελασω η κατι τετοιο. οποτε δεν εκφραζομαι καθολου.

Νομίζω ότι είναι περίπου καλό αυτό , το ότι δεν εκφράζεσαι , αλλά όχι απόλυτα σωστό, το κάνω και εγώ αυτό όχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά και σε άλλα πολλά που δεν τα έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου . Τι θα έλεγα εγώ; Χμ, Ειλικρινά δεν μου είναι αρεστή αυτή η τάση σε περιπτώσεις που είναι οφθαλμοφανές οτι δεν είναι τα οιστρογόνα στην μέση , αλλά κάποια άλλου είδους επιρροής μάλλον κοινωνικής και όχι τόσο γενετικής , δεν μου κάνει αισθητικά και δεν με εξυψώνει, ωστόσο δεν με χαμηλώνει ως άνθρωπο, δεν μου εμπνέει γοητεία σε επίπεδο ερωτικών παρορμήσεων , είναι αυτόματο, δεν με ερεθίζουν μέχρι εκεί που μπορώ να τις διακρίνω ως τραβεστί , γιατί διαφορετικά ... Μέχρι να το ξεκαθαρίσω όμως αυτό παλιότερα ίσως και να το σκεφτώ ακόμα περισσότερο τώρα που ποστάρω, όταν βάζω την θέση μου εκεί που πραγματικά δεν θέλω με πιάνει ρατσιστικός οίστρος. Και αναρωτιέμαι, γιατί θα πρέπει μερικά πράγματα να τα βλέπουμε έτσι , τοποθετόντας τον κριτές απο σημεία για τα οποια δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικότητα , αλλά μόνο προσωπική αισθητική.

 

Ναι θα μπορούσα να γελάσω με μια γραφική τραβεστί όπως θα μπορούσα να γελάσω με έναν γραφικό παρακμιακό μπουζουκτσι ή με τον Παπανδρέου όταν προσπαθεί να μας πει οτι ήρθε ο καιρός για αλλαγή. Έχω αποδεχτεί τον κόσμο μου μέσα από τον οποίο όμως τελικά αναγνωρίζω την διαφορετικότητα των άλλων και στην ουσία το σέβομαι από την στιγμή που δεν με ενοχλεί. Εξάλλου για διάφορους λόγους έχω βρεθεί και εγώ και όλοι μας δηλαδή, σε στόχο για πρόγκα και τα συναφή , λογικό είναι ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ας είναι ρε παιδιά... ο καθένας την βρίσκει όπως γουστάρει και δεν ενοχλεί και κανένα...

αν μου την έπεφτε πάντως ένα τραβεστι/τρανσέξουαλ ή οτιδήποτε άλλο, θα αντιδρούσα ακριβώς όπως αν μου την έπεφτε μία γυναίκα που δεν μου αρέσει καθόλου...

δεν θα έκανα και εμετό... αν είναι δυνατόν....

 

το αν ενοχλούν ή όχι, συμφωνώ είναι άτοπο... πως δλδ να ενοχλούν? επειδή υπάρχουν?

 

νομίζω πως είναι πολύ ρατσιστικό κάτι τέτοιο.

 

με ενοχλεί ας πούμε αυτός που είναι πίσω μου στο φανάρι και κορνάρει 1 δευτερόλεπτο πριν ανάψει πράσινο.

 

κανένας δεν είναι υπέυθυνος για αυτό που είναι, παρά μόνο για αυτό που κάνει.

 

και παρέα θα έκανα αν γούσταρα την παρέα ενός τέτοιου ατόμου.

δεν θεωρώ ανωμαλία την κατάστασή τους... ιδιαιτερότητα ίσως.

 

Νομίζω πως και η επιστήμη επίσημα έχει την ίδια άποψη περί ανωμαλίας και ιδιαιτερότητας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...