Προς το περιεχόμενο

αργο Pc


leoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αγαπητέ φίλε,

 

Έγω χρησιμοποιώ το Avast και μέχρι στιγμής δεν αντιμετοπίζω κάποιο πρόβλημα από ιούς. Το κάθε αντιικό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολύ ιοί οι οποίοι χτυπάν πρώτα το αντιικό, το βγάζουν off, και μετά σου κάνουν την ζημία. 100% προστασία δεν μπορείς να έχεις.

 

Αν το Pc σου είναι φορτωμένο με ιούς πιστεύω πως το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι format και μια καινούργια, καθαρή εγκατάση. Έπειτα βάλε ένα καλό αντιικό ('οπως βλέπεις έχεις πολλές επιλογές) και μετά ξανασυνδέσου στο διαδίκτυο, αλλά μακρυά από υπόπτα sites.

 

Καλή χρονιά σε όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα το panda και το ξήλωσα γιατί ήταν η απόλυτη μ@λ@#!@. Δεν ήθελε και πολύ επιστήμη για να καταλάβω οτι στο PC μου τα malware,spyware κτλ κάναν πάρτυ αλλά κάθε φορά που έκανα scan με το panda ,η απόλυτη ευτυχία,έβρισκε το PC πεντακάθαρο. Μάλλον για αυτό και ο salaminas νομίζει οτι δεν "περνάει κουνούπι". Anyway έβαλα NOD32 και ησύχασα, και για να χω το κεφάλι μου ήσυχο και να πηγαίνει και το pc σφαίρα,επειδη κανένα antinirus και registry cleaner δεν είναι 100% αποτελεσματικό κάνω 2-3 φορές τον χρόνο ένα format και είμαι οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...