Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

αργο Pc


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
34 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 leoni

leoni

    Senior Member

  • Validating
  • 139 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:08 μμ

Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults γεμισε ο υπολογιστης μου ιους spyware κτλ.Εχει γινει επισης πολυ αργος νομιζω.Ειχα ενα αντιvirus αλλα δεν εκανε μαλλον τιποτα.Τι μπορω να κανω για να γινει γρηγορο ξανα?
Ευχαριστω.

Ad Bot

Ad Bot

#2 Commentator

Commentator

    Senior Member

  • Members
  • 1.237 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:11 μμ

Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults.

SHAME ON U

#3 we_will_rise

we_will_rise

    Senior Member

  • Members
  • 699 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:11 μμ

Γέμισες spyware..
Κάνε επαναφορά συστήματος αλλιώς φορμάτ. Τα spyware δεν φεύγουν με τπτ...

#4 tomasss

tomasss

    Senior Member

  • Members
  • 236 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:15 μμ

Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults γεμισε ο υπολογιστης μου ιους spyware κτλ.Εχει γινει επισης πολυ αργος νομιζω.Ειχα ενα αντιvirus αλλα δεν εκανε μαλλον τιποτα.Τι μπορω να κανω για να γινει γρηγορο ξανα?
Ευχαριστω.


Πονηρούλη!!!:lol::lol: Τί τις ήθελες τις τσόντες? :lol:

#5 NikMet

NikMet

    Senior Member

  • Members
  • 230 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:18 μμ

φεύγουν με κάποιο καλό anti-spyware. δοκίμασε το Zone alarm και θα σου βγάλει ό,τι έχεις.

#6 KnightRider

KnightRider

    Senior Member

  • Members
  • 870 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:26 μμ

Ναι όντως έχω το καινουργιο zone alarm και βγάζει όλους τους ιους.
Και ακόμα οι ιοί που είναι απο τις τσόντες δύσκολα βγαινουν γιατί οι ιοι είναι πάρα πολυ υψηλοί δηλ θελω να πω ότι ο ιος είναι πολύ βαρυς.

#7 Black Demis

Black Demis

    Senior Member

  • Members
  • 2.076 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:28 μμ

Και καλύτερα να κάνεις σάρωση σε safe mode

#8 leoni

leoni

    Senior Member

  • Validating
  • 139 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:30 μμ

Τι σημαινει σαρρωση σε safe mode?

#9 KnightRider

KnightRider

    Senior Member

  • Members
  • 870 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:33 μμ

Προσεχετε πολύ με τους ιούς γιατι μερικές φορες σχεδον σε όλα τα antivirus δεν μπορούν να βρουν τους ιούς και επίσης ένας βαρύς ιος αν μπει στα windows παει το pc.

#10 NikMet

NikMet

    Senior Member

  • Members
  • 230 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:38 μμ

για αυτό η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Με ένα καλό firewall και anti-virus. Το zone είναι πολύ καλό suite

#11 liopyr

liopyr

    Senior Member

  • Members
  • 10.858 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:50 μμ

Προσεχετε πολύ με τους ιούς γιατι μερικές φορες σχεδον σε όλα τα antivirus δεν μπορούν να βρουν τους ιούς και επίσης ένας βαρύς ιος αν μπει στα windows παει το pc.


από πόσα κιλά και μετά να ανησυχούμε δλδ?

#12 tomasss

tomasss

    Senior Member

  • Members
  • 236 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:52 μμ

για αυτό η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Με ένα καλό firewall και anti-virus. Το zone είναι πολύ καλό suite


Πρόληψη είναι η εγκατάληψη της μακακίας, όχι η εγκατάσταση του zone alarm!:devil::devil::lol::lol:

#13 leoni

leoni

    Senior Member

  • Validating
  • 139 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 08:58 μμ

Tomasss, η εγκαταλειψη (και οχι εγκαταληψη)της μακακιας ειναι το ζητουμενο.Για το θεμα εχεις τιποτα να πεις ή μονο μακακιες και φουστιες?

#14 Black Demis

Black Demis

    Senior Member

  • Members
  • 2.076 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 09:02 μμ

Τι σημαινει σαρρωση σε safe mode?


Πριν φορτώσουν τα windows δλδ μόλις φορτώσει το bios πατάς F8 θα βγουν ένα σύνολο επιλογών που λένε "ασφαλής λειτουργία"(safe mode είναι), "κανονική λειτουργία" κτλ εσύ επιλεγείς "ασφαλής λειτουργία" και προχωράς

#15 leoni

leoni

    Senior Member

  • Validating
  • 139 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Ιανουάριος 2008 - 09:05 μμ

Ευχαριστω.